Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Panie Listkiewicz jest pan bardzo mądry...

IP: 213.17.170.* 28.03.03, 12:02
    "Teraz niestety siły się trochę wyrównały. Myślę, że będzie dobrze. Boję się
    tylko, że Jurek Dudek puści jakiegoś 'farfocla' z 30 metrów. Jeśli nie, to
    pewnie 'Oli' coś strzeli i wygramy" - zakończył prezes PZPN.

Matoł...
    Obserwuj wątek
      • lhp Re: Panie Listkiewicz jest pan bardzo mądry... 28.03.03, 12:12
        Miejmy nadzieje, ze Oli strzeli wiecej goli niz "farfocli" pusci Jurek

pzdr
        • Gość: Crotalus Re: Panie Listkiewicz jest pan bardzo mądry... IP: 213.17.170.* 28.03.03, 12:15
          lhp napisał:

> Miejmy nadzieje, ze Oli strzeli wiecej goli niz "farfocli" pusci Jurek
          >
          > pzdr
          >

Panu prezesowi się słoma z butów sypię. Chyba za dużo Przeglądu Szmatławego
          czyta...

pzdr
          • campo Re: Panie Listkiewicz jest pan bardzo mądry... 28.03.03, 12:17
            Ale nam sie udal prezes PZPN, no no.
      • kataryna.kataryna Zerojedynkowy umysł prezesa PZPN 28.03.03, 12:20
        Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> "Teraz niestety siły się trochę wyrównały. Myślę, że będzie dobrze. Boję się
        > tylko, że Jurek Dudek puści jakiegoś 'farfocla' z 30 metrów. Jeśli nie, to
        > pewnie 'Oli' coś strzeli i wygramy" - zakończył prezes PZPN.
        >
        >
        > Matoł...

Panie prezesie wielce szanowny, chciałem łaskawie zwrócić uwagę pana prezesa,
        że to co pan był łaskaw powiedzieć nie trzyma się kupy. Istnieje wszakoż także
        możliwość, że pan Dudek puści co prawda farfocla z trzydziestu metrów
        jednakowoż meczu nie przegramy albowiem pan Olisadebe strzeli więcej niż jedną
        bramkę. Poza tym, prawdopodobieństwo strzelenia "czegoś" przez pana Olisadebe
        nie zależy bezpośrednio od niepuszczenia farfocla przez pana Dudka, co w swoich
        zeznaniach zdaje się pan sugerować.

Jan Maria Rokita
        • Gość: kataryna Re: Zerojedynkowy umysł prezesa PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 14:25

> Panie prezesie wielce szanowny, chciałem łaskawie zwrócić uwagę pana prezesa,
          > że to co pan był łaskaw powiedzieć nie trzyma się kupy. Istnieje wszakoż
          także
          > możliwość, że pan Dudek puści co prawda farfocla z trzydziestu metrów
          > jednakowoż meczu nie przegramy albowiem pan Olisadebe strzeli więcej niż
          jedną
          > bramkę. Poza tym, prawdopodobieństwo strzelenia "czegoś" przez pana Olisadebe
          > nie zależy bezpośrednio od niepuszczenia farfocla przez pana Dudka, co w
          swoich zeznaniach zdaje się pan sugerować.
          >
          > Jan Maria Rokita

Proszę się nie dziwić bo każdy ma swoją wizję, ja jako następczynia posła
          Smolany chciałabym zapytać za jakiego człowieka uważa się pan prezes? Czy
          potrafi być pan ostrym prezesem? I czy gdyby doszło - hipotetycznie oczywiście -
          do przegrania meczu, natychmiastowa dymisja byłaby dla pana prezesa do
          przyjęcia?

Renata Beger
          • Gość: Porter Re: Zerojedynkowy umysł prezesa PZPN IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 28.03.03, 22:15
            Gość portalu: kataryna napisał(a):

>
            > > Panie prezesie wielce szanowny, chciałem łaskawie zwrócić uwagę pana preze
            > sa,
            > > że to co pan był łaskaw powiedzieć nie trzyma się kupy. Istnieje wszakoż
            > także
            > > możliwość, że pan Dudek puści co prawda farfocla z trzydziestu metrów
            > > jednakowoż meczu nie przegramy albowiem pan Olisadebe strzeli więcej niż
            > jedną
            > > bramkę. Poza tym, prawdopodobieństwo strzelenia "czegoś" przez pana Olisad
            > ebe
            > > nie zależy bezpośrednio od niepuszczenia farfocla przez pana Dudka, co w
            > swoich zeznaniach zdaje się pan sugerować.
            > >
            > > Jan Maria Rokita
            >
            >
            > Proszę się nie dziwić bo każdy ma swoją wizję, ja jako następczynia posła
            > Smolany chciałabym zapytać za jakiego człowieka uważa się pan prezes? Czy
            > potrafi być pan ostrym prezesem? I czy gdyby doszło - hipotetycznie
            oczywiście
            > -
            > do przegrania meczu, natychmiastowa dymisja byłaby dla pana prezesa do
            > przyjęcia?
            >
            >
            > Renata Beger

Czy uzywajac slowa farfocel ma Pan na mysli Stwoarzyszenie Farfocel? Jakie cele
            statutowe ma Pana zdaniem to stowarzyszenie? Jaki to jest Farfo - cel?

Ryszard Kalisz
      • Gość: m04 Re: Panie Listkiewicz jest pan bardzo mądry... IP: *.lublin.mm.pl 28.03.03, 15:05
        Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> "Teraz niestety siły się trochę wyrównały. Myślę, że będzie dobrze. Boję się
        > tylko, że Jurek Dudek puści jakiegoś 'farfocla' z 30 metrów. Jeśli nie, to
        > pewnie 'Oli' coś strzeli i wygramy" - zakończył prezes PZPN.
        >
        >
        > Matoł...

co za baran...zaloze sie, ze wszystko co o nim mówil Boniek jest prawda. ten
        facet nic nie potrafi a teraz jeszcze próbuje wyrównac szanse swych bratanków
        rysujac przed Dudkiem wizje puszczanych farfocli i juz obwiniajac go za
        ewentualna porazke. Panie Listek, proponuje w przyszlej kadencji starac sie o
        krzeselko prezesa zwiazku, ale madziarskiego nie polskiego.
        W zasadzie, jakbym byl dziennikarzem SE, znalazlbym co najmniej trzy powody dla
        których chcialbys Pan oslabiac morale we wlasnym obozie.
      • Gość: Geezoos Re: Panie Listkiewicz jest pan bardzo mądry... IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 17:24
        No to sie Misiu popisal :( Grunt to wiara we wlasnych pilkarzy i ich
        umiejetnosci. Fajnie sie musi czuc teraz pan Dudek - ja bym sie czul jak piate
        kolo u wozu. Jak nasza reprezentacja ma bramkarza, ktory puszcza regularnie
        farfocle i jest posmiewiskiem pilkarskiej Europy to sa jeszcze bramkarze
        rezerwowi. Jesli jednak nie puszcza farfocli... to po jaka cholere gadac bzdury
        i deprymowac pilkarza przed waznym meczem??? Panie Dudek!! Jesli Oli strzeli 3
        gole to w 90 minucie bardzo prosze o puszczenie farfocla!! Mowie serio- Misiu
        chce - Misiu ma!
      • bzyk7 I tu Listkiewicz ma rację. Jak rzadko. 28.03.03, 17:48
        Dudek ostatnio znowu puscił szmatę.
        Taki bramkarz w reprezentacji to tragedia.
        Może grać w swoim Liverpoolu, bo w klubie parę szmat to nie taki wielki problem
        przy rozgrywkach ligowych.
        W reprezentacji to katastrofa.
        • kataryna.kataryna Re: I tu Listkiewicz ma rację. Jak rzadko. 28.03.03, 17:54
          bzyk7 napisał:

> Dudek ostatnio znowu puscił szmatę.
          > Taki bramkarz w reprezentacji to tragedia.
          > Może grać w swoim Liverpoolu, bo w klubie parę szmat to nie taki wielki
          problem
          >
          > przy rozgrywkach ligowych.
          > W reprezentacji to katastrofa.

O ile mnie pamięć nie myli, prezes Listkiewicz jest bezpośrednim przełożonym
          selekcjonera, który prawdy przez Ciebie tu objawionej nie dostrzega i z uporem
          maniaka powołuje nieudacznika Dudka na pierwszego bramkarza kadry. Jeśli więc
          przyjmujesz, że w ocenie Dudka Listkiewicz ma rację, powinieneś też zauważyć,
          że oprócz tejże racji jako prezes PZPN pan Listkiewicz ma sporo możliwości
          decydowania o tym jak wygląda nasz piłka w ogóle a kadra w szczególności. A
          moim skromnym zdaniem w zacytowanym tu fragmencie pan Listkiewicz bredzi aż
          miło, nie sposób nawet na serio komentować tego co powiedział.
        • Gość: m04 Re: I tu Listkiewicz ma rację. Jak rzadko. IP: *.lublin.mm.pl 28.03.03, 18:22
          bzyk7 napisał:

> Dudek ostatnio znowu puscił szmatę.

Nielsychane! Dudek-Cyborg puscil szmate! A przeciez mieli mu zaimplementowac
          nanowszy system Microsoft Keeper 4.2.0

Czekam na liste bramkarzy, ktorzy nie puszczaja szmat. Jak ja dostane obiecuje
          osobiscie przekazac Janasowi.
          • Gość: Geezoos Re: I tu Listkiewicz ma rację. Jak rzadko. IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 18:26
            oj, nie daj Boze Microsoft Keeper :( Po 15 minutach pojawiaja sie przed oczami
            niebieskie plansze i trzeba sie modlic zeby nie bylo do przerwy zadnego
            strzalu, bo po omacku nie da sie bronic. W przerwie albo zmienia sie bramkarza,
            albo usypia i budzi podstawowego. Najleprze rezultaty sa jednak po wyjeciu i
            gruntownym oczyszczeniu mozgu.
          • bzyk7 Re: I tu Listkiewicz ma rację. Jak rzadko. 28.03.03, 20:20

> Czekam na liste bramkarzy, ktorzy nie puszczaja szmat. Jak ja dostane
            obiecuje
            > osobiscie przekazac Janasowi.

Nie wiem, czy znam bramkarza, który nie puscił nigdy szmaty.
            Ale znam wielu, którzy nie puszczają szmat r e g u l a r n i e !!!
            I to w reprezentacji.
      • Gość: kataryna Listkiewicz, ty farfoclu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 22:35
        Po co było głupoty przed meczem gadać? I jeszcze ta
        mądra rada "Weź najlepszych i wygraj za wszelką cenę".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka