Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lozano: Zdecydowała jedna piłka

IP: *.elpos.net 12.08.06, 23:06
    brawo brawo
    s5.bitefight.pl/c.php?uid=76192
    Obserwuj wątek
      • Gość: m Re: Lozano: Zdecydowała jedna piłka IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 01:21
        tvp niech się ocknie i niech zacznie przprowadzać relację na miarę XXI wszego
        wieku z kamerami na szynach n.p.
      • Gość: praktyk Brak octu we krwi powoduje skurcze IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 13.08.06, 02:49
        Proszę w takich przypadksach wzbogacic swoje menu warzywnej sałatki w ocet. To
        powinno natychmiast wyzwolic organizm od niepożądanych skuczy mięśni. Powodzenia
      • Gość: Olek to ci sami kibice co na Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 06:53
        tylko że tu siatkarze nawet jak przgerają to walczą wiec kibice ich fetują a w
        meczu z kolumbią u naszych piłkarzy znowu syndrom gwiazdek się zrodził takich co
        to nie znają terminu zaangażowanie no to dostali to na co zasłużyli czyli
        solidną porcję gwizdów
        • Gość: majrix Re: to ci sami kibice co na Śląskim IP: *.bsk.vectranet.pl / 194.246.108.* 13.08.06, 11:31
          nie zgadzam się z Tobą, od samych początków startów Polaków w LŚ kibice
          fetowali ich występy niezależnie od wyniku (słynne nic się nie stało) co
          niestety w pewnym momencie doporowadziło do tego że nasi mimo porażek nadal
          zachowywali dobre samopoczucie. Na szczęście przyjście Lozano spowodowało
          zmianę w mentalności naszych graczy. Jestem przekonany że pod wodzą innego
          trenera z Polski po dwóch setach jak dziś w trzecim dostalibyśmy gładko do 20 i
          po ptakach.
          • Gość: slawo Re: to ci sami kibice co na Śląskim IP: *.os1.kn.pl 13.08.06, 13:17
            zgadzam sie w calej rozciągłóści z szanownym przedmówcą
      • Gość: kibic w spódnicy Re: Lozano: Zdecydowała jedna piłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:21
        Najbardziej z całego meczu podobali mi się kibice.Gdyby tę wspaniałą atmosferę
        przenieść na boiska piłki nożnej. Rozśmieszył mnie do łez skaczący z radości
        trener siatkarzy. W ogóle siatkarze /wszyscy/ wspaniali.Kocham ich za to.
        • Gość: aigel Brawo, brawo, brawo!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:46
          tak trzymać Panowie. Miło było patrzeć!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Mario Polska:USA 3:2 I DOBRZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 13:51
            przez chwilę w nich nie wierzyłem ale po tym meczu wierzę w ich awans w
            zasięgu ręku
            • jarkoni Re: Polska:USA 3:2 I DOBRZE 13.08.06, 17:59
              Atmosfera była super, mecz horror, ciekawe co dzisoaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka