jasiu_23 06.09.06, 18:17 PS. Załóżcie lige prywatną! Bo ja nie jestem dobry w j. angielskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiu_23 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 06.09.06, 18:18 Aha oto i link: en.uclfantasy.uefa.com/M/tac.mc Odpowiedz Link Zgłoś
pielaa jest tez Fantazy w Euro 2008 11.09.06, 11:12 jest tez Fantazy w Euro 2008. nie wiedziałem o tym. Za rzadko zaglądam na uefa.com. Zacznę od 3 kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
dwyane Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 07.09.06, 16:09 w tej edycji beda rzadzily druzyny ze wschodu :] Odpowiedz Link Zgłoś
84marcin Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 07.09.06, 16:20 Jak sie zarejestrować??. Może ktoś krok po kroku podać. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia25 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 07.09.06, 16:36 1 najpierw wchodzisz w REGISTER 2 w First Name dajesz - Imię 3 w LAST NAME - Nazwisko 4 User Name - nazwe użytkownika (tutaj może być problem bo jak wybierzesz nazwe którą już ktoś podał wcześniej to cie nie zaloguje i trzeba aż do skutku aż takiej nazwy jeszcze nie ma) 5 i 6 potem jest rubryka dwa razy z podaniem hasła 7 potem podajesz własnego maila (bardzo ważna rubryka bo potem na tego maila będą przychodzić info odnośnie gry i mail jest potrzebny też później do wejścia na konto swojej drużyny) 8 płeć (mało ważne) 9 data urodzin przedzielona ukośnikiem / , np. 04/09/1982 10 kraj (wybiera się Polske) 11 odznacza się fajką Terms and Conditions 12 i napis REGISTER 13 potem już po rejestracji powraca się do strony z linkiem (ktoś dał ten link w drugiej wiadomości) 14 i w okienku Email wpisujesz swojego mila np. robin@gazeta.pl a obok w password hasło które podałeś przy rejestracji Odpowiedz Link Zgłoś
ciastek144 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 07.09.06, 19:28 > 14 i w okienku Email wpisujesz swojego mila np. robin@gazeta.pl a obok w > password hasło które podałeś przy rejestracji Moze Ci sie zdarzyc ze na gazetowege konto nie dostrze Ci email wiec podaj z onetu czy wp.(Ja czekalem kilka dni i do tej pory nie dotarl na rzadnego z 5 adresow "gazetowych") Odpowiedz Link Zgłoś
ciastek144 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 07.09.06, 19:29 ciastek144 napisał: > > 14 i w okienku Email wpisujesz swojego mila np. robin@gazeta.pl a obok w > > password hasło które podałeś przy rejestracji > > Moze Ci sie zdarzyc ze na gazetowege konto nie dostrze Ci email wiec podaj z > onetu czy wp.(Ja czekalem kilka dni i do tej pory nie dotarl na rzadnego z 5 > adresow "gazetowych") Oczywscie "ZADNEGO" a nie rzadnego:P ahh.. ta moja ortografia;] Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 08:05 Mialem to samo i nie tylko jesli chodzi o gry uefy ale takze inne tego typu "pilkarzyki" ze na mail gazetowy potwierdzenie rejestracji nie przychodziło.Widocznie jest blokowane jako spam. Odpowiedz Link Zgłoś
shattaner Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 12:59 We "właściwościach poczty>AntySpam" należy zaznaczyć opcję: "SPF> przyjąć i skierować do systemu antyspamowego" Podobno to powinno pomóc, ale nie sprawdzałem. Odpowiedz Link Zgłoś
oko13 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 09:16 mozna cos wygrac tam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 09:44 PS2 za zwyciestwo kazdej kolejki i PS3 za zwyciestwo calosci chyba tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
thekd Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 13:59 to ja też zapraszam do swojej ligi, kod dostępu 73382-12009 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiu_23 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 13.09.06, 01:03 Coś nie sprawdza Ci się ta wypowiedż. Ale poczekajmy zostało jeszcze 5 kolejek. Mam nadzieje że Lewandowski i Kowalewski jeszcze się zaprezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 10:25 jak zwykle rusza też zabawa w typowanie wyników: en.uclpredictor.uefa.com/M/home.mc Liga SuperPolska: 3202-218 Odpowiedz Link Zgłoś
mawojewo Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 11:36 co oznacza jocker przy typowanym wyniku? Odpowiedz Link Zgłoś
sines Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 11:42 Jak trafisz dany wynik, to liczba zdobytych punktów jest mnożona razy dwa, np. obstawiasz zwycięstwo Chelsea, jeśli wygrają dostajesz 14 punktów. Jak dasz tam jokera, to dostaniesz wtedy 28 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 11:43 w każdej kolejce można wystawić jokera który działa, jak kapitan w piłkarzykach czyli mnoży się ilość zdobytych punktów x2. Odpowiedz Link Zgłoś
triada221 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 20:15 Pzeprasaam juz sie zalogowwalem na stronie uefa ale wlasnie nie do konca wiem jak z tymi zasadami bo jak wybieram sklad to musze 2br 5obr i pom i trzech napsatnikow i jak to bedzie ze automatycznie jesli jeden nie zagra gra rezerwowy czy jak?i czy mozna dokonywa cw czasie gry transferow czy jest to sklad juz do konca prosze zeby ktos mi opisal szeroko zasady gry .. zgory bardzoo dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu40 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 08.09.06, 21:19 triada221 napisał: > Pzeprasaam juz sie zalogowwalem na stronie uefa ale wlasnie nie do konca wiem > jak z tymi zasadami bo jak wybieram sklad to musze 2br 5obr i pom i trzech > napsatnikow i jak to bedzie ze automatycznie jesli jeden nie zagra gra > rezerwowy czy jak?i czy mozna dokonywa cw czasie gry transferow czy jest to > sklad juz do konca prosze zeby ktos mi opisal szeroko zasady gry .. zgory > bardzoo dziekuje:) www.pilkarzyki.net/infopage.php?id=21 tu masz zasady po polsku sprzed 2 sezonów, chyba się zbyt wiele nie zmieniły... Odpowiedz Link Zgłoś
kenriu Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 20:04 Można wybrać co najwyżej 2 graczy z prawdziwego klubu ligowego. Jeśli zawodnik zmieni barwy klubowe w trakcie sezonu, należy przy najbliższych transferach dokonać zmiany tak, aby limit 2 zawodników z jednego klubu nie został przekroczony. Każdy zawodnik ma swoją wartość. To znaczy, że nie moge wybrac do składu np. 3 piłkarzy Manchesteru ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 12.09.06, 06:48 Właśnie dokładnie to oznacza że nie możesz wybrać 3 piłkarzy z jednego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor71 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 08:19 Drużynę najprawdopodobniej założę dziś wieczorem lub dopiero jutro . Dręczy mnie pytanie . Czy jak założę drużynę dziś i zgłoszę ją ( akceptacją ) to czy przed rozpoczęciem rundy transfery nadal będą bezpłatne czy będzie się to już wiązało ze stratą punktów ? Dziękuję za odpowiedź , tym co wiedzą więcej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sines Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 08:36 Do 12 września, do godziny 20:30, można dokonać nieograniczonej liczby zmian w składzie bez punktów minusowych. Odpowiedz Link Zgłoś
k_chmiel1 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 10:38 Zaraz mnie szlag trafi! Wpisałem wszystkie swoje dane, zostałem przyjęty bez zastrzeżeń i nic. Na maila nic nie przyszło, nie mogę się zalogować, a jak chcę ponownie od nowa wprowadzić swoje dane, krzyczy, że takie dane już są. Jeżeli więc są, to dlaczego nie mogę się zalogować?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 10:47 Jezeli przy rejestracji podales mail gazetowy to moga byc problemy gdyz ta poczta odczytuje to jako spam,przy innej przchodzi odrazu bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
k_chmiel1 Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 12:22 Mając na uwadze dotychczasowe ostrzeżenia na forum, podałem mail z wp. Dadam, że maile z fantasyfootball też mi przychodzą jako spam na wp, ale są czytelne. Tym razem nie przyszło nic. Odpowiedz Link Zgłoś
dwyane Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 11.09.06, 12:45 z tym jest jakas lipa...pamietam ze rok temu tez nie moglem sie zalogowac. udalo mi sie dopiero przed 2 kolejka spotkan. Odpowiedz Link Zgłoś
larsek Liga Chrobry: 70362-11525 11.09.06, 15:56 Zapraszam i zycze powodzenia az do finalu w maju 2007! Odpowiedz Link Zgłoś
kenriu Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 12.09.06, 17:09 mam pytanko czy ta liga będzie liczyc tylko faze grupową, czy faze pucharową też ?? Bo jeżeli też pucharowa to nie ma sensu brac do druzyny piłkarzy z druzyn ktore nie mają wiekszych szans wyjsc z grupy. I jeszcze jedno co sie dzieje jeżeli w transferach nie zmiescze sie w 100 ml i będę miał konto na minusie ?? Prosze o szybką odpowiedź ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sines Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 12.09.06, 17:13 Przed fazą pucharową wybiera się nowy skład, więc spokojnie można brać graczy np. Levskiego Sofia. Nie ma możliwości, żeby mieć konto na minusie; gra blokuje możliwość dokonania transferów przekraczających budżet klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa475 pomozcie 11.09.06, 16:46 zarejestrowalem sie tam tak jak podala pewna osoba punkt po punkcie na meila mi cos przyszlo po angielsku i co dalej jak moge kupowac zawodnikow wogole jak zalogowac sie na ich stronie bo tam jest tylko miesce aby podac meilai haslo a na login nie ma miejsc achyba ze cos zle patzre albo robie pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
ciastek144 Re: pomozcie 11.09.06, 17:09 Musisz potwierdzic rejestracje klikajac w pierszy link tego maila;] A co do logowania wpisujesz tylko swojego maila i haslo(nie trzeba podawac loginu)Jak juz sie zalogujesz wybierasz kolor stroju i nazwe druzyny.Co do wybierania skaldu to sam to zrozumiesz jak juz tam wejdziesz;] Odpowiedz Link Zgłoś
kenriu Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 12.09.06, 17:25 i jeszcze jedno: jak już wybiore swoj sklad, to za każdym razem jak wychodze z gry to sklad musze wybierac od początku ?? jak go zapisac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kenriu Re: Rusza Fantasy Champions League Zapisywać się 12.09.06, 17:30 juz wiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Hmmmm, dziwne.. 13.09.06, 00:01 Zastanawia mnie dlaczego nie uznali asysty przy 4 bramce dla Bayernu Podolskimu, wiem że strzelał na bramkę ale to aż się prosi o przyznanie mu asysty. Mam jeszcze nadzieje, że może jutro wporwadzą jakieś korekty... Odpowiedz Link Zgłoś
sines Re: Hmmmm, dziwne.. 13.09.06, 00:17 Chyba nie ma asyst za dobijanie strzału na bramkę przeciwnika. Asysty są ostatecznie przyznawane w 24 godziny po meczu, więc jutro będzie wiadomo na 100 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Hmmmm, dziwne.. 13.09.06, 16:30 Dobitką bym tego nie nazwał. Dzieki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
ciastek144 Re: Hmmmm, dziwne.. 13.09.06, 17:26 Zaliczyli mu aske ;] A Eto co zaszalal:) Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Hmmmm, dziwne..No właśnie!! 13.09.06, 17:44 Wczoraj jak oglądałem skróty to szalałem widząc co wyczynia Eto'o, oprócz gola, asysta przy golu Iniesty,Giuly'ego oraz Ronaldinho i bardzo cieszę się że to poprawili a co do asysty Poldiego to musiało tak być :D Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_armia1 Re: krzrek liga zaprasza 13.09.06, 17:34 mam pytanie: gdzie mozna sprawdzic wszystkie asysty? bo na gazecie nie pisza, co prawda owszem - sa jakies opisy meczow itp., ale moze gdzies jest konkretnie napisane kto gole (to wiadomo) i kto asysty przy tych trafieniach. z gory dzieki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: krzrek liga zaprasza 13.09.06, 18:38 Ja klikam na "i" przy nazwisku danego piłkarza i mam jego osiągnięcia - minuty gry, bramki,asysty, cene itp. chyba tak najwygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastek144 Re: krzrek liga zaprasza 13.09.06, 18:38 Niestety chyba nie.. Ale mozna obejrzec skroty na tvp2 Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_armia1 Re: krzrek liga zaprasza 13.09.06, 19:37 dzieki:) czasem najbanalniejsze rozwiązania bywają najlepsze:D sorka ze najpierw nie pomyslalem...pzdr. i powodzenia P.S. jak tam po wczorajszych meczach z punkcikami? Odpowiedz Link Zgłoś
ciastek144 Re: krzrek liga zaprasza 13.09.06, 19:59 U mnie pozytywnie za 5 zawodnikow 51 pkt;] Odpowiedz Link Zgłoś
kenriu Re: krzrek liga zaprasza 15.09.06, 18:08 jakoś dziwnie we wtorek ze skladu zdjełem Żewłakowa a dałem Carvalho z CSKA, myslałem, że bedzie to już skład na 2 kolejke, a okazalo sie że Carvalho punktował , a Nesta którego miałem w skladzie nie, Carvalho zdobyl 4 pkt, a wie ktos ile Nesta, moze ktoś miał go w skladzie ?? a w typerze całkiem nieźle we wtorek trafiłem tylko 4 mecze na 8, a w srode już 6/8 ;-) przed chwilą przyszedł mi mail od uefa na którym jestem miejscu itd wam też ? ale sie rozpisałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sines Re: krzrek liga zaprasza 15.09.06, 18:19 Po kolei, skład można było zmieniać do 20:30 we wtorek . Po drugie Nesta nie punktował bo nie zagrał. W jego miejsce wszedł rezerwowy z ławki, czyli u Ciebie Carvalho (w tej zabawie rezerwowi faktycznie są rezerwowymi, a nie dekoracją jak w Piłkarzykach). Punkty każdego zawodnika można sprawdzić, moim zdaniem najwygodniej można to zrobić wchodząc w "transfers", a dalej do wyboru, do koloru (graczy można szukać z danego klubu, sortować ich pod względem np. zdobytych punktów w danym gameweeku, ilości minut spędzonych na boisku, ceny etc.). Mejl też przyszedł. Nie szkodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś