Gość: Lato Re: Engel dla Gazety: Środek? Trzech do wyboru IP: 80.51.255.* 04.04.03, 15:48 A mówią że tylko krowy nie zmieniają pogladów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson ENGEL-DZIĘKUJĘ i SZACUNEK IP: 80.51.243.* 04.04.03, 17:28 Zawsze byłem ZA Engelem. po meczach pod wodzą Bońka i Janasa, tylko się utwierdzam w przekonaniu o wielkich umiejętnościach Engela. Czy Wy już nie pamiętacie tych akcji Biało-czerwonych z Ukrainą, Norwegia z Walią. Już nie mówię o samych wynikach ale o akcjach zespołu, ustawieniu pilkarzy o taktyce. To wszystko trener ustawia. On osiągnął to czego nie osiągniemy przez najbliższe min. 10 lat. AWANS! I to jako pierwsi w Europie ale Polacy mają krótką pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamas Re: ENGEL-DZIĘKUJĘ i SZACUNEK IP: 62.233.178.* 04.04.03, 19:13 Racja, Engelowi nalezy sie szacunek za to czego dokonal. Wszyscy maja krotka pamiec... Ale to on spowodowal. ze Polska jako 1 awansowala do MS, i chodz nie awansowali dalej w MS to jednak wygrali zdecydowanie 1 mecz. Ja tez uwazam, ze Engel powinien zostac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: ENGEL-DZIĘKUJĘ i SZACUNEK IP: *.proxy.aol.com 05.04.03, 05:43 tak,krotka pamiec.ja pamietam mecze towarzyskie po awansie do MS,gdzie Engel i cale jego towarzystwo jaja sobie z Polakow robilo,jego durne wywiady.wtedy powinni go wywalic na zbity pysk,a nie byloby kompromitacji na MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droch Re: ENGEL-DZIĘKUJĘ i SZACUNEK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 11:32 No i wywalili Engela. Dzieki temu teraz kadra: (1) Gra swietnie, z pomyslem i polotem; (2) Wygrywa z najwiekszymi potegami w Europie i na swiecie; (3) U siebie w ogole nie przegrywa; (4) Eliminacje ME ma juz wlasciwie wygrane. Slow mi brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selekcjoner na medal Mój optymalny skład! IP: *.kalisz.mm.pl 04.04.03, 17:26 Marek Obrzympał (Mazur Karczew) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janas Engel chyba byl pijany podajac sklad IP: *.tkdami.net 04.04.03, 18:02 Engel chyba byl pijany podajac sklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamus.M Re: Engel IP: 213.17.245.* 04.04.03, 22:58 Moje typy to: 1. Jerzy Dudek 2. Tomasz Hajto 3. Arkadiusz Głowacki 4. Michał Żewłakow 5. Kamil Kosowski 6. Jacek Bąk 7. Mirosław Szymkowiak 8. Marcin Kuźba 9. Maciej Żurawski 10. Radosław Kałużny 11. Emmanuel Olisadebe Ustawienie 4-4-2; tymczasowo proponuję Żurawskiego w roli prawego pomocnika. Szczegóły na mojej stronie adamus.m.w.interia.pl--- A Engel niech się zamknie ze sformułowaniami typu "U mnie Kaczorowski był numerem 3"... Albo się jest w kadrze albo się nie jest; na zgrupowanie nie zabiera się po trzech zawodników na jedną pozycję. Boniek z kolei rozśmieszał mnie zdaniami w rodzaju: "Dzwoniłem do Karwana i mówiłem mu, żeby grał w Hercie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ze loberto Re: Engel dla Gazety: Środek? Trzech do wyboru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.03, 23:00 Racja zawodnicy co nie graja w klubach nie grają tez w kadrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Engel dla Gazety: Środek? Trzech do wyboru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.03, 23:13 kurde wengry nam zremisowali to kurde z kim my mamy wygrac jak szwedy graja o niebo kurde lepij ,no nie panie boczek, a jeszcze cycu chcial cos wtrącic: ja juz wole patrzec na piłke gegipską niz na nasze kurde gwiazdy co podają se kurde do tyłu zamiast do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: Engel dla Gazety: Środek? Trzech do wyboru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.03, 23:36 srodek jest niewatpliwie do naprawy trener musi znalezc dobrze dogrywajacych pomocnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojrw Re: Engel dla Gazety: Środek? Trzech do wyboru IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 12:56 ENGEL JEST UŁOMNY JAKIŚ ... SIE NIE ZNA NA PIŁCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieksa Re: Engel dla Gazety: Środek? Trzech do wyboru IP: 213.155.184.* 14.04.03, 20:11 Miałeś swoje pięć minut na mistrzostwach. Zostaw pracę z reprezentacją Janasowi. A Kałużny ze Świerczeskim to ładnie grają ale do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś