Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Miszczowanie Legii

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:40
    Wspaniała (L) , rozbijajaca w puch Nafciarzy poległa w Sanoku.Chyba tylko
    jeszcze obciach w Wiedniu i Wdowczyk podzieli los Dana.Konkurs na nowego
    trenera rozpisać już można.Podobno (L) grała tylko bez Dicksona Choto. Oj
    grajki,grajki,kazdemu na czole pasowałoby wytatuować dick,czyli po polsku
    wacek.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gizmo Wdowczyk won!!! IP: *.chello.pl 20.09.06, 18:03
        Kończ waść, wstydu oszczędź!
        • berserk75 Re: Wdowczyk won!!! 20.09.06, 19:00
          zamilcz, gamoniu
          • Gość: gizmo Re: Wdowczyk won!!! IP: *.chello.pl 20.09.06, 19:15
            Gamonia to szukaj patrząc w lustro albo wśród swoich ziomali dresiarzy na
            żylecie.
      • Gość: duch olabogi Re: Miszczowanie Legii IP: *.bitech.krakow.pl 20.09.06, 18:33
        a bo ja wiem.... ten puchar przeciez pusty jest....
        • Gość: Porter Re: Miszczowanie Legii IP: *.orion.pl 20.09.06, 22:50
          Ja wszystko rozumiem, zaraz ważne mecze z Koroną, Austrią i Wisłą. Ale jeśli
          Wdowczyk daje szanse rezerwowym, a ci nic nie pokazują przeciwko
          trzecioligowcowi? No obciach normalnie to jest.
          • Gość: sardo Re: Miszczowanie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:57
            Gość portalu: Porter napisał(a):

> Ja wszystko rozumiem, zaraz ważne mecze z Koroną, Austrią i Wisłą. Ale jeśli
            > Wdowczyk daje szanse rezerwowym, a ci nic nie pokazują przeciwko
            > trzecioligowcowi? No obciach normalnie to jest.

Legia: Jan Mucha - Grzegorz Bronowicki, Herbert Dick, Mamadou Balde, Edson -
            Sebastian Szałachowski (46 min. - Miroslav Radovic), Łukasz Surma, Junior,
            Tomasz Kiełbowicz (46 min. - Roger) - Michal Gottwald (46 min. - Elton), Piotr
            Włodarczyk.

Toż to wasz regularny skład, jakie rezerwy? Ale cyrk :)
            • Gość: Porter Re: Miszczowanie Legii IP: *.orion.pl 20.09.06, 23:47
              W porównaniu z ostatnim meczem w pierwszym składzie zaszły następujace zmiany:
              Dick za Choto
              Szałachowski za Radovicia
              Kiełbowicz za Rogera
              Gottwald za Eltona
              Włodarczyk za Janczyka.
              To pięc zmian - prawie połowa składu. W tym Kiełbowicz i Gottwald, którzy
              ostatnio prawie nie graja. Więc nie przesadzaj z tym regularnym składem.
              No, ale w drugiej połowie weszli zawodnicy z pierwszej jedenastki i tez nic. No
              obciach normalnie to jest.
              • Gość: Krzyś Re: Miszczowanie Legii IP: *.pke.pl 21.09.06, 06:24
                k...a mać! Ja wszystko rozumie, ale TYLKO L mi zj....a kupon w Profie.

Ładny kurs był na Sanok! ://///

p.s. gdyby nie to, boki bym zrywał ROFTL!
                • Gość: Cyfra Re: Miszczowanie Legii IP: *.w.pppool.de 21.09.06, 09:11
                  Gość portalu: Krzyś napisał(a):

Ładny kurs był na Sanok! ://///

moze dlatego Legia przegrala....
                  • Gość: Porter Re: Miszczowanie Legii IP: *.orion.pl 21.09.06, 09:28
                    Zwłaszcza, że podobno Brazylijczycy chcieli bic Polaków za odpuszczanie meczu...
                    • radulamen Re: Miszczowanie Legii 21.09.06, 09:32
                      Po ch.j grają takie odpady jak włodarczyk czy bronowicki????????? To syfiarze
                      pełną gębą do rezerw ich przesunąć...
                      • Gość: AP Re: Miszczowanie Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:03
                        Trudno znalźć odpowiedź na pytanie dlaczego (L) gra taką bryndzę.W drużynie
                        jest wyjątkowo niedobrze skoro na meczu sędzia musi interweniować , by sie
                        nawzajem nie pobili. MOżna oczywiście wyrzucić wszystkich i grać juniorami.
                        Tylko, nikt na takie wyjście sie nie zdecyduje ,a szkoda, bo taka zamiana na
                        kilka ligowych meczy by się gwiazdeczzkom przydała. Całe szczęście,że jest to
                        problem nie mój, a ITI. Takie podejście do gry nie mieści się w głowie i
                        wymagałoby poważnych kar finansowych. Nic dziwnego ,że drużyny polskie są lane
                        przez byle kogo, skoro nawet mistrza leje outsider z naszej III ligi. Ostatnio
                        ma szansę na przyjęcie do UEFA Gibraltar, a później Man i Jersey. Będzie trzy
                        następne federacje ,które wyprzedzą nas w rankingu.
                        • ww1916 Re: Miszczowanie Legii 21.09.06, 11:12
                          Gość portalu: AP napisał(a):

> Trudno znalźć odpowiedź na pytanie dlaczego (L) gra taką bryndzę.W drużynie
                          > jest wyjątkowo niedobrze skoro na meczu sędzia musi interweniować , by sie
                          > nawzajem nie pobili.

A dla mnie to zdrowy objaw. W druzynie nie ma miejsca dla olewaczy. Wiec czasem
                          musza sobie cos wytłumaczyc. Szkoda, że na boisku ale lepiej tak niz wcale.

>MOżna oczywiście wyrzucić wszystkich i grać juniorami.
                          > Tylko, nikt na takie wyjście sie nie zdecyduje ,a szkoda, bo taka zamiana na
                          > kilka ligowych meczy by się gwiazdeczzkom przydała. Całe szczęście,że jest to
                          > problem nie mój, a ITI. Takie podejście do gry nie mieści się w głowie i
                          > wymagałoby poważnych kar finansowych.

oj będa, będa, nie tylko finansowe

>Nic dziwnego ,że drużyny polskie są lane
                          > przez byle kogo, skoro nawet mistrza leje outsider z naszej III ligi.

to nie ma nic wspólnego - problemem jest motywacja albo jej brak w meczu z
                          Sanokiem

>Ostatnio
                          > ma szansę na przyjęcie do UEFA Gibraltar, a później Man i Jersey. Będzie trzy
                          > następne federacje ,które wyprzedzą nas w rankingu.

• Gość: Porter Re: Miszczowanie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:04
                            Jeżeli przejdą Austrię i zawalcza w fazie grupowej PUEFA, to dla mnie wszystko
                            będzie w porządku. Zdarzyło sie i tyle.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka