Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaka astysta Bały?

08.04.03, 19:27
    Pierwszy gol dla Katowic: Bała strzela po ziemii na pole karne Ruchu, piłkę
    podbija Bojarski i strzałem z przewrotki (Za wysoko nóżka!) strzela gola
    Kowalczyk. Asysta Bojarskiego.
    Obserwuj wątek
      • wilgus Re: Jaka astysta Bały? 08.04.03, 19:41
        Przy golu Kowalczyka prawdopodobnie asyste będzie mniał Bała.
        • piko58 Re: Jaka astysta Bały? 08.04.03, 23:37
          wilgus napisał:"Przy golu Kowalczyka prawdopodobnie asyste będzie mniał Bała" -
          hehe, niekoniecznie Bała, rozmawiałem z kibolami którzy byli osobiście na meczu
          GKS-Ruch i sytuacja jest jednoznaczna: Bojarski WYRAŹNIE zmienił lot piłki po
          strzale Bały po czym Kowalczyk przewrotką strzelił gola (czyli dokładnie tak
          jak to opisał Prezes kuti_master). Ponieważ Szanowna Redakcja kilkakrotnie
          pokazała, że jest "widząca inaczej" możliwe jest przyznanie asysty np.Tkoczowi,
          bo Szanowna Redakcja ma w tej kwestii głos decydujący i nikomu nic do tego !!!
          • Gość: Arch Re: Jaka astysta Bały? IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 16:52
            No jeżeli było tak jak zostało to opisane, to asysta nalezy się Bojarskiemu. No
            ale co my biedni prezesi możemy zrobić. Pozostaje założyć tylko związek
            zawodowy :P.
            Pozdr Arch.
            • Gość: Roberto Re: Jaka astysta Bały? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 17:52
              Też jestem zdania, że asysta należy się Bojarskiemu. Zobaczymy co powie
              Redakcja, o ile coś powie.
              • archaniol_ Re: Jaka astysta Bały? 09.04.03, 22:28
                To ja bede prowokował i napiszę, że zapewne nic redakcja nie powie :P. Może to
                poskutkuje :)
                • Gość: bojar Re: Jaka astysta Bały? IP: 80.244.140.* 10.04.03, 07:33
                  oczywiscie ze redakcja uda greka i nic nie odpisze!!!!!! :) ZDECYDOWANIE
                  asysta - BOJARSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka