Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy

IP: *.atol.com.pl 17.03.07, 10:31
    dobra fota
    Obserwuj wątek
      • pierrecruise Jutro victory 17.03.07, 10:34
        Go
        • Gość: Kołcz Re: Jutro victory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 10:56
          no z całym szacunkiem dla Roberta zwyciestwo jutro jest praktycznie
          nierealne,bmw moze powalczyc jak rowny z renault,moze z mcLarenem ale ferrari
          chyba naraazie jest lekko z przodu,szkoda ze massa mial problemy bo takto
          moglibysmy zobaczyc czy tylko Raikkonen byl taki szybki czy caly team
          ferrari.Moj typ na jutro 1.Raikkonen,2.Alonso,3.Hamilton/Kubica,badzmy
          realistami,moim zdaniem pierwsza dwojka odjedzie a walka bedzie o 3 miejsce
          miedzy Robertem,HAmiltonem,Heidfeldem i Fisichella.I jestem ciekaw co pokaze
          Massa,startuje z 16 pozycji i podejrzewam ze od poczatku bedzie wyciskal
          wszystko ze swojego bolidu.
          • laziorzymss Re: Jutro victory 17.03.07, 15:26
            To prawda Raikkonenn był bardzo szybki, ale nie wiemy jaką strategie ma
            Ferrari. Może 2 lub 3 postoje? Maclaren 2 a BMW 1 i dlatego Kubica mial 1,5
            seknudy straty do Raikkonena?
            Jeśli chodzi o Masse to myślę że panowie z Ferrari już coś dla niego wymyślą
            odpowiednią taktyke aby był może i nawet w pierwszej 4?? No chyba że Ferrari
            znów zawiedzie....:)
            Ja obstawiam tak:
            1. Alonso
            2. Raikkonen
            3. Kubica
            4. Hamiltonn
            5. Heidfeld
            6. Fisichella
            7. Massa
            8. Button
            • artctrl Re: Jutro victory 17.03.07, 19:47
              A ja obstawiam:
              1. Raikkonen
              2. Massa
              3. Alonso
              4. Kubica
              5. Heidfeld
              6. Hamiltonn
              W tym roku, za malo nagrzebali w regulaminie, aby Ferrari nie zdeklasowalo
              stawki:-)
              Pozdrawim
      • morfeusz_1 Re: Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy 17.03.07, 10:53

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeedź Robeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeert Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedź!!!
      • Gość: RYCH Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 11:01
        OK
      • Gość: dżast Re: Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy IP: *.e-wro.net.pl 17.03.07, 11:29
        fota jest nieziemska
      • wampirius Re: Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy 17.03.07, 11:50
        Kubica mistrz
        • Gość: gutan relacja w necie IP: 122.162.87.* 17.03.07, 12:14
          Czy ktos wie czy jest mozliwosc obejrzenia na zywo wyscigu przez internet?
          Jakas stronka? Siedze na kontrakcie i na tv nie mam tu co liczyc.
          Pozdrawiam
          • Gość: big t Re: relacja w necie IP: *.hudd.cable.ntl.com 17.03.07, 12:42
            gutan poszukaj tu: www.soccer-live.kk.e-wro.pl/
            • Gość: puppy Re: relacja w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 13:07
              slabo na tej stronie.
              a w telewizji oprocz polsatu cos sie znajdzie? (cyfra+ premium)
              • Gość: Jaaja Re: relacja w necie IP: *.grs-k0.g1.pl 17.03.07, 19:09
                Cyfra olała sprawę, są retransmisje (sic!) na TV4, na żywo jest na TF1 i RTL'u
                oraz Premiere ale ja tak nie cierpię niemieckiego że specjalnie dla F1 kupiłem
                Polsat (błee...)

Pozdrawiam.
                • Gość: puppie Re: relacja w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:09
                  alala ;)
                  za sugestie nabycia polsatu zostalbym natychmiastowo wyeksmitowany z domu, u
                  mnie to odpada i tez nie przepadam za niemieckim ale chyba trzeba bedzie
                  poszukac tych kanalow (rtl chyba nie jest kodowany? ;p) jakos nie jestem w tv na
                  bierzaco.
                  w sumie to faktycznie najlepiej byloby znalesc jakakolwiek transmisje w
                  internecie, ale jak z tym jest to widac po wejsciu na to strone ktora ktos tu
                  podal, a niby mamy juz web 2.0 ;)
                • laziorzymss Re: relacja w necie 18.03.07, 18:00
                  Gość portalu: Jaaja napisał(a):

> Cyfra olała sprawę, są retransmisje (sic!) na TV4, na żywo jest na TF1 i RTL'u
                  > oraz Premiere ale ja tak nie cierpię niemieckiego że specjalnie dla F1 kupiłem
                  > Polsat (błee...)
                  >
                  > Pozdrawiam.
                  Po co kupowłeś Polsat? przecież jest w otwartym Polsacie wyścig i kwalifikacje?
                  A w poprzednich latach TV 4 pokazywało.Cyfra juz dawno olała a fajnie było bo
                  bylo kilka kanalow i mozna sobie bylo wybbrac ktora amere chce sie ogladac.
          • Gość: wku..ony... Re: relacja w necie IP: *.netrun.cytanet.com.cy 17.03.07, 13:08
            Już mam k..wa dość tvp najpierw olali siatkarzy potem szczypiornistów potem
            laskarzy a teraz "dzięki" Robertowi nie mogę zobaczyć wyścigu na żywo bo mam
            cyfrę. Dziwne że jeszcze Małysz do Polsatu nie trafił. Panie Korzeniowski pakuj
            pan manatki i wy....dalaj!!!!
          • laziorzymss Re: relacja w necie 17.03.07, 15:22
            Gość portalu: gutan napisał(a):

> Czy ktos wie czy jest mozliwosc obejrzenia na zywo wyscigu przez internet?
            > Jakas stronka? Siedze na kontrakcie i na tv nie mam tu co liczyc.
            > Pozdrawiam
            tak jest taka możliwość.....
      • Gość: P Będzie wspanialy sezon! Jest dobrze, będzie lepiej IP: *.chello.pl 17.03.07, 13:23
      • Gość: chris Zauważyliście różne skrzydła w bolidach BMW Sauber IP: *.chello.pl 17.03.07, 14:24
        Przednie skrzydło w bolidzie Kubicy nie miało dodatkowych "spojlerków", w
        przeciwieństwie do bolidu Heidfelda. Ciekawe czy wynika to z różnych stylów
        jazdy?
      • Gość: Michał Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy IP: *.acn.waw.pl 17.03.07, 14:56
        Czyli w zasadzie gdzie, notaka bez sensu, nie podaliście najwazniejszej wiadomości, czyli które faktycznie miejsce zajął Kubica. PKP
        • Gość: Schuja Re: Kubica, a zezwolenie na prace ty masz? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.03.07, 15:06
          Mimo ,ze pisze w ankietach do naszego Arbeitsamtu , ze sie nazywa Herr Kubitza,
          nalezaloby sprawdzic czy nie pracuje w naszej , niemieckiej firmie na czarno ,
          tak jak tysiace innych z Bolandii.Chyba wysle w Montag taki e-mail do naszego
          Arbeitsamzu i naszego , niemieckiego Grenzschutzu aby to sprawdzili w
          aktach .Dosyc tego ppodbierania naszej , niemieckiej mlodziezy miejsc pracy
          przez slowianskich Ausländrow.
          • Gość: Walsingham Re: Kubica, a zezwolenie na prace ty masz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 17:57
            Sauber ma siedzibe w Szwajcarii szmondaku.
          • Gość: Jaaja Re: Kubica, a zezwolenie na prace ty masz? IP: *.grs-k0.g1.pl 17.03.07, 19:12
            O!, to i na "ślunsku" jest internet?

Pozdrawiam.
      • Gość: hamor Ob-żydliwi założyli geszeft i wybrali ob-żydliwą IP: *.dialup.mindspring.com 17.03.07, 16:30
        Oparli się na talmudzie. Tylko kim jest i co robiła tam Szapołowska? Aha!
        Rdzeń "szapoł" nie istnieje w słowiańskim słownictwie. Chyba że, jest mowa o
        isakowiszcy, wojtyle, ulmanie, glempie, dziwiszu i pozostałych koszernych
        biskupach-hipokrytach. W usa telewizja nie oszczędza grożnych
        zboczeńców=rabinów i pokazuje ich.
      • Gość: ulman Potomkowie Chama-syna Noego założyli IP: *.dialup.mindspring.com 17.03.07, 16:40
        Chamy już nad Oką założyli armię kościuszkowską na wzór zelotów (mordowanie
        wszystkich niekoszernych). Tym załżenieżeniem też było dokonanie "porządku" na
        Wołyniu, a potem w Polsce. Raz zdobytej władzy już nigdy nie oddamy. Na taj
        zasadzie zorganizowano ludobójstwo (od Katynia do Jaworzna), pzpn, rząd-
        nierząd, prl, partie,sejm burdel i geszeft. Aj-waj.
      • Gość: olimp Ferarri Rules !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:16
        Kubica: Jesteśmy tam, gdzie zakładaliśmy, wy jesteście tam gdzie było ZOMO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka