mariuszekc 09.11.06, 23:25 Z tym trenerem mozna sie bylo spodziewac takiego wystepu. Wracajcie lepiej do domu nie kompromitujcie sie juz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamerzysta Głowy do góry dziewczyny ! Trzymamy kciuki ! IP: *.aster.pl 09.11.06, 23:33 Wszystko przed wami !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: PEKIN czeka !!! IP: *.chello.pl 10.11.06, 11:56 PEKIN albo PKiN;) Same wywaliły trenera, a teraz żałują, że go nie ma. Same sobie zgotowały ten los. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Jak p. Bonito rozmawiałby z p. Glinką? 11.11.06, 22:27 "Powodem [odejścia p. Bonito] były surowe metody prowadzenia zespołu, przeciwko czemu zbuntowały się najstarsze zawodniczki. Z polskich trenerów poważnym kandydatem był jeszcze niedawno Jerzy Matlak, pracujący ostatnio w Nafcie Piła, ale w środę prowadził samochód, mając 2,54 promila alkoholu we krwi." Ta mała piła dziś... i pusty śmiech. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Totamto Nie oszukujmy się! IP: *.chello.pl 09.11.06, 23:46 Chociaż bardzo jeszcze młode, to wg. mnie są już bardzo "cwane baby". Nie wierzę w ani jedno słowo, z Ich użalań. Tam muszą być w tle jakieś niewypłacone, chociaż obiecane pieniądze. Jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo, że zawsze chodzi o pieniądze. Reszta tego ble, ble, to mnie wyprowadza z równowagi. Jak nie będzie jasnych reguł gry" "ile komu" i w jaki sposób będzie "to" dzielone na zespół, to tak będzie zawsze. Nawet powrót Niemczyka niewiele zmieni. Wracajcie "spryciary" i oszczędzcie wstydu Polsce i polskim kibicom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Złotka, walczcie o igrzyska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:46 Marco Bonita to jedyna alternatywa! Tylko trza brać chłopa od razu, natychmiast! Naszym rozregulowanym na wszelkich płszczyznom pannom (i paniom) potrzebny jest facet z jajami, który potrafi je porządnie opi-erdolić, wybić z głowy jakieś sesje fotograficzne i zmusić do takiej pracy, by uwierzyły, że to ma sens i coś z tego będzie! Była okazja zatrudnić Barboliniego, ale te rozlazłe cioty z PZPS zwlekały, a teraz już za późno, bo prowadzi Włoszki (pewnie po medal). Oby się szybko zreflektowali! Niemczyk wszystko spi-erdolił i nie ma sensu ponownie go zatrudniać. Zresztą tej jego drużyny już nie ma. Są tylko zgliszcza i popiół! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innyArek Re: Taki wspaniały ten Bonitta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 01:04 Potencjał Włoszek jest olbrzymi, świetnych siatkarek mają na dwie znakomite drużyny. I co ten wielki trener z nimi wygrał? MŚ to wielka rzecz i tego nie myślę kwestionować. Ale poza tym, na możliwości zespołu, który prowadził, wyniki miał średnie. Przegrał finał ME, w następnych ME nie załapał się do pierwszej czwórki, potem znowu przegrał finał ME. Na igrzyskach nie załapał się do pierwszej czwórki. Jak na to, co włoskie siatkarki znaczą w Europie, to na kolana nie powala. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Taki wspaniały ten Bonitta? IP: *.216.146.194.generacja.pl 10.11.06, 01:40 Marco Bonita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Taki wspaniały ten Bonitta? IP: *.rzeszow.mm.pl 10.11.06, 10:46 Co takiego uczynil Bonita? Wprowadzil Wloszki na trwale do czolowki swiatowej.Czyli uczynil to ,co nie udalo sie Niemczykowi z Polkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Złotka, walczcie o igrzyska! IP: *.dsl.bell.ca 10.11.06, 02:38 Bardzo to wszystko smutne i nie "fair" w stosunku do trenera Klosa. Przejal on druzyne z problemami, nie on zajmowal sie ich przygotowaniem do Misztrzostw Swiata, byl tylko asystentem trenera wiodacego. Trener Niemczyk - czlowiek wielkiej charyzmy, ktory zjadl zeby na siatkowce, w wywiadach, ktorych teraz udziela wcale nie chowa glowy w piasek i powtarza, ze bierze calkowita odpowiedzialnosc za to co sie dzieje i dodaje tylko cichutko, ze szkoda, ze go tam nie ma... To odwazne slowa, odwaga cywilna trenera Niemczyka i pewnie z ta wina do konca tak nie jest...To bardzo nieuczciwe, ze zrzucacie calkowita wine za kleski na Klosa! Byc moze zmiany byly nie takie, moze jego kultura osobista nie pozwala mu inaczej, ostrzej odzywac sie do zawodniczek. Moze brakuje mu doswiadczenia. Jednak na Milosc Boska! - to nie on wprowadzil druzyne w stan taki jaki jest! Zlozylo sie na to niewatpliwie wiele narastajacych problemow i nie oceniajmy i co wazniejsze nie krzywdzimy ludzi znajac prawde powierzchownie siedzac wygodnie przed telewizorem! Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Cytat Skowrońskiej!!!! 10.11.06, 03:35 >Katarzyna Skowrońska-Dolata dodała: - Zostałyśmy same, nie mamy wsparcia. Trudno się gra w takiej sytuacji. Trener Kłos nie może wam pomóc? - Nie jest chyba jeszcze na to gotowy. A to ciekawe, bo ja na własne uszy słyszałem coś zupełnie innego, tj. wprost, że "nie radzi sobie, co nie jest też jego winą (śmiech)" W związku z tym mam pytanie - czy "Gazeta" w podobny sposób relacjonuje inne wypowiedzi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Złotka, walczcie o igrzyska! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.06, 08:09 Niemczyk jest 2 x lepszym trenerem od bufona Bonity, poza tym jest lepszym psychologiem(mimo błędu z Glinką) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figa27 Do SzP Redaktora IP: 10.201.10.* 10.11.06, 08:16 "Jeśli Polki nie wygrają obu spotkań, wrócą do kraju, kończąc turniej na miejscach 9-12", małe sprostowanie jeśli Polki nie wygraja to wróca do kraju na miejscach 13-16. Bo 1. gra gra jeszcze 16 drużyn 2. o miejsca 9-12 będzie się toczyła dalej walka, a o 13-16 już nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Złotka, walczcie o igrzyska! IP: 195.42.249.* 10.11.06, 08:36 Wspaniały wpadnie na wspaniały pomysł i zaskoczy wszystkich, nawet siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Złotka, walczcie o igrzyska! IP: *.rzeszow.mm.pl 10.11.06, 09:09 Dziwi mnie fakt, że taki spec od siatkówki, jak Tomasz Wójtowicz, współkomentujący występy "Złotek", nie zuważył tego, że nasze dziewczęta pojechały na MŚ całkowicie nie przygotowane! Oddanie seta, takim "potęgom", jak Ghanie i Kostaryce, powinno coś mówić przed następnymi spotkaniami! Fatalna gra Pani Belcik w meczu przeciwko Tajwanowi, nie spotkała się z żadną ripostą ze strony trenera Kłosa. Nasze panie tylko w jednym biją rywalki na głowę - URODĄ!!!:):):)Ale ich pycha, zarozumiałość i brak woli walki - każą bardzo krytycznie oceniać postawę na MŚ... W dodatku, za ich wyniki odpowiada w PZPS, największy bufon i zarozumialec - WALDEMAR W S P A N I A Ł Y!!! To niezbyt wspaniale wróży na przyszłość, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek13131 Re: Złotka, walczcie o igrzyska! 10.11.06, 09:23 z Ghana nie gralismy na tych igrzyskach, a od Wspanialego sie odczep to bdb trener i porzadny dzialacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~sheep Kobiety IP: *.os1.kn.pl 10.11.06, 09:11 Mogą być świetnymi siatkarkami i sportsmankami, ale to ciągle są kobiety i nie można o tym zapominać - będą się zachowywały jak baby czasami i teraz to robią - zamiast być profesjonalistkami to jojczą strasznie wszystkie. Tylko zapomniały, że na Niemczyka psioczyły że robi im "ciężkie treningi i że jest niemiły". Jak to baby właśnie. Całym sercem życzę im sukcesów, powodzenia dziewczyny i wracajcie do dobrej dyspozycji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Kobiety IP: *.pools.arcor-ip.net 10.11.06, 10:05 Gość portalu: ~~sheep napisał(a): > Mogą być świetnymi siatkarkami i sportsmankami, ale to ciągle są kobiety i nie > można o tym zapominać - będą się zachowywały jak baby czasami i teraz to robią > - > zamiast być profesjonalistkami to jojczą strasznie wszystkie. Tylko zapomniały, > że na Niemczyka psioczyły że robi im "ciężkie treningi i że jest niemiły". Jak > to baby właśnie. Całym sercem życzę im sukcesów, powodzenia dziewczyny i > wracajcie do dobrej dyspozycji - wlasnie "ciezkie treningi i qurfuje na nie".To jest wlasnie sposob na wasze dziewuchy , no moze trzeba je tez po koleji pokryc i mesko potraktowac a na to byly trener byl juz zbyt stary. No i pieniedzy trza bylo wiecej obiecac .Dyscyplina , sex i monety to najwazniejsze elementy dla osiagniecia sukcesu przez wasze celifany.Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spolegliwy Re: Kobiety IP: *.pools.arcor-ip.net 10.11.06, 10:14 wlasnie "ciezkie treningi i qurfuje na > nie".To jest wlasnie sposob na wasze dziewuchy , no moze trzeba je tez po > koleji pokryc i mesko potraktowac a na to byly trener byl juz zbyt stary. No i > pieniedzy trza bylo wiecej obiecac .Dyscyplina , sex i monety to najwazniejsze > elementy dla osiagniecia sukcesu przez wasze celifany.Hehehe. zabezpieczajmy cenne mysli pana Schuji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Schuja probuje... IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.06, 11:30 Pamietacie niedawno taki jeden gosc polal sie z Schuji - tego celofana - i probowal mu wytlumaczyc, ze tam kiedys chodzilo o cynfolie. No chlopak sie przejal. Probuje sie nauczyc jakiego jednego sredniotrudnego slowa. Powtarza od rana do wieczora. Na razie z takim sobie skutkiem, bo mu "celifan" wyszedl. W kazdym razie gratuluje uporu. Jeszcze pare lat i kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Schuja probuje... IP: *.pools.arcor-ip.net 10.11.06, 14:52 Znowu to polackie smiecie probuje ze mna pogadac.Nic z tego.Z czyms takim uwag nie wymieniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Schuja probuje... IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.06, 18:08 Pajacu nie schlebiaj sobie, kto z toba uwagi wymienia - chyba twoje odbicie w lustrze. Tylko informuje o twoim matolectwie glupku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Witam Pana Celofana IP: *.chello.pl 10.11.06, 19:50 Ten gość, co "polał się z Schui", to ja jestem - na imę mi Jędrzej, nie Jarek, panie Celofanie. Przypominam o tym, bo coś mi się zdaje, że epitet "polackie śmiecie" miał być przeznaczony dla mnie (w ramach wyrafinowanego rewanżu za wspomniane upokorzenie), tylko nieszczęsny Schuja znów coś pokręcił i Jarka za Jędrzeja wziął. Bardzo proszę tego więcej nie robić, Herr Zellophan - będę niepocieszony widząc, że osoby trzecie padają ofiarą bezsilnej złości, którą ja spowodowałem. Co do mnie, to sobie z pańskim chamstwem spokojnie poradzę. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=761&w=51332351&a=51338485 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Witam Pana Celofana IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.06, 20:44 Tak, tak pamietam, to Ty pytales Celofana, czego mozesz sie od niego nauczyc. No chyba faktycznie nie ortografii, ale starczy tych uprzejmosci, bo Celofan zaraz do przezyc z autopsji nawiaze i zaproponuje, zebysmy sobie buzi albo co tam innego dali. No ale tak to juz jest z takimi jak Celofan, co to dokladnie wiedza co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTENS Niemczyk WRÓĆ! IP: *.aster.pl 10.11.06, 12:00 Może da się to wszystko jeszcze jakoś wyjaśnić, odkęcić i... przeprosić się wzajemnie za jakieś niepotrzebne słowa. Z całym szacunkiem dla tenera Kłosa, ale na razie TAK chyba powinno być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOGGI Re: Niemczyk WRÓĆ! IP: 213.17.223.* 10.11.06, 12:20 NIE MOGE DLACZEGO TEN PLESNIAK MA WRACAC PRZECIEZ SAM IE SKASOWAL,TERAZ PLACZE ZE ON CHCE BO KASA NA KONTO NIE WPLYWA.LUDZIE SKONCZCIE DALEJ CHCECIE SLUCHAC BREDNI PLESNIAKA O ALKOHOLIZMIE DZIWKACH I TO CO OSTANIO POWIEDZIAL W PROGRAMIE O BRAKU EREKCJI U NIEGO.TO JUZ TAKI CZLOWIEK PO ROKU NOWY SKANDAL MUROWANY SZKODA CZASU POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weqon Re: Niemczyk WRÓĆ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:34 Jak zobaczy błędny wzrok Rosner, to erekcja mu szybko wróci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martens Re: Niemczyk WRÓĆ! IP: *.aster.pl 10.11.06, 12:37 poglady, poglady, opinie, jad, ponizanie, opluwanie, tylko ja jestem bez skazy, mnie, mnie wybierzcie, ja, ja wiem wszystko, wodka, erekcja, media, sukcesow nie bylo, I NIE BEDZIE. naprawde szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Niemczyk WRÓĆ! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.11.06, 15:19 W gruncie rzeczy masz w pelni racje Martens( ten od brydza? ), tym niemniej zawsze mozna zrobic jedno - dopieprzyc mlotom na tym forum a wiec cos okolu 95 % internautow tutaj.Poza tym mala korekta- ja naprawde wiem wszystko. A na pewno wiem wszystko o slabosciach polskich sportow .Wszystkich sportow . Niewatpliwie trzeba byc bardzo pojetnym , jako ze slabizn ma ten wasz sport ogromne ilosci , pozytywow ,obecnie prawie zadnych.Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: Niemczyk WRÓĆ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:42 Nikt cie chłopczyku nie nauczył że nie pisze się dużymi literami ?! A co do Niemczyka to ja się pytam gdzie była i co osiągneła polska reprezentacja chociażby w samej Europie przed jego przyjściem ?! No gdzie ?! Lał ich kto popadnie - Rumunia, Czechy, Bułgaria itp. no a teraz znowu szykuje się powrót do punktu wyjścia. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Panowie z PZPS niech myślą o dymisji a nie 10.11.06, 13:22 konkursie na trenera. To ich wina ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bądźmy poważni Niezwykle surowy trener potrzebny od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:02 Powrót Niemczyka i praca do Pekinu. Potem emerytura i nowy trener. Jasne ? Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Niezwykle surowy trener potrzebny od zaraz 10.11.06, 14:50 Święte słowa. Niestety teraz bez Niemczyka przyjdą jeszcze dwie porażki i 11 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travian Złotka, walczcie o igrzyska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:35 www.travian3.pl/?uc=pl2_8242 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Bonitta piszemy przez dwa "t" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:45 a ostatnio wszyscy się uparli na "Bonita", co po hiszpańsku znaczy "ładna, piękna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hygropsja Re: Bonitta piszemy przez dwa "t" IP: *.chello.pl 11.11.06, 04:03 jacy "my"? kto pisze ten pisze... ja nie piszę! la isla bonita, lalalalala... dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomhenry863 Złotka, walczcie o igrzyska! 10.11.06, 15:33 No i znowu trzeba wracać do faktów zasadniczych. A te są oczywiste: NIKT PRZED ANDRZEJEM NIEMCZYKIEM NIE OSIĄGNĄŁ TAKICH SUKCESÓW Z POLSKĄ REPREZENTACJĄ I NIKT OPRÓCZ NIEGO NA RAZIE NIE WIE JAK TO SIĘ ROBI. NASI PRZEMĄDRZY (PRZEMĄDRZALI?) działacze myśleli, że reprezentacja jest tak silna, że każdy może doprowadzić ją do sukcesów, a tu... GUZIK Z PENTELKĄ ! PROPONUJĘ JAK NAJSZYBCIEJ PRZEPROSIĆ SIĘ Z TRENEREM NIEMCZYKIEM, NAWET KOSZTEM UTRATY KILKU (A MOŻE TYLKO JEDNEJ) GWIAZDEK. BO JAK WIDAĆ ONE SAME WYNIKU NIE ROBIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Złotka, walczcie o igrzyska! IP: *.crowley.pl 10.11.06, 16:20 Walczcie do końca a "durnych kibicow" miejcie gdzieś oni i tak nie znaja sie na niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Złotka, walczcie o igrzyska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:12 ANDRZEJU N !!!!!!!!!!!!!!!!!!! WRÓĆ!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Najlepiej to wszystkie IP: *.aster.pl 10.11.06, 18:08 te związki rozwiązać. Bo to przez nie odchodzą dobrzy trenerzy tacy jak Tajner w skokach i Niemczyk w siatkówce. Odpowiedz Link Zgłoś
filotet Matlak :)))))) 10.11.06, 18:09 "Z polskich trenerów poważnym kandydatem był jeszcze niedawno Jerzy Matlak, pracujący ostatnio w Nafcie Piła, ale w środę prowadził samochód, mając 2,54 promila alkoholu we krwi." :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Bajarz Wanio IP: *.chello.pl 10.11.06, 20:43 "Jeśli Polki nie wygrają obu spotkań, wrócą do kraju, kończąc turniej na miejscach 9-12." Och Wanio,Wanio.Nigdy nie byłeś zbyt bystry,ale żeby aż tak?Jeśli przegramy te spotkania wylądujemy na miejscach 13-16,co notabene jest bardzo prawdopodobne nawet jeśli uda się nam jutro wygrać z Turcją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Złotka, walczcie o igrzyska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:35 ee..ja to niewiem...moim zdaniem powinien wrocic Andrzej Niemczyk...nawet gdyby jakis zawodniczki typu:G.Glinka grozily ze nie wroca do kadry to nie powinno sie tego brac pod uwage...gdyz sa inne rownie znakomicie utalentowane zawodniczki, mlodsze i moze nawet bardziej ambitne ... taka zawodniczka jest na przyklad : Ania Podolec, Kasia Skowronska, Iza Belcik, Sylwia Pycia. Czy te wszystkie nazwiska razem wziete nie brzmia lepiej od jedynej Glinki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmurdock Złotka, walczcie o igrzyska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 00:13 wedlug moich wyliczen to najpredzej w rankingu wyprzedzi nas Serbia... Odpowiedz Link Zgłoś