Gość: majrix IP: *.bsk.vectranet.pl 15.11.06, 22:47 Czy znajdzie się jeszcze ktoś, kto uzna zatrudnienie go na stanowisku pierwszego po Bogu jako błąd? Oprócz Apostela oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Porter Re: LEO I WIELKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:35 Orest Lenczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: LEO I WIELKI 15.11.06, 23:52 Ja Lenczykowi jestem w tej chwili w stanie wybaczyć wszystko (ale zastrzegam - nie jestem fanem Legii) - to on "wymyślił" Matusiaka (przed Orestem był to wieczny niespełniony talent), a to dziś był najlepszy grajek na placu. Jak to działa? Lewego obrońcę gra prawy pomocnik, defensywnego pomocnika lewy obrońca, na stoperze kolejny lewy obrońca, prawy pomocnik/napastnik fałszywego lewoskrzydłowego. Jakim cudem to działa?!? Ba, nawet niewyraźny u schyłkowego Janasa Bąk trzyma defensywę, Sobolewski wreszcie gra swoje, bramkarze wyciągają co należy (i mają potrzebne w tym fachu szczęście), Błaszczykowski przewraca się z sensem, nawet Żurawski okazuje sie przydatny (tak Porter, wiem że Maciej gra padakę - ale nie ma go kto w tej chwili zastąpić... może Smolarek, może Jeleń, ale jeszcze nie teraz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: LEO I WIELKI IP: *.orion.pl 16.11.06, 09:45 O dziwo, mnie się Żurawski całkiem podobał (dopóki żył, bo umarł na początku drugiej połowy), a ta wrzutka bez zamachy, z krótkiej nogi na głowę Smolarka to była pierwsza klasa. Ebi nie strzelił, ale mało zabrakło, byłby gol - stadiony świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: LEO I WIELKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:54 pan hakker wreszcie przestawil ten polski mierny kod matrixa , i bo on nie wiedzial ze sie tego nie da zrobic! nikt mu nie powiedzial z pzpn , i pokazal ze ze mozna tu cos w polsce zdzialac...!! mozna ladnie grac i wygrywac gratulacje leo....czlowiek ktory jest profesjonalista i mocno stapa po ziemi.. Odpowiedz Link Zgłoś
swaj13 Re: LEO I WIELKI 16.11.06, 22:26 To dopiero dwa etapy (gorskie)jeszcze czasowka zostala i pare etapow plaskich dopiero mozna chwalic OK Odpowiedz Link Zgłoś