Gość: Radzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 19:48 MalySzu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t. Czy ktos moglby MalemuSzu podrzucic kryminal? IP: *.icpnet.pl 13.03.03, 19:56 Czy ktos moglby MalemuSzu podrzucic kryminal co by sie chlopak nie nudzil? t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Czy ktos moglby MalemuSzu podrzucic kryminal? IP: *.toya.net.pl 13.03.03, 22:20 Gość portalu: t. napisał(a): > Czy ktos moglby MalemuSzu podrzucic kryminal co by sie chlopak > nie nudzil? > t. A moze Iza powinna go odwiedzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiG Re: Czy ktos moglby MalemuSzu podrzucic kryminal? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 13:07 Gość portalu: jasiu napisał(a): > A moze Iza powinna go odwiedzic? daj spokoj jeszcze by mu kazala isc wyrzucic smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RLO Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.telia.com 13.03.03, 20:08 Dlaczego autor tego artykulu wciska czytelnikom nieprawde. Ogladalem kwalifikacje w Eurosporcie i moge stwierdzic, ze Adam Malysz nie wystepowal w zoltym plastronie lidera PS, ale jak kazdy inny zawodnik z numerem, a jego numer dzisiaj byl "80". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fixi Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 20:37 Tak rzeczywiscie bylo Mam wrazenie, ze komentarze pisze sie przed zawodami, a potem wprowadza poprawki albo i nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr ek Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.in.helsinki.fi 13.03.03, 20:55 W PIATEK BEDZIE TROCHE WIALO,NATOMIAST W SOBOTE MA BYC JESZCZE GORZEJ.TE LAHTI TO PRAWDZIWA LOTERIA.Finowie najczesciej ogladaja w tv 1 skoki/75%/ 2:la , 3:rajdy sam.iF1 ADAM DA SOBIE RADE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr ek Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.in.helsinki.fi 14.03.03, 11:06 ten redaktor jednak pisal z Lahti,bo skad by wiedzial, ze na chodnikach jest zwir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.lubsko.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 01:29 Oni nie byli w żadnej Finlandii :) To wszystko pisane jest w Wa-wie, w redakcji. No a teraz nie sprawdzili swoich konfabulacji i wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek A kto widzial Adama w kwalifikacjach na żółto? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 21:21 Cois slabo widzi pan redaktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: A kto widzial Adama w kwalifikacjach na żółto IP: *.acn.pl 14.03.03, 09:43 może Pan Redaktor jest daltonistą? Albo światło tak padało, że przedstawiło mu się, że Adam ma żółtą koszulkę? Albo Eurosport ściemnia z kolorami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Cioty z Polski IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 22:29 ja pierdole jakie te polskie skoczki są cioty wszystko za nich musi robić małysz po huj oni są??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachon Re: Cioty z Polski IP: *.nwrk.east.verizon.net 14.03.03, 03:11 trzepnij sie w pale chlopie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Cioty z Polski IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 11:48 Gość portalu: Szczepan napisał(a): > ja pierdole jakie te polskie skoczki są cioty wszystko za nich > musi robić małysz po huj oni są??????????? :-))))))))) Ale koleś mnie rozbawił. Jednak niewybrednym językiem posumował to, co niestety jest prawdą. Jak to jest możliwe, że reszta naszej reprezentacji poza Małyszem prezentuje tak tragiczny poziom? Tajner ma szczęście, że trafił mu się prawdziwy talent, który trudno jest zepsuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: Cioty z Polski IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 12:10 > Jak to jest możliwe, że reszta naszej reprezentacji > poza Małyszem prezentuje tak tragiczny poziom? Są tylko dwie możliwości: albo Adam Małysz jest samoistnym talentem a co za tym idzie Apollo, Żołądź, Fijas i inni tylko się przechwalają tym jacy to oni są doskonali, jakie metody opracowali itd., albo ich metody są dobre ale tylko Adam potrafił z nich właściwie skorzystać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 08:03 Mam pytanie do autora Pana Marka Pola: W którym momencie kwalifikacji Adam Małysz miał na sobie żółty plastron? Z Poważaniem. WM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiG Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 12:50 Gość portalu: Kibic napisał(a): > Mam pytanie do autora Pana Marka Pola: W którym momencie > kwalifikacji Adam Małysz miał na sobie żółty plastron? > Z Poważaniem. WM. Z tego co mi wiadomo Adam mial go pod kombinezonem. podobno dobrze spenia role podkoszulki i dalej sie lata wtedy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi osa Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.flt.krasnik.pl 14.03.03, 08:56 Kto wypisuje takie głupoty. Oglądałem wczoraj na Eurosporcie kwalifikacje i Małysz nie skakał w żółtym plastronie lidera Pucharu Świata tylko w białej koszulce z numerem 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi osa Re: Kto wymyśla takie bzdury z tym żółtym plastronem IP: *.flt.krasnik.pl 14.03.03, 08:58 Kto wypisuje takie głupoty. Oglądałem wczoraj na Eurosporcie kwalifikacje i Małysz nie skakał w żółtym plastronie lidera Pucharu Świata tylko w białej koszulce z numerem 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiG Re: Kto wymyśla takie bzdury z tym żółtym plastro IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 13:04 no to tak jak mowilem zolty plastron mial jako podkoszulke a tak wogole to skakal w czarnej koszulce metaliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.umirm.gov.pl 14.03.03, 09:30 Autor tego artykułu chyba przespał skoki Małysza, bowiem o ile się nie mylę to Małysz nie skakał w kwalifikacjach w żółtej koszulce. Co prawda nie byłam w Lahti, lecz jedynie oglądałam relację w Eurosporcie i zdecydowanie koszulka Małysza nie była żółta chyba że wyblakła w telewizorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Małysz skakał w IP: *.bs.katowice.pl 14.03.03, 10:39 ja widziałem wczoraj Małysza. Mam w Lahti parcelę w dzierżawie. Skakał w majtkach i z mikrofalówką na głowie.Dziennikarze nie chcą o tym pisać,więc wypisują takie bzdury o żółtych koszulach!!Pozdrawiam z Lahti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redaktor Małysz.... IP: 217.11.243.* 14.03.03, 10:55 A wcale nie!!! Malysz skakal w zoltym plastronie. Tylko mial go pod spodem, pod koszulka!!! Podgladalem go przez dziurke od klucza bo lubie patrzec na mlodych chlopcow. Mniam... A tak naprawde tp Eurosport, tak jak wszystkie kapitalistyczne TV, klamie - pokazywal kwalifikacje sprzed 25 lat - wczoraj widzieliscie tate Adama!!! Redaktor (autor artykulu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmaron Re: Małysz.... IP: *.bs.katowice.pl 14.03.03, 11:37 Znów mistyfikacja - światowe agencje donoszą żę:Tak naprawdę skakała tylko porcelanowa podobizna Małysza, naszpikowana elektroniką - Małysz odpoczywa teraz w zupełnie innym miejscu.Wywiad CIA i MI5 w najbliższym czasie ustalą miejsce wypoczywania naszego skoczka.Podobno pije drinki z selera i burgunda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiG Re: Małysz skakał w IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 12:53 czyli to jednak jest prawda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike73 Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 11:23 Od jakiegoś czasu pojawiają się liczne krytyczne uwagi co do rzetelności podawanych informacji sportowych. Z przykrością muszę zauważyć, iż kolejny raz autor artykółu minął się z prawdą. We wczorajszych kwalifikacjach nasz Adaś skakał z plastronem oznaczonym numerem 80, a nie w żółtej koszulce lidera. Niby szczegół, ale gdybym ja popełniał w mojej pracy tak wiele nieważnych pomyłek, to zapewne by mnie z niej wylali. Życzę redaktorom sportowym Gazety zwiększonej uwagi i większego szacunku dla czytelników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike73 Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 11:27 Jak widać każdemu zdarzają się wpadki. Napisać "artykuł" przez Ó to też sztuka. Przepraszam - obiecuję poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 11:43 Gość portalu: Mike73 napisał(a): > Jak widać każdemu zdarzają się wpadki. Napisać "artykuł" przez Ó > to też sztuka. Przepraszam - obiecuję poprawę. Sztuką jest się przyznać do błędu. Też oglądałem kwalifikacje w Eurosporcie i żadnej żółtej koszulki lidera nie widziałem. Po tylu komentarzach Pan redaktor mógłby wreszcie poprawić swój tekst. Widocznie ma w nosie swoich czytelników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagma Hannawald ma silniki przy nartach!! IP: *.bs.katowice.pl 14.03.03, 11:48 Silniki odrzutowe i małe ładunki termojądrowe oraz okruszki rogala zlokalizowano na nartach słynnego niemieckiego skoczka - Hannawalda!Szykują się kolejne ekscesy sportowe, gdyż Hannawald powiedział, że narty te otrzymał w prezencie Mohamed Alego w Sztokholmie w 1953 roku. Wręczaniu nart towarzyszyły dziwne dźwięki, a w promieniu 2 kilometrów wszyscy robili przysiady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiG Re: Hannawald ma silniki przy nartach!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 12:46 Gość portalu: Dagma napisał(a): > Silniki odrzutowe i małe ładunki termojądrowe oraz okruszki > rogala zlokalizowano na nartach słynnego niemieckiego skoczka - > Hannawalda!Szykują się kolejne ekscesy sportowe, gdyż Hannawald > powiedział, że narty te otrzymał w prezencie Mohamed Alego w > Sztokholmie w 1953 roku. Wręczaniu nart towarzyszyły dziwne > dźwięki, a w promieniu 2 kilometrów wszyscy robili przysiady. Ja slyszalem wersje taka ze to sliniaki, a nastepna modyfikacja jaka juz jest montowana do nart to blotniki. Byc moze Hannawald zaskoczy czyms jeszcze innym. Jak to mowia "skaczacy brzytwy sie chwyta"... ojojojoj mam nadzieje ze to tylko powiedzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuner Re: Hannawald ma silniki przy nartach!! IP: 217.11.243.* 14.03.03, 12:53 Tunningowcy sie ostro wzieli za Hannawalda!!! Ostatnio przyprawili mu zowy wydech, superlekkie alu-felgi i spojler na glowe. Hannawalda sie zapala przyciskiem a nie kluczykiem jak do tej pory. Podobno w Lahti bedzie dostepna jego wersja bi-turbo. Od miesiaca zywia go tylko 98 oktanowymi bananami....A nasz Adas zawija kolejne medale w sreberka. Nawet na biegowkach Hanniego pokona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiG Re: Hannawald ma silniki przy nartach!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 13:12 Mam nadzieje ze trener Tajner czesto tu zaglada i skrupulatnie czyta i robi notatki dot. przedstawionych tu nowinek tech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 12:54 Nie wiem Panie Pol coś Pan oglądał, bo wczorajszych kwalifikacji z pewnością nie! Jeżeli Adam skakał w nich w żółtym plastronie to ja jestem daltonistą a Eurosport oszukało miliony telewidzów (puszczając jakiś inny konkurs) którzy ogłądali tą transmisję i widzieli, że Adam skakał z białą koszulką i czarnym numerem 80!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmarcia Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.bs.katowice.pl 14.03.03, 13:09 w dodatku ma podwójny gaźnik ukryty w bieliźnie i superszybki szybkowar!! Podobno uczył się skakania na stacji kosmicznej MIR!!Hannawald był również przez pewien czas poddany zabiegowi lobotomi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiG Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 13:20 Jasne ze tak i je duzo fasoli....... po tym ma takie wiatry ze...... ale ciiiii bo jeszcze go za to zdyskwalifikuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Sekret... IP: 217.11.243.* 14.03.03, 13:26 Dobrze, koniec insynuacji!! Hannawald jest kobieta!!! Mialem to oglosic dobiero po sezonie ale zmusiliscie mnie. Jest nieslubna corka psa Lajki, wyslanego w kosmos, i czwartej zony Kim Ir Sena. A umiejetnosci "lotnicze" odziedziczyl po opiekujacej sie nim w dziecinstwie kurze niosce - rekordzistce swiata w dziobaniu na sekunde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara TAK!! IP: *.bs.katowice.pl 14.03.03, 13:52 Niniejszym oficjalnie potwierdzam te brednie- to wszystko święta prawda. Nieprawdą jest jednak, jakoby Hannawald miał implant w postaci skrystalizowanego rosołu, który według niezbyt wiarygodnych naukowców ma dobroczynnie wpływać na jego hip-hopkamp w mózgu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malikq Nie za ostro z tą nudą? IP: 213.17.147.* 14.03.03, 15:39 "Ja lubię wypoczywać aktywnie, a tu w telewizji nic nie ma, zwiedzać też nie ma co, a ile można po sklepach chodzić? Takiej nudy nikomu nie życzę. Już bym wolał, żeby mi kazali wziąć łopatę i kopać rowy". Jakbym nie znał Adasia to bym pomyślał, ze to jakiś bufon. Finowie mogą ta wypowiedź źle odebrać. Oby nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gejsza Re: Nie za ostro z tą nudą? IP: 217.11.243.* 14.03.03, 17:05 Gość portalu: malikq napisał(a): > "Ja lubię wypoczywać aktywnie, a tu w telewizji nic nie ma, > zwiedzać też nie ma co, a ile można po sklepach chodzić? Takiej > nudy nikomu nie życzę. Już bym wolał, żeby mi kazali wziąć > łopatę i kopać rowy". > Jakbym nie znał Adasia to bym pomyślał, ze to jakiś bufon. > Finowie mogą ta wypowiedź źle odebrać. Oby nie. Pewnie Adas wskoczylby na dach dziury polatac - jak prawdziwy dekarz - ale nie wypada. Powinni mu jakas "fanke" podeslac - juz by sie nim zajela!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.03, 16:54 Za cały sezon puchar należy się Hannavaldowi :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nielot Re: Małysz pierwszy w kwalifikacjach w Lahti IP: 217.11.243.* 14.03.03, 17:03 Za ta wypowiedz nalezy Ci dac w morde!!Czynie to w imieniu kibicow Adasia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody oj chlopaczki IP: *.satbit.pl / 192.168.0.* 14.03.03, 17:24 Wyluzujcie;) Odpowiedz Link Zgłoś