Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Andriej Urlep

12.08.06, 19:20
    Czy trener reprezentacji może zachowywać się tak jak to robi pan Urlep? Czy
    przystoi mu agresja pod adresem sędziów, awanturnictwo i buractwo przed w
    trakcie i po meczach polskiej reprezentacji. 3 sek. do końca meczu wygrywamy
    1 punktem piłkę ma przeciwnik a pan Urlep zamiast porozmawiać na czasie z
    drużyną urządza karczemną awanturę przy stoliku i przegrywa mecz ( bo
    powinien dostać technicznego a zaraz potem dyskwalifikującego ) po rzutach
    osobistych przeciwników. Po meczu nie gratuluje zespołowi tylko wszczyna
    następną awanturę. Czy to dobrze? Czy jest to do przyjęcia?
    Poproszę o opinie.
    Obserwuj wątek
      • obrzydliwe.trollisko Re: Andriej Urlep 12.08.06, 22:39
        Lepiej żeby się wyładował na sędziach, niż na żonie.
      • Gość: Pat Reilly Pat Reilly IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 13.08.06, 23:17
        No to zobacz sobie jak się zachowuje i zawsze zachowywał Pat Reilly najlepszy trener w historii koszykówki i przestań pisać banialuki. Tacy "fachowcy" jak Ty za rok albo zamilkną albo będą pisać jaki to Urlep jest świetny.
      • Gość: Pat Reilly Re: Andriej Urlep IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 13.08.06, 23:17
        No to zobacz sobie jak się zachowuje i zawsze zachowywał Pat Reilly najlepszy trener w historii koszykówki i przestań pisać banialuki. Tacy "fachowcy" jak Ty za rok albo zamilkną albo będą pisać jaki to Urlep jest świetny.
      • Gość: Pat Reilly Pat Reilly IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 13.08.06, 23:17
      • mikolaj.makiawelli Re: Andriej Urlep 14.08.06, 08:54
        Czy trener, który poświęca ostatnią minutę wygranego meczu na awantury z
        sędziami stolikowymi a tym samym przegrywa mecz jest dobrym trenerem? Na pewno
        tak, ale jedno jest pewne, ten Pan nie potrafi poprowadzić meczu gdyż przekłada
        ponad wszystko swoje racje. On nie potrafi się opanować w stresujących
        sytuacjach. Tak nie da się prowadzić meczów. Można owszem jak ma się taką
        samogrającą paczkę jak Pan PAT. Ale polską reprezentację? NIE! Dlaczego ze
        współpracy z Urlepem zrezygnował Griszczuk? Bo nikt nie zniesie na dłuższą metę
        awantur i razów zbieranych tablicę do taktyki na głowie. To awanturnik i
        niezaprzeczalnie dobry trener. Ale nie zimnokrwisty taktyk
        • Gość: madzia Re: Andriej Urlep IP: *.isp.tvkg.net 17.08.06, 15:05
          A wiecie,że podczas spotkania najczęściej powtarzanym słowem przez urlepa
          jest "Ja pier****" ??
          • Gość: Pąki Taki jest Urlep - i bardzo dobrze!!! IP: *.hydrobudowa6.com.pl / *.hb6.pl 18.08.06, 14:27
            Cała kadra ma być podporządkowana jego woli!
            To najlepszy fachura w tej dziedzinie w Polsce - świadczą o tym Jego wyniki.
            On ponosi całkowitą odpowiedzialność za wyniki dobranej przez siebie
            reprezentacji.
            A grajkowie są Mu winni ABSOLUTNE POSŁUSZEŃSTWO!
            Mają się poświęcać grze.
            Ja grywałem i grywam amatorsko w kosza i nigdy nie spodziewałem się
            jakiegokolwiek "wynagrodzenia". Za to TRZY RAZY ODNIOSŁEM ZAJEBISTĄ KONTUZJĘ
            LEWEGO KOLANA. I co?
            I nadal kocham koszykówkę i staram się pogrywać od czasu do czasu, chociaż noga
            puchnie i boli jak cholera.
            Oczekuję tym samym od naszych grajków "odpowiedniego" zaangażowania i
            poświęcenia się tej dyscyplinie.
            Myślę, że tego właśnie oczekuje od nich także Urlep.
            Mordy w kubeł, zęby w parkiet i do OSTREJ ROBOTY!
            "KREW, POT I ŁZY" - taką daninę składa się reprezentacji kraju.
            Hawk!
            • rozmowy_kontrolowane Re: Taki jest Urlep - i bardzo dobrze!!! 19.08.06, 10:15
              Gość portalu: Pąki napisał(a):

> To najlepszy fachura w tej dziedzinie w Polsce - świadczą o tym Jego wyniki.

Ale nie wszystkie wyniki. Anwilowi udało się tylko raz wygrać ligę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka