Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fantasy Football Manager - gra online

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 00:47
    Moze i nie bede jakims wielkim odkrywca, ale przyznam, ze sam trafilem na ta
    gre. Wiec chce sie podzielic tym odkryciem i poinformowac tych, co nie znaja
    tego.
    Otoz na stronie UEFA (www.uefa.com) jest dzial gier, a tam tytulowa F.F.M.
    Oto adres: en.uclfantasy.uefa.com/

Juz wiem skad durnie z "Futbolu Marzen" wzieli pomysl na swoj projekt. Wlasnie
    ze strony uefy sciagneli wiekszosc zasad. Tyle ze ta gra na w/w adresie jest
    rewelacyjnie zrobiona, sa swietne statystyki i layout.
    Tak wiec proponuje wam zarejestrowac sie tam, bo, z tego co widze, warto :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Derek Re: Fantasy Football Manager - gra online IP: 172.16.0.* 02.11.01, 01:05
        Widziałem tą gre bo byłem na stronie UEF-y, jednak w nią nie grałem
      • Gość: GIANT Re: Fantasy Football Manager - gra online IP: *.tnt2.sjc4.da.uu.net 02.11.01, 01:42
        Gość portalu: aero napisał(a):

> Moze i nie bede jakims wielkim odkrywca, ale przyznam, ze sam trafilem na ta
        > gre. Wiec chce sie podzielic tym odkryciem i poinformowac tych, co nie znaja
        > tego.
        > Otoz na stronie UEFA (www.uefa.com) jest dzial gier, a tam tytulowa F.F.M.
        > Oto adres: <a href="http://en.uclfantasy.uefa.com/">en.uclfantasy.uefa.com/</a
        > >

Tego rodzaju gry byly i nadal sa np. na Yahoo czy Lycos tak gdzies ze 4 lata,
        takze z wielkim opoznieniem trafilo to do Polskiego kibola, pozdrawiam
        >
        > Juz wiem skad durnie z "Futbolu Marzen" wzieli pomysl na swoj projekt. Wlasnie
        > ze strony uefy sciagneli wiekszosc zasad. Tyle ze ta gra na w/w adresie jest
        > rewelacyjnie zrobiona, sa swietne statystyki i layout.
        > Tak wiec proponuje wam zarejestrowac sie tam, bo, z tego co widze, warto :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka