Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pepe a klan?!

10.11.06, 22:13
    Napisałam:
    Cholerna wrona ze mnie:(((
    Wykrakałam:(
    Dowiedziałam się, że Sawarski odchodzi
    No jasne -> Pan Leszek będzie rządził -> wróci nazwisko Gollob -> odejdzie PP

Ale psiakrew!!!!
    Nie w tym roku!
    Byłam pewna na przyszły, bo myślałam, że w tym roku i tak nie da rady Goll
    ściągnąć!
    A może da radę?
    Na pewno szedł do Torunia
    Ale to ich "na pewno"...
    W końcu, LT na pewno wcześniej wiedział o planach Sawarskiego, ciort wie czy
    nie zaczął gadać z G:( ukradkiem:(
    Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    rr
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!
    W tym wątku
    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=51865029&a=51868698

Dochodzą mnie słuchy, że miałam rację

Tylko w jednym się pomyliłam
    Nie dlatego Tillinger zaczął gadać z klanem bo Sawarski odszedł
    Ale Sawarski odszedł bo Tillinger chce Ich ściągnąć:(
    W końcu... nie po to raz ratował klub by patrzeć na powtórkę z rozrywki!

Więc podziękujmy
    Panu Leszkowi za zamianę Pepe na Klan!
    Pożegnajmy się z punktującą młodzieżą!:(
    Wiadomo było, że Pepe odejdzie, jeśli Oni mają przyjść.
    A jeszcze... duże szanse na wybór ma Jasiakiewicz!

Nie ma sprawy - wykończyli raz Polonię BEZKARNIE!
    Mają szansę po raz drugi:(((

A ja głupia, naiwnie wierzyłam, że pijawki pójdą do Torunia!

A Pepe, tak czy inaczej powinien prawdę powiedzieć a nie oczy mydlić!
    Pan S. tak samo!

A druga sprawa, ze jeżeli nasz klub wytrzyma następny najazd Panów G. to
    znaczy, że jest niezniszczalny! To chyba jedyna moja nadzieja na teraz!

No nie - jest jeszcze druga nadzieja, że to wzystko bujda i - choć Pepe
    odszedł - klan nie wróci!!! I tak daj nam Bóg!:)))

Ale wróble ćwierkają co innego....
    Obserwuj wątek
      • q_b.a Re: Wróca 10.11.06, 23:25
        Bo tylinger to taki sam kootas ja ci trzej.Załatwia klub jak juz kiedyś.
        • Gość: fracet.36 Re: Wróca IP: 212.122.214.* 10.11.06, 23:44
          Tyllinger co by nie mowic swoimi "działaniami" przysłużył się już dwóm klubom...
          Szawarski w SSA zajął bezpieczne, nie wymagające zaangażowania stanowisko
          członka Rady NADZORCZEj,a z władz BTŻ POLONIA zniknął całkowicie! Będąc
          członkiem li tylko Rady Nadzorczej nie bedzie miał wiekszego wpływu na bieżąca
          politykę / transfery, kontrakty / zarządu czyli jednosobowo L.Tyllingiera. Co
          by nie mówić wygląda to tak jakby B.Szawarski odsuwał się w cień - szkoda byl
          dobrym hamulcowym na rózne nieciekawe pomysły Tyllingiera. Pachnie
          to "rewolucją pałacową" w klubie...
          • elodia Re: Wróca 11.11.06, 00:27
            No właśnie!
            Pepe mi tak nie szkoda, ale Sawarskiego!
            To był czlowiek naprawdę oddany bydgoskiemu żużlowi i... niegłupi!
            Ale skoro nie mógł przeciwdziałać "wspanialemu pomysłowi pana T." to nie dziwię
            się że odszedł!
            W końcu - jakby został to by wyglądało jakby się podpisał pod jego decyzją!
            • m0nk Re: Wróca 11.11.06, 14:42
              Tak, zdaje sie, ze wraca pewien uklad. Nie podejmuje sie oceny czy to dobrze, czy zle.
              Do calej ukladanki jeszcze troche brakuje. Troche wyjasni sie w poniedzialek, po pierwszej turze wyborow.pozdr.
              • Gość: Maciek Re: Wróca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:42
                Jak czytam te brednie to aż mi się źle robi. Kim wy jesteście , że opluwacie
                ludzi którzy działają dla dobra klubu. Jestem dobrym znajomym Bogdana i wiem że
                nic takiego nie ma miejsca. Jak czytam te wymysły niektórych mądrali to tak
                sobie myślę , że całe szczęście że to nie wy kierujecie tym klubem.
                • kibic.zalogowany Re: Wróca 11.11.06, 21:59
                  no tak... dla dobra klubu to i działał Tillinger w obu Poloniach... i jak się
                  skończyło???
                  zresztą Sawarski też miał nad sobą prokuratora jak upadałą Polonia!
                  a jak teraz wybory wygra Jasiakiewicz, to wracamy do starych schematów sprzed 3
                  lat...
                  • raff1322 Re: Wróca 11.11.06, 22:36
                    No cóż... niektórych ponosi nieźle fantazja... i jakieś kosmiczne domysły...
                    Gdzie wogóle jest napisane że Sawarski odchodzi z żużla i Polonii...?
                    Chyba te ćwierkające wróble o tym wiedzą <lol>
                    • elodia Re: Wróca 12.11.06, 02:21
                      Gdzie wogóle jest napisane że Sawarski odchodzi z żużla i Polonii...?

W GW bydgoskiej, na ostatniej stronie, w środę (08.11) jest artykuł autorstwa
                      Wojciecha Borakiewicza "Sawarski odchodzi", "Szef BTŻ Polonia Bogdan Sawarski
                      ogłosi dzis rezygnację ze stanowiska. Nowym sternikiem żużlowej drużyny jest
                      Leszek Tillinger" "Dziś po południu odbędzie się walne zebranie sprawozdawczo
                      wyborcze BTŻ. Podczas niego Sawarski oglosi swą decyzję." itd
                      Co ciekawe, z gazetą przed nosem szukałam tego artykułu na portalu, gdzie na
                      pewno też był, bo pamiętam czytałam! I... nie ma!
                      Znajdź sobie papierowe;)
                      • m0nk Re: Wróca 12.11.06, 03:45
                        pewna zmiana jest widoczna, w odroznieniu od elodii nie mam wyraznej opinii na ten temat. Pan Sawarski nieco odsuwa sie w cien, ustepujac miejca p. Tyllingerowi - tego nie sposob nie zauwazyc. jaki bedzie ciag dalszy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka