Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PEAN na cześć PKP

IP: 217.96.35.* 05.11.01, 08:45
    Panowie z Zarządu PKP - gratuluję rozwagi i "menadżerskiego" podejścia do
    kwestii rozwoju Waszej firmy. Tylko dlaczego QRWA....pociąg relacji Przemyśl-
    szczecin jedzie na odcinku Kraków-Poznan 9 GODZIN!!!!!!????????????????????
    Zgodnie wiemy, iz jest to odległość 426 km, wobec czego średnia wychodzi na
    42,6 km na godzinę.
    Pozwolę sobie przypomnieć, iż średnia kolarza z ostaniego Tour de France to ok.
    46 km/h. Może warto, abyście rozważyli Panowie zamianę lokomotywek na rowerki,
    a "spasionych" skorzanych foteli na siodełka kolarskie - jak Wam się wpiją w
    dupska to zaczniecie myśleć.
    Zaiste, rację miał Guerra w desperacji krzycząc o XIX wieku - tylko, że qrwa
    pensje pajace mają z XXI.
    Przepraszam za klika mocnych słow, ale jeszcze szyny we łbie mi stukają.
    Pozdro...
    Obserwuj wątek
      • Gość: guerra Re: PEAN na cześć PKP IP: *.icpnet.pl 05.11.01, 10:41
        To był koszmar....

• Gość: okie Re: PEAN na cześć PKP IP: *.ecig.pl 05.11.01, 10:59
          Przejechalbym sie jeszcze dzis ta sama traska...Slaski "Debiec" i spiacy
          wspoltowarzysz przedzialu mowiacy o "cpunkach" z Mosiny ew. gotujace kobiety ze
          znaczna srednia wieku...
          • Gość: Camara Re: PEAN na cześć PKP IP: 217.96.35.* 05.11.01, 11:42
            Notabene, tego śpiącego zwolennika ćpunków z Mosiny spotkałem juz po
            przyjeżdzie, raz jeszcze na dworcu, i na pytanie : dlaczego "na chatę" nie
            lecisz, usłyszałem odpowiedź - a niby gdzie?.....ni mom chaty. Zaiste, osobnik
            ten przedziwny jest.
            • Gość: okie Re: PEAN na cześć PKP IP: *.ecig.pl 05.11.01, 12:30
              Faktycznie wygladal niewyraznie....Moze to atrapa kibica byla ? Zalapal ktos
              sie na loda casatte ? PKP w CHUJA TNIE!:)
              • Gość: Camara Re: PEAN na cześć PKP IP: 217.96.35.* 05.11.01, 15:28
                Ja wyciąłem od razu do domku, ale sądzę, że Piccollo swojego lodzika znalazł:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka