Gość: meficzek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.03, 20:18 Czy jezeli zawodnik dostal czerwona kartke z powodu drugiej zoltej, to zostaja mu odjeta 2 czy 5 punktow??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kemot Re: czerwona za dwie zolte IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 20:21 to dostanie -1 za zolta i -5 za czerwona tak mi sie wydaje ze redakcja w ten sposob nalicza czyli dostanie -6 za kartki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: czerwona za dwie zolte IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.03, 21:11 No ale przeciez to byloby bez sensu. No bo np Kuzba w przedostatniej kolejce dostal i zolta i czerwona, a np w tej kolejce R.Madej dostal dwie zolte, wiec dlaczego punktacja za ich wykroczenia ma sie nie roznic?? Odpowiedz Link Zgłoś
austria Re: czerwona za dwie zolte 23.03.03, 14:44 Kartki od poczatku istnienia konkursow "Wygraj Lige" oraz "Pilkarzyki" sa liczone nastepujaco: zolta -1 czerwona -5 2 zolte czyli automatycznie czerwona -6 1 zolta a potem czerowna takze -6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czerwona za dwie zolte IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 23.03.03, 22:49 austria napisał: > Kartki od poczatku istnienia konkursow "Wygraj Lige" oraz "Pilkarzyki" sa > liczone nastepujaco: > zolta -1 > czerwona -5 > 2 zolte czyli automatycznie czerwona -6 > 1 zolta a potem czerowna takze -6 2 zolte = -2pkt + 1 czerwona = -5pkt w sumie daje -7 jednak jakas roznica jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikis Re: czerwona za dwie zolte IP: 194.181.155.* 24.03.03, 12:36 to jaki sens podawać że czerwona = -5 skoro de facto i tak zawsze za czerwona jest -6 Odpowiedz Link Zgłoś
austria Re: czerwona za dwie zolte 24.03.03, 13:10 Gość portalu: mikis napisał(a): > to jaki sens podawać że czerwona = -5 skoro de facto i tak zawsze za czerwona > jest -6 Jezeli w meczu pilkarz od razu otrzyma czerwona kartke to otrzymuje - 5 punktow a nie -6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: czerwona za dwie zolte IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.03, 14:58 No i wlasnie to jest bezsensu. Przeciez zawodnik ktory od razu dostal zolta kartke powinien byc bardziej ukarany niz ten, ktory otrzymal ja za dwie zolte. No ale skoro tak juz musi byc....moze w przyszlosci uda sie szanownej redakcji to zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś