gwailo 07.12.06, 09:06 Euro-ignorantow na Euro-zadupiu i tak to nie zainteresuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcinn1980 Igrzyska azjatyckie. Sport do góry nogami 07.12.06, 09:14 Tylko pozazdrościć wyobraźni naszym azjatyckim sąsiadom. Może i u nas wypaliłaby jakaś EuroOlimpiada? (byłem dobry w Dwa Ognie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Ogladalam przez kawalek sepak takraw... IP: *.chello.pl 09.12.06, 23:59 ...w wykonaniu kobiet i uwazam ze ZARABISTA sprawa. Pierwszy raz w zyciu cos takiego widzialam. Niech nie pisza u nas o siatkonodze....bo tam wyglada ze sa pewne zasady dotyczace chocby zagrywki. To co widzialam to trzyosobowa wersja. Przy zagrywce jedna z zawodniczek podrzuca pilke do gory, a druga ma za zadanie wykonac zagrywke...i to musi STAC jedna noga w calkiem nieduzym kole. Wykonujac zagrywke, wykonuje niemal szpagat w powietrzu! Wrazenie naprawde niezle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joor Re: Igrzyska azjatyckie. Sport do góry nogami IP: *.espeed.co.uk 07.12.06, 09:37 bilard bez luz? a co to jest ta 'luza'? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plio Niektóre sa naprawdę superowe. Ta kopanka wymaga IP: *.idzik.pl 07.12.06, 09:51 super sprawnosci, coś jak tae-kwondo, tylko bez mordobicia i ochraniaczy, czy to kabbadi...Poszukam na Eurosporcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek przylądek Azji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:22 "gospodarka najludniejszego kontynentu świata, mimo dynamicznego rozwoju, wciąż pozostaje w tyle za światową czołówką". A co jest swiatową czołówką????? Euroland? Skąd sie wzial ten redaktorek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eptesicus skąd tyle złości? IP: *.biology.univ.gda.pl 07.12.06, 10:43 > Euro-ignorantow na Euro-zadupiu i tak to nie zainteresuje... nie lubisz SWOJEGO kontynentu i kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian A gdzie POLACY??? IP: *.asm.bellsouth.net 08.12.06, 01:41 Przeciez mogliby te mongolskie mordy z Samoobrony wpuscic do robienia lodow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butthead Re: Igrzyska azjatyckie. Sport do góry nogami IP: *.crowley.pl 08.12.06, 13:55 a ja właśnie wczoraj o godzinie 21 włączyłem Eurosport ( chyba 2 ) i widziałem finał w tepak cośtam i w to Kabaddi :] i pomimo iż sam trenuję Football Amerykański, to czegoś tak chorego jeszcze nie widziałem... mówiąc chore nie mam na myśli że nieciekawe, czy nudne.. to było wręcz niesamowite - chciałbym tego sam spróbować .. z tym że gdzie znajdę chętnych na takie cuś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwik re IP: *.19.165.38.osk.enformatic.pl 10.12.06, 12:51 www.youtube.com/watch?v=LXmjOMUdsPY patrzcie na te bloki .. :) Odpowiedz Link Zgłoś