Gość: fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:31 Brawo!!Świetny wynik z zawsze mocną reprezentacją Łotwy. Mam nadzieje że Urlep będzie jak najdłużej pracował z naszą reprezentacją bo jego wkład przynosi znakomite wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AA Mechanizm Urlepa działa IP: *.interecho.com / *.interecho.com 20.08.06, 22:55 Wielkie gratulacje dla mojego idola Urlepa. Ciekawe czy jak awansuje na ME to ci wszyscy "fachowi" krytykanci co to bełkotali jak to Urlep nie sprawdza się na arenie międzynarodowej raczą odszczekać te swoje idiotyzmy. PS Wielkie dzięki dla Wójcika za powrót. Ma facet klasę. Zarobił już tyle że mógł by leżeć do góry brzuchem a on proszę, wciąż najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do AA oho, "spec" od szczekania... IP: *.chello.pl 23.08.06, 02:04 A czy Ty odszczekales juz swoja slynna (dzieki licznym przypomnieniom) na calym e-baskecie wrozbe o tym, ze Prokom w Euro 2005/06 nie wygra wiecej niz w sumie 2 meczow? Wygral chyba z 5, o ile kojarze... Z tego co wiem, to nie slychac bylo ujadania psiego na Brodwinie do dzis. Wiec zanim zaczniesz wzywac innych do szczekania, zajmij sie swoja wyplowiala reputacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: oho, "spec" od szczekania... IP: *.interecho.com / *.interecho.com 23.08.06, 17:28 Ty naprawdę jesteś chory. Że też Ci się chcę. Mój pierwszy wpis od paru miesięcy a Ty nadal czujny i gotowy :) Normalnie kabaret. PS Mieszkam na Kamiennym Potoku a nie na Brodwinie ale to niedaleko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do AA Re: oho, "spec" od szczekania... IP: *.chello.pl 23.08.06, 20:22 > Ty naprawdę jesteś chory. Nie jestem chory, jestem zawziety, pamietliwy, uparty, jak zwał tak zwał. Mam wakacje. Wystarczy wiec powodow by Ci wypomniec belke w oku, szczegolnie ze akurat w sytuacji gdy drzazg u innych szukasz. Modelowy moment. > PS Mieszkam na Kamiennym Potoku a nie na Brodwinie ale to niedaleko. Ups, sorry, "ripe whois" nieprecyzyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BasKeT FaN Re: oho, "spec" od szczekania... IP: *.os1.kn.pl 23.08.06, 21:15 >Ups, sorry, "ripe whois" nieprecyzyjny... Nawet "ripe whois" nie da rady jak sie skorzysta ze stosownego serwera proxy:P Ale chyba za bardzo zbaczacie z tematu, szanowni antagoniści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basket przy okazji podziękowania dla TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 00:17 strasznie fajnie, że nasza tv publiczna realizuje misje i tez pozwala nam oglądac przygotowania naszych chłopaków. Dobrze, że liga będzie w normalnej telewizji, która w końcu cos pokazę. A Pana Korzeniowskiego (z całym szacunkiem dla wyników sportowych) powinno się wygwizzywać w każdej koszykarskiej hali w tym kraju, tak jak to było w na Treflu w Eurolidze. Kto ma promować tę dyscyplinę jak nie publiczna, przecież to reprezentacja gra, zwłaszcza jak się cos zaczyna dziać! No ale panowie planują kanał sportowy TVP czyli 24 godziny programów "przeżyjmy to jeszcze raz" trzy puchary Małysza w tydzień Mistrzostwa z 74 itd. czyli to co najchetniej by nam pokazali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: przy okazji podziękowania dla TVP IP: *.os1.kn.pl 21.08.06, 06:24 Głupota osób odpowiedzialnych w TVP za sport nie zna granic, niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góra24 Mechanizm Urlepa działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:51 Szkoda, że dopiero teraz zatrudnili porządnego trenera, tyle lat zmarnowanych z jukimiś Langoszami, Szczubiałami itp. Ale lepiej późno niż wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BasKeT FaN Re: Mechanizm Urlepa działa IP: *.os1.kn.pl 23.08.06, 21:17 Rewanż z Łotwą pokazał, że jeszcze BARDZO DUŻO pracy przed Urlepem. No, chyba, że odpuścili specjalnie rewanż, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volt Re: Mechanizm Urlepa działa IP: 216.122.144.* 27.08.06, 18:41 cieniasy Odpowiedz Link Zgłoś