Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LEO I WIELKI

IP: *.bsk.vectranet.pl 15.11.06, 22:47
    Czy znajdzie się jeszcze ktoś, kto uzna zatrudnienie go na stanowisku
    pierwszego po Bogu jako błąd? Oprócz Apostela oczywiście.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Porter Re: LEO I WIELKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:35
        Orest Lenczyk.
        • a.adas Re: LEO I WIELKI 15.11.06, 23:52
          Ja Lenczykowi jestem w tej chwili w stanie wybaczyć wszystko (ale zastrzegam -
          nie jestem fanem Legii) - to on "wymyślił" Matusiaka (przed Orestem był to
          wieczny niespełniony talent), a to dziś był najlepszy grajek na placu.

Jak to działa? Lewego obrońcę gra prawy pomocnik, defensywnego pomocnika lewy
          obrońca, na stoperze kolejny lewy obrońca, prawy pomocnik/napastnik fałszywego
          lewoskrzydłowego. Jakim cudem to działa?!? Ba, nawet niewyraźny u schyłkowego
          Janasa Bąk trzyma defensywę, Sobolewski wreszcie gra swoje, bramkarze wyciągają
          co należy (i mają potrzebne w tym fachu szczęście), Błaszczykowski przewraca się
          z sensem, nawet Żurawski okazuje sie przydatny (tak Porter, wiem że Maciej gra
          padakę - ale nie ma go kto w tej chwili zastąpić... może Smolarek, może Jeleń,
          ale jeszcze nie teraz).

• Gość: Porter Re: LEO I WIELKI IP: *.orion.pl 16.11.06, 09:45
            O dziwo, mnie się Żurawski całkiem podobał (dopóki żył, bo umarł na początku
            drugiej połowy), a ta wrzutka bez zamachy, z krótkiej nogi na głowę Smolarka to
            była pierwsza klasa. Ebi nie strzelił, ale mało zabrakło, byłby gol - stadiony
            świata.
      • Gość: tomek Re: LEO I WIELKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:54
        pan hakker wreszcie przestawil ten polski mierny kod matrixa , i bo on nie
        wiedzial ze sie tego nie da zrobic! nikt mu nie powiedzial z pzpn , i pokazal
        ze ze mozna tu cos w polsce zdzialac...!! mozna ladnie grac i wygrywac
        gratulacje leo....czlowiek ktory jest profesjonalista i mocno stapa po ziemi..
      • swaj13 Re: LEO I WIELKI 16.11.06, 22:26
        To dopiero dwa etapy (gorskie)jeszcze czasowka zostala i pare etapow plaskich
        dopiero mozna chwalic OK
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka