Gość: strupii IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 29.01.07, 20:27 Będzie Dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mańkut Odechce mu się byc mańkutem!!! IP: 62.233.164.* 29.01.07, 20:59 prawy prosty na mańkuta!!! www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Adamka przygody z mańkutami IP: *.rtk.net.pl 29.01.07, 21:22 Kiedy walka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no.discrimination mańkut to określenie obraźliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:20 zmieńcie to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: mańkut to określenie obraźliwe IP: *.dynamic.caiway.nl 30.01.07, 08:45 dla mnie moze byc samo 'kut',byle dostal lanie :).A Ty synku co?Komoleksik?U nas na takich ,kutow' mowia - smaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale z kim Re: Adamka przygody z mańkutami IP: *.abhsia.telus.net 30.01.07, 09:46 Pan Adamek bedzie dobrze. Z Mankutem nepewno nie. LP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale z kim Re: Adamka przygody z mańkutami IP: *.abhsia.telus.net 30.01.07, 09:49 Pan Adamek bedzie dobrze. Z Mankutem nepewno nie. Tzrzeba dobrac Mike Tysona on nie jest Mankutem. LP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond Adamka przygody z mańkutami IP: *.chello.pl 31.01.07, 17:43 Na pewno będzie dobrze znając tomka doprowadzi walke do takiego stadium że będziemy piać z zachwytu!!! To jest taki sportowiec wychowany na ciężkiej pracy że chce się oglądać a nawet trzeba!!! trzymajmy za naszego mistrza kciuki bo to nasz najleprzy "towar exportowy" ,a na takich ludzi trzeba chuchać i dmuchać żeby ich blask świecił dla nas jak naj dłużej!!! ja tak właśnie uczynie i nie moge się już doczekać tej feralnej nocy z Tomaszem Adamkiem w roli głuwnej oczywiście!!! Pozdrawiam wszystkich fanów tej pięknej dyscypliny!!! Czołem!!! Ps. Pozdrowienia dla całej redakcji ;Gazety Wyborczej; Trzymajcie sie narka!!! Rrfal B.Szczecin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chester marketing sportowy IP: *.chello.pl 31.01.07, 18:05 ZAJRZYJ NA: wl.grono.net/comm/pc/28294/ ORAZ NA www.marketing.sportowy.prv.pl/ I WŁĄCZ SIĘ DO DYSKUSJI. SERDECZNIE ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś