Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grali wspaniale i trzeba im pogratulować sukcesu!

03.12.06, 13:33
    Brawo Brazylia!
    Takiej siatkówki nie widziałem nigdy. Wspaniałe bloki, zagrywki, zbicia i
    obrony po,których ciarki przechodza po plecach. Jeszcze raz, brawo zielono-
    żółci. We wspaniałym stylu zdobyliscie złoto. Może i My za dwa lata...kto wie?
    Obserwuj wątek
      • homosovieticus Mój rudy i piękny kot szaleje i radośnie miałczy 03.12.06, 13:37
        slacząc po pokoju. Dziwi mnie to wielce, bo kot jest polskim dachowcem i nigdy
        nie był w Brazylii.Nie grał takze w siatkówkę.
      • homosovieticus To był nokaut siatkarski ! Brazylia gra siatkówkę 03.12.06, 13:41
        totalną jak kiedyś Holenrzy futbol!
        Zachwycony jestem poziomem ich gry.
        ps
        białoczerwoni nie mogli w tym meczu ugrać ani jednego punktu wiecej niz
        ugrali.Im tez należa sie brawa! Starali się do końca.
        • incognitto Jesteś Brazylijczykiem? 03.12.06, 13:43

gadasz jak potłuczony
          • homosovieticus Re: Jesteś Brazylijczykiem? 03.12.06, 13:44
            Piszę, co mi, mój kot, dyktuje.
          • janbezziemi Załoba? 03.12.06, 13:45
            U Kaczyńskich chyba żałoba. Byłoby to zwycięstwo na konto PiS, wiadomo...A
            powaznie to i tak sukces super!
            • homosovieticus Re: Załoba? 03.12.06, 13:48
              Sukces naszych jest bezdyskusyjny. Tak samo jak PRYMAT Brazylijczyków. Jak oni
              grali o Boże!
          • hummer Pewnie w brazylijskiej telewizji leci na żywo :) 03.12.06, 13:46
            U nas w polskiej, na żywo, leci jakiś gadający Niemiec. By obejrzeć Polaków
            trzeba włączyć Polsat. :) Ale to się nie godzi - w końcu tam pracują tajni agenci :)

Ech ten patriotyzm polski. Zasze mnie to będzie fascynować.
            • homosovieticus Re: Pewnie w brazylijskiej telewizji leci na żywo 03.12.06, 13:49
              A wiesz chłopie dlaczego tylko Polsat transmituje MŚS?
              • hummer Re: Pewnie w brazylijskiej telewizji leci na żywo 03.12.06, 13:50
                homosovieticus napisał:

> A wiesz chłopie dlaczego tylko Polsat transmituje MŚS?

Bo telewizja z misją daje kasę Caritasowi miast wykupić prawa. W zamian monolog
                Niemca na żywo.
                • homosovieticus Re: Pewnie w brazylijskiej telewizji leci na żywo 03.12.06, 13:59
                  Teraz wiem,ze masz rzeczywiscie głeboką wiedze na ten temat i żadnych płytkich
                  bzdur nie powtarzasz.
                  Ciagnij tak dalej a zdobedziesz szacunek dużej czesci forumowiczów.
                  • hummer Prawda w oczy kole? 04.12.06, 08:29

• idiotyzmy-kacze [...] 03.12.06, 13:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • dziwka_marchewka Re: Grali wspaniale z wyjatkiem tego meczu! 03.12.06, 13:52
        Ale mają srebro! Brawo!
        • homosovieticus Sukces białoczerwonych jest niewatpliwy! 03.12.06, 14:04
          Nikt przed mistrzostwami nie odważył się publicznie wspomnieć o srebnym medalu
          Mistrzostw Swiata.
      • kilimandzaro5 Politycy zapeszyli :(najpierw kwasniewski zapeszał 03.12.06, 14:32
        Politycy zapeszyli :(najpierw kwasniewski zapeszał a teraz Gronkiewicz zapeszyła
        Kwasniewski jak zaczął jezdzić na małysza to on przestał skakać a Górniakowa w
        Korei to był pomysł Kwacha politycy nie powinni się mieszać do sportu.
        • homosovieticus Na Pradze mówią , że Makolagwa specjalnie ustawiła 03.12.06, 14:35
          na Placu Zamkowym telebim zeby Polacy zobaczyli i przezyli gorycz poraż i nie
          potrafili się ucieszyc ze srebnego medalu.
        • s.k.i.n Re: Politycy zapeszyli :(najpierw kwasniewski zap 03.12.06, 14:36
          kilimandzaro5 napisała:

> Politycy zapeszyli :(najpierw kwasniewski zapeszał a teraz Gronkiewicz
          zapeszył
          > a
          > Kwasniewski jak zaczął jezdzić na małysza to on przestał skakać a Górniakowa
          w
          > Korei to był pomysł Kwacha politycy nie powinni się mieszać do sportu.

- czyli obrońcy ukladu znów nam namieszali szyki! mam nadzieję że wobec Kwacha
          i HGW zostaną wyciagniete nalezyte surowe konsekwencje
          • homosovieticus Nagłe obniżenie formy naszych siatkarzy wzbudziło 03.12.06, 15:19
            zainteresowanie prokuratury.Sledztwo w tej sprawie ma prowadzic prokuratura w
            Wąchocku i Bogatyni.
      • s.k.i.n za dwa lata Polska mistrzem świata! 03.12.06, 14:37
        • homosovieticus Podobno w ten własnie sposób pragną siatkarze 03.12.06, 15:20
          uczcić zwyciestwo PiS-u w przyśpieszonych wyborach.
      • logo.vlad Grali wspaniale i trzeba im pogratulować sukcesu 03.12.06, 15:11
        Naszym także. Srebro to i tak powyżej oczekiwań. A nakopanie Rosji i Serbii też
        sporo znaczy...
        • homosovieticus Nakopać komus to rzecz wspaniała a nawet wzniosła. 03.12.06, 15:22
          Prawdziwą przyjemnosć przynosi jednak dopiero nakopanie bezbronnej staruszce
          albo sklerotycznemu Michnikowi.
          • logo.vlad Re: Nakopać komus to rzecz wspaniała a nawet wzni 03.12.06, 15:35
            Zainspirował Waszmości wątek o humorze, że usiłujesz być dowcipny?
            Próbuj dalej, może kiedyś się uda...
            • homosovieticus Re: Nakopać komus to rzecz wspaniała a nawet wzni 03.12.06, 15:40
              Może i Tobie się uda. Próbujmy więc i miejmy nadzieje.
      • homosovieticus Sensacja! 03.12.06, 17:16
        Okazuje sie,ze nasi siatkarze w Tokio sprowadzali sobie zywność z polskiej
        ambasady. Otóz w ambasadzie kuchmistrzem jest były korowiec Henryk Waltzman.
        Stary znajomy Redaktora, który, na prośbe tego ostatniego, poczestował naszych
        chłopców truflami, przysłanymi w ostatniej chwili prosto z Polski. Nadawca nie
        jest znany, znany jest tylko jego adres.Policja tokijska ustaliła ,że często
        przebywał na ulicy Czerskiej w Warszawie.Trop jest sensacyjny. Ze zrozumiałych
        wzgledów, nie mogę juz teraz, podać więcej, niezwykle frapujacych szczegółów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka