Gość: Schuja IP: *.chello.pl 17.12.06, 13:56 Gregor Schlierenzauer KING I KAISER! Małysz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polak-ateista nudny jestes, buraczku pastewny IP: *.static.korbank.pl 17.12.06, 14:08 niedawno "king i kaiser" był dla Ciebie Ahonnen, bo akurat wygrywał z Małyszem jutro bedzie nim np. heniek spod monopolowego, bo Małysza zakonczy karierę zastanawiają mnie takie chore indywidua, jak ty skad sie tacy biorą..? molestowanie w dziecinstwie? ukryty homoseksualizm, z którym nie umiesz sie pogodzić? choroba psychiczna, do ktorej sam sie przed sobą nie chcesz przyznac? a moze zwykłe kompleksy? ;) buraczkiem jestes, kolego, strasznym buraczkiem sad but true! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczuka Re: nudny jestes, buraczku pastewny IP: 149.9.0.* 17.12.06, 15:05 To fałszywa schuja - vide adres IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: nudny jestes, buraczku pastewny IP: *.pools.arcor-ip.net 17.12.06, 15:30 Dzieki szczuka. Tu prawdziwa i jedyna Schuja.Jestem juz slawny widac. Tylu nasladowcow nie mial na tym forum jeszcze nikt. No coz , ja sie nie chwale , ale ja mam talent. A ta Mala Mysza sredniaczy jak zwykle.Wielko - Germanie avanti, wpierjod , do przodu , nach vorne. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Sława idioty to żaden powód do dumy IP: *.chello.pl 17.12.06, 15:34 ale jak widać nie dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re. Lepiej byc idiota niz Polakiem , lepiej IP: *.pools.arcor-ip.net 17.12.06, 15:42 Musisz bucu wpisywac sie tu pod roznymi nickami , zeby sie odreagowac.Niech ci bedzie bucu. Co sie liczy to fakt , ze w pierwszej DWUDZIESTCE jest 18 nalezacych do wielkogermanskiego szczepu. Do nich przyplatalo sie dwoch Slowian.Smutne to dla was , smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 Oczywiście, oczywiście, lepiej być idiotą 17.12.06, 16:58 masz rację (lekarz kazał przytakiwać, bo inaczej stan może się pogorszyć). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: Re. Lepiej byc idiota niz Polakiem , lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 17:07 Proszę Cię, Schujuś. Naprawdę proszę... Zaczynasz być bardziej żałosny od Dody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: lepiej być idiotą... IP: *.chello.pl 17.12.06, 17:21 Lepiej byc idiota niz Polakiem, powiadasz. Cóż, mogę zrozumieć, że ty właśnie tak budujesz hierarchię wartości. Świadomość bycia idiotą musi być mocno stresująca i zrozumiałe jest, że szukasz pociechy w innych kryteriach, choćby irracjonalnych. Ale muszę powiedzieć, że nawet jako idiota ulegasz postepującemu regresowi. Gdzieś ty wyszukał jakiś "szczep wielkogermański"? Niczego takiego nie było i ma. Jeśli koniecznie już chcesz umieścić np. Jacobsena i Ammanna w jakiejś wspólnocie etnicznej, to możesz jedynie mówić o germańskiej grupie językowej. Muszę ci jednak uświadomić - bo najwyraźniej nie masz o tym pojęcia - że Ahonen i jego rodacy do tej grupy nie należą. Język fiński w ogóle nie jest językiem indoeuropejskim, należy (wraz z m.in. estońskim i wegierskim) do rodziny języków uralskich. Zaliczanie Finów do jakiegoś "wielkogermańskiego szczepu" jest wyrazem kompletnego obskuranctwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: lepiej być idiotą... IP: *.pools.arcor-ip.net 17.12.06, 18:18 Jedrek , jak juz mnie w tytule tematu cytujesz ,czyn to poprawnie czyli w calosci " niz Polakiem " . Wiedzialem , ze ta konstrukcja myslowa wystawiam sie co bardziej prymitywnie myslacym na sztych ale od ciebie oczekiwalem wiecej polotu , a przez to i wiecej zrozumienia. Po prostu , to zdanie brzmialo mi za pieknie i prawdziwie , bym go mogl nie wykorzystac. To z tymi urgo-, indo czy innym pochodzeniem tej grupy ludnosci i jej jezykow , jaks jest mi znana, choc w tym zakresie specjalnym fachowcem nie jestem.Zaliczam ich do wielkogermanskiej grupy , podobniez Madziarow i innych , bo w zeszlym wieku nalezeli do naszycg sojusznikow , cos w koncowce pierwszej polowy tego wlasnie wieku.A Szwedzi , Norwegowie , Dunczycy , Anglicy ,Irlandczycy , Islandczyczy ,Swajcarzy , Austriacy - to przeciez nasi bracia z wielkiej germanskiej rodziny .No , po prostu Nordycy.Wy ,Slowianstwo ,sie do nas nie podczepicie.Po prostu nie mozna nas , ognia pozenic z wami , czyli woda.Hehehe.Jak wspominasz o idiotach , ogladnij lepiej wasze wiadomosci w TV , patrzac oczywiscie zawsze troche nizej , niz NORMALNIE. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: lepiej być idiotą... IP: *.chello.pl 17.12.06, 22:17 Gość portalu: Schuja napisał(a): > ...To z tymi urgo-, indo czy > innym pochodzeniem tej grupy ludnosci i jej jezykow , jaks jest mi znana, > choc w tym zakresie specjalnym fachowcem nie jestem. Zaliczam ich do > wielkogermanskiej grupy , podobniez Madziarow i innych , bo w zeszlym wieku > nalezeli do naszycg sojusznikow ,cos w koncowce pierwszej polowy tego wlasnie > wieku.A Szwedzi , Norwegowie , Dunczycy , Anglicy ,Irlandczycy , > Islandczyczy ,Swajcarzy , Austriacy - to przeciez nasi bracia z wielkiej > germanskiej rodziny ... Nie jesteś fachowcem? Ty masz totalny mętlik w głowie, co się na nowo objawia z każdym postem. Tym razem Irlandczyków zaliczyłeś do "wielkiej germanskiej rodziny"... Nic z tego, mój ignorancie, Irlandczycy są Celtami, a nie żadnymi Germanami - słyszałeś coś o Celtach? Był czas, że dominowali w Europie... Ale najbardziej kompromitujące jest, że nie odróżniasz wspólnoty etnicznej od sojuszu politycznego. Finów i Madziarów zaliczasz do "wielkogermanskiej grupy", bo przez pewien czas należeli do "waszych" (rozumiem, ze chodzi o III Rzeszę) sojusznikow? No to dorzuć jeszcze Turków, Bułgarów, Słowaków, Rumunów i Japończyków, jako przedstawicieli "grupy wielkogermanskiej"... Ty już w piętke gonisz, czowieku. Co do owych "indo", czyli Indoeuropejczyków, to dowiedz się, że jest to rozległa rodzina językowa, do której należą i Germanie i Słowianie i Celtowie ijeszcze parę innych odgałęzień, nie tylko europejskich. Nie należą zaś Finowie ani Węgrzy. Tak więc etnicznie Niemiec jest dużo bliższy Polakowi niż Finowi czy Madziarowi. Wiem, że ciężko ci to będzie strawić, ale nic na to nie poradzę. Mogę cię od czasu do czasu oświecać jako nieuka, ale nie jestem w stanie dla twej rasistowskiej przyjemności zmienić podstawowych ustaleń antropologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: lepiej być idiotą..., niz Polakiem IP: *.pools.arcor-ip.net 18.12.06, 14:26 Jedrus. Jedno musze ci przyznac.Zazarty jestes a i pracowity.Ze ci sie tak chce kopac w tych encyklo - i innych pediach-mediach ,tylko po to ,zeby sie pochwalic ,ze potrafisz czytac.Niepotrzebnie bawisz sie w numerowanie waszej Polski czy moich ukochanych i JEDYNYCH Niemiec. Moje niemcy nie maja zadnego numerka , twoja Polska robi , widze to wyraznie ,ten sam blad , pozwalajac sie numerkowac. O jedno cie Jedrus jednak prosze, nie pisz nigdy w jednym zdaniu o nas , Germanach i o was , Slowianach , BO ROBI MI SIE WTEDY NIEDOBRZE . Do twojej wiadomosci; wysylam panu Rudiemu Pawelce , na konto wiadomego ci pewnie PP , jako darowizne , 200,- € wsparcia .O to samo poprosilem moja dalsza rodzine.Kto to wie, moze sie okazac calkiem dobra inwestycja. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio być idiotą... 18.12.06, 20:17 Ty mnie Szuja nie podziwiaj, że duzo czytam, ty sam sie zabierz za lektury, bo obskurant z ciebie kompletny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: być idiotą...niz Polakiem -o wiele lepiej IP: *.pools.arcor-ip.net 18.12.06, 20:35 Obskurant??? A co to takiego ? Probujesz mnie obrazic??? Mnie , Schuji , nie mozna obrazic. Ich bin über alles . Jestem naprawde wysoko ponad wami , przecietniakami , polskimi przecietniakami.A przy tym jestem skromny , nie chwale sie tym , mam zrozumienie dla waszej malosci i mialkosci .Jestescie po prostu niczym .Hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: być idiotą...niz Polakiem -o wiele lepiej IP: *.chello.pl 18.12.06, 20:47 Gość portalu: Schuja napisał(a): > Obskurant??? A co to takiego ? [...] Jestem naprawde wysoko ponad wami , > przecietniakami... Dobre... Chwal się dalej, Szujo; chcesz czy nie chcesz, z kazdym postem zdradzasz na nowo swoje nieuctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Wyjaśnienie IP: *.chello.pl 18.12.06, 20:38 Wyjaśniam, Szujo, że "pinokkio" to zalogowany Jędrzej. W zasadzie sprawa powinna być zrozumiała sama przez się, ale poniewaz sam głośno przyznajesz się do swego idiotyzmu, uznałem za wskazane wyjaśnić ją expressis verbis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Wyjaśnienie dla Jedrka IP: *.pools.arcor-ip.net 18.12.06, 21:06 Widzisz Jedrus , bruzdzac wam tu i tam po nerwach ,wysluchalem sobie z, z wielka zreszta przyjemnoscia ; arie i chory z Mesiasza G.F.Händla , Stabat Mater Perigolesiego , 1 i 2 symfonie L. v Beethovena jak rowniez Requiem Wolfganga Amade Mozarta. Starczy mi na dzisiej. Aubaw mam po pachy.Po obecnych swietach odwiedze wasz kraj, moze sie nawet gdzies miniemy, albo bedziemy patrzyli na siebie w restauracji spozywajac cos dobrego.Skad wiesz , moze sie zdarzyc. Badz przeto mily dla obcych , mowiacych z nalecialoscia niemieckiego. Zegnam .Teraz ide na BBO , wyostrzyc w kartach moj bystry umysl.Ale nie martw sie , bedac u was tez bede sie staral wam dokopac , jak tylko mi dacie do tego wasz SZOWINISTYCZNY powod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Wyjaśnienie dla Jedrka IP: *.chello.pl 19.12.06, 05:11 Zastanawiam się, co też właściwie chciałeś "wyjaśnić" tym postem. Ty się po prostu chciałeś pochwalic wysublimowanym (jakoby) gustem muzycznym. Ale po co właściwie? Muzyka - wbrew przysłowiu - nie łagodzi obyczajów i nie uszlachetnia intelektu. Sam jesteś najdobitniejszym tego przykładem. Sądzę zreszta, że już niedługo Mozart pójdzie w kąt i zaczniesz słuchać Wagnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Re. Lepiej byc idiota niz Polakiem , lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 18:35 Schuja, patałachu, w piętnastce nie ma żadnego, ŻADNEGO!! twojego ziomala, więc bądź tak łaskaw i zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Re. Lepiej byc idiota niz Polakiem , lepiej IP: *.pools.arcor-ip.net 18.12.06, 19:51 Nie badz tak bardzo rzeczowy kolego ,troche wyobrazni .I nie probuj kneblowac moich palcow. Co to , znowu cenzura? Widzisz przeciez y- sam , jaka zywa i przyjemna dyskusja sie wywiazala.Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Re. Lepiej byc idiota niz Polakiem , lepiej IP: 83.238.175.* 19.12.06, 10:51 Ależ pisz tam sobie co chcesz, sam sobie zdajesz sprawę jak tu jesteś odbierany. Ja tylko stwierdziłem fakt, że w czołowej piętnastce PŚ nie ma żadnego Niemca, więc nie wyjeżdżaj tu ze swoją wielkogermańską potęgą w skokach, bo się tylko ośmieszasz. Pod Austriaków się nie podpinaj, oni aż tak bardzo was nie lubią jak myślisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drdr2 Małysz skacze w PŚ w Engelbergu\ 17.12.06, 14:32 Gregor wypali się w połowie sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Małysz skacze w PŚ w Engelbergu\ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 17:46 Pora najwyższa sobie uświadomić, że wspaniała era Adama Małysza minęła bezpowrotnie. Owszem, może jeszcze wygrać jakiś pojedyńczy konkurs, być na podium w kilku innych, ale ten Małysz sprzed czterech, pięciu lat odszedł bezpowrotnie. Szkoda, bo nie ma żadnego następcy. Zmieniają się trenerzy, a pozostali nasi skoczkowie jak dołowali tak dołują. Mamiono nas o ich wielkich talentach (Stoch, Rutkowski) ale okazuje się, że brak im nie tylko talentu, ale i charakteru. Jeżeli nie pokaże się jakiś wybitny talent to w najbliższych latach o sukcesach w skokach musimy zapomnieć. Na jakąś metamorfozę Stocha, czy kogoś innego nie ma co liczyć, bo z tych zawodników co obecnie skaczą w kadrze nie ma żadnego, który osiągał by takie sukcesy jak Małysz w przeszłości. Mija rok za rokiem, sezon za sezonem i wciąż są problemy z awansem już nie tylko do 30-tki, ale nawet z kwalifikacją do konkursu głównego. Ale prezesi i trenerzy wraz z TVP wciąż robią dobrą minę do złej gry i nie widzą problemu. Tymczasem spójrzmy na innych. Czesi, którzy nie liczyli się kompletnie, bez problemów kwalifikują się do konkursów. Podobnie Włosi czy Rosjanie, a u nas bez zmian. Jedynie Małysz, potem długo, długo nic i jakiś pojedyńczy zawodnik czasem się zakwalifikuje i tak to trwa i trwa. Jak małysz zakończy karierę to dopiero pewnie dotrze do niektórych, że cały ten okres został zmarnowany... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s To nie do końca tak musi być... 18.12.06, 01:42 Na Norwegach, na pokoleniu Ljoekelsoeya i Romoerena też już wielu postawiło krzyżyk. Ci sami Norwegowie, którzy rok, dwa lata temu i teraz (Jacobsen) rządzili na skoczniach, za czasów trenera Zajca wypadali jeszcze gorzej niż Polacy. Byli pośmiewiskiem konkursów. Przyszedł Kojonkoski i nagle okazało się, że ci wieczni nieudacznicy to wielkie talenty. U nas też tak może być, tylko PZN musi przestać robić groszowe oszczędności, musi potrząsnąc kiesą i załatwić nam porządnego trenera - a nie na zmianę: niedoświadczonego zadufka (Kuttin) i emerytowaną, przebrzmiałą sławę, odcinającą kupony od dawno minionych sukcesów (Lepistö). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: To nie do końca tak musi być... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 10:21 Tu się zgodzę. Norwegowie to przykład, że można z grupy przeciętnych zawodników zrobić świetną drużynę. Nie wiem tylko na ile w tym zasługi Kojonkoskiego, a na ile talentu samych norweskich zawodników. Pewnie po równo. Weźmy Szwajcarów, a konkretnie Kuetela. Ten chłopak też przez kilka sezonów skakał i nic wielkiego nie pokazywał, będąc praktycznie jedynym Szwajcarem w stawce PŚ. Nagle pojawił się Amman, który swymi dwoma złotami w Salt Lake City pociągnął Kuetela niesamowicie. Warto zauważyć, że trenuje ich cały czas ten sam trener - Bernie Schoedler. Więc nie ma tu reguły, albo jakiś talent objawia się od razu, jak teraz Schlierenzauer czy Jacobsen, albo po kilku latach, jak Małysza czy wspomnianego Kuetela. Co do trenerów, to myślę, że Kojonkoski jest wyjątkiem, absolutnym numerem 1. Długo za nim pozostali liczący się prezentują podobny poziom warsztatowy. Pewnie gdyby Kojonkoski był trenerem Polaków wiedzielibyśmy napewno, czy prócz Małysza mamy jeszcze kogoś jego pokroju, czy musimy poczekać na kogoś takiego jeszcze długo, bardzo długo... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Anders Jacobsen KlNG i KAlSER! IP: *.chello.pl 17.12.06, 15:22 Małysz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Anders Jacobsen KlNG i KAlSER! 17.12.06, 15:27 to balceroweicz musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Anders Jacobsen KlNG i KAlSER! IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.06, 17:50 A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia szuja zawsze liże dupę zwycięzcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:13 rok temu Ahonenowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: szuja zawsze liże dupę zwycięzcy IP: *.pools.arcor-ip.net 17.12.06, 21:06 Maryska , w twoim wypadku zrobie wyjatek i zrobie ci patelnie. Warunek ; jestes mloda i dbasz o higiene. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia nie zadaję się z trollami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 22:04 fick dich selbst... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BM The Schuja Question IP: *.chello.pl 17.12.06, 23:06 swoją drogą, ciekawa konstrukcja psychologiczna - ta Schuja... nie wierzę, by taki istniał w skali 1:1. I ten autoironiczny nick. Jakieś flamerstwo chyba, albo happeningowiec który się urodził tak z ćwierć wieku za późno. W sumie sympatyczne w małych dawkach, cholernie nudne w większych :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: The Schuja Question IP: *.pools.arcor-ip.net 18.12.06, 14:45 Interesujaca analiza ale bledna .Mam rade dla ciebie BM ; jak wieksze dawki Schuji nie trawisz , czytaj co drugi albo i trzeci z moich postow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: The Schuja Question IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.06, 14:55 schuja,pewne diagnozy postawione na tym forum juz niemal rok temu, potwierdzily sie. 1.Jestes slaskim uciekinierem ekonomicznym. 2.Wzorem jest dla ciebie Rudy Pawelek. 3.Nie akceptuja cie Niemcy i stad wypisujesz sie tu. 4.Ciezka choroba umyslowa,ktora cie dotknela,umiejscowila sie w dwoch miejscach:chorym mozgu i lapskach, ktorymi pykasz po klawiaturze byle co. 5.Juz dawno mowiono ci zebys przestal tu pisac bo g....smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: The Schuja Question IP: *.pools.arcor-ip.net 18.12.06, 16:25 Te , panie???xxx .Chyba mnie studiujesz , jak kiedys to robiono z myslami Mao i Lenina . Powiem ,ze prawie jestes we mnie zadurzony. Jak jestes polska dziewucha , to ok , lubie je , szczegolnie te , przestrzegajace zasady higieney osobistej a to tam u was nie zawsze jest standard. Mialbys byc polskim chlopskiem , ostrzegam , tych rzeczy nie lubie . Nawet jakbym byl nawalony. Po prostu nie lubie i juz .Hast du mich verstanden? Gut , gut , dobra Polaka. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: nie zadaję się z trollami IP: *.pools.arcor-ip.net 18.12.06, 16:44 Rozumiem marys , nie spelniasz mojego DRUGIEGO warunku do patelni.Tak to niestety jest z wami , polskimi dziewuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: szuja zawsze liże dupę zwycięzcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 10:41 Schuja, mam lepszą propozycję dla ciebie. Wyliż moją dupę, to może wyleczysz przy okazji moje hemoroidy. No bo wiesz, jak pies liże jakieś obolałe miejsca to szybko się goją... Odpowiedz Link Zgłoś
beata9947 Małysz skacze w PŚ w Engelbergu\ 17.12.06, 19:06 Dlaczego gazeta podaje jakieś głupie komentarze dotyczące Adama Małysza? On zrobił już swoje, w dalszym ciagu imponuje dobrą robotą. Problem tkwi w jego następcach. W tym sezonie z Polaków jest niestety tylko Adam obecny! Wiwat Adam! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Małysz skacze w PŚ w Engelbergu\ 17.12.06, 21:53 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! i wszystko w temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.sw Re: Małysz skacze w PŚ w Engelbergu\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 23:47 Jestem starym człowiekiem, o skokach mogę mówić wiele (pamięć moja sięga czasów z przed sukcesów W Fortuny) Gadanie typu: "Małysz musi odejść" świadczy o tym że piszący te słowa nie wiedzą co czynią i powinni przenieść się na fora dotyczące wpływu faz Urana na poziom intelektu redaktora W Szaranowicza (nie odróżniającego Syberyjczyka od Sybiraka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: a czego Pan oczekuje od cieniasów? IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.06, 09:03 zgadzam się z Tobą. No ale cóż, młodzi (a tu piszą głównie tacy)ludzie uważają, że jak Małysz nie wygrywa, lub nie jest co najmniej drugi, to się skończył. Tak komentował i mój kilkunastoletni bratanek.Na pytanie który był Małysz, odpowiedział mi: "ten cienias, on się nie liczy".A Małysz był tego dnia trzeci. Zadziwiające jest natonmiast co innego.Cała ta banda narzekiwaczy, to zwykłe nieudaczniki życiowe.W sporcie są tak dobrzy,że po przebiegnięciu setki dostają zadyszki.W szkole też nie jest lepiej.Ale w wybrzydzaniu i krytyce są mistrzami.No bo mamusia i tatuś ciągle powtarzają swoim pociechom, jakie one są zdolne.I tak rośnie nam pokolenie nieudaczników.Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hygropsja Re: a czego Pan oczekuje od cieniasów? IP: *.chello.pl 19.12.06, 05:24 Gość portalu: dlugi napisał(a): > Cała ta banda narzekiwaczy, to zwykłe > nieudaczniki życiowe [...] Ale w wybrzydzaniu i krytyce są > mistrzami. O, przepraszam. Ja też jestem nieudacznikiem, ale na Małysza nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Kruczek wielki znawca IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.06, 00:04 Jakoś nie widziałem jego nazwiska wśród zwycięzców zawodów Pucharu Świata. Znalazł się "trener". Śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Małysz skacze w PŚ w Engelbergu\ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 09:28 He he, widocznie Schuja pozbierał się już po blamażu "wielkogermańskiego" manszaftu w siatkówce. Módl się, Schuja, żeby się klimat nie ocieplał, bo znikną Wam jedyne dyscypliny, w których macie jeszcze szanse na jakieś drobne sukcesiki. Odpowiedz Link Zgłoś
tjedynak Sam musisz odejść 18.12.06, 12:01 Małysz nawet jak przegrywa to wygrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Małysz skacze w PŚ w Engelbergu\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 15:45 Coś mi sie wydaje że schlisenchauer sobie za długo nie poskacze. on ma 16 lat i niewykształcone do końca stawy (w sumie cały organizm) a skacze po 140 metrów. W wieku 20 lat będzie stałym gościem klinik z uwagi na zdemolowane stawy. No ale pewnie po konkursie 4 skoczni zniknie na jakis czas z pucharu świata. Widać że poza Morgensternem austriacy rządzą. Różnica jest taka że Morgi bedzie dobry cały sezon, a reszta już na konkursie 4 skoczni zacznie spadać po równi pochyłej. Nie zachwycajmy sie, poczekajmy do połowy stycznia. Wtedy bedzie wiadomo kto jest dobrze przygotowany. Odpowiedz Link Zgłoś