Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cegielski typuje 48:42

IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 15:56
    Taki wynik przewiduje zawodnik wrocławskiej drużyny.Ale on ma tą przewagę że
    wie czy pojedzie Hampel czy też nie.Niewykluczone że wystąpi także
    Słaboń,którego Cieślak nie chce pozbywać się z Wrocławia.Pojedynek na pewno
    będzie ciekawy i wynik pewnie będzie 48:42 ale ja myślę że w drugą
    stronę.Pocieszające że Pepe przeważnie bardzo dobrze jeździ na tamtejszym
    torze.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MONK Re: Cegielski typuje 48:42 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 17:44
        pepe, sawina i crump jezdzili we wroclawiu wiec powinno byc dobrze.
        rickardsson tez nie zawiedzie.
        cegielski nie ma racji - apator nie opiera sie o 2 obcokrajowcow, w tej chwili
        bardzo dobrze jedzie caly zespol
        • Gość: Mario Re: Cegielski typuje 48:42 IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 17:58
          Ciekawe jak tam przywitają Crumpa i jeszcze pamiętają jak odmówił przyjazdu na
          bardzo ważny mecz.?Jeżeli nie pojedzie Hampel to nawet ze Słaboniem(pewnie
          będzie zmieniał Jędrzejaka) Apator powinien wygrać.
          • Gość: kos Re: Cegielski typuje 48:42 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 09:28
            tez mysle ze powinnismy wygrac. Mamy po swojej stronie 4 silne argumenty w
            postaci Rickardssona, Crumpa, Pepe i Sawine (zawsze dobrze jezdzil we
            Wroclawiu). Ta czworka powinna dac nam co najmniej 40 punktow, ale raczej beda
            mieli wiecej. Nie nalezy zapominac ze jest jeszcze Jagus ktory pewnie nie
            bedzie gorszy. Tak wiec w obecnej sytuacji mozemy jechac z Karolem Zabikiem i
            Kalwasinskim, zeby dac odpoczac porozbijanym Miedzinskiemu i Jagusiowy.
            Wracajac do typowania to bedzie 42:48.
            • Gość: Mario Re: Cegielski typuje 48:42 IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 13:12
              Z tego co mówił Jan Ząbik to syna raczej bedzie wystawiał na twarde tory,a we
              Wrocławiu chcą zrobić przyczepny.Ale mogę się mylic.
      • Gość: Mario Re: Cegielski typuje 48:42 IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 15:52
        Atlas ma atomową parę na swoim torze Nicholls-Drabik.Nie wiem czy dobrze robi
        trener ustawiając Pepe z juniorem na wyjeździe.W.Jaguś z Crumpem bez zastrzeżeń
        ale Rickardsson mógłby jeździć z juniorem a Pepe z Sawina.
        • Gość: + Re:Spox bedzie dobrze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 17:56
          Panowie ,więcej optymizmu i wiary w NASZĄ drużyne.
          Bedzie ok ,a cieslak nie juz przygotowuje sobie chusteczki do ocierania łez po
          spotkaniu.
          50:40 dla Apatora
        • Gość: kos Re: Cegielski typuje 48:42 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 09:30
          Widac Zabik nie wierzy w dobra jazde Drabika. Mi tez jest ciezko uwiezyc ze
          bedzie taki dobry przez caly sezon. Wracajac jednak do zestawienia par, to moze
          lepiej miec 2 dobre pary i 1 ktora moze powalczyc niz 1 pewna i 2 "takie
          sobie". No moze para Pepe-Sawina nie jest "taka sobie", ale chyba Rickardsson-
          Sawina jest lepsza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka