Gość: maritka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:14 Rozumiem jakby sie obrzucali chorwaci z japonczykami,ale serbowie?? ciekawe ciekawe,he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Patryk Starcia kibiców podczas Australian Open IP: 212.180.147.* 15.01.07, 19:14 Kibole na Australian Open - zajebioza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Starcia kibiców podczas Australian Open IP: *.dsl.bell.ca 15.01.07, 20:15 Gość portalu: Patryk napisał(a): > Kibole na Australian Open - zajebioza :) ..........hahahahaha....wpusc takiego Patryka tam to bylaby .....kultura z powidlami....co ja mowie ..z widlami !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtj Re: Starcia kibiców podczas Australian Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:24 Gość portalu: maritka napisał(a): > Rozumiem jakby sie obrzucali chorwaci z japonczykami,ale serbowie?? ciekawe > ciekawe,he he a co w tym takiego dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divad Re: Starcia kibiców podczas Australian Open IP: *.chello.pl 15.01.07, 19:52 dokladnie. ja bym sie osobiscie zdziwil gdyby chorwaci starli sie z japonczykami. bo niby z jakiego powodu? kibice tenisa to nie "kibice" pilkarscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirtas [...] IP: *.icpnet.pl 15.01.07, 20:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet "chistorycy" w akcji... IP: *.telia.com 15.01.07, 20:32 Gość: maritka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 15.01.07, 19:14 Rozumiem jakby sie obrzucali chorwaci z japonczykami,ale serbowie?? ciekawe ciekawe,he he -------------------------------------------- A ile tez dziecko liczy sobie latek?? - Tu lezy przyczyna iz glupawo rechocze nie znajac historii i uwarunkowan.. Wiecej jest takich?? - Z pewnoscia.. (Poza tym.. Nazwy wlasne - niezaleznie od liczby i odmiany przypadkow, ZAWSZE pisze sie WIELKA litera.. (np. Chorwat.. Chorwata.. Chorwatow.. Chorwatom..), a np. pzymiotnik bedzie pisany MALA ltera (vel - chorwacki.. chorwacka.. itd..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka nie przesadzajmy - na tych zdjęciach nic się nie d IP: *.toya.net.pl 15.01.07, 20:58 jak widać troche pokrzyczeli ale specjalnie nie widać aby sie bili, raczej pogrozili sobie - więcej krzyku niz warte!!! Tania i niepotrzbna "sensacja". Raczej odwracanie uwagi od tego co wyczyniaja nasi "kibice" na meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks56 Starcia kibiców podczas Australian Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 21:02 serbowie to palanty.Chorawacja naprzod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambro Re: Starcia kibiców podczas Australian Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 21:26 Odwrotnie, chorwaci to wiocha, cos jak w Polsce Ślązacy. Naprzód Serbia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka11 Mirtas to taki mocher z wąsem w ząbek czesany... IP: *.toya.net.pl 15.01.07, 21:03 faszystowska ś....a obrażająca innych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zarzeczny Starcia kibiców podczas Australian Open IP: *.wlanet.wla.pl 15.01.07, 21:17 I tak oto sport wywodzacy sie od elit i ludzi dobrze wychowanych został skażony przez pospolitych bandytów i pseudokibiców. Padł ostatni bastion (korty tenisowe) wolny od chuligaństwa. Brakuje mi jeszcze napizdzanki przy parti szachów.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fat Player Czy ktos widzial walczacych zawodnikow na rakiety IP: *.nycmny83.covad.net 15.01.07, 21:37 Czy kiedykolwiek widzielisscie zawodnikow walczacych na rakiety na korcie ? Ja raz widzialem Afro-Amerykanke Wiliams celujaca pilkami tenisowymi podzczas turnieju US Open w swoja przeciwniczke Rumunke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rude-boy Re: Czy ktos widzial walczacych zawodnikow na rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:42 Ja widziałem ostrą zadymę na piłce wodnej w Grecji, więc już mnie nic nie ździwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Starcia kibiców podczas Australian Open IP: *.dsl.dodo.com.au 16.01.07, 01:36 W Australii juz sa zamieszki na tle religijnym,a zaczynaja sie na tle etnicznym.Bedzie tutaj wesolo. Czy Serb kocha swoich sasiadow? Czy Ukrainiec kocha Polaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubiktx1 Re: Starcia kibiców podczas Australian Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:14 Chorwaci i Serbowie prowadzili ze soba wojne, bodajze po rozlamie starej jugoslawii, prawdopodobnie stad nienawisc i bijatyka. Szkoda, ze i podczas meczow tenisowych dzieja sie takie rzeczy... Niech sie Ci kibice wreszczie opamietaja, troszke wiecej emocji a taki leje innych kibicow, potem wraca do domu i leje zone... Troszke to wszystko nie fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunlop Re: Starcia kibiców podczas Australian Open IP: 198.28.69.* 16.01.07, 10:21 Marin Cilic (CRO) vs. Ilia Bozoljac (SRB) dzisiaj na korcie nr 21 - juz czekam na doniesienia o wyniku meczu i nie tylko ;) Odpowiedz Link Zgłoś