Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Atlas nie sklei?

IP: 212.160.172.* 16.11.06, 23:44
    Atlas ma problemy z licencją - na razie teoerycznie jest poza e-ligą.
    No ciekawe, na pewno prawników mają dobrych, tylko pytanie czy inni działacze
    przyłożą rękę do wyrzucenia Wrocławia ( ile smakowitych kąsków do składu...)
    czy wstawią się jakoś za mistrzem Polski. Jak znam naszych działaczy na pewno
    zwycięży duch sportu :-PPP
    Obserwuj wątek
      • arius5 Spoko 17.11.06, 10:05
        dadza sobie rade, kreca tylko dla zasady pewnie, ale chyba wiedza co robia
      • Gość: METANOL Re: Atlas sklejony!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 17.11.06, 10:19
        Widzę radość co niektórych kibiców ale spokojnie panowie panie ATLAS będzie
        bronił mistrza polski w sezonie 2007.Martwcie się o swoje drużyny.OGÓR w
        ATLASIE.
        • Gość: Jazon Re: Atlas sklejony!!! IP: *.tvk.torun.pl 17.11.06, 10:32
          A gdzie dokładnie widzisz ta radość? Jakos do twarzy Wam z tą ideologia
          oblężonej twierdzy:)
          • cancro Re: Atlas sklejony!!! 17.11.06, 19:13
            Oczywiście, jak w tytule:
            www.wroclaw.naszemiasto.pl/sport/669131.html
            Co do twej uszczypliwości Jazonie odpowiem, ze rola - jak napisałeś "oblężonej
            twierdzy" choć niewygodna, to niestety prawdziwa. Wiele bym dał,aby zobaczyć
            miny niektórych forumowiczów piszących o wrocławskiej drużynie. No choćby
            Szreka, który jak sam przyznaje upodobał sobie Spartę i Cieślaka za chłopców do
            bicia. Myślę przyjacielu, że w tym roku mimo wszystko będziemy mogli razem
            podopingować nasze drużyny na Olimpiku? Ile mam wstawić do lodówki?
            • Gość: Jazon Re: Atlas sklejony!!! IP: *.tvk.torun.pl 17.11.06, 20:19
              No nie wiem Cancro mam wrażenie że jest tu jakies drugie dno i wielu kibiców
              wrocławskich chciałoby żeby Toruń z całego serca ich nienawidził, żeby mozna
              było jakos sobie odbic czasy z prezesury M. Karwana:) A przeciez to na Was teraz
              pada żeby być nielubianymi, bo po pierwsze macie DMP a po drugie biorac pod
              uwage ciąg Rusko-Karwan, to teraz kolej na kogos z Wrocka:)

Dobra droczę sie tylko;-) Pozdrawiam i zycze pełnej lodówki przez cały sezon:)
              • cancro Re: Atlas sklejony!!! 18.11.06, 07:47
                Z tym "drugim dnem" tez się zgadzam! Zawsze dziwiło mnie, ze wielu kibiców chce
                przenieść zwyczaje z piłki kopanej na stadiony żużlowe i to te najgorsze - z
                ustawkami, biciem przyjezdnych po meczu i wulgarnymi przyśpiewkami i okrzykami z
                obu stron. W mojej ocenie wśród przyjezdnych kibiców we Wrocku, bardziej chamscy
                od Torunian są tylko gbury z Leszna. To właśnie antypatia do przyjezdnych z
                Torunia sprawiła, ze takie wpisy pojawiły się a forum. Wiem, że chamstwo jest
                wszędzie i że to właśnie ci, co to "urodzili się po to, aby żyć i umrzeć za...
                (tu wpisać właściwą nazwę klubu)" najczęściej jeżdżą na mecze wyjazdowe i to
                właśnie oni kształtują opinię o pozostałych kibicach. Dlatego uważam, ze ten
                atak, którego nie pochwalam, był skierowany nie tyle przeciw toruńskiej
                drużynie, a właśnie przeciw jej kibicom.
                Inna sprawa to ataki na władze klubu i działaczy. Nie ma co filozofować o
                "punkcie widzenia". Jeśli uznamy, że pojedynek na Ruskę i Karwana zakończył się
                remisem, to i w kwestii kołczów też Toruń wcale nie jest "na przegranej pozycji"
                Trener Ząbik też ma swoje "za paznokciami". Trener Cieślak po meczu w Czwie, gdy
                miejscowi po przegranym meczu z WTS wypominali mu, że przecież pochodzi z
                Częstochowy odparł, że wtedy krwi by dla niej utoczył, ale teraz pracuje dla
                Wrocławia i jest gotów zrobić to samo. I może więcej o tym nie dyskutujmy.
                Tyle tytułem wyjaśnień. Natomiast tych, którzy chcą w spokoju obejrzeć mecz swej
                drużyny we Wrocku, nie zza krat klatki, wespół z tymi co udane akcje na torze
                nagradzają brawami bez względu na to, z której drużyny pochodzi jej autor,
                zapraszam na mecz. Odbiorę z dworca i na dworzec zabiorę (ale uwaga, moje auto
                jest pięcioosobowe), albo popilotuję na stadion i z powrotem. A lodówkę mam
                dużą. Polar!
                Wiem, ze w polskim piekiełku obowiązuje zasada "bij mistrza", czego ostatnio
                doświadczył Tarnów. Ani ja, ani nikt inny nic na to nie poradzimy.
            • Gość: Szrek Re: Atlas sklejony!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 20:26
              Jak drzewiej Pawlak powiadał, człowiek wroga mieć musi, a "najlepszy jest wróg
              na własnej piersi wychowany". To i "wroga" sobie wybrałem i basta... Przyznasz
              jednak, że z punktu widzenia kibiców z reszty kraju poczynania wszych bosów
              sympatii raczej budzić nie mogła. Prezes "R" naprawia wszystkie możliwe sporty
              a teraz z założeniem SSA w żużlu poradzić sobie nie może (lub nie chce bo się
              może nie opłaca), kołcz nie raz i nie dwa za nic miał bezpieczeństwo rywali gdy
              punktów było potrzeba. Możesz mieć na ten temat inne zdanie ale przyznaj że z
              wielu kierunków kraju co jakiś czas podobne sygnały dochodziły. To już nie
              przypadek. Niestety Wrocek nie był w tych praktykach odosobniony, ale że był ze
              wszystkich najlepszy, to stał się szyldem i tak zostało.
              Tyle o przeszłości. Tego co teraz we Wrocku pojąć nie potrafię i nie chcę. Nie
              chciałbym też aby z jakiegoś powodu zabrakło was w elidze. Nie dość że eliga
              straci z powodu głupich zmian regulaminowych to jeszcze ma być bez Wrocka? I na
              kim ja wtedy psy będę wieszał? Pomijam już, że stracę szansę wkręcenia się na
              imprę do Cancro. Biednemu zawsze wiatr w oczy
              • Gość: Biim Re: Atlas sklejony!!! IP: *.os1.kn.pl 19.11.06, 23:50
                Szrek co Ty wiesz o zabijaniu...
              • cancro Re: Atlas sklejony!!! 21.11.06, 19:04
                Widzita gazdowie, jaki to Ponbucek sprawiedliwy? Śmieliśta sie z nasy Penigry,
                cy jak ji tom, a tu mos babo placek - torunioki sie bedom nazywoć "Unimil", cy
                jakosik tak! Prowda, ze piknie?
                • Gość: Szrek Re: Atlas sklejony!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:05
                  Co wom gazdo powiem to wom powiem ale wam powiem: cosik sie wam łot ty penigry
                  nakiełbasiło ze wszyndzie ino sie wam z penisem lebo jajami kojarzy. Jo tam
                  nicego takiego w ty nazwie nie widziołek no chyba ze to jaki spadachron co i
                  psy szczególnie dobrym działaniu tej wsy penigry tez sie psydac moze hej! A
                  poza tym pozdrowiom wos serdecnie a cośtam!
                  • cancro Re: Atlas sklejony!!! 22.11.06, 08:14
                    Musita mi Śreku darować. Szkół nie końcyłek i ledwo krzyzykiem podpisać sie
                    umie, a o składaniu literek zapomnijta. Po Wasym pisoniu wziołek mojo gaździno i
                    razemśma poskłdali, że to "Unibax". No wcora to mi ledwuśko siły starcyło ino na
                    3 literki i myślołech, ze to "Unimil". Mocie gazdo racje, ostatnio to mi sie
                    syćko z zadkiem kojazy, ale chyba nie ino mi? Uostańta z Ponembuckiem!
                    • Gość: baca Re: Atlas sklejony!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.06, 16:16
                      To bedzie Uni$!
                      • Gość: Szrek Re: Atlas sklejony!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:51
                        Jak mówita gazdo Cancro coby z Panembuckiem to moze być i z Panembuckiem. Zawse
                        z Panembuckiem to lepi niźli samemu, ni? A za dobre słowa niech wam Panbucek w
                        dzieciakach wynagrodzi ino coby wam somsiod pomagać nie próbował. Hej!
      • cancro Re: Wyszło na moje. 25.11.06, 14:01
        Jakieś "cienkie Bolki" siedzą w tej podobno "zawodowej lidze".
        miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35760,3754856.html
        Swoją drogą "strach się bać" co to będzie jak ta za przeproszeniem "zawodowa
        liga" będzie tak działała! Ale to chyba u nas norma: powtykać zapałki, podłożyć
        papierki, żeby się nie chwiało, związać sznurkiem i "jakoś to będzie"! Ważne,
        żeby kasiura leciała, no bo przecież prezes, z pięciu vice-, sekretarka,
        skarbnik i kto tam jeszcze z kolegów królika, rowerami jeździć przecie nie będą!
        Eeeeeeeech...
        • Gość: Biim Re: Wyszło na moje. IP: *.os1.kn.pl 26.11.06, 13:04
          Że tak powiem...Atlas sklei, ale czy aby Bydgoszcz sie nie rozsypie? Cosik mi
          to winko jakies cieniuśkie
          Mistrz Polski WTS SPARTA WROCŁAW!!!
          • Gość: METANOL Re: Wyszło na moje. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.06, 21:25
            TYS PROWDA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka