Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się

06.09.06, 18:17
    PS. Załóżcie lige prywatną! Bo ja nie jestem dobry w j. angielskim
    Obserwuj wątek
      • jasiu_23 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 06.09.06, 18:18
        Aha oto i link:
        en.uclfantasy.uefa.com/M/tac.mc
      • maxiu40 Liga 06.09.06, 19:03
        Kod od ligi dla Polakow:
        455-117
        • pielaa jest tez Fantazy w Euro 2008 11.09.06, 11:12
          jest tez Fantazy w Euro 2008. nie wiedziałem o tym. Za rzadko zaglądam na
          uefa.com. Zacznę od 3 kolejki
      • dwyane Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 07.09.06, 16:09
        w tej edycji beda rzadzily druzyny ze wschodu :]
        • 84marcin Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 07.09.06, 16:20
          Jak sie zarejestrować??.
          Może ktoś krok po kroku podać.
          • babcia25 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 07.09.06, 16:36
            1 najpierw wchodzisz w REGISTER
            2 w First Name dajesz - Imię
            3 w LAST NAME - Nazwisko
            4 User Name - nazwe użytkownika (tutaj może być problem bo jak wybierzesz nazwe
            którą już ktoś podał wcześniej to cie nie zaloguje i trzeba aż do skutku aż
            takiej nazwy jeszcze nie ma)
            5 i 6 potem jest rubryka dwa razy z podaniem hasła
            7 potem podajesz własnego maila (bardzo ważna rubryka bo potem na tego maila
            będą przychodzić info odnośnie gry i mail jest potrzebny też później do wejścia
            na konto swojej drużyny)
            8 płeć (mało ważne)
            9 data urodzin przedzielona ukośnikiem / , np. 04/09/1982
            10 kraj (wybiera się Polske)
            11 odznacza się fajką Terms and Conditions
            12 i napis REGISTER
            13 potem już po rejestracji powraca się do strony z linkiem (ktoś dał ten link
            w drugiej wiadomości)
            14 i w okienku Email wpisujesz swojego mila np. robin@gazeta.pl a obok w
            password hasło które podałeś przy rejestracji
            • ciastek144 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 07.09.06, 19:28
              > 14 i w okienku Email wpisujesz swojego mila np. robin@gazeta.pl a obok w
              > password hasło które podałeś przy rejestracji

Moze Ci sie zdarzyc ze na gazetowege konto nie dostrze Ci email wiec podaj z
              onetu czy wp.(Ja czekalem kilka dni i do tej pory nie dotarl na rzadnego z 5
              adresow "gazetowych")
              • ciastek144 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 07.09.06, 19:29
                ciastek144 napisał:

> > 14 i w okienku Email wpisujesz swojego mila np. robin@gazeta.pl a obok w
                > > password hasło które podałeś przy rejestracji
                >
                > Moze Ci sie zdarzyc ze na gazetowege konto nie dostrze Ci email wiec podaj z
                > onetu czy wp.(Ja czekalem kilka dni i do tej pory nie dotarl na rzadnego z 5
                > adresow "gazetowych")

Oczywscie "ZADNEGO" a nie rzadnego:P
                ahh.. ta moja ortografia;]

• dennis26 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 08:05
                  Mialem to samo i nie tylko jesli chodzi o gry uefy ale takze inne tego typu
                  "pilkarzyki" ze na mail gazetowy potwierdzenie rejestracji nie
                  przychodziło.Widocznie jest blokowane jako spam.
                  • shattaner Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 12:59
                    We "właściwościach poczty>AntySpam" należy zaznaczyć opcję:
                    "SPF> przyjąć i skierować do systemu antyspamowego"

Podobno to powinno pomóc, ale nie sprawdzałem.
              • oko13 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 09:16
                mozna cos wygrac tam?:)
                • dennis26 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 09:44
                  PS2 za zwyciestwo kazdej kolejki i PS3 za zwyciestwo calosci chyba tak..
        • thekd Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 13:59
          to ja też zapraszam do swojej ligi, kod dostępu 73382-12009
        • jasiu_23 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 13.09.06, 01:03
          Coś nie sprawdza Ci się ta wypowiedż. Ale poczekajmy zostało jeszcze 5 kolejek.
          Mam nadzieje że Lewandowski i Kowalewski jeszcze się zaprezentują.
      • marwi75 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 10:25
        jak zwykle rusza też zabawa w typowanie wyników:

en.uclpredictor.uefa.com/M/home.mc
        Liga SuperPolska: 3202-218
        • mawojewo Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 11:36
          co oznacza jocker przy typowanym wyniku?
          • sines Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 11:42
            Jak trafisz dany wynik, to liczba zdobytych punktów jest mnożona razy dwa, np.
            obstawiasz zwycięstwo Chelsea, jeśli wygrają dostajesz 14 punktów. Jak dasz tam
            jokera, to dostaniesz wtedy 28 punktów.
          • marwi75 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 11:43
            w każdej kolejce można wystawić jokera który działa, jak kapitan w piłkarzykach
            czyli mnoży się ilość zdobytych punktów x2.
      • triada221 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 20:15
        Pzeprasaam juz sie zalogowwalem na stronie uefa ale wlasnie nie do konca wiem
        jak z tymi zasadami bo jak wybieram sklad to musze 2br 5obr i pom i trzech
        napsatnikow i jak to bedzie ze automatycznie jesli jeden nie zagra gra
        rezerwowy czy jak?i czy mozna dokonywa cw czasie gry transferow czy jest to
        sklad juz do konca prosze zeby ktos mi opisal szeroko zasady gry .. zgory
        bardzoo dziekuje:)
        • maxiu40 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 21:19
          triada221 napisał:

> Pzeprasaam juz sie zalogowwalem na stronie uefa ale wlasnie nie do konca wiem
          > jak z tymi zasadami bo jak wybieram sklad to musze 2br 5obr i pom i trzech
          > napsatnikow i jak to bedzie ze automatycznie jesli jeden nie zagra gra
          > rezerwowy czy jak?i czy mozna dokonywa cw czasie gry transferow czy jest to
          > sklad juz do konca prosze zeby ktos mi opisal szeroko zasady gry .. zgory
          > bardzoo dziekuje:)

www.pilkarzyki.net/infopage.php?id=21
          tu masz zasady po polsku sprzed 2 sezonów, chyba się zbyt wiele nie zmieniły...
          • kenriu Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 20:04
            Można wybrać co najwyżej 2 graczy z prawdziwego klubu ligowego. Jeśli zawodnik
            zmieni barwy klubowe w trakcie sezonu, należy przy najbliższych transferach
            dokonać zmiany tak, aby limit 2 zawodników z jednego klubu nie został
            przekroczony. Każdy zawodnik ma swoją wartość.

To znaczy, że nie moge wybrac do składu np. 3 piłkarzy Manchesteru ??
            • dennis26 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 12.09.06, 06:48
              Właśnie dokładnie to oznacza że nie możesz wybrać 3 piłkarzy z jednego klubu.
      • kolor71 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 08:19
        Drużynę najprawdopodobniej założę dziś wieczorem lub dopiero jutro .
        Dręczy mnie pytanie . Czy jak założę drużynę dziś i zgłoszę ją ( akceptacją ) to
        czy przed rozpoczęciem rundy transfery nadal będą bezpłatne czy będzie się to
        już wiązało ze stratą punktów ?
        Dziękuję za odpowiedź , tym co wiedzą więcej ;-)
        • sines Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 08:36
          Do 12 września, do godziny 20:30, można dokonać nieograniczonej liczby zmian w
          składzie bez punktów minusowych.
      • k_chmiel1 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 10:38
        Zaraz mnie szlag trafi! Wpisałem wszystkie swoje dane, zostałem przyjęty bez
        zastrzeżeń i nic. Na maila nic nie przyszło, nie mogę się zalogować, a jak chcę
        ponownie od nowa wprowadzić swoje dane, krzyczy, że takie dane już są. Jeżeli
        więc są, to dlaczego nie mogę się zalogować?!!!
        • dennis26 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 10:47
          Jezeli przy rejestracji podales mail gazetowy to moga byc problemy gdyz ta
          poczta odczytuje to jako spam,przy innej przchodzi odrazu bez problemu
          • k_chmiel1 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 12:22
            Mając na uwadze dotychczasowe ostrzeżenia na forum, podałem mail z wp. Dadam,
            że maile z fantasyfootball też mi przychodzą jako spam na wp, ale są czytelne.
            Tym razem nie przyszło nic.
            • dwyane Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 12:45
              z tym jest jakas lipa...pamietam ze rok temu tez nie moglem sie zalogowac. udalo
              mi sie dopiero przed 2 kolejka spotkan.
              • larsek Liga Chrobry: 70362-11525 11.09.06, 15:56
                Zapraszam i zycze powodzenia az do finalu w maju 2007!
          • kenriu Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 12.09.06, 17:09
            mam pytanko czy ta liga będzie liczyc tylko faze grupową, czy faze pucharową też
            ?? Bo jeżeli też pucharowa to nie ma sensu brac do druzyny piłkarzy z druzyn
            ktore nie mają wiekszych szans wyjsc z grupy. I jeszcze jedno co sie dzieje
            jeżeli w transferach nie zmiescze sie w 100 ml i będę miał konto na minusie ??
            Prosze o szybką odpowiedź ;-)
            • sines Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 12.09.06, 17:13
              Przed fazą pucharową wybiera się nowy skład, więc spokojnie można brać graczy
              np. Levskiego Sofia. Nie ma możliwości, żeby mieć konto na minusie; gra blokuje
              możliwość dokonania transferów przekraczających budżet klubu.
      • aaa475 pomozcie 11.09.06, 16:46
        zarejestrowalem sie tam tak jak podala pewna osoba punkt po punkcie na meila mi
        cos przyszlo po angielsku i co dalej jak moge kupowac zawodnikow wogole jak
        zalogowac sie na ich stronie bo tam jest tylko miesce aby podac meilai haslo a
        na login nie ma miejsc achyba ze cos zle patzre albo robie pomozcie
        • ciastek144 Re: pomozcie 11.09.06, 17:09
          Musisz potwierdzic rejestracje klikajac w pierszy link tego maila;]
          A co do logowania wpisujesz tylko swojego maila i haslo(nie trzeba podawac
          loginu)Jak juz sie zalogujesz wybierasz kolor stroju i nazwe druzyny.Co do
          wybierania skaldu to sam to zrozumiesz jak juz tam wejdziesz;]
      • kenriu Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 12.09.06, 17:25
        i jeszcze jedno: jak już wybiore swoj sklad, to za każdym razem jak wychodze z
        gry to sklad musze wybierac od początku ?? jak go zapisac ??
        • kenriu Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 12.09.06, 17:30
          juz wiem ;-)
      • rejmistrz Re: Hmmmm, dziwne.. 13.09.06, 00:01
        Zastanawia mnie dlaczego nie uznali asysty przy 4 bramce dla Bayernu
        Podolskimu, wiem że strzelał na bramkę ale to aż się prosi o przyznanie mu
        asysty. Mam jeszcze nadzieje, że może jutro wporwadzą jakieś korekty...
        • sines Re: Hmmmm, dziwne.. 13.09.06, 00:17
          Chyba nie ma asyst za dobijanie strzału na bramkę przeciwnika. Asysty są
          ostatecznie przyznawane w 24 godziny po meczu, więc jutro będzie wiadomo na 100
          procent.
          • rejmistrz Re: Hmmmm, dziwne.. 13.09.06, 16:30
            Dobitką bym tego nie nazwał.
            Dzieki za odpowiedź
        • ciastek144 Re: Hmmmm, dziwne.. 13.09.06, 17:26
          Zaliczyli mu aske ;] A Eto co zaszalal:)
          • rejmistrz Re: Hmmmm, dziwne..No właśnie!! 13.09.06, 17:44
            Wczoraj jak oglądałem skróty to szalałem widząc co wyczynia Eto'o, oprócz gola,
            asysta przy golu Iniesty,Giuly'ego oraz Ronaldinho i bardzo cieszę się że to
            poprawili a co do asysty Poldiego to musiało tak być :D
      • krzrek krzrek liga zaprasza 13.09.06, 00:05
        KOD - 4999-10359.
        Pozdrawiam.
        • czerwona_armia1 Re: krzrek liga zaprasza 13.09.06, 17:34
          mam pytanie: gdzie mozna sprawdzic wszystkie asysty? bo na gazecie nie pisza,
          co prawda owszem - sa jakies opisy meczow itp., ale moze gdzies jest konkretnie
          napisane kto gole (to wiadomo) i kto asysty przy tych trafieniach. z gory
          dzieki, pozdrawiam
          • rejmistrz Re: krzrek liga zaprasza 13.09.06, 18:38
            Ja klikam na "i" przy nazwisku danego piłkarza i mam jego osiągnięcia - minuty
            gry, bramki,asysty, cene itp. chyba tak najwygodniej.
          • ciastek144 Re: krzrek liga zaprasza 13.09.06, 18:38
            Niestety chyba nie..
            Ale mozna obejrzec skroty na tvp2
            • ciastek144 Re: krzrek liga zaprasza 13.09.06, 18:39
              a jednak mozna ;]
              • czerwona_armia1 Re: krzrek liga zaprasza 13.09.06, 19:37
                dzieki:) czasem najbanalniejsze rozwiązania bywają najlepsze:D sorka ze
                najpierw nie pomyslalem...pzdr. i powodzenia
                P.S. jak tam po wczorajszych meczach z punkcikami?
                • ciastek144 Re: krzrek liga zaprasza 13.09.06, 19:59
                  U mnie pozytywnie za 5 zawodnikow 51 pkt;]
                  • kenriu Re: krzrek liga zaprasza 15.09.06, 18:08
                    jakoś dziwnie we wtorek ze skladu zdjełem Żewłakowa a dałem Carvalho z CSKA,
                    myslałem, że bedzie to już skład na 2 kolejke, a okazalo sie że Carvalho
                    punktował , a Nesta którego miałem w skladzie nie, Carvalho zdobyl 4 pkt, a wie
                    ktos ile Nesta, moze ktoś miał go w skladzie ?? a w typerze całkiem nieźle we
                    wtorek trafiłem tylko 4 mecze na 8, a w srode już 6/8 ;-) przed chwilą przyszedł
                    mi mail od uefa na którym jestem miejscu itd wam też ? ale sie rozpisałem ;-)
                    • sines Re: krzrek liga zaprasza 15.09.06, 18:19
                      Po kolei, skład można było zmieniać do 20:30 we wtorek . Po drugie Nesta nie
                      punktował bo nie zagrał. W jego miejsce wszedł rezerwowy z ławki, czyli u Ciebie
                      Carvalho (w tej zabawie rezerwowi faktycznie są rezerwowymi, a nie dekoracją jak
                      w Piłkarzykach). Punkty każdego zawodnika można sprawdzić, moim zdaniem
                      najwygodniej można to zrobić wchodząc w "transfers", a dalej do wyboru, do
                      koloru (graczy można szukać z danego klubu, sortować ich pod względem np.
                      zdobytych punktów w danym gameweeku, ilości minut spędzonych na boisku, ceny
                      etc.). Mejl też przyszedł. Nie szkodzi ;)
                      • kenriu Re: krzrek liga zaprasza 15.09.06, 19:07
                        dzieki za info ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka