Gość: andrus IP: *.medianet.pl 31.03.03, 17:43 Pierdu, pierdu... A kiedy bedzie zmiana Wolowskiego??!!! Przeciez sie tego nie da czytac!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Dariusz Wołowski: A potem była zmiana... IP: *.upc-b.chello.nl 31.03.03, 18:00 Cos takiego, wYj*bac Swierszcza i Kaluznego? Co za pomysl,dziwne tylko ze kibice tego chcieli juz rok temu i gowno z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brownie Tak, zagrali słabo, ale... IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 31.03.03, 18:20 Chyba trochę szacunku im się należy, co? Kałuzny chyba coś tam ukuł w ostatnich eliminacjach, czy nie? Są słabi, są bez formy (Świerszczu szczególnie) ale nie ma co się na nich wyżywać, bo sami sobie wystawiacie świadectwo. Dużo wam daje kopanie leżacego? Gratuluje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karny Re: Tak, zagrali słabo, ale... IP: *.tele2.pl 31.03.03, 20:55 Gość portalu: brownie napisał(a): > Chyba trochę szacunku im się należy, co? Kałuzny chyba coś tam > ukuł w ostatnich eliminacjach, czy nie? Są słabi, są bez formy > (Świerszczu szczególnie) ale nie ma co się na nich wyżywać, bo > sami sobie wystawiacie świadectwo. Dużo wam daje kopanie > leżacego? Gratuluje... tak najlatwiej, ambicje polskiego 'kibica' nie sa zaspokojone to wyladowac swoja frustracje najlatwiej jest na tych ktorych jeszcze nie tak dawno pod niebiosa wynosili; na miejscu pilkarzy olalbym kadre, bo dla takich kibic szkoda grac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataman Calkowita racja, wywalic dziadow IP: 80.48.52.* 31.03.03, 22:22 E, nieee lepiej chwalic dziadow ze zagrali pare niezlych meczow w poprzednich eliminacjach. To nic ze wtopimy przez nich nastepne eliminacje az do 2016. Nie wazne jak teraz graja. I tak sa swietni bo przeciez licza sie nazwiska a nie umiejetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Kałuża i Swierszcz - out! IP: *.teleton.pl 31.03.03, 22:42 Nikt nie podważa tego, co zrobili w eliminacjach do mundialu. Ale teraz są bez formy i ich powoływanie to osłabianie drużyny.W kadrze nie powinno się grac za zasługi, ale dla zasług. Żewłakow (jeden i drugi) też sporo zrobili dla kadry, ale można się bez nich obejść. Tak samo ze Świerszczem i Kałużnym - można ich zastąpić. Czy z lepszym skutkiem? Zobaczymy, gdy Szymek dłużej pogra w środku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogarde Re: Dariusz Wołowski: A potem była zmiana... IP: *.starnet.pl / 192.168.1.* 31.03.03, 20:50 Gość portalu: andrus napisał(a): > Pierdu, pierdu... A kiedy bedzie zmiana Wolowskiego??!!! Przeciez > sie tego nie da czytac!!! Może trzeba trochę wysilić mózgownicę, jeżeli takowa istnieje, oczywiście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrus Re: Dariusz Wołowski: A potem była zmiana... IP: *.medianet.pl 31.03.03, 20:56 Gość portalu: Bogarde napisał(a): > Gość portalu: andrus napisał(a): > > > Pierdu, pierdu... A kiedy bedzie zmiana Wolowskiego??!!! > Przeciez > > sie tego nie da czytac!!! > > Może trzeba trochę wysilić mózgownicę, jeżeli takowa istnieje, > oczywiście ;-) Rozumiem ze ta uwaga skierowana jest do redaktora Wolowskiego... i w takim przypadku w 100% sie z nia zgadzam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowincja nie wyrzucac, ale powolac innych IP: 149.156.125.* 01.04.03, 10:29 Po co ich wyrzucac z kadry? Z kadry sie nie wyrzuca. Wyrzucic mozna z knajpy jak lobuzuje. Chlopaki graja jak najlepiej potrafia :-) Trzeba powolac innych i juz. Tylko kogo? Wczesniej czy pozniej wroci Swierszczu z Kaluznym (widzieliscie statysyki we wczorajszej GW? Dziadostwo to komplement). I to nie ich wina ze lepszych nie znajdziecie w tym kraju. Szymkowiak bedzie faworytem Janasa do pierwszej kontuzji. Burthart, czy jak on sie tam nazywa, to perspektywa Eliminacji MS. Cos mi sie zdaje ze Janas juz o nich mysli, skoro powoluje na rozgrywajacego takiego mlodzika? Jesli tak to nalezy juz PRZESTAC POWOLYWAC Swierczewskiego i Kaluznego. Zorganizowac im pozeglany mecz, Kozminskiemu, Zielinskiemu tez mozna. A co! zasluzyli chlopaki, przynajmniej w nastepnych eliminacjach nie bedzie juz zludzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: nie wyrzucac, ale powolac innych IP: *.orion.pl 01.04.03, 10:42 Gość portalu: prowincja napisał(a): > Po co ich wyrzucac z kadry? Z kadry sie nie wyrzuca. Wyrzucic > mozna z knajpy jak lobuzuje. Chlopaki graja jak najlepiej > potrafia :-) Trzeba powolac innych i juz. Tylko kogo? Wczesniej > czy pozniej wroci Swierszczu z Kaluznym (widzieliscie statysyki > we wczorajszej GW? Dziadostwo to komplement). I to nie ich wina > ze lepszych nie znajdziecie w tym kraju. Szymkowiak bedzie > faworytem Janasa do pierwszej kontuzji. Burthart, czy jak on sie > tam nazywa, to perspektywa Eliminacji MS. Cos mi sie zdaje ze > Janas juz o nich mysli, skoro powoluje na rozgrywajacego takiego > mlodzika? Jesli tak to nalezy juz PRZESTAC POWOLYWAC > Swierczewskiego i Kaluznego. Zorganizowac im pozeglany mecz, > Kozminskiemu, Zielinskiemu tez mozna. A co! zasluzyli chlopaki, > przynajmniej w nastepnych eliminacjach nie bedzie juz zludzen. Ja tam uwazam, ze na Wegrow, Zielinski bylby bardziej przydatny od Baka, bo jest o wiele lepszy w ataku, zwlaszcza przy stalych fragmentach gry. Choc, jesli wykonywanie stalych fragmentow mialoby wygladac tak, jak w meczu z Wegrami, to umiejetnosci Zielinskiego nie sa zadnym argumentem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowincja Re: nie wyrzucac, ale powolac innych IP: 149.156.125.* 01.04.03, 11:20 masz racje jesli chodzi o mecz z wegrami, ale Zielinski jest malo perspektywiczny. Na nastepne MS bedzie mial 40 lat. Dopoki sa szanse w eliminacjach ME (teoretyczne!) mozna jeszcze z niego skorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: nie wyrzucac, ale powolac innych IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 02.04.03, 00:41 Gość portalu: prowincja napisał(a): > masz racje jesli chodzi o mecz z wegrami, ale Zielinski jest malo > perspektywiczny. Na nastepne MS bedzie mial 40 lat. Dopoki sa szanse w > eliminacjach ME (teoretyczne!) mozna jeszcze z niego skorzystac. Wiele nam, q... pomoze, ze nasze asy sa bardzo perspetywiczne i w czasie najblizszych Mistrzostw Swiata i Europy beda w kwiecie wieku, skoro i tak obejrza je w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowincja Re: nie wyrzucac, ale powolac innych IP: 149.156.125.* 02.04.03, 12:13 Powiedziales! Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Dariusz Wołowski: A potem była zmiana... IP: *.phils.uj.edu.pl 01.04.03, 11:55 > Pierdu, pierdu... Czy ty wszystkie swoje wypowiedzi konstruujesz w taki sam sposób - tego się nie da znieść ty pierdku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrus Re: Dariusz Wołowski: A potem była zmiana... IP: *.medianet.pl 01.04.03, 12:31 Gość portalu: eli napisał(a): > > Pierdu, pierdu... > > Czy ty wszystkie swoje wypowiedzi konstruujesz w taki sam > sposób - tego się nie da znieść ty pierdku. Niestety musze Cie zawiesc. Potrafie konstruowac swoje wypowiedzi na wiele sposobow, tylko mierzi mnie brak profesjonalizu naszych redaktorow. I moze niepotrzebnie znizylem sie do ich poziomu... ;-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Dariusz Wołowski: A potem była zmiana... IP: *.acn.pl 01.04.03, 19:57 Gość portalu: andrus napisał(a): > Gość portalu: eli napisał(a): > > > > Pierdu, pierdu... > > > > Czy ty wszystkie swoje wypowiedzi konstruujesz w taki sam > > sposób - tego się nie da znieść ty pierdku. > Niestety musze Cie zawiesc. Potrafie konstruowac swoje > wypowiedzi na wiele sposobow, tylko mierzi mnie brak > profesjonalizu naszych redaktorow. I moze niepotrzebnie > znizylem sie do ich poziomu... ;-) Brak profesjonalizmu??? Nie wiem co bylo nieprofesjonalnego w felietonie Woloskiego. Za to Swierczewski i Kaluzny to prawdziwi profesjonalisci. Chyba ze ty rowniez powolalbys wymienionych panow "za zaslugi". Ja w takim razie na mecz z San Marino proponuje powolac Furtoka. przeciez kiedys sie sprawdzil i to w meczu z ta sama druzyna. A jesli mu nie wyjdzie? Trudno. Kiedys przeciez cos tam ugral... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrus Re: Dariusz Wołowski: A potem była zmiana... IP: *.medianet.pl 02.04.03, 17:21 Gość portalu: Bonhart napisał(a): [...] > > Brak profesjonalizmu??? Nie wiem co bylo nieprofesjonalnego w felietonie Nieprofesjonalne jest chociazby to ze Wolowski to taka choragieweczka na wietrze, z ktorej strony powieje... Nieprofesjonalne jest takze to, ze smaruje kilka bardzo podobnych tekstow na ten sam temat, nieprofesjonalne jest w koncu to, ze jak dla mnie wyglada to jak zwykla panszczyzna, tak aby wyrobic limit slowek i zgarnac za to kase... > Woloskiego. Za to Swierczewski i Kaluzny to prawdziwi profesjonalisci. Ale ja nic nie napisalem w obronie w/w panow vel. profesjonalistow pilkarzy. > Chyba ze ty rowniez powolalbys wymienionych panow "za zaslugi". Za powolywanie za zaslugi polecial juz Engel...a ja osobiscie raczej bym nie widzial tych dwoch panow w skladzie Repry, zwlaszcza tego pierwszego :-) > Ja w takim razie na mecz z San Marino proponuje powolac Furtoka. przeciez > kiedys sie sprawdzil i to w meczu z ta sama druzyna. A jesli mu nie > wyjdzie? Trudno. Kiedys przeciez cos tam ugral... Taaaak :-) To ta slawna bramka strzelona reka w 1993 roku wlasnie z San Marino... majstersztyk, takiego zagrania niepowstydzilby sie nawet Maradona :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FREEIRAQ Re: Dariusz Wołowski: A potem była zmiana... IP: 62.111.216.* 01.04.03, 21:03 Nie pierdu pierdu Wołowski jest O.K Tylko te patałachy już nie grają w piłke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmrE Re: Dariusz Wołowski: A potem była zmiana... IP: *.one.pl / 192.168.1.* 01.04.03, 21:56 Ale mnie denerwuje to pierdolenie, każdy kibic o tym wie że kałużny i świerczewski powinni odejść i wszyscy dzienikarze jednym głosem piszą o tym jakby to wiadomość dnia ,od czasu zakonczenia mundialu jest. to chora sytuacja wszytscy przedstawiaj sytuacje tak jak te dwa gorace kubki odejda to bedzie zajebiscia kadra grała nikt nic nie proponuje inych zawodników ani rozwiązań to takie pierdolenie dla pierdolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Świetny felieton IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 06:36 krótko i treściwie na temat tych panów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Totti w kolko macieju... tylko bez popadania w skrajnosci! IP: *.panynj.gov 02.04.03, 16:57 ja mam dosc! nie rozumiem logiki popadania w skrajnosci! wystarczy, ze chlopaki zagraja lepszy mecz - juz sa w "czolowce druzyn europejskich". zagraja gorszy - "III kategoria..."! wiecznie na hura! tak jak wyrazil to po mistrzostwu piszacu dla gazety jeszcze do niedawna p. jacek s.: jestesmy albo oszolomiani porazkami, albo pijani ze szczescie, ale nigdy trzezwi!!! czy ktos mi potrafi wytlumaczyc dlaczego tak sie dzieje??!!! pozdrawiam wszystkich "trzezwych" kibicow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinnam0n Re: Dariusz Wołowski: A potem była zmiana... IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 22:40 Tylko jedno pytanie do pana Wołowskiego: Czy potrafi Pan coś innego oprócz krytykowania??? A może by tak czasami napisać coś konstruktywnego? Trochę kunsztu dziennikarskiego też przydałoby się........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Dariusz Wołowski: A potem była zmiana... IP: 213.155.178.* 02.04.03, 22:46 Gość portalu: Cinnam0n napisał(a): > Tylko jedno pytanie do pana Wołowskiego: Czy potrafi Pan coś > innego oprócz krytykowania??? A może by tak czasami napisać coś > konstruktywnego? Trochę kunsztu dziennikarskiego też przydałoby > się........ Nie moze bo mu "drzazga" w oku siedzi. A poza tym, ma klopoty z przecinkami! Odpowiedz Link Zgłoś