Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sensacja w turnieju w Słupsku - Śląsk pokonał P...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 21:51
    Mogę tylko powiedzieć cała Polska w Cieniu Śląska!!!!!!!!
    Wiem wiem to tylko turniej przedsezonowy ale może dzięki Andrzejowi Urlepowi jednak Śląsk nie będzie skazany na pożarcie. Nawet małe radości cieszą a szczególnie gdy się dołoży złodziejskiemu zespołowi ZUSOWSKIEMU
    Obserwuj wątek
      • mocny_full Też mi sensacja - Urlep został trenerem to teraz 23.09.06, 21:55
        Śląsk będzie wszystkich łoił. ŚLĄSK ŚLĄSK WKS!
        • Gość: Diana Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.isp.tvkg.net 23.09.06, 21:56
          Brawo Śląsk!!! Po latach chudych musi powrócić tytuł:P CAŁA POLSKA W CIENIU
          ŚLĄSKA!!!!!!!!!
          • Gość: bezowy Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:02
            ciesza mnie te naiwne komentarze, jakze one sie zmiania po pierwszych meczach
            jak slask bedzie w sorku tabeli z 3-4 porazkami z 5-6 meczach, buahhahahahaha
      • Gość: Chemik Zdobycze punktowe polaków IP: *.icpnet.pl 23.09.06, 23:27
        W czterech zespołach turnieju wystąpiło 10 polaków / 37 wszystkich zawodników
        (27%), którzy zdobyli w sumie 44 punkty (4,4 punkta / polskiego zawodnika /
        mecz) co daje blisko 15% udział polaków w zdobyczach punktowych. Szału nie ma.
        • Gość: BasKeT FaN Re: Zdobycze punktowe polaków IP: *.os1.kn.pl 24.09.06, 09:37
          Niestety zauwazyles dosc oczywista i smutna zaleznosc. Rodzimi koszykarze
          odgrywaja w swoich klubach role drugoplanowe i wyjasnia to czemu Adam Wojcik i
          Andrzej Pluta musieli ratowac nasza reprezentacje w starciach z
          takimi "gigantami" jak Szwecja czy Bulgaria. Czarno widze przyszlosc polskiego
          kosza:(
        • Gość: K. Re: Zdobycze punktowe polaków IP: *.chello.pl 25.09.06, 20:19
          hmm biorąc pod uwagę, że w Prokomie Polacy nie grali, Frasunkiewiczowi Igor dał
          odpocząć to jakoś te statystyki niewiele mówią
      • Gość: K. Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.chello.pl 25.09.06, 20:17
        a mi tam się wydawało, że miejsce w środku tabeli nie jest zarezerwowane dla
        nikogo i to zweryfikują mecze ligowe, ale jak widać specjaliści od netykiety
        wiedzą lepiej :D
        a Śląsk .. niech się cieszy póki może ;)
        • Gość: BasKeT FaN Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.os1.kn.pl 26.09.06, 07:40
          "Powalająca" siła intelektu i błyskotliwości bije z twojego postu. A miejsce w
          środku tabeli zarezerwowane jest dla tych drużyn, które... sobie na to
          zasłużą. Taki specjalista od "weryfikacji" jak ty powinien wiedzieć o tym
          najlepiej. No ale tobie się tylko "wydaje"...
        • Gość: BasKeT FaN Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.os1.kn.pl 26.09.06, 07:43
          Widać kaleczenie ojczystej mowy (z opanowaniem której, jak widać, niektórzy
          mają duże problemy)ciebie za bardzo nie razi, ale mnie jak najbardziej - takie
          moje święte prawo i nic ci do tego...
          • Gość: K. Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.chello.pl 26.09.06, 09:12
            :) wydawało mi się, że to właśnei napisałam jeśli chodzi o środek tabeli, chyba,
            że mecze ligowe weryfikować ( btw co złego jest w tym słowie? :) ) mogą
            zweryfikować niezasłużenie. To chyba jednak niemozliwe, może za duzo lustracji
            wokół i nikt już nikomu nie wierzy ?
            co do mowy ojczystej, prostactwa itd ... skoro o kaleczeniu wypowiadasz się na
            forum publicznym to kazdemu wszystko do tego nawet mi :) i "moje święte prawo",
            ze też Cię zacytuję, na post zareagować.
            no i gdzie napisałam, że mnie nie razi ? :| rażą mnie też wycieczki osobiste i
            teksty typu " dla drużyn, których kibice ..." czy jakoś tak
            pozdrawim wtorkowo :)
            • Gość: K. Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.chello.pl 26.09.06, 09:15
              hmm też zrobiłam kilka literówek, Basket Fanie mnie też wyzwiesz od prostaków ?
              :)) Zaznaczam, że drużyna, której ja kibicuje w środku tabeli nie było już
              baaaardzo dawno ;)
              • Gość: BasKeT FaN Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.os1.kn.pl 26.09.06, 17:39
                Skoro "zrobiłam" to wyzwałbym Ciebie od "prostaczek" a nie "prostaków" jeśli
                już tak bardzo się tego domagasz. A to jak wygląda moja wypowiedź (chodzi
                zarówno o styl jak i ortografię) na forum, jest wyrazem tego czy szanuję innych
                jego użytkowników (czytaj - przed wysłaniem sprawdzam to co napisałem) czy też
                mam ich głęboko w pewnej części ciała (czytaj - wklepuję bez namysłu i chyłkiem
                klikam "wyślij" nie licząc się zupełnie z formą mojego postu)
                Tak trudno to zrozumieć ?

Ps. od kiedy to kobiety znają się na koszykówce? :P

Ps2. ja jakichkolwiek kompleksów z powodu bytności Śląska w środkowych rejonach
                tabeli nie mam. A każda drużyna, nawet ta która "baaaardzo dawno" jak piszesz,
                prędzej czy później zaliczy dołek...
                • Gość: AA Ale z Ciebie buc i prostak IP: *.interecho.com 26.09.06, 22:24
                  Którą to już osobę obrażasz? Co do wiedzy kobiet na temat koszykówki to znam parę które na pewno wiedzą o niej więcej od takiego zakompleksionego, agresywnego prostaczka jak Ty.
                  • Gość: K. Re: Ale z Ciebie buc i prostak IP: *.chello.pl 27.09.06, 00:27
                    ja tam się nie poczułam obrażona :)
                  • Gość: BasKeT FaN Re: Ale z Ciebie buc i prostak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:26
                    Zakompleksiony prostaczek, hehe, dobre sobie. Nie nadużywaj słowa "kompleksy"
                    bo chyba masz problemy z jego zrozumieniem i właściwym zastosowaniem. Nie
                    wiedziałem, ze zwracaniem uwagi na ELEMENTARNE wymogi netykiety jest objawem
                    zakompleksienia (człowiek ponoć uczy się całe życie). Pięknie dałeś(-aś?) się
                    sprowokować K.K. (Kompletny Kretyn (-ka?) ? - to tak skoro już jesteśmy przy
                    osobistych wycieczkach). Odnośnie poziomu mojej "agresji" - jest on chyba
                    zdecydowanie poniżej średniej krajowej patrząc na to co dzieje się na forach i
                    w "realu", czyż nie pozbawiony kompleksów intelektualisto (-listko ?) ?
                  • Gość: BasKeT FaN Re: Ale z Ciebie buc i prostak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:28
                    Oj przepraszam światły internauto "AA" przerobiło mi się na "K.K" (swoją drogą
                    ten skrót również nasuwa kilka ciekawych skojarzeń). Czy przez to poziom mojego
                    zakompleksienia i prostactwa wzrósł jeszcze bardziej ?
                    • Gość: K. Re: Ale z Ciebie buc i prostak IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 08.10.06, 22:52
                      echh uwielbiam takie merytoryczne dyskusje :)
                      jeden stanie w obronie kogoś, choć nawet nie wiadomo kogo
                      drugi pomyli nicki , pojedzie po bandzie generalnie nie na temat ;) ale ważne,
                      że dyskusja się kręci :D
                      co do K.K. - AA - jak rozumiem BasketFAnie nie możesz przestać o mnie mysleć ? ;)
                      • Gość: BasKeT FaN Re: Ale z Ciebie buc i prostak IP: *.os1.kn.pl 09.10.06, 15:33
                        Po prostu rzucił mnie na kolana nieprzeciętny intelekt bijący z wypowiedzi A.A.
                        i nie mogłem się oprzeć pokusie odpisania. Pozostaje tylko pytanie - gdzie się
                        podział Twój szlachetny obrońca (-czyni?)??? :P
                      • Gość: BasKeT FaN Re: Ale z Ciebie buc i prostak IP: *.os1.kn.pl 09.10.06, 15:37
                        > co do K.K. - AA - jak rozumiem BasketFAnie nie możesz przestać o mnie
                        > mysleć ? ;)

Kurcze, ta sugestywna wypowiedź nadaje się na "priv'a" :P
                        • Gość: K. Re: Ale z Ciebie buc i prostak IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.10.06, 15:49
                          priv'a wedle moich informacji tu nie ma , przynajmniej nie dla "Gości" , ale
                          jeśli się mylę wystarczyło wyprowadzić mnie z błędu ;)
                          co do obrońców - z jednorazowymi nigdy nie było problemu gorzej na dłuższą metę
                          choć jak widać bez nich tez sobei nieźle radzę :P
                • Gość: K. Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.chello.pl 27.09.06, 00:25
                  ok - co do czytania przed wysłaniem punkt dla Ciebie,przydatne to, tyle, że ja
                  kilku literówek nie odbieram jako atak na siebie i brak szacunku.
                  co do "prostaczki" - domagam się ? nie zauważyłam :)
                  kobiety i koszykówka - echh czysta prowokacja a mi się słabo chce udowadniać, że
                  płeć tu znaczenia nie ma, skoro uważasz, że to niemożliwe to musisz jeszcze
                  wiele poznać rzeczy na tym świecie :)
                  kompleksów ? nikt Ci ich nie zarzuca, raz na wozie raz ... wyobraź sobie, że
                  dosonale zdaje sobie z tego sprawę :) a co do dołka - na szczęście w tym sezonie
                  się na to nie zanosi i obyśmy w maju spotkali się ze Śląskiem w finałach ,
                  bardzo mi tego brakuje :)
                  • Gość: BasKeT FaN Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:39
                    Dziękuję bardzo za życzenia bytności Śląska aż w finale MP. Ale nawet taki
                    zagorzały fan Śląska jak ja śmie w to wątpić:(. Odośnie prowokacji o braku
                    znajomości kosza przez kobiety - przyznaję, była ona nędznej próby (ale jak
                    pokazuje przykład pewnego forumowicza, aż nazbyt skuteczna). Co nie zmienia
                    oczywiście faktu, że większość kobiet prezentuje poziom znajomości, który
                    skutkuje zadaniem pytania w środku meczu o treści "którzy to nasi", o co
                    oczywiście Ciebie nie posądzam. Pozdrowiam :)
                    • Gość: BaskeT FaN Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:56
                      PozdrawiAm, nawet i mi przytrafiają się koszmarne literówki :P
                    • Gość: K. Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 08.10.06, 22:47
                      pytanie " którzy to nasi" i tak pokazują choć minimalną znajomośc rzeczy :P
                      gorzej z pytaniem " a czemu oni tak biegają w tą i spowrotem " :P echh te
                      stereotypy.
                      co do Śląska w finale - chyba aktualnie na finał ma szanse z 5-6 zespołów w tym
                      Śląsk , niestety jesli Śląsk to nie Anwil jeśli Anwil to nie Śląsk , panowanie
                      Prokomu jest chyba bardziej przygnębiające niż Śląska :|
                      no i czemu to jeszcze tydzien do poczatku sezonu ? :(
                      literówkę - wspaniałomyślnie wybaczam i nie traktuje jak brak szacunku ;) znaj
                      moją dobroć :D
              • Gość: BasKeT FaN Re: Też mi sensacja - Urlep został trenerem to te IP: *.os1.kn.pl 26.09.06, 17:43
                I jeszcze jedno - mój post był w pełni adekwatny do poziomu tak merytorycznego
                jak i ortograficznego prezentowanego przez "bezowego" który najprawdopodobniej
                jest rozemnocjonowanym gó..arzem dającym upust swojej frustracji (głupocie?)
                na forum. Gdybym napisał trochę mądrzej pewnie by nie zrozumiał (choć kto
                wie...) I tyle w tym temacie...
      • Gość: W@lunio Sensacja w turnieju w Słupsku - Śląsk pokonał P.. IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.09.06, 22:09
        WKS!!!!!!!!!!!!!
        Fajnie, ze Radek wrocil!!!!!!
        Do boju !!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka