mu.fan Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY 05.05.03, 23:19 B'gham-West Ham 2 Everton-MU 2 Leeds-A Villa 1 WBA-Newcastle 2. Stawiając na te 4 mecze np 100 zeta wyciągamy 1600. MAcie jakies pewniaczki??Wpisujcie:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: united33 Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY IP: *.chorzow.um.gov.pl / 172.16.0.* 06.05.03, 08:14 Wybrałeś ciekawe spotkania ale dosć trudno jest trafić cztery mecze z tej samej ligi. Osobiście nie grałbym meczu BIRMINGHAM - WHU. Gdyby to była nasza liga to spokojnie można grac "2" ale w Premiership nikt nigdy nie odpuszcza. Zresztą gdyby to była nasza liga to mecz by był zablokowany. Moje - w miare pewne - mecze na dziś (pewniaków nigdy nie ma): DJURGARDEN - IFK GOETEBORG "1" łOTWA - DANIA "1" REDBERGSLIDS - SKOVDE "1" ako 2,69 (prof) Odpowiedz Link Zgłoś
mu.fan Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY 06.05.03, 12:24 Gość portalu: united33 napisał(a): > Wybrałeś ciekawe spotkania ale dosć trudno jest trafić cztery mecze z tej samej > > ligi. Osobiście nie grałbym meczu BIRMINGHAM - WHU. Gdyby to była nasza liga to > > spokojnie można grac "2" ale w Premiership nikt nigdy nie odpuszcza. > gdyby > DJURGARDEN - IFK GOETEBORG "1" > łOTWA - DANIA "1" > REDBERGSLIDS - SKOVDE "1" > ako 2,69 (prof) United33 masz rację ale WHU walczy o utrzymanie a B'gham juz swoje osiągneło.Z ligi nie spadnie,na puchary nie ma szans.A do czego zdolne są srużyny walczące o utrzymanie??Prosze WHU-CHelsea 1:0 Arsenal-Leeds 2:3 A od kiedy straciłem kupon przez "pewniaczka dodanego dla zgrywu" tj Kanadę za 1,01 która zremisowała z Danią to nie gram na Hokeja...a w meczu Łotwa-DAnia postawiłbym raczej 2 lub 02 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: united33 Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY IP: *.chorzow.um.gov.pl / 172.16.0.* 07.05.03, 10:58 mu.fan napisał: > Gość portalu: united33 napisał(a): > > > Wybrałeś ciekawe spotkania ale dosć trudno jest trafić cztery mecze z tej > samej > > > > ligi. Osobiście nie grałbym meczu BIRMINGHAM - WHU. Gdyby to była nasza li > ga > to > > > > spokojnie można grac "2" ale w Premiership nikt nigdy nie odpuszcza. > > gdyby > > DJURGARDEN - IFK GOETEBORG "1" > > łOTWA - DANIA "1" > > REDBERGSLIDS - SKOVDE "1" > > ako 2,69 (prof) > > United33 masz rację ale WHU walczy o utrzymanie a B'gham juz swoje osiągneło.Z > ligi nie spadnie,na puchary nie ma szans.A do czego zdolne są srużyny walczące > o utrzymanie??Prosze WHU-CHelsea 1:0 Arsenal-Leeds 2:3 > > A od kiedy straciłem kupon przez "pewniaczka dodanego dla zgrywu" tj Kanadę za > 1,01 która zremisowała z Danią to nie gram na Hokeja...a w meczu Łotwa-DAnia > postawiłbym raczej 2 lub 02 :) Jednak Łotwa :) i weszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY IP: *.sklep-behringer.pl 06.05.03, 10:25 a co powiecie na Bolton - Middlesborough "2" ? Moze nie jest to pewniak, ale Midd w ostatnim meczu strzelilo 5 bramek, a kurs na ich zwyciestwo z Bolton to 5,0. Warto sie o taki pokusic :) Odpowiedz Link Zgłoś
mu.fan Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY 06.05.03, 12:25 A ile płacą za 02 na Boro??? Ja bym raczej to obstawił:)!Ale dzięki ze zwróciłes naszą uwage na ten meczyk.5 zeta za Boro to kuszące..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY IP: 213.76.172.* 06.05.03, 13:18 X2 ma kurs 2,06 - tez niezle. Mowie o Zakladach w STS :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY IP: *.osiedle.net.pl 07.05.03, 11:22 Real gra na wyjeździe z Recreativo i kursik całkiem niezły bo 1,6...a Madrytowi rzadko zdażają się 2 porażki z rzędu, więc bez wahania bym na nich postawił Odpowiedz Link Zgłoś
united33 Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY 07.05.03, 11:29 Dobry typ tylko, że Real czeka rewanż w Turynie i nie wiadomo w jakim składzie zagrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylom Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.03, 11:20 Proponuje: Mallorca-San Sebastian 1 (2.4 w Profesjonalu; 2.5 w STSie). Mallorca najpierw zlala La Corune 3:0, potem Real 5:1. Teraz czas na trzeciego pretendenta do tytulu. Odpowiedz Link Zgłoś
bnsk zapraszam 07.05.03, 12:52 zapraszam na strone www.bartin.prv.pl tam zamieszczam wiele ciekawych typów Odpowiedz Link Zgłoś
mu.fan Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY 07.05.03, 22:38 A za tydzien na Inter-Milan stawiamy pewniaczka :remis.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 23:37 Proponuje Groclin - Widzew x2. W stsie jest to kurs 2.48 a dla mnie Groclin juz sie skonczyl a Widzew ciagle gra o utrzymanie i jest na fali. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mu.fan Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY 07.05.03, 23:57 A co sądzicie o : Ajaccio-Nice 2. Za Niceę jest 2,4 Bordeaux-Le Havre 1, za 1,45. Como-Chievo 2. za 1,75 Como już spadło do 2 ligi .Nie grają juz o nic..a kurs na CHievo całkiem niezły. Co wy na to?? (wszystkie w/w kursy są z ulotki kursowej STSu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:05 mu.fan napisał: > A co sądzicie o : Ajaccio-Nice 2. Za Niceę jest 2,4 > > Bordeaux-Le Havre 1, za 1,45. > > Como-Chievo 2. za 1,75 Como już spadło do 2 ligi .Nie grają juz o nic..a > kurs na CHievo całkiem niezły. Co wy na to?? > (wszystkie w/w kursy są z ulotki kursowej STSu) wasze pewniaczki są całkiem niezłe,ale nie ma to jak ja,bo pracuję w sts-ie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 23:12 > wasze pewniaczki są całkiem niezłe,ale nie ma to jak ja,bo pracuję w sts- ie.... ale wynikow z wyprzedzeniem i tak nie znasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 23:34 Gość portalu: Geezoos napisał(a): > > wasze pewniaczki są całkiem niezłe,ale nie ma to jak ja,bo pracuję w sts- > ie.... > > ale wynikow z wyprzedzeniem i tak nie znasz :P ALE JAKBYŚ SIĘ CODZIENNIE OSŁUCHIWAŁ PRZEZ 8 GODZIN TYCH WSZYSTKICH KLIENTÓW,TO WIEDZIAŁBYŚ WIĘCEJ O SPORCIE NIŻ O SEKSIE...... Odpowiedz Link Zgłoś
united33 Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY 09.05.03, 10:30 Moje typki na piątkowo-sobotni kupon AS Roma-AC Torino 1 Frankfurt-Mannheim 1 Coatbr.-East Stir. 1 East Fife-Queens P 1 Odpowiedz Link Zgłoś
mu.fan Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY 09.05.03, 11:37 A to mój kupon: B'gham-West Ham 2 Leeds-A Villa 1 WBA-Newcastle 2 Bordeaux-Le Havre 1. W sumie ako:7,8 Jak się postawi 50 to sie wyjmie ponad 350.. Psotka a w jakim miescie w tym STSie pracujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mu.fan Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY 09.05.03, 11:40 I jeszcze dodam do tego kuponu Como-Chievo 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 23:29 mu.fan napisał: > A to mój kupon: > > B'gham-West Ham 2 > Leeds-A Villa 1 > WBA-Newcastle 2 > Bordeaux-Le Havre 1. > > W sumie ako:7,8 > > Jak się postawi 50 to sie wyjmie ponad 350.. > Psotka a w jakim miescie w tym STSie pracujesz?:) nie jestem pewna,co do tego ostatniego,a pracuję na śląsku.... Odpowiedz Link Zgłoś
united33 Re: PEWNIACZKI NA ZAKŁADY 09.05.03, 14:29 Dostałem ciekawe info : Mecz WESTERLO - FC ANTWERP cyt." FC Atw.: They will miss some players for this match : Ribus, Kubik, Grozdanic,Ouon, Gomer are all injured, and Hussein is still in Quatar and not back yet. Be careful : Only Kubik have played their last match against Beveren, don't misunderstand me. But if you except Grozdanic, all the rest are usually regulars" Kurs w STS na "1" - 2,0 bardzo kuszący. Odpowiedz Link Zgłoś
mu.fan Pewna prawidłowość. 11.05.03, 02:31 I znow to samo:liga francuska. Czy zauważyliście że czołowe drużyny francuskie nie potrafią wygrać na wyjeżździe nawet z kiepawymi drużynami???Marsylia dostała 3:0 a Nicea 2:0 na wyjeździe.Coś w tym jest.Grunt ze Bordeaux wygrało.Bo mam taki kupon: Bordeaux-Le havre 1 Como-Chievo 2 Sunderland-Arsenal 02 WBA-Newcastle 2 Leeds-A Villa 1 2 już weszły...3 to go:) P.S już nigdy nie bede grał na lige francuską.Tam to nawet Nostradamus nie przewidzi co sie stanie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
morel Re: Pewna prawidłowość. 11.05.03, 03:08 mu.fan napisał: > I znow to samo:liga francuska. > Czy zauważyliście że czołowe drużyny francuskie nie potrafią wygrać na > wyjeżździe nawet z kiepawymi drużynami???Marsylia dostała 3:0 a Nicea 2:0 na > wyjeździe.Coś w tym jest.Grunt ze Bordeaux wygrało.Bo mam taki kupon: Sochaux to kiepawa drużyna? gdybyś prześledził jej ostatnie wyniki, nie byłbyś zaskoczony, że ograli Marsylię. Odpowiedz Link Zgłoś
mu.fan Re: Pewna prawidłowość. 11.05.03, 11:32 morel napisał: > mu.fan napisał: > > > I znow to samo:liga francuska. > > Czy zauważyliście że czołowe drużyny francuskie nie potrafią wygrać na > > wyjeżździe nawet z kiepawymi drużynami???Marsylia dostała 3:0 a Nicea 2:0 > na > > wyjeździe.Coś w tym jest.Grunt ze Bordeaux wygrało.Bo mam taki kupon: > > Sochaux to kiepawa drużyna? > gdybyś prześledził jej ostatnie wyniki, nie byłbyś zaskoczony, że ograli > Marsylię. Masz rację że nie kiepawa.Miałem na myśli ogólnie ze najlepsi dają d... na wyjeździe ze słabeuszami a przykład Sochaux podałem troche niefortunnie bo akurat to oni grali z Marsylią.... Ale rany jak można dostać 3:0:) Ale Nicea to juz dała ciała ładnie z Ajaccio.A w poprzednich kolejkach (nie pamietam dokładnie kiedy) byly akcje że np PSG remisuje np z Ajaccio czy Troyes A Montpellier ogrywa kogos z czołówki. JA zostane jednak przy obstawianiu Premiership.Jest bardziej przewidywalna... Odpowiedz Link Zgłoś