Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

lech kiepski

28.11.06, 18:22
    nie macie sie co podniecac i tak w walce o mistrza licza sie znowu legia
    wisla i jeszcze pewnie gks i korona a wy to juz mozecie zapomniec heheh
    Obserwuj wątek
      • Gość: Banan Re: lech kiepski IP: *.icpnet.pl 28.11.06, 18:44
        Ulżyło Ci błaźnie???
        • narcyz19 Re: lech kiepski 28.11.06, 23:53
          nie ja jestem blaznem bo ty w poznaniu sie podniecali z polaczenia dwoch
          slabych klubow
          • Gość: gatuzi Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:22
            A my smiejemy sie z takich idiotow jak ty, spadaj na swoje forum i sprawdz czy
            masz jeszcze mozg, a Poznan piszesie z D litery .
            • narcyz19 Re: lech kiepski 29.11.06, 15:02
              smiejecie sie z tych co maja racje? no super to juz wiem czemu u was nigdy nei
              bedzie wielkiego klubu jak macie takie rozumowanie.a poznan bede pisal z malej
              litery.duza to moge pisac Łódz czy Kraków a nie jakis poznan
      • Gość: bugaj Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 11:08
        Twój nick mówi wszystko. Oderwi wzrok od lusterka
        • narcyz19 Re: lech kiepski 29.11.06, 15:03
          w kazdym razie nikt nie podjal merytorycznej dyskusji na ten temat.
          • Gość: gatuzi Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 15:51
            A powiedz to nam kolego jaki klub ty reprezentujesz , na Twoje glupie argumenty
            nie ma racionalnej i madrej odpowiedzi narcyzku:)
            • narcyz19 Re: lech kiepski 29.11.06, 16:28
              Powiedzmy ze legie.W tym poscie chodzilo o to ze z dwoch slabych klobow slabej
              ligi utworzono jeden i od razu zapanowal u was taki hurraoptymizm ze nie tylko
              mistrza zdobedziecie ale i puchary przed wami.Jak wypadl lech w pucharach
              lepiej nie mowic a i na mistrza gra za slabo.
              • Gość: gatuzi Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 09:18
                Optymizm zapanowal dlatego ze klub jest stabilny finansowo i organizacyjnie i
                ma perspektywt osle, wszyscy kibice Lecha przed sezonem wiedzieli ze w tym
                sezonie nie bedzie mistrza i o puchary bedzie trudno .Powiedzmy Legie nie
                wiesz komu kibicujesz?, masz rozdwojenie jazni ?? zapewniam Cie Legia nie
                potrzebuje takich idiotow jak ty!! czy ty jestes tak glupi sam z siebie ,czy
                ktos Ci za to placi??
                • leftt Re: lech kiepski 30.11.06, 10:00
                  Fajnie, że legię piszesz małą. To zupełnie tak jak ja.
                  • narcyz19 Re: lech kiepski 30.11.06, 12:47
                    Jak tu pisze to wszystkie nazwy tak samo ale ok jak chcesz to moge
                    inaczej.LEGIA slabiutki cieniutki leszek :)
                • narcyz19 Re: lech kiepski 30.11.06, 12:46
                  Wiem komu kibicuje i powiedzialem.Wszyscy kibice lecha wiedzieli? nie rozwalaj
                  mnei czlowieku znam ich wielu bo mieszkam blizej ciebie niz myslisz i wiem co
                  gadali.Od idiotow ci nie rzucalem wiec tez daj sobie spokoj
                  • Gość: gatuzi Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 13:06
                    Umiesz czytac czy dopiero sie uczysz ?? a co bylo mowione przez Rutkowskiego
                    przed sezonem ??? za trzy lata gramy o mistrza!!czy do Ciebie cokolwiek
                    dociera ,czy jestes niereformowalny?.Znasz wielu Lechitow i jestes kibicem
                    Legi?, pewnie powiesz jeszcze ze czlonkiem TB a na zylecie to jestes gosc co
                    stoi plecami do boiska? jestes smieszny i zenujacy, wez juz nic nie pisz bo
                    robisz z siebie posmiewisko!!
                    • narcyz19 Re: lech kiepski 30.11.06, 15:42
                      Wlasnie taki byl optymizm wsrod waszych kibicow."Znasz wielu Lechitow i jestes
                      kibicem Legi?" nie rozumiem tego pytania.Jest bezsensowne.A co jedno wyklucza
                      drugie?Jestem co drugi dzien w poznaniu wiec znam lechitow.
                      • Gość: mono nie ma Legii, jest LEGŁA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:25
                        • Gość: VIP Re: nie ma Legii, jest LEGŁA:) na cyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:26
                          albo poLEGŁA,
                          • narcyz19 Re: nie ma Legii, jest LEGŁA:) na cyce 05.12.06, 19:06
                            polegla to twoja trzezwosc umyslu martw sie lepiej ze jak zwykle legia bedzie
                            wyzej w tabeli od tego leszka
                        • narcyz19 Re: nie ma Legii, jest LEGŁA:) 05.12.06, 19:05
                          buahahahaha skoro mistrz polski ma miec taka nazwe to jaka majamiec te wasze
                          cieniasy co?
                      • Gość: gatuzi Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:37
                        Wcale mnie to nie dziwi ze nie rozumiesz :)przeczytaj jeszcze raz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka