Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pracodawca Ullricha obawia się o jego życie

07.11.06, 19:44
    ulrich jest, niestety, typowym produktem nrd-oswkiej fabryki sportowcow: mial
    i wciaz ma ogromne mozliwosci fizyczne, niektore parametry (max moc) wyzsze
    niz armstrong, ale nigdy nie potrafil podejmowac trudnych decyzji i sam
    decydowac o swojej karierze, pare lat temu t-mobile po raz pierwszy wyrzucil
    go z zespolu, zaczal wtedy jezdzic w innej grupie i po niezlym tdf, t-mobile
    znow zaproponowal mu kontrakt, ulrich mial wtedy wiele innych ofert, z poza
    niemiec, ale zdecydowal sie pozostac niezagrozona gwiazda w niemczech, nie
    zaryzykowal zmiany otoczenia i trzy sezony pozniej znow dostal kopa..
    Obserwuj wątek
      • Gość: Travian Pracodawca Ullricha obawia się o jego życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:35
        www.travian3.pl/?uc=pl2_8242
        • Gość: jankop jak padło nrd Urlich był dzieciakiem ośle to bunde IP: *.chello.pl 07.11.06, 21:21
          s produkt
      • Gość: rostocker Re: Pracodawca Ullricha obawia się o jego życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:42
        Gdy NRD padła, to Ullrich nie miał 16-tu lat.
      • Gość: jackk3 Re: Pracodawca Ullricha obawia się o jego życie IP: *.ptr.terago.ca 07.11.06, 20:53
        Ullrich to byc moze najwiekszy talent od wielu lat. Nie bez kozery Lance chyba
        tak naprawde to tylko jego sie obawial. Szkoda go bo to wyjatkowo sympatyczny
        kolarz, co wszyscy zgodnie przyznaja. Ale niestety nie potrafil sie poswiecic
        kolarstwu tak jak chociazby Armstrong. Gdyby to zrobil jestem pewny ze by
        wygral TDF i to nie raz.
      • ugugunana Re: Pracodawca Ullricha obawia się o jego życie 07.11.06, 21:01

Jako, że jestem dzisiaj wyjątkowo wkurzony, stwierdzam, że kał mnie to
        obchodzi! Nie wiem, może niech idzie na grzyby?
      • pawka55 Re: Pracodawca Ullricha obawia się o jego życie 07.11.06, 21:25
        tmkmk napisał:

> ulrich jest, niestety, typowym produktem nrd-oswkiej fabryki sportowcow: mial
        > i wciaz ma ogromne mozliwosci fizyczne, niektore parametry (max moc) wyzsze
        > niz armstrong, ale nigdy nie potrafil podejmowac trudnych decyzji i sam
        > decydowac o swojej karierze, pare lat temu t-mobile po raz pierwszy wyrzucil
        > go z zespolu, zaczal wtedy jezdzic w innej grupie i po niezlym tdf, t-mobile
        > znow zaproponowal mu kontrakt, ulrich mial wtedy wiele innych ofert, z poza
        > niemiec, ale zdecydowal sie pozostac niezagrozona gwiazda w niemczech, nie
        > zaryzykowal zmiany otoczenia i trzy sezony pozniej znow dostal kopa.

Trzeba miec pecha, aby kilkarotnie ulec w Tour de France tylko jednemu, ale za
        to sprytniejszemu koksiarzowi. Ameryka ma wiecej pieniedzy i mniej skrupulow,
        dlatego Amstrong jest dalej na liscie "czystych" kolarzy. Hanba!

Polak z US
        • Gość: medyk Re: Pracodawca Ullricha obawia się o jego życie IP: *.wroclaw.mm.pl 07.11.06, 22:17
          Co do jednego to fakt. Armstrong to taki koksiarz że Ulrich to przy nim niemal
          dziewica. Ale co robią pieniądze....
          • Gość: Giniek Janek Ullrich IP: 212.244.79.* 07.11.06, 23:52
            Jeżeli twierdzisz "medyk" że Armstrong to koksiarz to w takim razie w ogóle nie
            znasz się na kolarstwie. Więc nie wypowiadaj się na forum.
            Tour de France jest imprezą najwyższej klasy i nikt nie pozwoli sobie na
            totalne odpuszczenie badań zawodników na doping. Stoją one na najwyższym
            poziomie a zwycięzcy etapowi są badani każdorazowo. Ponadto z tego co się
            orientuję to próbki są przechowywane. Czy ktoś udowodnił Armstrongowi doping?
            Nie słyszałem żeby pozbawili go zwycięstw w Wielkiej Pętli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka