Gość: Astar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.03, 21:19 Hughes pędem na rente! co za bezczelność??!! zawinił przy 2 bramkach, przez niego wisła odpadła a on.... argh!!! mam ochote mu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wally Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.interserv.net.pl / 192.168.2.* 06.03.03, 21:27 Co Ty, Angelo mówisz? Podobno przegrywa cały zespół, a Ty winy szukasz u obrońców. Może nie widziałeś jak "miotałeś" się przy pierwszej bramce na polu bramkowym, moze nie widziales, ze baszczynski robil Ci miejsce, zebys nie wpadl na niego? Moze po prostu z wiekiem juz refleks nie ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedal Re: Angelo olej tych pedalków - jest OK IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.03, 16:18 nie obrazaj pedalow, ty kutasie krakowski.Przyjedz na legie to ciebie wyrucham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Zgadzam sie z Angelo IP: *.remote.ualberta.ca 07.03.03, 04:11 ma on racje mowiac ze wine ponosi cala obrona. Prawda jest taka ze na europejskim poziomie graja tylko Glowacki i Baszczynski. Stolarczyk i Jop sa za slabi na takie mecze jak z Lazio. Popatrzymy jak padaly bramki: 1-1 Stolarczyk bezmyslnie wybija pilke na rog zamiast na aut. Bardzo duzy blad Stolarczyka. Nastepnie nikt nie przeszkadza Couto spokojnie dobiec do pilki i strzelic do bramki z 5 metrow. Jezeli jak ktos pisze Baszczynski 'robil miejsce' Angelo to znaczy ze Baszczynski popelnil blad. Na tym poziomie rozgywek nie robi sie nikomu "miejsca" na polu karnym, bo kozysta z tego przeciwnik tak jak to zrobil Couto. Na koniec po dwoch bledach obrony zrobil blad rowniez Hugues i bylo 1-1 1-2 Dosrodkowanie z prawej strony - a wiec blad prawego obroncy (Baszczynski) ktory nie potrafil przeszkodzic dosrodkowaniu, nastepnie fatalny blad Jopa ktory wybil pilke najgorzej jak mogl. Nastepny blad obrony - dlaczego nikt nie przeszkadzal Chiesie w oddaniu strzalu? Gdzie byl Glowacki i Strak? Zasloniety przez dwoch obroncow Hugues nie mial szans na obrone. Najslabszym punktem Wisly jest obrona i to juz od kilku lat. Jedynym obronca na miare Ligi Mistrzow jest Glowacki. Mozna jeszcze dac szanse Baszczynskiemu (szkoda tylko ze jest taki przemadrzaly) a reszta do wymiany. Bramkarza tez trzeba znalezc lepszego od Huguesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Wawelski Re: Zgadzam sie z Angelo IP: *.rpg.pl 07.03.03, 06:43 Chciałem tylko powiedzieć, że jeśli dośrodkowanie z prawej strony to bład lewego obrońcy Stolarczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Był wolny jak keczup w butelce IP: 213.77.14.* 07.03.03, 06:53 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyel Re: Był wolny jak keczup w butelce IP: *.to.krakow.pl 07.03.03, 21:04 Zgadzam się z KIBICEM. Winę ponoszą przede wszystkim obrońcy.Co do Angelo to przy pierwszej bramce też nie jest bez winy : bramkarz albo wychodzi albo nie. Nie ma takich zmyłek jak to zrobił 3 kroki w przód 2 w tył bo to wytwarza niepotrzebne zamieszanie na polu karnym. Ale obowiązkiem obrońców jest pokryć napastnika i basta!!!. Co do drugiej bramki to niestety Angelo nie miał większych szans obrony{jak to widać na powtórkach,piłka uderzona dokładnie przy słupku i jeszcze skozłowała}tym niemniej świętym obowiązkiem bramkarza jest rzucić się w kierunku piłki bo nie zawsze strzał jest taki dokładny, czasami się odbije krzywo od podłoża i staje się strzałem do wybronienia. Patrząc więc na zachowanie Angelo przy drugiej bramce można odnieść wrażenie, że wiedział wcześniej niż mógł, ze jast to strzał nie do obrony,że się poddał: ".. no tego to już nie obronię..." PS no i nie przesadzajmy ,że ten strzał był aż taki szybki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jean Angelo, ce n'est pas ta faute IP: *.ey.com.pl / 10.106.90.* 07.03.03, 09:06 Suite a la lecture de cet entrevue, je partage entierement le point de vue de Monsieur Hughes. C'est toute l'equipe qui a perdu le match. Baszczynski n'est qu'un pauvre connard qui ne pense qu'a donner des coups de pieds a l'arbitre. De mon point de vue au deuxieme but il n'y a rien a faire, mais en ce qui concerne le premier - on peut se permettre de faire le reproche d'une sortie un peu hasardeuse. Courage Angelo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: w3cache.* / 192.168.3.* 06.03.03, 21:28 Co za głupoty. Ewidentnie zajebał a teraz się miga. Wyszedł do dośrodkowania i skakał jak pajac bo już było za późno na interwencje. Co za pierdoły, że za szybkie piłki. Stał jak słup i patrzył jak wpada do bramki. Już dawno WISŁA powinna go wyrzucić. Jest cienki i wolny. ZŁy_luk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 06.03.03, 21:35 Francuz jest bezczelny!! Oczywiście ,że za porażkę odpowiada cały zespół ale to co on mówi jest bezczelnością to 10 potęgi. Pierwszy gol to jest ewidentny jego błąd. Bo albo wychodzę do dośrodkowania albo stoję w bramce !~!! Co zrobił -wszyscy widzieli. Druga bramę zawalił Jop , ale dlaczego Francuz nawet się nie rzucił w stronę piłki? Uważam , że nasi bramkarze ligowi obroniliby oba strzały Włochów ! Wisła musi szukać dobrego bramkarza. Jest taki w Ostrowcu , w KSZO. Nazywa się Piątek. Waldemar Piątek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.03, 21:54 Jest takze w Groclinie nazywa sie Liberda, jest i w Lechu nazywa sie Tyrajski a jest i GKSie nazywa sie Tkocz. Mysle ze jeszcze kilku ciekawych mozna znalezc za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYGI Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.smoczka.ptc.pl 06.03.03, 21:36 JA NIE MAM OSOBIŚCIE PRETĘSJI DO ANGELA . SAM BYŁEM BRAMKARZEM , I WIEM DOSKONALE JAK TO JEST JAK OBRONA GRA SŁABO,TO TAKŻE UDZIELA SIE BRAMKARZOWI. NIC DODAĆ ,NIC UJĄĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYGI Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.smoczka.ptc.pl 06.03.03, 21:36 JA NIE MAM OSOBIŚCIE PRETĘSJI DO ANGELA . SAM BYŁEM BRAMKARZEM , I WIEM DOSKONALE JAK TO JEST JAK OBRONA GRA SŁABO,TO TAKŻE UDZIELA SIE BRAMKARZOWI. NIC DODAĆ ,NIC UJĄĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien dudka Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.03, 21:43 ""Przy drugim golu stałem jak zwykle na środku bramki."" a miales sie ruszyc do pilki, ktora przynajmniej w tv wygladala na wolna. mogles jej chlopie nie zlapac, mogla ci, jesli byla szybka, przejsc po rekawicach - ale na allaha REAKCJA jakas!!! reakcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faciu Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 22:02 Byłem na meczu..Pierwszej brakni nie widziałem zbyt dobrze, bo byłem z drugiej strony..Ale ta druga to była szmata!! Piłka leciała wolno..Angelo miał czas na reakcje..Myślę że był zaskoczony bo obrońca niemal podał Włochowi...a ten chyba też zaskoczony uderzył z pierwszej niezbyt silnie!!! Byliśmy totalnie zdziwieni że tak wolno lecąca piłka nie spotkała się z żadną reakcją bramkarza.... Myśleliśmy że może obrońca zasłonił piłkę Angelo...Ale jeżeli nawet był to przecież słaby strzał... Angelo - zaspałeś!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dealer Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 06.03.03, 22:06 No ja jakos nigdy do tego bramkarza wisly to nie bylem przekonany zawsze mi sie wydawal najmniej pewnym zawodnikiem wisly. Czy to byl jego blad te bramki nie bede ocenial bo z telewizora to slabo widac jak sytuacja wygladala jakie byly odleglosci ale troche refleksu by sie przydalo mu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 07.03.03, 00:12 Dokładnie!!!! Przy drugiej bramce stałes jak wryty i odprowadziłes piłke wzrokiem do bramki, chociaż jakiś ruch a nie zero reakcji! Tez jestem za poszukiwaniem nowego bramkarza przez Wisłe, a może jakaś rywalizacja w zespole pomogła by mu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomy Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 14:01 Majdana ściągnąć on sie porozumie z obrońcami i ma potencjał , bo sie facet po europie szmaci a wisła nie ma bramkarza.No i jeszcze Mięciela dla Żurawskiego i pełen wypas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atos Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 22:05 Masz racje Angelo, że się bronisz! co zrobił Żurawski pod koniec pierwszej połowy to było dopiero frajerstwo!!! A Kasperczak ze swoimi zmianami powiniem regulować ruchem pociągów w Gwatemali Lazio było lepsze i tyle, czas się pogodzić i przygotować na kolejna porażkę...:)))) Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beza Re: Angelo ma rację IP: *.acn.pl 06.03.03, 22:14 Gość ma rację, jak to może być iż za obrońcą przeciwnika nikt nie wbiega w pole karne bo (Strąk) patrz jak ślicznie nagrywana jest piłka a nie gdzie jest Couto? Zaś Baszczyński z Głowackim za miast iść na kontakt "robią miejsce" - co za bzdury. W takich maczach nie może być wahania - nic nie słyszę od bramkarza, nie wiem co robi - znaczy muszę brać 100 odpowiedzialności za interwencję - to ABC gry w obronie. Druga brama - dwóch obróców w środku pola karnego a na 16 metrze nie pilnowany gość - gdzie środek pomocy? Wisła pogubiła się w grze obronnej - wiec nie może to być wina bramkarza ze przegrała mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja zero racji ma angelo IP: *.chello.pl 07.03.03, 02:22 ale bramkarz jest po to, zeby naprawiac bledy obroncow!!! jezeli cala wina mialaby sie tylko skupic na obroncach, to ja proponuje nie wystawiac bramkarza (huguesa) wogole. co ma wpasc, to i tak wpadnie (po przeciez hugues by i tak nic nie wyjal stojac caly czas na srodku bramki) a przynajmniej bedzie jden zawodnik wiecej w polu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubag Re: zero racji ma angelo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 08:13 Wszyscy obwiniaja Angelo za ten mecz, a ja mam pytanie... Ile bramek w dwumeczu Lazio-Wisla sprezentowal Wlochom Mariusz Jop??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zero racji ma angelo IP: *.chello.pl 07.03.03, 11:57 Gość portalu: Kubag napisał(a): > Wszyscy obwiniaja Angelo za ten mecz, a ja mam pytanie... Ile > bramek w dwumeczu Lazio-Wisla sprezentowal Wlochom Mariusz Jop??? a na takie pytanie ja mam inne - z ilu opresji hugues wyratowal wisle w tym dwumeczu???? jednego jestem pewien. w ta srode - z ani jednej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien dudka Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.03, 16:58 Gość portalu: atos napisał(a): > Masz racje Angelo, że się bronisz! > co zrobił Żurawski pod koniec pierwszej połowy to było dopiero frajerstwo!!! A > Kasperczak ze swoimi zmianami powiniem regulować ruchem pociągów w Gwatemali > CZYSTY KRETYNIZM I NIE NA TEMAT > Lazio było lepsze i tyle, czas się pogodzić i przygotować na kolejna porażkę... > :)))) MASZ RACJE > > Czuwaj! AHOJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wa Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 22:22 Inni też zawinili,bo nie strzelili 100% sytucji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 22:36 ludzie cieszmy się że mamy taką Wisłę kiedy ostatnio jakiś polski klub dał nam tyle radości co Wisełka. Wisła jest wielka, a to że przegrali i odpadli, cóż mówi się trudno. Chciało mi się płakać ale jakoś to zniosłem i czekam na sukcesy Wisły w Lidze Mistrzów. kibic Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Hughes i tak jest dobrym bramkarzem IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 06.03.03, 22:22 Angelo czasami robi bledy ale robi je takze Dudek (patrz mecz z MU), Kahn (M Swiata) i Seaman (M Swiata). Angelo jest najlepszym bramkarzem Wisly od jakis 5 lat. Wisla przegrala bo cala obrona byla dretwa a Zurawski zaspal caly mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martiness Re: Hughes i tak jest dobrym bramkarzem IP: *.toya.net.pl 06.03.03, 22:39 Gość portalu: alek napisał(a): > Angelo czasami robi bledy ale robi je takze Dudek (patrz mecz z MU), Kahn (M > Swiata) i Seaman (M Swiata). Angelo jest najlepszym bramkarzem Wisly od jakis > 5 lat. Nie można nazwać dobrym bramkarzem kogoś kto nie umie grać na przedpolu i tłumaczy się "bo piłka była za szybka" Już w meczu z Schalkę i Parmą mógł kilkakrotnie pogrążyć Wisłę, ale wtedy dopisało szczęście. Tym razem szczęścia zabrakło Hugues zawalił obie bramki - nie oszukujmy się- Wisła musi poszukać kogoś lepszego jeśli chce walczyć o cokolwiek w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Hughes i tak jest dobrym bramkarzem IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 01:30 Gość portalu: Martiness napisał(a): > Gość portalu: alek napisał(a): > > > Angelo czasami robi bledy ale robi je takze Dudek (patrz mecz > z MU), Kahn (M > > Swiata) i Seaman (M Swiata). Angelo jest najlepszym > bramkarzem Wisly od jakis > > 5 lat. > Nie można nazwać dobrym bramkarzem kogoś kto nie umie grać na > przedpolu i tłumaczy się "bo piłka była za szybka" > Już w meczu z Schalkę i Parmą mógł kilkakrotnie pogrążyć Wisłę, > ale wtedy dopisało szczęście. > Tym razem szczęścia zabrakło > Hugues zawalił obie bramki - nie oszukujmy się- Wisła musi > poszukać kogoś lepszego jeśli chce walczyć o cokolwiek w Europie. Masz rację . Najsłabszy punkt drużyny , niestety . Nie było meczu Wisły w P.UEFA w którym by nie popełnił co najmniej jednego błędu . Drużyna nie może zrobić kariery bez dobrego bramkarza ! Może czasem grać gorzej , to się zdarza , ale czasem wystarczy nie przegrać . Ludzie marzą o Lidze Mistrzów , i słusznie , ale z takim bramkarzem nie ma się co tam pchać . I nie oszukujmy się , gdyby Francuz był dobry grałby we Francji lub w innym kraju zachodniej Europy . Jest wielu polskich bramkarzy lepszych od niego . P.S. Druga bramka to kuriozum , piłka leciała wolno , odbiła sie od ziemi i wpadła do bramki a bramkarz patrzył na nia jak krowa na pociąg . Żadnego ruchu , pewnie był przekonany że minie bramkę . Każdy normalny bramkarz rzuciłby się w kierunku piłki . Szkoda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien dudka Re: Hughes i tak jest dobrym bramkarzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.03, 17:03 czmu dudek gra na wyspach? bo jest bardzo dobry czemu angelo gra w polsce, a nie silniejszej lidze francuskiej? hmmmm. zastanow sie przyjacielu zanim palniesz aby tylko palnac... pzdr Gość portalu: alek napisał(a): > Angelo czasami robi bledy ale robi je takze Dudek (patrz mecz z MU), Kahn (M > Swiata) i Seaman (M Swiata). Angelo jest najlepszym bramkarzem Wisly od jakis > 5 lat. > > Wisla przegrala bo cala obrona byla dretwa a Zurawski zaspal caly mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol W y w a l i c Huguesa!!! IP: *.tkdami.net 06.03.03, 22:34 Wywalic Huguesa. I to jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprot Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m 06.03.03, 22:38 Przykro to słuchać. Nie tylko bez formy ale i bez charakteru. Puścił dwie "szmaty" i zwala winę na kolegów. Drużynę tsj klasy co Wisła powinno być stać na klasowego bramkarza. Niech sobie pan H. obejrzy na video ostatni mecz Dudka. Może się czegoś nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiekkk Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 22:38 trudno się mówi jak bramkarz dobrej drużyny stoi jak kołek przy długich dośrotkowaniach w pobliżu bramki ale w zawaleniu "pomógł" Huguesowi także M.Jop który w nienaganny sposób podał głową piłkę do E.Chiesy po którego strzale piłka wylądowała w siatc.50% przyczynił się Jop i drugie 50% Hugues do utraconej bramki a w pierwszej głowacki mógł skakać i Hugues interweniować:(((( jest poddenerwowany tą porażką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.icpnet.pl 06.03.03, 22:46 Wisła musi koniecznie wymienić bramkarza Przecież Stanew byl do wzięcia za niewielką sumę!!!!!! Druga sprawa to gra Jopa, który zdecydowanie odstaje od pozostałej 3 obrońców. Teraz liga zweryfikuje umiejętności tych graczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.dyn.optonline.net 07.03.03, 01:12 Gość portalu: sowa napisał(a): > Teraz liga zweryfikuje umiejętności tych graczy.... chyba nie zweryfikuje bo na lige moga byc dobrzy dopiero wychodzi jak sie gra z lepszym zespolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio To nie jego wina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.supernet.com.pl / 192.168.0.* 06.03.03, 22:44 Nie wiem dlaczego wszyscy na niego zwalają- przecież on nie był sam! Pamiętam jak w Parmie obronił kilka bramek i tego się już nie pamięta! Wziąść się w garść i wyciągnąć konsekwencje! Człowieka nie po tym się poznaje czy upadł ale po tym czy wstał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solok Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 22:44 Moim zdaniem trzy główne przyczyny porażki Wisły to: 1) Zła taktyka ,po strzeleniu bramki na 1:0,chcieli rozjechać Lazio grając totalny atak,na tej murawie w II połowie musiało zabraknąć sił , było to piękne dla oka ,lecz zupełnie nieracjonalne. Tylko opanowanie środka boiska i destrukcja mogła przynieść sukces. 2) Fatalne zmiany Kasperczaka. Zmiana Strąka,który trzymał środek i absorbował Lazio na niewyleczonego Szymkowiaka,który pogubił się na boisku.Zdjęcie Kuźby, który stanowił jedyne realne zagrożenie na środku ataku i przy dośrodkowaniach oraz stałych fragmentach mógł strzelić jeszcze 1 bramkę.Jedynie zmiana Żurawskiego była uzasadniona ,lecz wcześniej i nie w momencie gdy na boisku nie było już Kuźby.Cóż tym razem Kasperczak pogubił się jako taktyk i selekcjoner. 3) Słaba dyspozycja zbyt wielu zawodników, widoczny szybki ubytek sił spowodowany "szarpaniem" na całym boisku w I połowie.Zła asekuracja oraz brak pomysłu w II połowie na grę.W ostatnim kwadransie ,po nieudanych zmianach gracze Wisły wyglądali na kompletnie ugotowanych.Baszczyński,Uche,Strąk i Kużba oraz w pierwszej połowie Cantoro przy takim doskonale dysponowanym rywalu to za mało by wygrać mecz. Ogólnie brawa za występy w pucharze UEFA, oby tylko wyciągnąć wnioski na przyszłość, na tym etapie rozgrywek trzeba zrezygnować czasami z radosnego futbolu na rzecz mądrej destukcji.A Wisła potrafi to robić co pokazała szczególnie z Schalke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.dyn.optonline.net 06.03.03, 22:47 nie francuz wypierdala do francji i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien dudka Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.03, 17:07 jasne. a balcerowicz musi odejsc jestes zalosny Gość portalu: ja napisał(a): > nie francuz wypierdala do francji i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.pl 06.03.03, 23:11 > Moim zdaniem trzy główne przyczyny porażki Wisły to: > 1) Zła taktyka ,po strzeleniu bramki na 1:0,chcieli rozjechać Lazio grając > totalny atak,na tej murawie w II połowie musiało zabraknąć sił , było to > piękne dla oka ,lecz zupełnie nieracjonalne. Tylko opanowanie środka boiska i > destrukcja mogła przynieść sukces. Chyba widziałeś jak wyglądała gra obrony Wisły? Wiślacy dużo lepiej czują się atakując, a 'murowanie bramki' skończyłoby się pewnie nie 1:2 tylko 1:4 > 2) Fatalne zmiany Kasperczaka. Zmiana Strąka,który trzymał środek i absorbował > Lazio na niewyleczonego Szymkowiaka,który pogubił się na boisku.Zdjęcie Kuźby, > który stanowił jedyne realne zagrożenie na środku ataku i przy dośrodkowaniach > oraz stałych fragmentach mógł strzelić jeszcze 1 bramkę.Jedynie zmiana > Żurawskiego była uzasadniona ,lecz wcześniej i nie w momencie gdy na boisku > nie było już Kuźby.Cóż tym razem Kasperczak pogubił się jako taktyk i Kasperczak udowodnił swoją wartość wprowadzając Wisłę do III rundy PUEFA. A że 'mylić się to rzecz ludzka' chyba nie muszę Cię przekonywać. Jestem pewien, że wyciągnie wnioski na przyszłość. > selekcjoner. Z tym selekcjonarem to nie przesadzaj :-) > Ogólnie brawa za występy w pucharze UEFA, oby tylko wyciągnąć wnioski na > przyszłość, na tym etapie rozgrywek trzeba zrezygnować czasami z radosnego > futbolu na rzecz mądrej destukcji.A Wisła potrafi to robić co pokazała > szczególnie z Schalke. Chyba inne mecze oglądaliśmy. Wisła w meczu z Schalke prezentowała właśnie taki 'radosny futbol', a to że nie potrafią ograniczać się do destrukcji to udowodnił mecz z Schalke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amen Polskie narodowe łby już znają winnych. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 23:00 Są to oczywiście Francuz, czarnuch i Argenyńczyk. Polacy grali doskonale, cudownie, mistrzowsko (tylko Żurawski nie, ale jest całkowicie usprawiedliwiony), a źli obcy (na pewno niekatolicy) zawalili mecz (pewnie dali się podkupić bezbożnym Włochom). To logika łysych pał stadionowych. Ale żeby wszystkie masowe media to powtarzały? A mówi się o powszechnym ich zażydzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Polskie narodowe łby już znają winnych. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 23:12 przeciesz jopa tesz krytykowali i wogule obronców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mane Re: Hugues jest przeciętny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.03.03, 23:20 Zdecydowana większość wypowiadających się krytykuje Angelo Huguesa. Ja również uważam, że jest on jednym ze słabszych punktów Wisły. Z tym, że chciałbym tu oddzielić mecz Wisły z Lazio (1:2) od pozostałych. Albo nie tyle oddzielić ile potraktować go jako jeden z elementów jego gry. Zawsze, gdy drużyna traci gola istnieje jakaś przyczyna. I z reguły jest tak, że oprócz golkipera macza w tym palce również inny zawodnik (zawodnicy). Oczywiście, w przypadku obu goli z ostatniego meczu Hugues nie zachował się najlepiej, ale ktoś tam był jeszcze. Przy pierwszym golu np. Baszczyński, a przy drugim Jop. Ale podkreślam, Hugues nie jest tak dobrym bramkarzem, by być pełnoprawnym partnerem pozostałych piłkarzy drużyny. Kto na jego miejsce? Szczęsny... Żartuję, ale go bardzo lubię. Chciałbym,żeby grał jeszcze w piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien dudka Re: Polskie narodowe łby już znają winnych. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.03, 17:08 "tesz" ??? chryste! Gość portalu: t napisał(a): > przeciesz jopa tesz krytykowali i wogule obronców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Polskie narodowe łby już znają winnych. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.03.03, 23:15 Aleś pyehdolnou jak łysy bródką o parapet. Huguesa obwinia się słusznie bo zayebau, a do Uche i Cantoro nikt nie ma pretensji. Poza tym i Hugues i Cantoro pochodzą z krajów katolickich jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie, kosmopolityczny łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja troche krytycyzmu nie zaszkodzi IP: *.chello.pl 07.03.03, 02:29 stary, ale czy fakt, ze jestes kosmopolita, a nie lysa pala stadionowa powoduje, ze nie mozesz spojrzec na cala sytuacje krytycznie? wg mnie najlepszy na boisku byl uche, cantoro zagral bardzo dobry mecz, a hujgues po prostu zawalil wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Polonii W-wa Re: Polskie narodowe łby już znają winnych. IP: *.mofnet.gov.pl 07.03.03, 10:36 Gość portalu: Amen napisał(a): > Są to oczywiście Francuz, czarnuch i Argenyńczyk. Polacy grali > doskonale, cudownie, mistrzowsko (tylko Żurawski nie, ale jest > całkowicie usprawiedliwiony), a źli obcy (na pewno niekatolicy) > zawalili mecz (pewnie dali się podkupić bezbożnym Włochom). To > logika łysych pał stadionowych. Ale żeby wszystkie masowe media > to powtarzały? A mówi się o powszechnym ich zażydzeniu mylisz sie katoliku tu nie chodzi o narodowość! po prostu ten bramakarz ma dużo przypadkowych interwencji ( albo , jak przy drugim golu, w ogóle ich nie ma )! z twojej wypowiedzi wynika że masz kompleksy, przemyśl sobie to co napisałem na spokojnie a zrozumiesz że taka kytyka jest uzasadniona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MU FAN WSZYSCY DALI CIAŁA... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 23:26 Hugues najbardziej bo albo sie stoi na linii bramkowej albo wychodzi zdecydowanie do przodu a nie jakies 3 kroczki dla wybadania sytuacji.... Przy drugim golu powinien chociaż zareagować a nie stać w bezruchu.Podobnie zachował się w LM bramkarz Juve w meczu z MU przy drugiej bramce Giggsa..ale jego strzał był i celny i w miare mocny i zaskakujący...A tu Hugues miał sporo czsu na reakcje ..naprawde sporo...a co do reszty drużyny...Żuraw pokusił się o solową akcje,a obok biegł Kuźba całkowicie nie pokryty..To +fart Lazio(2 razy po akcjach Uche cudem nie stracili bramki)sprawiło że Wisełki już nie ma...A do Jopa ja bym nie miał pretensji o strate 2 bramki..zrobił co mógł..a że inni nie kwapili sie z powrotem to...jest jak jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Hugues musi odejsc!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.03, 23:48 Hugues musi odejsc!!! Proponuje Majdana to jest naprawde dobry bramkarz co udowodnil juz nie raz. Teraz tylko marnuje sie gdzies tam na poludniu, chyba w Grecji. Na pewno chetnie wrocilby do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Hugues musi odejsc!!! IP: *.pace.edu 06.03.03, 23:57 ale niektorzy z was maja tupet. ktos tam pisze ze kasperczak nie popisal sie strategia, wszyscy sa kurna wielkimi znawcami widze. Rozumiem miec swoje wlasne zdanie, ale troche uszanowannia dla ludzi dla ktorych pilka to profesja i chyba oni wiedza o niej najwiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Hugues musi odejsc!!! IP: *.proxy.aol.com 07.03.03, 00:22 ty tez z piwem do rynsztoka,o ile cie na to stac smierdzaca biedoto polska . !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.du.simnet.is 07.03.03, 00:40 ja tą francę zamorduję!!!sie w rezerwach powinien pętać a nie wybiegać w pierwszym składzie!Panie trenerze!-pan tego nie widzi???to bramkarz z przypadku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PhK Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.cyberdom.pl 07.03.03, 02:03 Sratatata...dobrze wiesz Aniolku czemu to pusciles...wtedy kiedy trzeba i tyle ile trzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien dudka Re: Bramkarz Wisły Kraków Angelo Hugues: To nie m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.03, 17:12 udowodnij, albo stul pysk kundlu Gość portalu: PhK napisał(a): > Sratatata...dobrze wiesz Aniolku czemu to pusciles...wtedy kiedy > trzeba i tyle ile trzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :[ HUGUES - WYPAD Z POLSKI!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.03.03, 02:14 skoro pan hugues uwaza ze najlepszym sposobem bronienia jest stanie na srodku bramki i czekanie, az ta sie od niego odbije, to na rany boskie, trzymajcie mnie, bo zaczne gryzc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczyt bezczelnosci!!!!!! panie kasperczak, bardzo pana prosze, KONIEC Z TYM PSEUDOBRAMKARZEM!!! niech go juz wiecej nie widze na swoje oczy, tym bardziej miedzy slupkami bramki wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki PANOWIE I PANIE!!! JESLI WINIC TO OBRONCOW!!!! IP: *.proxy.aol.com 07.03.03, 04:30 NAWET JAKBY SIE RZUCIL PRZY DRUGIEJ.. TO I TAK NIE MIAL SZANSY.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien dudka Re: PANOWIE I PANIE!!! JESLI WINIC TO OBRONCOW!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.03, 17:14 co inteligentniejsi tutaj wlasnie sie zastanawiaja dlaczego sie "nie rzucil", a nie co by sie stalo gdyby sie "rzucil"... nie nam oceniac, czy mial szanse, czy tez nie sam sobie te szanse odebral... pzdr Gość portalu: noiki napisał(a): > NAWET JAKBY SIE RZUCIL PRZY DRUGIEJ.. TO I TAK NIE MIAL SZANSY.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Angelo: rzucaj sie czasami chłopie IP: *.visp.energis.pl 07.03.03, 23:19 może sie bał że jak sie rzuci to sie przewróci i sobie kolanka obtłucze albo gacie zabrudzi?? No chyba ze ma trudności z odbiciem się od podłoża... A przy drugiej bramce to nie stał na środku (a powinien) - gdyby tak było to by pewnie odbił piłke/uderzyła by w niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki A TE DWIE TORPEDY CO OBRONIL W 1-WSZEJ POLOWIE?? IP: *.proxy.aol.com 07.03.03, 04:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A TE DWIE TORPEDY CO OBRONIL W 1-WSZEJ POLOWI IP: *.chello.pl 07.03.03, 12:02 przepraszam, czy ty moze mowisz o tych sytuacjach, kiedy to hujgues stal na srodku bramki, a napastnicy lazio strzelili faktycznie bardzo mocno, ale bardzo w niego, a on nawet nie sprobowal tych pilek lapac??? czy te pseudointerwencje (te pilki po prostu sie od niego odbily, on nawet nie kontrolowal, w ktora strone poleca) maja dzialac na jego korzysc? moim zdaniem jest wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: A TE DWIE TORPEDY CO OBRONIL W 1-WSZEJ POLOWI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.03, 16:37 przepraszam ale czy ty chciales te pilki lapac ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien dudka Re: A TE DWIE TORPEDY CO OBRONIL W 1-WSZEJ POLOWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.03, 17:15 palec allaha w tym, ze te dwie torpedy trafily angela, od ktorego odbily sie jak od 3ego slupka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzln Re: A TE DWIE TORPEDY CO OBRONIL W 1-WSZEJ POLOWI IP: *.ci.uw.edu.pl 08.03.03, 16:37 Obronił ? Khy Khy Khy... Proszę o definicję słowa 'obronił' bo ja bym użył raczej słowa 'stał na przeszkodzie' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic You"ll never walk alone Angelo ! IP: *.ny325.east.verizon.net 07.03.03, 05:40 Wstyd pseudokibice, shame on you ! Odpowiedz Link Zgłoś