Gość: Normalny IP: *.acn.pl 30.03.03, 18:57 Po meczu Sląsk_Arka doszło do bójki między kibicami obydwóch klubów. W bijatyce zginął jeden z "kibiców" Arki (dokładnie Lechita). Radować się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skin Re: Smierć kibola!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 19:56 Nie znałem tego goscia co zginął niemniej nie puscimy tego płazem...zajebiemy tych skurwieli ze Śląska!! Ja sam obiłem mordę jednemu Ślązakowi..walczy o życie w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Smierć kibola!!! IP: *.chello.pl 31.03.03, 04:27 Gość portalu: Skin napisał(a): > Nie znałem tego goscia co zginął niemniej nie puscimy tego płazem...zajebiemy > tych skurwieli ze Śląska!! Ja sam obiłem mordę jednemu Ślązakowi..walczy o > życie w szpitalu Jesteś kretynem. Na pociechę mogę ci powiedzieć, że nie jesteś sam. Takich debili jest jescze trochę. Mam nadzieję, że się wszyscy nawzajem pozabijacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Smierć kibola!!! IP: *.acn.pl 31.03.03, 17:26 Lecz się człowieku, jesteś kretynem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasny Re: Smierć kibola!!! IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 19:21 moze sie debile sami na wzajem wytluka ... tylko niech im policja nie przeszkadza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Smierć kibola!!! IP: *.man.polbox.pl 31.03.03, 19:53 co tu napisac smutno , ginac za klub glupota , jak juz ktos tu napisal teraz jedna ze stron ma juz meczennika i bedzie kogo pomscic , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bounder Re: Smierć kibola!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 22:28 To byl Arkowiec nie Lechita!!! Odpowiedz Link Zgłoś