marcia.back 12.03.07, 18:29 A co powiecie na 7 max Ronniego?? :))) I w dodatku wygrał turniej :P news.bbc.co.uk/sport2/hi/other_sports/snooker/6438505.stm - o 147 :P news.bbc.co.uk/sport2/hi/other_sports/snooker/6440427.stm - o wygranej :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karunaa Re: 7 max Ronniego :) 13.03.07, 16:46 Hendry może zacząć czuć się zagrożony, jeszcze jeden maks i Ronnie wyrówna jego wyczyn ;) Brawo dla Ronniego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbozek Re: 7 max Ronniego :) 14.03.07, 08:05 To tylko kwestia jednego obiecanego samochodu... Szkoda, że nie widzieliśmy tego w telewizji. Ciekawe, że Ronnie wygrywa w tym sezonie wszystko co nierankingowe. Proponuje zdjąć punkty ze zbliżających się Mistrzostw Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: 7 max Ronniego :) 14.03.07, 19:26 ale samochodu jednak nie dostał :P wazne,ze wygrał :))) sam mowil,ze podobala mu sie jego gra,a to najwazniejsze :)))))))))))) A jego najnowszego maxa mozna obejrzec na YouTube :))) jakosc nie za specjalna,ale wazne,ze mozna cos zobaczyc :))) tylko juz po wbiciu ostatniej czarnej radze wylaczyc glosniki :P Ja prawie stracilam sluch przez ten wrzask radosci kibiców ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: 7 max Ronniego :) 14.03.07, 20:42 zgadza się, podaje linka gdyby ktoś był zainteresowany :) youtube.com/watch?v=mljpLtET0ss Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbozek Re: 7 max Ronniego :) 15.03.07, 08:29 Dzięki. Chwilowo nie mam głośników ale i tak obejrzę, bo ważna jest dla mnie też reakcja zawodnika. Przy okazji pomysł dla Eurosportu - może by tak w "Hall Of Frame"? Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: 7 max Ronniego :) 16.03.07, 16:35 watpie zeby es to pokazal,bo turniej raczej odbywal sie bez udzialu profesjonalnych kamer :( a szkoda ;/ a filmu takiej jakosci w dodatku dostepnego na youtube tez nie pokaza :) A niestety jest ogromne prawdopodobienstwo,ze to jedeno z nielicznych (o ile nie jedyne) nagranie filmowe z tego wydarzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mackal21 Re: 7 max Ronniego :) 20.03.07, 13:37 No ładnie,że Ronnie czynnie trenuje i to z takim skutkiem. Nie traktujcie tego mini turnieju na poważnie.Ten 7 max tak czy siak nie zostanie uznany za oficjalny. A na you tube można znaleść całą masę archiwalnych meczy(np. drużynowe mś gdzie razem w parze grał White i ALex Higgins :) ) Odpowiedz Link Zgłoś