Gość: mm Czech! a nie czech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 08:41 Czech! a nie czech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puzzi Re:Zyczmy zdrowia Janowi IP: *.25.11.vie.surfer.at 21.01.07, 09:18 Durny rzad wydaje ciezkie miliony na Lichen i inne zachcianki czarnych,a w kraju jest tylko jeden smiglowiec ratunkowy ktory moze latac w nocy??? To jest jedna wielka paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania bolkot Malysza !!! precz ztakim "sportowcem" IP: *.bredband.comhem.se 21.01.07, 09:26 dran i swinia, chlopak kona....a Malysz ´wsciekly o kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate dziennik cenzuruje wypowiedzi IP: 83.168.96.* 21.01.07, 09:42 probowalam zamiescic pod artykulem w dzienniku post krytykujący zamiesczenie zdjęcia nieprzytomnego skoczka - wszystkie posty zostaly zablokowane - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
lillehammer Niescislosci 21.01.07, 09:44 Falun lezy w Szwecji , wiec szwedzkim Falun nie norweskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Szkoda IP: *.echostar.pl 21.01.07, 10:04 Zal mi tego Czecha. Tym wiekszy że "wąsata ciota" żałuje nie kolegi ze skoczni a kasiory. Swoją drogą dobrze że nie było tam pogotowia z Łodzi, wtedy Jan byłby bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw niedługo nikt nie bedzie chciał do was przyjeżdzać 21.01.07, 09:57 W Polsce mozna stracić juz nie tylko samochód i zdrowie ale i zdrowie. Nieprzygotowane obiekty, brak dofinasowania kujacy w oczy nakażdym kroku, polska zawiść i nietoleracja. Tak się piszę o Polsce w nowojorskich gazetach. Gratuluje moja BYLA ojczyzno! Magda Teclaw Nowy Jork Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: niedługo nikt nie bedzie chciał do was przyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 18:09 no jasne, ten wiatr to na pewno efekt złego przygotowania obiektu i naszej nietolerancji. Gratuluję błyskotliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Czeski skoczek Jan Mazoch jest w stanie śpiączki 21.01.07, 10:00 lcn.canoe.com/lcn/sports/nouvelles/archives/2007/01/20070120-170543.html Obejrzyjcie wideo : "wedlug swojego trenera, Mazoch odzyskal swiadomosc, moze poruszac nogami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Małysz to ZERO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 21.01.07, 10:00 Małysz to NAJWIEKSZA ZAKAŁA, ZERO, PUSTAK, PAZERNY NA KASĘ gość. DZISIAJ W ZAKOPANYM BOJKOTY TEGO PALATA. Moze go to coś nauczy . Chociaż to bardzo ryzykowna hipoteza debila nic nie nauczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marczykk Re: Małysz to ZERO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:31 Przejrzalam pare wypowiedzi na tym forum i jak zwykle jestem zazenowana. Tradycyjnie juz za wypowiadanie swoich opinii biorą sie osoby, ktore pojecia o skokach nie mają. Jak Małysz byl dobry, to wszyscy Małysza kochali, zakladali o nim blogi, na rekach go prawie nosili, jak minela jego dobra passa to sie zaczeło najezdzanie na malysza.Teraz na forach rozpacz "Janek wracaj do zdrowia" a mysle ze tak naprawde dynda wam to kolo nosa co z nim sie dzieje- jak, tfu tfu, nie wyjdzie z tego, to odnajdzie sie mnostwo rozzalonych kibicow...jak zwykle w takiej sytuacji... Teraz najezdzacie na organizatorow ze nie odwolali drugiej serii, ze wazniejsze dla nich pieniadze niz zycie itd. a jestem pewna ze gdyby odwolali to nie poradziliby sobie z nagonką zorganizowana przez rozwscieczonych kibicow- takich jak wy, nie ma sie co oszukiwac... I przestancie byc tacy na pokaz wrazliwi na krzywde innych, nie oceniajcie malysza,a jesli juz musicie to robic to postawcie sie na jego miejscu- zyje pod presja kibicow, MUSI zajmowac dobe miejsca zeby go nie besztali od razau, przygotowuje sie mnostwom do tcyh konkursow, a tu badz co badz w niespraweidliwy sposob nie moze swych umiejetnosci zaprezentoweac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek marczykk myslisz choc troche? IP: *.echostar.pl 21.01.07, 10:34 Dydna to może tobie Mi jest go naprawde żal. A fakt że małysz to Zero świadczy jego wypowiedz Szkoda mu kasy a nie zycia innego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Skoro wg ciebie miara całości oceny jest jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:39 wypowiedź to jestes 0 (czytaj zero). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek ontos2 a co bronisz tego czegoś?? IP: *.echostar.pl 21.01.07, 10:41 co do niedawna (jeszcze przed wypowiedzia ) było sportowcem???? A może trzymasz jego stronę bo bzykasz Izkę?? Zresztą bybłyś nie jedyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ontos2 a co bronisz tego czegoś?? IP: *.centertel.pl 21.01.07, 11:05 Gość portalu: Jarek napisał(a): > co do niedawna (jeszcze przed wypowiedzia ) było sportowcem???? > A może trzymasz jego stronę bo bzykasz Izkę?? Zresztą bybłyś nie jedyny ??? do tego postu uważałam, że jesteś w porządku, teraz już nie... niestety Ty też jesteś hieną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noja Re: ontos2 a co bronisz tego czegoś?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 11:39 chyba sie zagalopowales.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ontos2 a co bronisz tego czegoś?? IP: *.echostar.pl 21.01.07, 11:46 Zagalopowałem?? Niby czemu?? Bo wyrażam swoją opinie na temat wąchola, a co do Izy to mam znajomych w Wiśle i wiem to od nich. Zresztą to jest tajemnica tylko dla tego maluskiego człowieczka. RED BULL dodał mu może skrzydeł ale na pewno zabrał resztki człowieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noja Re: ontos2 a co bronisz tego czegoś?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 11:56 Życie prywatne Małysza jest Jego sprawa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tekla_skarbek Jarku 21.01.07, 12:01 Tobie również ta dyskusja odebrała człowieczeństwo, a przynajmniej klasę. Jak można powiedzieć o człowieku "to coś"? Tak, jak wielu masz znajomych w Wiśle i wiesz wszystko, > a co do > Izy to mam znajomych w Wiśle i wiem to od nich. Zresztą to jest tajemnica > tylko > dla tego maluskiego człowieczka. oj jakie to smutne, tak powtarzać po kimś, bo przecież wiesz to od znajomych... ile ja wiem różnych rzeczy od znajomych, a oni od swoich znajomych itd, itd Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Teklo.......... 21.01.07, 12:09 MAsz racje Teklo. Tu Jarek troszke za mocno "dał po bandzie" ale pomyśl - może poprostu trafia go cholera po tej nietrafionej wypowiedzi Adama M. A co opowieści dziwnej treści o znajomych to fakt. Podobnie jak w bajce o Puchatku - "znajomi znajomych królika" wiedzieli wszystko najlepiej..... Coż czytając wypowiedzi jarka mozna tylko ubolewać nad jego postami - poczytaj sobie jego wypowiedzi z nocy... "Jesli nie możesz kogoś przekonać, wpraw go w zakłopotanie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ontos2 a co bronisz tego czegoś?? IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.07, 13:03 To pewnie - moj imienniku - Ty chcialbys pobzykac, co? Tak wspolczujesz, tak bys tu chcial pouczac, a jestes zwyklym zerem i gnojem na dodatek... Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Re: ontos2 a co bronisz tego czegoś?? 21.01.07, 13:05 Jarek?? Ale który to prawdziwy?? Bo Twoje wypowiedzi są jakby z dwóch biegunów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ontos2 a co bronisz tego czegoś?? IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.07, 13:20 Popatrz na to skad pisze ja i skad pisze ten drugi. Nie martw sie, przynajmniej ja, nie cierpie na rozdwojenie jazni. Jutro JM zabieraja do Pragi i beda probowac wybudzac ze sztucznej spiaczki. Oby sie udalo. Dalsza diagnostyka mozliwa dopiero po wybudzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ontos2 a co bronisz tego czegoś?? IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.07, 13:23 Acha i nie ubolewaj tak nad moimi wypowiedziami z nocy, bo naprawde nie mam sie czego wstydzic. Gdyby w naszej pieknej Polsce przynajmniej wiekszosc trzymala sie faktow, a nie dorabiala filozofie do wszystkiego co sie da, to byloby o wiele lepiej dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Jarku........... 21.01.07, 13:59 Masz racje. Chodziło mi o to że nie potrzebnie wdawałeś się w pyskówki z ludzmi, którzy bluzgali. Nie wazne czy mileli rację czy też nie. A poza tym z niektórymi Twoim wypowiedziami sie nie zgadzam, ale nie mam zamiaru polemizować z nimi, gdyż każdy może mieć własne poglądy...Nawet takie że Adam M. to taki czy owaki. Ale chodzi o formę w jakiej się je przekazuje. Pozdrawiam "Jesli nie możesz kogoś przekonać, wpraw go w zakłopotanie" Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Skoro wg ciebie miara całości oceny jest jed 21.01.07, 11:18 W dodatku wyrwana z kontekstu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marczykk Re: marczykk myslisz choc troche? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 12:48 Mysle, przyznjae -moj bład-zle sie wyrazilam z tym dyndaniem.Mi tez jest przykro ze cos takiego mialo miejsce,zal mlodego chlopaka. Ciekawi mnie tylko co myslaes o malyszu, kiedy ten rozslawial Polske?! CZy tez byl dla Cebie zerem i hiena?! To juz taka polska mentalnosc - jk komus dobrze idzie to ejstes jego fanem, jak komus sie noga powinie to od razu na forum pojawiaja sie jakze wyszukane argumenty "o bzykaniu izki" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina .................... 21.01.07, 12:53 Fakt z tym dydnaniem nie trafiłeś. Ale jeśli chodzi o teksty o "bzykaniu izy" to fakt to także było lekkie przegięcie. A jesli chodzi o wypowiedzi Jarka to zastanawia mnie czy ktoś się aby nie podszywa pod niego...jest inny adres IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiecon Re: Małysz to ZERO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 21.01.07, 11:50 a moze doktorat o skokach napisz? znawczyni sie znalazla. malysz pokazal, ze jest skonczonym dupkiem myslacym tylko o sobie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Żadnych wielkich imprez sportowych w Polsce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:01 "w nocy śmigłowce ratownictwa medycznego nie mogą latać" - co za żenada i kompromitacja. Kto jest odpowiedzialny za to, że takich śmigłowców w Polsce (i w Zakopanem) nie ma, które mogły by latać w nocy? A ludzie w Polsce chcą aby zorganizowano olimpiadę zimową albo mistrzostwa w piłce nożnej. PUKNIJCIE SIĘ W ŁEB! Polska to 3 świat, nie ma infrastruktury, nie ma odpowiedniego sprzętu, na nic oprócz pensji działaczy nie ma pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Prawda jest skomplikowana. 21.01.07, 10:04 Gołym okiem widać że wyniki wielu konkursów są "drukowane", w Zakopanem Urbanc miał znacznie lepsze warunki niz cała reszta. Natomiast co do wypadku Mazocha - winni są także trenerzy bo oni chyba najlepiej wiedzą czy zawodnik w określonych warunkach sobie poradzi. Mazoch niestety popełnił błąd, takie rzeczy zdarzały się i będą zdarzać. Teraz najwazniejsze by Mazoch wyzdrowiał, skakać już nie powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekły beret Powołać komisję niech zbada to sprawe. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorgol Nieszczęśliwy wypadek Mazocha a transport karetką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:31 Myślami jestem z tym zawodnikiem, mam nadzieję że wróci do zdrowia. Skoki narciarskie to sport wysokiego ryzyka, podobnie jak wiele dyscyplin zimowych. Zastanawiam się, dlaczego oprócz ekipy naziemnej medycznej, nie zabezpieczono zawodów śmigłowcem ratowniczym, stacjonującym pod Krokwią, co ma miejsce w innych krajach np. przy okazji rozgrywania konkurencji alpejskich, myślę także i skoków. Tłumaczenie że śmigłowce medyczne nie mogą latać w nocy dotyczy tylko Polski i tylko Lotniczego Pogotwia Ratunkowego, bo tylko ta organizacja w Europie ma archaiczny park śmigłowcowy, oprócz jednego śmigłowca Agusta, ale ten z kolei stacjonuje w Warszawie w systemie HEMS i kropka i nie bardzo nadaje się do latania w teren przygodny ze względu na kołowe podwozie chowane w locie. W Polsce jest kilka organizacji dysponujących śmigłowcami ( również w wersji medycznej ) spełniającymi warunki do lotów w nocy, jednak Ministerstwo Zdrowia uznało Lotnicze Pogotowie Ratunkowe za jedyną organizację w ratownictwie lotniczym i ją finansuje w całości. Inaczej to nazywając utrzymuje monopol LPR. Wieloletnie kłopoty z przetargami na zakup kolejnych śmigłowców toną w rozgrywkach rządowo - lobbingowych i nie przynoszą sukcesu. Prywatne firmy, a także TOPR nie znajdują uznania w oczach decydentów w rządzie, na czele z Ministerstwem Zdrowia. I taka sytuacja trwa już od drugiej połowy lat dziewięćdziesiątych. Tak więc Polska jest krajem, na który Europa patrzy podobnie jak turysta oglądający eksponaty w muzeum śmiesznych rzeczy. Organizatorzy nie mogli wynająć śmigłowca ratowniczego w Polsce, mogli to zrobić w Czechach, na Słowacji i innych krajach Europy. Szkoda że nie zrobili... A powinno to być zasadą ! Może ten ciężki w skutkach wypadek J. Mazocha skieruje uwagę MZ na inne możliwości rozbudowania systemu ratownictwa lotniczego, drzemiące w potencjale prywatnych firm. Chodzi tylko o finansowanie lotów ratowniczych, nie o zakup śmigłowców. Tak, szkoda że w Polsce do rozwiązywania podstawowych problemów społecznych potrzeba bodźca w postaci czyjegoś nieszczęścia... www.airrescue.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda zła organizacja zawodów i służby ratowniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:32 u nas w polsce wszystko jak zwykle do góry nogami gdzie jak gdzie ale w zakopanem śmigłowce ratownicze powinny latać w tak cieżkich przypadkach, przeciez to żaden wyczyn nocny przelot na trasie zakopane -kraków, w sytuacji gdy o życiu człowieka decydują chwile, zastanówmy sie jak szybko moze dojechać karetka pogotowia z zakpanego do krakowa przeciez nie pojedzie 200 na godzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyNeron KRWAWE Igrzyska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:38 KRWAWE IGRZYSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: KRWAWE Igrzyska! IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.07, 13:25 Czy masz na mysli ten mecz na Pucharze Konfederacji, kiedy pilkarz z Kamerunu zmarl w czasie jego trwania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybirak Wypadek Mazocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:45 Wszyscy dziś są przeciw skokom, Hoferowi i organizatorom. To prawda, że decyzje Hofera bywają czasem niezrozumiałe, ale co zrobił trener Mazocha, widząc takie warunki, by go uratować przed wypadkiem? W pierwszym rzędzie to trener powinien był wycofać Mazocha jako młodego i niedoświadczonego zawodnika, ponieważ powinien znać jego umiejętności i możliwości, a potem dopiero przezywać na Hofera, Tego trenera Czesi powinni natychmiast zwolnić, i to dyscyplinarnie, bo nie dba o bezpieczeństwo swoich zawodników. A tak to jego słowa potwierdzają powiedzenie o austriackim gadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Wypadek Mazocha 21.01.07, 11:22 No właśnie. Trener Czechów pomstował, że w takich warunkach w ogóle nie da się skakać. Tymczasem jego podopieczni oddali 8 skoków. Kontynuować zawody chcieli Małysz i Austriacy - chcieli się zabić? Małysz i Morgenstern chyba mają coś do powiedzenia w kwesti wypadków na skoczniach i skoro te warunki im nie przeszkadzały to może nie było aż tak źle? Wypowiedź Kojonkoskiego też świadczy o tym, że był za kontynuacją - też chciał pozabijać swoich podopiecznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: češi ku.. IP: *.karneval.cz 21.01.07, 10:54 Jsou to ku.. - žádám přísné potrestání vedoucích závodu - Mazochu drž se, jsme s tebou!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: ku.. IP: *.karneval.cz 21.01.07, 10:56 A Malysz je blbej že se zastává pořadatelů Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Informacja z innych portali. Ci którzy wybierają IP: *.108.jawnet.pl 21.01.07, 10:58 się na dzisiejsze zawody niech zabiorą ze sobą czeską flagę. Solidarni z Czechami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa wypadek na skoczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 11:15 Dziwię się, że w obliczu zbliżającj się śmierci młodego człowieka wogóle nie przerywa się turnieju, co za brak taktu, jakiś najmniejszych ludzkich odruchów, to się mogło przytrafić każdemu z nich. Całym sercem jestem z tym biedakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris dobra reklama dla naszej zapóźnionej wioski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 11:22 przestańcie pisać te brednie, że w nocy helikoptery nie mogą latać.W Polsce bowiem jest aż jeden , który to może - w warszawskim Lotniczym Pogotowiu Ratunkowym. Był wolny i mógł skoczka przetransportować. Czas lotu Wa-wa Zakopane ok.70min.Koszt akcji 3000,- zł. Ale dla organizatorów to zbyt dużo i przecież to tak fajnie pokazać całej Europie jaka u nas ratownicza cienizna. To dobra reklama dla naszej zapóźnionej wioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noja Re: dobra reklama dla naszej zapóźnionej wioski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 11:34 ten jeden stoi w wa-wie i czeka - moze kaczorom bedzie potrzebny.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LO Jestem z Janem i jego bliskimi IP: *.ghnet.pl 21.01.07, 11:28 Kto chce niech się pomodli za chłopaka i jego rodzinę. Za mało wiemy o jego stanie żeby się wymądrzać . Ale jest nadzieja....i tego się trzeba trzymać. A wypowiedzi Małysza, czy trenerów ... zostawmy, bo to inna sprawa. Dziejąca się jakby obok. I w obliczu tego zdarzenia są niespółmierne tracą znaczenie...Będzie czas to ocenić. Na razie nie to jest ważne. Trzymaj się Jane wyrazy solidarności z Twoją rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiecon Małysz pokazał, że jest nikim... IP: *.chello.pl 21.01.07, 11:37 j.w. stracił w moich oczach cały szacunek. Chęć wywalczenia podium chyba poprostowała mu zwoje... Widać było, że to podmuch spowodował ten wypadek... I ciekawy jestem bardzo, jak on by się wybronił przed czymś takim i odwrócił na plecy... Nie życzę mu źle, ale ... a, nieważne. KUKIZ I PIERSI - PIEŚŃ O MAŁYSZU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek amator Re: Małysz pokazał, że jest nikim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 12:54 Nikim to raczej ty jesteś bo te twoje dyletanckie wypociny o tym świadczą. Kolejny niedzielny kibic który skoki zna tylko z TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrongen stan krytyczny ale stabiliny IP: 195.117.230.* 21.01.07, 11:39 czy redaktor nadający tytuł temu tekstowi ma we łbie kiełbie? stan krytyczny ale stabilny!!! czy jak mazoch umrze napiszecie, skoczek nie żyje, czyli jego stan się ostatecznie ustabilizował??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: stan krytyczny ale stabiliny IP: 80.48.255.* 21.01.07, 12:02 No zajeb... rozbawiłeś mnie tym tekstem. Boże chroń przed "ostatecznym ustabilizowaniem" jeszcze kilka dziesięcioleci - muszę dzieciaka odchować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrongen Re: stan ciężki ale stabiliny IP: 195.117.230.* 21.01.07, 13:42 no, już poprawili, ze stanu krytycznego na cięzki. brzmi trochę lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZ ski jump Podzienkowanie IP: *.ip2long.net 21.01.07, 11:49 Thanx to all Polish fans for their support for young czech ski jumper.Malysz showed us what kind of person he really is. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Podzienkowanie IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.07, 12:33 So? What kind of person he really is? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arik Janek, życzę Ci powrotu do zdrowia... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.01.07, 15:09 ... mam jednak nadzieję, że nie wrócisz do uprawiania szaleńczego sportu, który istnieje chyba tylko po to by sponsorzy mogli na was umieszczać swoje napisy. To samo tyczy się np. żuzla, zresztą wszystkich sportów, w których zawodnicy w imię niezrozumiałych racji ryzykują życie za pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Kruczek 21.01.07, 15:11 pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/01/Kruczek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Kruczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:05 naprawdę przykro być Polakiem. kiedy się czyta jaki poziom chamstwa w moim narodzie gotów jest się ujawnić, to myslę, ze najlepiej zwijac manatki i dzieci wychowywac na obywateli innych nacji - co by się nie musiały wstydzić za swoich... chłopak ma wywrotkę na skoczni, dla zawodników wyglądającą groźnie, ale przecież nie pierwszą taką widzą - i nagle okazuje się, że, inaczej niż dotychczas, wszyscy gremialnie powinni w jednym momencie powiedzić: "schodzimy, bo młody sie wyłożył" - w sytucji gdy nie mogli przecież ocenić, co skoczkowi się stało. wsród tych, którzy chcieli skakać byli i ci, którzy sami równie groźnie wyglądające upadki przeżyli - więc mieli prawo sądzić, że stała się rzecz groźna, ale przecież nie koniec świata. w nagrodę od mędrkujących chamów słyszą, że żona się puszcza, że są kmiotami, zerami itp. bo kto jak kto - ale ONI NIE MAJĄ PRAWA UZNAĆ, ŻE KOLEGA POPEŁNIŁ BŁĄD? im tego powiedzieć nie wolno? jezeli Kojonkoski i Morgenstern mówią to samo, co Małysz - to dlaczego tylko Adam jest obiektem napaści? bo (nie on jeden) chciał skakać? w Polsce można bezpiecznie być tylko miernotą. taką plującą na innych, puszczającą w eter plotki o puszczaniu się czyichś żon. tylko takim włos z głowy u nas nie spada. jesteśmy wredni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek21 Dramat Jana Mazocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:16 Nie powinni przerywać zawodów, bo warunki cały czas były takie same. Trzymaj się Janek!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś