Gość: anka IP: *.aster.pl 15.09.06, 10:13 Popatrzcie, panowie, jak ubierają się mężczyźni w cywilizowanych krajach. 90% - garnitury. A Polacy? Dres, w najlepszym przypadku dżinsy i t-shirt. Daleko nam do Europy, oj, daleko (: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marianek oj anka anka IP: *.devs.futuro.pl 15.09.06, 10:18 za duze telewizji sie naogladalas ja nie ogladam od 4 lat co i Tobie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rst e tam.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.09.06, 10:37 jak widzę gościa w garniturze to mi się z akwizytorem kojarzy. Poza tym bawi mnie ten obyczaj, żeby na niedzielny spacer wbijać się w gajer. Niedziela, upał jak skurczybyk, las - a tu idzie sierota w gajerze, bo ktoś mu wmówił (głównie reklamy proszku do prania :)) że prawdziwy mężczyzna powinien chodzić w gajerze. Reasumując - gajer tak, ale tylko do pracy, i tylko jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord jim Re: garnitur? chyba przesada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 10:38 A niby dlaczego trener sportowcow ma wystepowac w garniturze i udawac ze jest urzednikiem bankowym na sluzbie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: garnitur? chyba przesada IP: *.5.15.vie.surfer.at 15.09.06, 11:15 Gość portalu: lord jim napisał(a): > A niby dlaczego trener sportowcow ma wystepowac w garniturze i udawac ze jest u > rzednikiem > bankowym na sluzbie? Bo zarabia po wielokroc wiecej niz urzedyna... Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 do tańca z gwiazdami ich!!! 15.09.06, 11:57 a propos tańca z gwaizdami - www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kam A gdzie boski Jose?! IP: *.elartnet.pl 16.09.06, 10:52 Jedyny najprzystojniejszy i najgenialniejszy ?! Special One?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek Re: Trenerzy tańczą przy linii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:15 Właśnie skończyłem oglądać mecz Widzew-Korona? I co? I trener Wieczorek, i trener Probierz, mieli na sobie garnitury. Coś się w teorii nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcxbxc Re: Trenerzy tańczą przy linii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:57 A Janas za każdym razem siedział w garniturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mezczyzna Aniu, ale na tych zdjeciach nie ma wcale mezczyzn! IP: *.fbx.proxad.net 16.09.06, 22:08 To sa przerosniete chlopaczki, poubierane w drogie garnitury, ktore swietnie sie bawia kosztem fanow pilki noznej. Odpowiedz Link Zgłoś