Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska azjatyckie. Sport do góry nogami

07.12.06, 09:06
    Euro-ignorantow na Euro-zadupiu i tak to nie zainteresuje...
    Obserwuj wątek
      • marcinn1980 Igrzyska azjatyckie. Sport do góry nogami 07.12.06, 09:14
        Tylko pozazdrościć wyobraźni naszym azjatyckim sąsiadom. Może i u nas
        wypaliłaby jakaś EuroOlimpiada? (byłem dobry w Dwa Ognie;)
        • Gość: Ania Ogladalam przez kawalek sepak takraw... IP: *.chello.pl 09.12.06, 23:59
          ...w wykonaniu kobiet i uwazam ze ZARABISTA sprawa. Pierwszy raz w zyciu cos
          takiego widzialam. Niech nie pisza u nas o siatkonodze....bo tam wyglada ze sa
          pewne zasady dotyczace chocby zagrywki. To co widzialam to trzyosobowa wersja.
          Przy zagrywce jedna z zawodniczek podrzuca pilke do gory, a druga ma za zadanie
          wykonac zagrywke...i to musi STAC jedna noga w calkiem nieduzym kole. Wykonujac
          zagrywke, wykonuje niemal szpagat w powietrzu! Wrazenie naprawde niezle!
      • Gość: joor Re: Igrzyska azjatyckie. Sport do góry nogami IP: *.espeed.co.uk 07.12.06, 09:37
        bilard bez luz? a co to jest ta 'luza'? ;)
      • Gość: plio Niektóre sa naprawdę superowe. Ta kopanka wymaga IP: *.idzik.pl 07.12.06, 09:51
        super sprawnosci, coś jak tae-kwondo, tylko bez mordobicia i ochraniaczy, czy
        to kabbadi...Poszukam na Eurosporcie
      • Gość: józek przylądek Azji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:22
        "gospodarka najludniejszego kontynentu świata, mimo dynamicznego rozwoju, wciąż
        pozostaje w tyle za światową czołówką". A co jest swiatową czołówką?????
        Euroland? Skąd sie wzial ten redaktorek?
      • Gość: eptesicus skąd tyle złości? IP: *.biology.univ.gda.pl 07.12.06, 10:43
        > Euro-ignorantow na Euro-zadupiu i tak to nie zainteresuje...

nie lubisz SWOJEGO kontynentu i kultury?
      • Gość: cracovian A gdzie POLACY??? IP: *.asm.bellsouth.net 08.12.06, 01:41
        Przeciez mogliby te mongolskie mordy z Samoobrony wpuscic do robienia lodow.
      • Gość: Butthead Re: Igrzyska azjatyckie. Sport do góry nogami IP: *.crowley.pl 08.12.06, 13:55
        a ja właśnie wczoraj o godzinie 21 włączyłem Eurosport ( chyba 2 )
        i widziałem finał w tepak cośtam i w to Kabaddi :]
        i pomimo iż sam trenuję Football Amerykański, to
        czegoś tak chorego jeszcze nie widziałem...

mówiąc chore nie mam na myśli że nieciekawe, czy nudne.. to było wręcz
        niesamowite - chciałbym tego sam spróbować .. z tym że gdzie znajdę chętnych na
        takie cuś ;)
        • Gość: kwik re IP: *.19.165.38.osk.enformatic.pl 10.12.06, 12:51
          www.youtube.com/watch?v=LXmjOMUdsPY
          patrzcie na te bloki .. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka