Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Matura koliduje Radwańskiej z J&S Cup

IP: 80.51.47.* 22.03.07, 03:44
    Dziwne ma priorytety ten jej ojciec... Matura jest ważniejsza od jakichś meczów, a jego słów wynika wprost przeciwnie, po za tym co bedzie jak ona pojdzie na studia? Zreszta bez matury i tak sie nie dostanie, wiec moze bedzie miala wiecej czasy na te swoje tenisy...
    Obserwuj wątek
      • Gość: alek bullshit-- matura to pikus... IP: *.tx.res.rr.com 22.03.07, 04:46
        kazdy balwan ma mature
        • Gość: KELO Re: bullshit-- matura to pikus... IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.07, 05:28
          A są takie "alki", co i mkatury nie maja, a po internetach pisza. Tobie kasa
          juz wszystko zacmiła.
          • Gość: kacper Re: bullshit-- matura to pikus... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:02
            Facet akurat ma rację.
            Adze potrzebne jest tylko jej zdanie, co obecnie nie jest trudne. Przecież i tak
            będzie zarabiała na chleb i realizowała się jako tenisistka - przynajmniej przez
            najbliższe pare lat. Potem studia może sobie kupić, pare tysiaków i już ludzie u
            nas mają tego magistra z nieśmiertelnego Marketingu i Zarządzania.
            Teraz obniżono próg zaliczenia do 30%, a i to Giertych chciał załagodzić
            amnestią, więc zdać nie jest tak trudno. Więc czemu dziewczyna ma się martwić.
            A są takie "KELE" co maturę mają, ale nauka polskiego ich miłością do polskich
            znaków nie zaraziła i idą na łatwiznę jak dzieffczyny z blogow boshe.
      • Gość: kinky A czy Federer ma maturę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:30
        Na szczęście panna Agnieszka ostatnio szybko odpada z turniejów, ale to pewnie
        tylko po to, aby mogła poświęcać się nauce. Co tam tenis. Na maturze napisze o
        bitwie pod Pskowem, Wokulski bohater romantyczny czy pozytywny? i inne takie
        bzdety. Pójdzie na studia, a potem wyjedzie za granicę zmywać gary. A tenis?
        Tenisista bez matury? W ogóle co to za zawód tenisista? To przecież tylko
        pozalekcyjne hobby - fanaberia. Nic to, że niektórzy zarabiają na tym miliony,
        ale to ci inni nie dla nas Polaków-szaraków. Nie ma to jak matura - przepustka
        do lepszego świata: studia, praca, dzieci, mąż - śmierć.
        • Gość: Darek Re: A czy Federer ma maturę? IP: 217.153.6.* 22.03.07, 09:34
          Masz rację. Tym bardziej, że Agnieszka w wywiadach sama przyznaje, że w stawia
          głównie na tenis.
      • Gość: rolka Najwyzej obejmie ja amnestia Romana;) IP: 212.160.86.* 22.03.07, 09:38
      • Gość: riposta Re: Matura koliduje Radwańskiej z J&S Cup IP: 198.28.69.* 22.03.07, 10:02
        ludzie wy naprawde zyjecie w innym swiecie. wielkie halo z ta matura, jak ktos
        napisal srednio zdolna osoba zda mature. a przeciez ona i tak juz nie bedzie
        pracowac 8h w zakladzie i czekac az kukulka wybije aby isc do domu. dziewczyna
        juz zjezdzila wiecej swiata niz my wszyscy razem i spokojnie w zyciu sobie
        poradzi, jako trener, coach, menedzer, komentator, itp.
      • Gość: kiks Matura koliduje Radwańskiej z J&S Cup IP: *.catv.net.pl 22.03.07, 10:22
        Na delikatne stópki najlepiej robi chodzenie/bieganie boso, np. po owej plaży.
        Bikila Abebe biegł boso ulicami Rzymu po złoty medal 42 km 196m i stóp nie
        obtarł sobie. To był sportowiec!!
        • Gość: Irek Re: Matura koliduje Radwańskiej z J&S Cup IP: *.chello.pl 22.03.07, 21:20
          Ja jednak wrócę do matury, żeby nie zostało jako ostatnie "głupie słowo" (że matura nic nie znaczy przy grubych tysiącach dolarów, albo całkiem mało).
          Wiem, że bęcwała nie przekona argumentacja. Żeby trafić komuś do jego pomyślunku, najpierw musi być ten pomyślunek. Jasne, że po obu stronach.
          No więc zakładając, że ja - mający maturę - mam i jaki taki pomyślunek (teraz rozumiany jako szerokie horyzonty myślowe, umiejętność uczenia się i elementarna wiedza o świecie materialnym i duchowym), uważam, że jest jest on (ten pomyślunek) wiele wart. Więcej, niż grube tysiące dolarów.
          Wiem, że gdybym miał te grube tysiące, może uważałbym inaczej.
          Ale jestem pewien, że przy pomyślunku (tzn. mając jaki taki) mam szansę zdobywać i to nawet wielokrotnie grube tysiące, a także jeszcze parę innych wartości i dóbr. Gdyby natomiast tak się zdarzyło, że zdobywszy tak lub inaczej grube tysiące utraciłbym je (pożar, powódź, plajta banku itp.), bez pomyślunku nie miałbym szansy na powtórzenie tej zdobyczy osiągniętej dzięki dość krótkotrwałej kondycji fizycznej i elementarnej inteligencji niezdolnej do twórczego działania w innych dziedzinach.
          Dla jasności: lubię wszystkie Radwańskie, szczególnie zaś tę, która chodziła do szkoły muzycznej. Jestem przekonany, że są to mądre dziewuchy, tak jak ich rodzice. I kariery sportowe traktują jak ważne epizody w życiu, lecz nie na całe życie.
          To tak, jakby pianista lub skrzypek nie wiedział, że może utracić sprawność palców i dłoni. A może, niestety.
          Możn a też, oczywiście, jak Agata W., po osiągnięciu szczytu (mistrzostwa olimpijskiego) pracować w MPO i dobrze zarabiać. Ja jednak Radwańskim życzę innej przyszłości i wierzę, że one nie skończą na wysypisku. Robota jak każda inna, a do tego b. dobrze płatna. Ktoś tam musi pracować. Ale tam ju z wkrótce wystarczą roboty, tzn. maszyny (bez matury).
      • Gość: Tenisboy Matura koliduje Radwańskiej z J&S Cup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 15:18
        18 lat ma tak .... od kiedy rocznik 89 zdaje mature w tym roku ???????? ....
        chyba ze ona poszła szybciej do szkołoy czyli majac 6 lat poszła do 1 klasy
        podstawowki .... albo nie wiem co innego ....
        • Gość: kobieta Re: Matura koliduje Radwańskiej z J&S Cup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:59
          To chyba dobrze. W bardzo wielu krajach rozpoczyna się regularną naukę w szkole
          od 6-go roku życia i jakoś sobie radzą :-) Jakoś przy wspaniałej reformie
          oświaty z '99 o tym nie pomyśleli i przeciętne polskie dziecko jest do tyłu w
          stosunku do brytyjskich np.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka