Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kreacje tenisistek US Open

IP: 80.48.251.* 08.09.06, 14:04
    człowieku spróbuj zagrać raz w tenisa a potem sobie wyobraź że masz cycki,
    łatwo dojdziesz do wniosku że gra w tenisa bez tego elementu garderoby jest
    szczególnie skomplikowana, to co sie u Sanii tak fajnie prezentuje to efekt
    podekscytowania ale wynikający li tylko koncentacji na prowadzonej
    rywalizacji tenisowej, a tego nawet stanik nie jest w stanie ukryć
    Obserwuj wątek
      • Gość: czerń i biel?? Kreacje tenisistek US Open IP: 80.48.251.* 08.09.06, 14:09
        zapewniam że kolor sukienki Marii jest wrzosowy lub co najwyżej liliowy ni jak
        bieli się w jej "kreacji" nie dopatrzyłem, ok ja też jestem facetem i mogę mieć
        problemy z kolorami ale generalnie nie mam problemów z definiowaniem bieli,
        może czas się przebadać pod kątem daltonizmu??
        • Gość: wojtek Re: Kreacje tenisistek US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:53
          > zapewniam że kolor sukienki Marii jest wrzosowy lub co najwyżej liliowy ni jak
          > bieli się w jej "kreacji" nie dopatrzyłem

Inny monitor, inny profil kolorów (lub jego brak), w dodatku te opinie były na podstawie zdjęć przed opublikowaniem w sieci (i pewnie przed ich przetworzeniem).
      • brentford elegancja 08.09.06, 19:59
        elegancja na korcie jest potrzebna tym kture przegrywaja,ale nie Amelie
        • Gość: kiczkok Re: elegancja IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.09.06, 21:03
          kture pisze sie przez duże "K"
          • Gość: Gość Re: elegancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:34
            "kture pisze sie przez duże "K""
            Pisze się "które" a nie "kture". A zdanie zaczyna się z dużej litery. Zanim
            zaczniesz poprawiać innych popraw sam siebie.
            • Gość: davenport Re: elegancja IP: *.dyn.optonline.net 08.09.06, 22:43
              latwo mozna sie domyslic ze to bylo napisane z ironia.taki zart.ale trzeba sie
              domyslic
      • Gość: gosc Re: Kreacje tenisistek US Open IP: *.cable.ubr01.newm.blueyonder.co.uk 08.09.06, 21:18
        ;)
        bardzo spodobalo mi sie jak ten pan okreslil, ze dziewczyny sa wiernymi fankami
        danej marki. Przeciez one dostaje niezla kase za to, ze pokaza sie(zareklamuja)
        na korcie dana firme. Czyz to nie jest oczywiste?
      • Gość: ja:) Nedzny styl tych komentarzy. IP: *.dobremiasto.net 08.09.06, 21:19
        Bez polotu i na sile. Ani one zabawne, ani odkrywcze.
        • Gość: burro Re: Nedzny styl tych komentarzy. IP: *.aster.pl 09.09.06, 03:27
          Nie tylko nędzny. Z polszczyzną też kiepsko. Co to jest "pomarańcz"? Co to jest "modowy"?
      • Gość: ja Re: Kreacje tenisistek US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:08
        i ten gosc robi dla wysokich obcasow? z taki pogladami to predzej do playboya, jego sterczacych elementow na szczescie nikt nie ocenia, bo pewnie nawet gdy stercza to i tak sa niewidoczne, nawet jesli bez gaci
      • Gość: gremlinek Re: Kreacje tenisistek US Open IP: *.chello.pl 08.09.06, 22:20
        Nie no pan który 'komentował' te wszystkie stroje jest śmieszny po prostu... I
        to jest niby ekspert?! Czy on ma jakiekolwiek pojęcie o tenisie?!
        • Gość: upssssssss Re: Kreacje tenisistek US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 01:04
          o modzie, komentuje mode.

Po drugie robi to bardzo lekko i z humorem - ale w kraju "ekspertów" wszystko
          musi byc dosadnie przyjete ....

ehh:)
          pzdr
          a-tapety.xx.pl
          • Gość: burro Re: Kreacje tenisistek US Open IP: *.aster.pl 09.09.06, 03:29
            Jeśli dla ciebie to jest "lekko i z humorem" no to gratuluję gustu i poczucia "chumoru"
      • Gość: jagoda P A P R O C K I najprawdopodobniej bez mozgu IP: *.dyn.optonline.net 08.09.06, 22:35
        co to w ogole za opis?!'
        "Zestaw bardzo seksowny, szczególnie przez pewne sterczące elementy.
        Najprawdopodobniej bez stanika." to sposob w jaki opisuje mode znany
        projektant?! co za palant!!!!
        i to jeszcze w wysokich obcasach! jestem zniesmaczona tym opisem
        • Gość: olo Re: P A P R O C K I najprawdopodobniej bez mozgu IP: *.aster.pl 09.09.06, 09:44
          Nie kwacz.
      • Gość: smiacz A gdzie szmaty Ewy Minge? IP: *.adsl.alicedsl.de 08.09.06, 22:55
        Dziwne ze zadna sie nie ubiera u tej gwiazdy kreacji ze szmat na kilogramy.
      • Gość: Mia Kreacje tenisistek US Open IP: 195.69.80.* 08.09.06, 23:01
        one maja dobrze grac, a nie wygladac. dla mnie moga wychodzic na kort w starym
        dresie i nic mi do tego. wazne, zeby potrafily graz z polotem. Pozdrawiam
        wszystkich fanow tenisa
      • Gość: klakson Najlepsze są telsty że zawodniczka jest fanką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 23:30
        jakiejś marki. Specjalistą od tenisa nie jestem ale nie sądzę żeby którakolwiek
        z pań sama KUPOWAŁA sobie ciuchy, i aby w którymkolwiek przypadku za wybraną
        marką nie szły gruube pieniądze
      • Gość: tennis player Kreacje tenisistek US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 00:32
        Boże co za pierdoły!!!!!!! kogo to obchodzi???? a dlaczego amelie ma zdjęcie z
        treningun a reszta zawodniczek ma zdjęcia z meczów??? przecież na mecze amelie
        miała takie ładne wdzianka!?!?!?
        • Gość: gosc Re: Kreacje tenisistek US Open IP: *.hrl.com 09.09.06, 00:48
          fanka Szarapowa dostaje rocznie 20 ml dol za noszenie i reklamowanie oraz 5 ml z
          tytulu wygranych turniejow . Ona jest najlepiej zarabiajaca sportsmenka na swiecie
      • justinehh Kreacje tenisistek US Open 09.09.06, 00:46
        "Sprawdzone wdzianko firmy Lacoste. Zawodniczka jest fanką tej marki. Również
        opaska na ręku jest z tym samym logo."
        Sprawdzone wdzianko, co to znaczy? Fanka tej marki, bardzo śmieszne.
        "Graficzne połączenie bieli i czerni nawiązuje do stylu Balenciagi."
        W opisie tej sukienki jak byk stoi kolor fioletowy; czyżby daltonizm?
        "Zestaw bardzo seksowny, szczególnie przez pewne sterczące elementy.
        Najprawdopodobniej bez stanika. Dla jednych może to być dodatkową atrakcją, dla
        drugich trochę niesmaczne. Plus super modna opaska."
        Seksistowskie podejście faceta, gdzie tu moda??
        "Trochę kiczowaty zestaw w stylu Barbie. Ta zawodniczka raczej nie ma wyczucia
        smaku i powiela nieudolnie plastikowe typy z MTV."
        Co zawinili biedni Japończycy, że mają inne podejście do mody...
        "Zestaw kolorów dramatycznych..."
        Jeszcze jedno bełkotliwe zdanie
        "...wierna fanka Adidasa..."
        Od kiedy to fanką nazywamy kogoś, kto ma kontrakt na promocję marki??
        Po dwóch godzinach biegania po korcie strój nadaj się tylko do prania, a nie do
        prasowania...
        " Bardzo udana kreacja, podkreślająca figurę. Myślę, że z powodzeniem sprawdziła
        by się również poza kortem."
        Noo, Lacoste się napracował...
        "Modowe ciekawe połączenie kolorów i geometrii."
        Ble, ble, ble. "Bardzo dobrze dopasowana opaska - wiedziała, że lepiej będzie
        wyglądać w kolorze pomarańczowym niż w białym."
        Opaska wiedziała?
        "Wszystko mogłoby być trochę dłuższe, by zasłonić bardzo mocne nogi, ale co tam."
        Czy na pewno chodziło o nogi?
        "Po prostu fitness, mało inwencji. Z kolekcji Reebok mogła wybrać dużo ciekawsze
        wzory."
        No przecież ona sama zaprojektowała ten strój...
        "Udany eksperyment z modą."
        ???
        "Na pocieszenie bardzo modna duża torba. Z powodzeniem nie tylko na kort -
        również na zwykłą ulicę."
        Taa, termobag na ulicę...
        "Idealnie dopasowane rozcięcia na na udach - trochę dłuższe byłyby już
        nieproporcjonalne."
        I wszystko jasne...
        "Być może to strój nieoficjalny, i oficjalnie jest u Amelii lepiej."
        Być może to zdjęcie z treningu, a nie z meczu, pała dla researchera
        "Może tylko niepotrzebnie aż tyle biżuterii."
        Mało tej biżuterii widać...

Facet ewidentnie nie zna się na sporcie( fanka marki, z termobagiem na ulicę) i
        wciska byle co na siłę, bez polotu. Jeśli to pójdzie do WO, to proszę o etat,
        albo popełnię seppuku
      • Gość: johnny Kreacje tenisistek US Open IP: *.chello.pl 09.09.06, 08:13
        Boże jedyny, co za pierdoły!!! Czy ten gość widział kiedyś jakiś mecz? Albo wie
        w ogóle w co panienki grają? Jejku, teksty o modzie jak z Bravo albo Popcornu.

"Fanka marki" jak dostaje pare milionów baksów za noszenie wdzianek to ciężko
        się dziwić że jest wierna.

Co do "najlepszego" tekstu na temat Sani Mirzy: proszę Pana, nawet Justine, nie
        obdarzona zbyt hojnie prze naturę, nosi stanik, a raczej sportowy top. Taka
        Serena na przykład ma już całą konstrukcję, żeby utrzymać piersi w ryzach. Przy
        tej ilości biegania i podskoków gra byłaby inaczej fizycznie niemożliwa.
        Sterczące sutki, które tak Pana zafascynowały, to efekt meczowej burzy hormonów,
        z adrenaliną na czele i uwypuklają się dość wyraźnie nawet przez biustonosz.

Akurat Sania jako Hinduska nosi wyjątkowo spokojne stroje, i tak miała sporo
        kłopotów w kraju za odsłanianie włosów itp. Tym bardziej zapewniam, że stanik
        nosi. Ale żeby to zobaczyć (wystarczy, że kamera po kilku gemach pokaże plecy
        zawodniczki) trzeba obejrzeć w życiu jakiś mecz, a nie dostać na biurko garść
        fotek i wysmażyć z tego chałturkę.

Ech...
      • the_cause Znany projektant -- koń by się uśmiał. 09.09.06, 09:41
        Jak przy kimś piszą, że jest "znany" to jest to właśnie dowód, że pies z kulawą
        nogą o nim nie słyszał. Czy ktoś widział np. określenie "Stanisław Lem, znany
        pisarz"?
        • holtze Re: Znany projektant -- koń by się uśmiał. 09.09.06, 10:54
          swietny komentarz justinehh-a
          'znany projektant' powinien pracowac w tinie a nie w wysokich obcasach. co sie
          dzieje z gazeta wyborcza? gdzie sie podzial jej dawny styl?
      • Gość: wart Kreacje tenisistek US Open IP: *.crowley.pl 09.09.06, 09:53
        Serena Williams, ach te nogi..
        Chętnie bym się miedzy nie zagłębił.
        • Gość: uważaj Re: Kreacje tenisistek US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:26
          mogłaby Cię nimi zgnieść
      • Gość: m Szkoda że nie skomentował stroju Bethanie Mattek:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:09
        wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :)
        dla niewtajemniczonych link:
        img291.imageshack.us/img291/1930/mateekxr6.jpg
      • Gość: magda Kreacje tenisistek US Open IP: *.debnet.pl 10.09.06, 13:15
        Zdjecie Amelie z treningu a facet sie czepia ze niegustowny hehehe. Trzeba bylo
        wlepic zdjecie z meczu i byloby ok :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka