Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.wronki.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 22:24
    amika powoli mnie dobija albo wkurza non stop dostaja baty u siebie wsyt tego
    sie nie da opisc to trzeba zobaczyc polecam dresik z wronek
    Obserwuj wątek
      • Gość: dexter Re: amika IP: *.iet.unipi.it 03.05.03, 22:47
        A stać Cię było na bilet, czy oglądałeś z górki pod lasem?
      • Gość: Porter Re: amika IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 03.05.03, 23:35
        Gość portalu: jaro(dresik) napisał(a):

> amika powoli mnie dobija albo wkurza non stop dostaja baty u siebie wsyt tego
        > sie nie da opisc to trzeba zobaczyc polecam dresik z wronek

Bogowie daja czasem trenerom znaki. I biada szkoleniowcom, ktorzy ich nie
        odczytuja. Przed meczem Wisla-Amica drobnej kontuzji doznal Szamotulski, zas
        zastepujacy go Strozynski zagral swietnie i z wielkim szczesciem. A dzis
        Majewski spowrotem wstawil Szamotulskiego i ten puscil dwie bramki, ktore mozna
        bylo obronic. Zadna z nich nie byla jakas szmata, ale obie do wyjecia. I mysle,
        ze Strozynski by je obronil, choc z drugiej strony, jak wiadomo, bogowie drwia
        z ludzi swoimi znakami, co okazalo sie na przyklad 336 roku przed nasza era.
        Zginal wowczas, przebity mieczem przez przybocznego gwardziste Filip II, krol
        Macedonii, ojciec Aleksandra Wielkiego. Wiele lat wczesniej przytrafilo mu sie
        skomplikowane zlamanie nogi, ktorego nie udalo sie wyleczyc i krol poruszal sie
        z duzym trudem. Jednak, nie baczac na bol, zawsze podrozowal konno, nigdy
        rydwanem, bo Pytia przetrzegla go, by strzegl sie wozu. Musial sie niesamowicie
        zirytowac na chwile przed zejsciem, bo na klindze wydobytego z jego klatki
        piersiowej miecza znajdowal sie wygrawerowany wizerunek rydwanu. Czyli
        pewnosci, jak by zagral Strozynski nie ma, ale ja bym stawial na niego, a nie
        na Szamo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka