Gość: Marek IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 17:27 I tak jesteś ok Darek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Zadowolenie IP: *.hispeed.ch 30.03.03, 18:11 Janas po meczu: Zagraliśmy bardzo dobrze, ale... Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie zadowolony Zgadnijcie, kto wygrał? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek_5710 Re: Zadowolenie IP: *.cezex.pl 31.03.03, 09:05 Gość portalu: Jan napisał(a): > Janas po meczu: Zagraliśmy bardzo dobrze, ale... > Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie zadowolony > > Zgadnijcie, kto wygrał? > ;-) Witam Dobre Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 18:31 A dlaczego dla Niemca zagrali Polski hymn??? Co, wróciło obywatelstwo?? Czy może już się nie opłaca???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sugar obserwator ale nie bystry :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 18:53 obserwator nawet nie umiesz pogratulować Darkowi, nie umiesz docenić, albo przynajmniej siedzieć cicho, schować gdzieś swoją zawiść, jesteś załosny, gratulacje dla Michalczewskiego, od początku widziałem, że jest mu ciężko w tej walce, ale jednak wygrał, a przeciwnik był trudny, Michalczewski na początku walki naprwdę nie prezentował się dobrze, ale WYGRAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marol Chyba "ObsrYwator"! IP: *.dmz.infor.pl / 192.168.35.* 31.03.03, 10:16 Stekac, jeczec, narzekac, szukac dziury w calym, innym kamyczki do ogrodka wrzucac. I tak sie chlopowina tym zmeczy, tak sie przy tym napoci, tak go glowina pozniej boli, ze nijak juz energii wykrzesac nie moze, by nad soba samym sie pochylic. Co ja pisze, toz Obsrywator jest z pewnoscia wzorem wszelkich cnot i wzorcem byc powinien nie tylko w kwestiach patriotyzmu, ale rowniez w wielu innych, ktorych nasze ciasne mozgi pojac nie sa w stanie. O dzieki Ci za swiatlo, ktorym rozwietlasz mroki naszej (nie)wiedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aramis29 Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.03, 11:30 Gość portalu: Obserwator napisał(a): > > A dlaczego dla Niemca zagrali Polski hymn??? > Co, wróciło obywatelstwo?? > Czy może już się nie opłaca???????? to co ty debilu z darka ktory jest wyjatkowo utalentowanym bokserem i ktoremu niestety tylko w hamburgu zaprezentowali jakies normalne warunki promocyjne i treningowe nazywasz zaraz niemcem ....takiego boksera jak on w polsce nigdy nie bylo i nie bedzie wiec ciesz sie ze bynajmniej na konic swojej kariery ubral polska flage i reprezentuje ten kraj ktory nie wlozyl zlotowki w jego talent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BY Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.bj.uj.edu.pl 31.03.03, 13:41 Moim zdaniem najlepszy polski bokser.Przynajmniej nie jest tchórzem:)) Gratulacje Darku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BY Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.bj.uj.edu.pl 31.03.03, 13:42 Moim zdaniem najlepszy polski bokser.Przynajmniej nie jest tchórzem:)) Gratulacje Darku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.bct.bellsouth.net 30.03.03, 21:24 "Obserwator" - modl sie o zdrowie bo ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.bct.bellsouth.net 30.03.03, 21:27 "Obserwator" - modl sie o zdrowie bo ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.03, 22:00 Michalczewski nie zapomnial,komu zawdziecza pieniedze i slawe.Jezykiem "urzedowym" w narozniku Michalczewskiego byl niemiecki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.euv 30.03.03, 22:30 Gość portalu: Jas napisał(a): > Michalczewski nie zapomnial,komu zawdziecza pieniedze i slawe.Jezykiem "urzedow > ym" w narozniku Michalczewskiego byl niemiecki... Michalczewski zawdziecza pieniadze i slawe tylko i wylacznie swojej ciezkiej pracy, i ty dobrze o tym wiesz, Jasiu, wiec nie pierdziel... Jezeli Michalczeski byl rzeczywiscie chory, to wszysko jasne dlaczego przez pierwsze 5 rund stal jak kolek i dal sie lac. Az strach pomyslec, co by sie stalo gdyby byl zdrowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.03, 21:26 Gość portalu: nowy napisał(a): > Gość portalu: Jas napisał(a): > > > Michalczewski nie zapomnial,komu zawdziecza pieniedze i > slawe.Jezykiem "urzedow > > ym" w narozniku Michalczewskiego byl niemiecki... > > Michalczewski zawdziecza pieniadze i slawe tylko i > wylacznie swojej ciezkiej pracy, i ty dobrze o tym wiesz, > Jasiu, wiec nie pierdziel... > > Jezeli Michalczeski byl rzeczywiscie chory, to wszysko > jasne dlaczego przez pierwsze 5 rund stal jak kolek i dal > sie lac. Az strach pomyslec, co by sie stalo gdyby byl > zdrowy... Ciekawe,ze wiekszosc Polakow robi kariere i pieniadze dopiero za granica,a gdy sa w Polsce...(wyjatek Malysz,potwierdza regule..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajhivo Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.student.pw.edu.pl 02.04.03, 02:28 > Ciekawe,ze wiekszosc Polakow robi kariere i pieniadze dopiero za granica,a gdy > sa w Polsce...(wyjatek Malysz,potwierdza regule..) A ciekawe kto jest promotorem (menadżerem) Małysza??? Może najpierw odpowiedz sobie na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Jak Darek wypada przy Adamie... IP: obszczymurek:* / 192.168.1.* 31.03.03, 00:43 Moim skromnym zdaniem oceniając stałość poziomu i wyników (wygrana Darka lub KO przeciwnika) myślę, że można go uznać za NAJWYBITNIEJSZEGO polskiego sportowca, nie wspominając już o jego aparycji i nie ma co ukrywać "klasie" która jak na boksera jest wyższa niż poprawna ,)))ps.: By nie denerwować milionów Polskich fanów proponuje zrobić sobie podobne zestawienie osobiście i ocenić dla porównania naszego "sportowca wszechczasów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aramis29 Re: Jak Darek wypada przy Adamie... IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.03, 11:34 Gość portalu: obiektywny napisał(a): > Moim skromnym zdaniem oceniając stałość poziomu i wyników > (wygrana Darka lub KO przeciwnika) myślę, że można go uznać za > NAJWYBITNIEJSZEGO polskiego sportowca, nie wspominając już o > jego aparycji i nie ma co ukrywać "klasie" która jak na boksera > jest wyższa niż poprawna ,)))ps.: By nie denerwować milionów > Polskich fanów proponuje zrobić sobie podobne zestawienie > osobiście i ocenić dla porównania naszego "sportowca > wszechczasów" w pelni sie z toba zgadzam darek michalczewski od lat reprezentuje najwyzsza forme swiatowa i wlasciwie to on a nie malysz zasluguje na polskiego sportowca roku , niczym nie odmawiajac adamowi super klasy a skokach narciarskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Jak Darek wypada przy Adamie... IP: obszczymurek:* / 192.168.1.* 31.03.03, 00:43 Moim skromnym zdaniem oceniając stałość poziomu i wyników (wygrana Darka lub KO przeciwnika) myślę, że można go uznać za NAJWYBITNIEJSZEGO obecnie polskiego sportowca, nie wspominając już o jego aparycji i nie ma co ukrywać "klasie" która jak na boksera jest wyższa niż poprawna ,)))ps.: By nie denerwować milionów Polskich fanów proponuje zrobić sobie podobne zestawienie osobiście i ocenić dla porównania naszego "sportowca wszechczasów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus puchatek tygrys.... IP: *.73.porchlight.ca 31.03.03, 04:01 Michalczewski,........... ja ci jeszcze pokaze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Andy Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.ipt.aol.com 31.03.03, 04:57 Swietnie Darku! Mysle ze osiagniesz swoj cel i 50x pokonasz rywali .Trzymaj tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: 195.94.219.* 31.03.03, 08:52 Liga angielska Liga włoska Liga hiszpańska Liga francuska Liga Mistrzów Puchar UEFA Polacy za granicą EURO 2004: Polska - Węgry Eliminacje ME Koszykówka: PLK NBA Euroliga mężczyzn Euroliga kobiet Siatkówka: Wiadomości PLS Sporty zimowe: Wiadomości PŚ w skokach Biathlon MŚ w łyżwiarstwie Inne dyscypliny: Żużel Hokej na lodzie Tenis stołowy - ME Rajdy samochodów Formuła 1 Tenis ziemny Lekkoatletyka Piłka ręczna Kolarstwo Boks Żeglarstwo Szachy Sport akademicki Sporty ekstremalne W serwisie: Cz@t Forum Katalog WWW Sporty zimowe Ściągnij logo: więcej » Forum: Twoje Forum jezeli byl chory a wygral to o czyms swiadczy. wytrzymalosc fizyczna i obciazenie psychiczne to temat tabu dla wiekszosci sportowcow. Szkoda ze prawdziwych mistrzow mamy tak niewielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dre_d Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 09:39 jak byl chory i wygral to juz nic go nie powstrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechotnikk Re: Michalczewski dla Gazety: Nie jestem z siebie IP: kosciuszko:* / 192.168.0.* 02.04.03, 14:29 Nie rozumiem Michalczewskiego;gościu potrafi walczyć a wypowiedział sie że nie satysfakcjonuje go to............................................................... ............ Odpowiedz Link Zgłoś