narcyz19 28.11.06, 18:22 nie macie sie co podniecac i tak w walce o mistrza licza sie znowu legia wisla i jeszcze pewnie gks i korona a wy to juz mozecie zapomniec heheh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Banan Re: lech kiepski IP: *.icpnet.pl 28.11.06, 18:44 Ulżyło Ci błaźnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: lech kiepski 28.11.06, 23:53 nie ja jestem blaznem bo ty w poznaniu sie podniecali z polaczenia dwoch slabych klubow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuzi Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:22 A my smiejemy sie z takich idiotow jak ty, spadaj na swoje forum i sprawdz czy masz jeszcze mozg, a Poznan piszesie z D litery . Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: lech kiepski 29.11.06, 15:02 smiejecie sie z tych co maja racje? no super to juz wiem czemu u was nigdy nei bedzie wielkiego klubu jak macie takie rozumowanie.a poznan bede pisal z malej litery.duza to moge pisac Łódz czy Kraków a nie jakis poznan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugaj Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 11:08 Twój nick mówi wszystko. Oderwi wzrok od lusterka Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: lech kiepski 29.11.06, 15:03 w kazdym razie nikt nie podjal merytorycznej dyskusji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuzi Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 15:51 A powiedz to nam kolego jaki klub ty reprezentujesz , na Twoje glupie argumenty nie ma racionalnej i madrej odpowiedzi narcyzku:) Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: lech kiepski 29.11.06, 16:28 Powiedzmy ze legie.W tym poscie chodzilo o to ze z dwoch slabych klobow slabej ligi utworzono jeden i od razu zapanowal u was taki hurraoptymizm ze nie tylko mistrza zdobedziecie ale i puchary przed wami.Jak wypadl lech w pucharach lepiej nie mowic a i na mistrza gra za slabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuzi Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 09:18 Optymizm zapanowal dlatego ze klub jest stabilny finansowo i organizacyjnie i ma perspektywt osle, wszyscy kibice Lecha przed sezonem wiedzieli ze w tym sezonie nie bedzie mistrza i o puchary bedzie trudno .Powiedzmy Legie nie wiesz komu kibicujesz?, masz rozdwojenie jazni ?? zapewniam Cie Legia nie potrzebuje takich idiotow jak ty!! czy ty jestes tak glupi sam z siebie ,czy ktos Ci za to placi?? Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: lech kiepski 30.11.06, 10:00 Fajnie, że legię piszesz małą. To zupełnie tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: lech kiepski 30.11.06, 12:47 Jak tu pisze to wszystkie nazwy tak samo ale ok jak chcesz to moge inaczej.LEGIA slabiutki cieniutki leszek :) Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: lech kiepski 30.11.06, 12:46 Wiem komu kibicuje i powiedzialem.Wszyscy kibice lecha wiedzieli? nie rozwalaj mnei czlowieku znam ich wielu bo mieszkam blizej ciebie niz myslisz i wiem co gadali.Od idiotow ci nie rzucalem wiec tez daj sobie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuzi Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 13:06 Umiesz czytac czy dopiero sie uczysz ?? a co bylo mowione przez Rutkowskiego przed sezonem ??? za trzy lata gramy o mistrza!!czy do Ciebie cokolwiek dociera ,czy jestes niereformowalny?.Znasz wielu Lechitow i jestes kibicem Legi?, pewnie powiesz jeszcze ze czlonkiem TB a na zylecie to jestes gosc co stoi plecami do boiska? jestes smieszny i zenujacy, wez juz nic nie pisz bo robisz z siebie posmiewisko!! Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: lech kiepski 30.11.06, 15:42 Wlasnie taki byl optymizm wsrod waszych kibicow."Znasz wielu Lechitow i jestes kibicem Legi?" nie rozumiem tego pytania.Jest bezsensowne.A co jedno wyklucza drugie?Jestem co drugi dzien w poznaniu wiec znam lechitow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mono nie ma Legii, jest LEGŁA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP Re: nie ma Legii, jest LEGŁA:) na cyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:26 albo poLEGŁA, Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: nie ma Legii, jest LEGŁA:) na cyce 05.12.06, 19:06 polegla to twoja trzezwosc umyslu martw sie lepiej ze jak zwykle legia bedzie wyzej w tabeli od tego leszka Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: nie ma Legii, jest LEGŁA:) 05.12.06, 19:05 buahahahaha skoro mistrz polski ma miec taka nazwe to jaka majamiec te wasze cieniasy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuzi Re: lech kiepski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:37 Wcale mnie to nie dziwi ze nie rozumiesz :)przeczytaj jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś