Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adamka przygody z mańkutami

IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 29.01.07, 20:27
    Będzie Dobrze :))
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mańkut Odechce mu się byc mańkutem!!! IP: 62.233.164.* 29.01.07, 20:59
        prawy prosty na mańkuta!!!

www.fototel.pl/
      • Gość: ? Re: Adamka przygody z mańkutami IP: *.rtk.net.pl 29.01.07, 21:22
        Kiedy walka?
        • Gość: no.discrimination mańkut to określenie obraźliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:20
          zmieńcie to!
          • Gość: andrzej Re: mańkut to określenie obraźliwe IP: *.dynamic.caiway.nl 30.01.07, 08:45
            dla mnie moze byc samo 'kut',byle dostal lanie :).A Ty synku co?Komoleksik?U
            nas na takich ,kutow' mowia - smaja :)
      • Gość: Ale z kim Re: Adamka przygody z mańkutami IP: *.abhsia.telus.net 30.01.07, 09:46
        Pan Adamek bedzie dobrze. Z Mankutem nepewno nie. LP
      • Gość: Ale z kim Re: Adamka przygody z mańkutami IP: *.abhsia.telus.net 30.01.07, 09:49
        Pan Adamek bedzie dobrze. Z Mankutem nepewno nie. Tzrzeba dobrac Mike Tysona on
        nie jest Mankutem. LP
      • Gość: bond Adamka przygody z mańkutami IP: *.chello.pl 31.01.07, 17:43
        Na pewno będzie dobrze znając tomka doprowadzi walke do takiego stadium że
        będziemy piać z zachwytu!!! To jest taki sportowiec wychowany na ciężkiej pracy
        że chce się oglądać a nawet trzeba!!! trzymajmy za naszego mistrza kciuki bo to
        nasz najleprzy "towar exportowy" ,a na takich ludzi trzeba chuchać i dmuchać
        żeby ich blask świecił dla nas jak naj dłużej!!! ja tak właśnie uczynie i nie
        moge się już doczekać tej feralnej nocy z Tomaszem Adamkiem w roli głuwnej
        oczywiście!!! Pozdrawiam wszystkich fanów tej pięknej dyscypliny!!! Czołem!!!
        Ps. Pozdrowienia dla całej redakcji ;Gazety Wyborczej; Trzymajcie sie narka!!!
        Rrfal B.Szczecin!
      • Gość: chester marketing sportowy IP: *.chello.pl 31.01.07, 18:05
        ZAJRZYJ NA:

wl.grono.net/comm/pc/28294/

ORAZ NA

www.marketing.sportowy.prv.pl/

I WŁĄCZ SIĘ DO DYSKUSJI.

SERDECZNIE ZAPRASZAM
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka