Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wasze typy na IMP:))

IP: *.mia.bellsouth.net 12.08.06, 17:18
    Kto wedlug was stanie na pudle?

1.Gollob nie Jacek:)
    2.Hampel
    3.Kolodziej
    4.Jagus
    5.Ulamek
    6.Protasiewicz
    Obserwuj wątek
      • kolabor86 Re: Wasze typy na IMP:)) 12.08.06, 21:29
        łojeju, jakie duuuże podium :P
        • Gość: baca Re: Wasze typy na IMP:)) IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.06, 22:10
          "Gollob nie Jacek:)"??? Takie bluźnierstwo??? Jak mozecie Chrisie???
      • exces Re: Wasze typy na IMP:)) 12.08.06, 22:27
        Kołodziej...?
      • Gość: Stefan Re: Wasze typy na IMP:)) IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 13.08.06, 18:39
        Kolodziej nie jedzie :)
      • Gość: Daniel Re: Wasze typy na IMP:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 12:32
        Kołodziej może pojedzie, ale mistrzem zostanie Ułamek.
      • czefan Re: Wasze typy na IMP:)) 14.08.06, 13:05
        Chciałbym, aby Ułamek, ale chyba jednak T.Gollob. Musi w końcu coś wygrać w tym
        roku.
        Moje typy:
        1. T.GOLLOB
        2. S.UŁAMEK
        3. J.HAMPEL
        • rok1978 Re: Wasze typy na IMP:)) 14.08.06, 13:19
          1. Ulamek
          2. TGollob
          3. Balinski
          • Gość: speed Re: Wasze typy na IMP:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:37
            Kołodziej chce jechać, oto link :
            www.unia.tarnow.pl/index/nowosci/445/
            jeśli tak, to wtedy :

1.T. Gollob
            2.P. Protasiewicz
            3. no właśnie...J. Kołodziej ( ! )

• Gość: Chris Re: Wasze typy na IMP:)) IP: *.mia.bellsouth.net 14.08.06, 15:40
              Dzieki speed za potwierdzenie tej informacji ja sie zasugerowalem wczesniejsza
              informacja na SF,chlopak jest silny,zreszta kto nie bronilby Mistrzostwa Kraju:)
              • Gość: Szrek Re: Wasze typy na IMP:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 16:05
                Zważywszy na miejsce rozgrywania finału najwiekszymi faworytami są zawodnicy
                miejscowi. Rok temu też od finału IMP zaczęły się na tym torze "cuda".
                Pozostaje więc pytanie, kto powalczy o 3 miejsce. Wg mnie Kolgejt, Protasiewicz
                (u którego widać zwyżkę dyspozycji zwłaszcza w GP, choć to widać po stylu jazdy
                nie przekładajacym się niestety na zdobycz punktową), może Baliński jeśli
                nadaży sie okazja do poturbowania kogoś. Nuuuuda
                • kolabor86 Re: Wasze typy na IMP:)) 15.08.06, 12:15
                  1. T.Gollob
                  2. Hampel
                  3. Ułamek
                  • Gość: baca Re: Wasze typy na IMP:)) IP: 83.238.146.* 15.08.06, 12:46
                    Ani chybi wygro jocek psed władkiem, tomuś co najwyzy na bronz moze licyć hej.
                  • rok1978 Re: Wasze typy na IMP:)) 16.08.06, 08:51
                    kolabor prawie trafil! tyle, ze za Jarka powinien byc Jagoda ;]
                    • Gość: xxx Re: Wasze typy na IMP:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:02
                      wypożyczony Jabloński -5
                      lider Protasiewicz -7
                      • Gość: speed Re: Wasze typy na IMP:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:12
                        a czemu tu się dziwić, to Stereotypowa tzw " dyspozycja dnia " :-)))
                        Tomek też powinien mieć conajmniej dziesięć tytułów IMP, ale też zawsze ktoś tam
                        miał te swoją " dyspozycję dnia ". No, tak już jest w finałach jedniodniowych :-)
                    • kolabor86 Re: Wasze typy na IMP:)) 16.08.06, 13:48
                      "kolabor prawie trafil! tyle, ze za Jarka powinien byc Jagoda ;]"
                      a myślałem nawet o Jagusiu, ale jakoś wydawało mi się, że na tarnowskim torze
                      będzie miał kłopoty z najlepszymi. A to najlepsi mieli kłopoty z Jagusiem, co
                      oczywiście mnie bardzo cieszy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka