kuti_master 08.04.03, 19:27 Pierwszy gol dla Katowic: Bała strzela po ziemii na pole karne Ruchu, piłkę podbija Bojarski i strzałem z przewrotki (Za wysoko nóżka!) strzela gola Kowalczyk. Asysta Bojarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilgus Re: Jaka astysta Bały? 08.04.03, 19:41 Przy golu Kowalczyka prawdopodobnie asyste będzie mniał Bała. Odpowiedz Link Zgłoś
piko58 Re: Jaka astysta Bały? 08.04.03, 23:37 wilgus napisał:"Przy golu Kowalczyka prawdopodobnie asyste będzie mniał Bała" - hehe, niekoniecznie Bała, rozmawiałem z kibolami którzy byli osobiście na meczu GKS-Ruch i sytuacja jest jednoznaczna: Bojarski WYRAŹNIE zmienił lot piłki po strzale Bały po czym Kowalczyk przewrotką strzelił gola (czyli dokładnie tak jak to opisał Prezes kuti_master). Ponieważ Szanowna Redakcja kilkakrotnie pokazała, że jest "widząca inaczej" możliwe jest przyznanie asysty np.Tkoczowi, bo Szanowna Redakcja ma w tej kwestii głos decydujący i nikomu nic do tego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arch Re: Jaka astysta Bały? IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 16:52 No jeżeli było tak jak zostało to opisane, to asysta nalezy się Bojarskiemu. No ale co my biedni prezesi możemy zrobić. Pozostaje założyć tylko związek zawodowy :P. Pozdr Arch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Jaka astysta Bały? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 17:52 Też jestem zdania, że asysta należy się Bojarskiemu. Zobaczymy co powie Redakcja, o ile coś powie. Odpowiedz Link Zgłoś
archaniol_ Re: Jaka astysta Bały? 09.04.03, 22:28 To ja bede prowokował i napiszę, że zapewne nic redakcja nie powie :P. Może to poskutkuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojar Re: Jaka astysta Bały? IP: 80.244.140.* 10.04.03, 07:33 oczywiscie ze redakcja uda greka i nic nie odpisze!!!!!! :) ZDECYDOWANIE asysta - BOJARSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś