Gość: Kris IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 08.05.03, 17:59 Hej wisła gol, lalalalalalalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 55ue5 dtybudtbs sr sssss6u IP: *.torun.mm.pl 08.05.03, 18:08 y aey a euheiouh ioeiyo ijoaij 99ui poae jopae o aeok poaek pka eopk apek apekoy paoek aih aieuh WIJPA E95YI STJ SLRKJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Mike, kup sobie Chicago albo ten nowy zespół... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 18:19 ...jezeli potrzebujesz pracownikow , to wal smialo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek kapitalizm Michałku, w dupę Cię kopnięto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 18:23 no jak mi "strasznie" przykro.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maestro Re: kapitalizm Michałku, w dupę Cię kopnięto ? IP: *.client.attbi.com 09.05.03, 06:36 Sluchaj qutasie: zamknij rylo, bo nie dorastasz mu do piet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: kapitalizm Michałku, w dupę Cię kopnięto ? IP: *.clinternal / 10.2.4.* 10.05.03, 17:46 1) ??? Leczysz jakieś kompleksy ? Człowiek którego nie znasz osobiście stracił posade - a Ciebie to cieszy ? Nie do konca rozumiem dlaczego. 2) I Jordan od tego nie zbiednieje, i Wizards jakoś sobie poradza. Jesli mu sie nie ukladala wspolpraca z wlascicielem - to nie było sensu męczyć sie, i patrzeć jak się męczą inni. Jesli zechce mu sie szukać to znajdzie prace w innym klubie NBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczu Re: Michael Jordan w szoku IP: *.client.attbi.com 08.05.03, 18:42 Wracaj do Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel (z Toronto) Re: Michael Jordan w szoku IP: 216.191.177.* 08.05.03, 18:58 Chodz do Toronto ... ale by byly jaja ... Jordan z Vince Carter ... Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Chetnie popracuje za 1 mln dolarow 08.05.03, 19:12 Czy ktos moglby mnie podobnie "wykorzystac", czyli zaoferowac prace za "minimalna" pensje w wysokosci miliona dolarow? Nie mam nic przeciwko takiemu wykorzystaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Rasiści z Wizards zapłacą odszkodowanie! IP: *.sup.waw.pl / 10.0.1.* 08.05.03, 19:24 Gość portalu: Kris napisał(a): > Hej LEGIA MISTRZ, lalalalalalalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troy Hej Michael kosz, lalalalalalala...... IP: *.shu.edu 08.05.03, 21:34 michael forever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurwiony Re: Michael Jordan w szoku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 21:51 gdzie kurwa odpowiedzi?????????????!!!!!!!!!!!!!! do testu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX GDZIE ... ODPOWIEDZI DO TESTU???!!!!!!!!!!!!11 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Michael Jordan w szoku IP: *.acn.pl 08.05.03, 22:38 Rzeczywiście to skandal, tak biedaka wykorzystać za nędzne milion dolarów rocznie. Ja za takie pieniądze to bym nawet z domu się nie ruszył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SirHoe Re: Michael Jordan w szoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 00:27 Panowie sie pewnie wczesniej inaczej umawiali, a teraz prezes pokazal kto rzadzi. To musi bys odjazdowa sprawa wywalic najlepszego koszykarza jaki gral (pewnie i tak by odszedl). A na menadzerce to sie tam malo kto zna. Dajcie mi CLE na 3-5 lat a mistrzostwo NBA zdobede (jak dobrze pojdzie to nawet 3x w 5 lat), jak nie to zwrot pobranej kasiory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkonza bo taki z niego prezes jak bejsbolista IP: *.ie.com.pl 09.05.03, 09:53 bo taki z niego prezes jak bejsbolista to ze ktos umie grac w kosza nie oznacza ze sie nadaje do innych rzeczy, tez bym go wywalil, to dumny, pewny siebie, bezczelny (bo byl najlepszy w kosza) czlowiek, nie nadaje sie do wspolpracy z innymi, on musi byc gwiazda - on moze byc tylko najwazniejszy, inna rola mu nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAIN Tez bym sie czul oszuklany grajac za milion$ rocznie! IP: 193.206.63.* 09.05.03, 12:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mACIEK OPINIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 12:08 Jetem zdania, ze strata Michaela Jordana,zywej legendy kosza, jest bardzo duza pomylka.Chyba,ze sie myle.Czas pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś