Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Otylia dobra jak nigdy w życiu

IP: 62.233.214.* 22.03.07, 23:46
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: goya Otylia dobra jak nigdy w życiu IP: *.dynamic.rogerstelecom.net 23.03.07, 01:03
        Otylko !
        Trzymam kciuki !
        Pozdrawiam
        • Gość: starski Re: Otylia dobra jak nigdy w życiu IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 23.03.07, 01:21
          Ja tez. Dobrych startow zycze. Trzymam kciuki.
          • Gość: hrb Uszaszowski Zycze Tobie samych zwyciestw,Otylio,w wodzie i... IP: *.VIC.netspace.net.au 23.03.07, 02:22
            na ladzie !!
            • znajomy_jennifer_lopez Żądam sprostowania 23.03.07, 07:57
              Może zresztą nie tyle sprostowania co rzetelności. Z tego:

"...oddalonej o dwie bite godziny jazdy tramwajem w 34-stopniowym skwarze. Australijczycy - mimo próśb Polaków - nie zapewnili wolnych torów na basenie na Rod Laver Arena, głównym obiekcie mistrzostw (...)

dokładając jeszcze to:

"W czwartek biało-czerwoni wchodzili więc na basen przez magazyn, przebierając się w kabinach znanego systemu toaletowego Toi Toi."

wynika że Australijczycy to straszne świnie, które wysłały Polaków gdzieś na obrzeża świata gdzie na dodatek muszą sie przebierać w kiblach. I tak bym pomyślał gdyby nie to:

Paweł Słomiński: "Biorąc pod uwagę, że musieliśmy szybko zmienić miejsce przygotowań z Nowej Zelandii na Brisbane w Australii (ciach!)
              Czyli jak? W ostatniej chwili musieli zmienić rreningi z Nowej Zelandii na Australie?
              Nie wiem jak jest w końcu ale z wypowiedzi trenera wynika raczej iż to że siedzą w Toi-Toiach bo skutek tego że im treningi w NZ nawaliły i 'nieoczekiwanie' musieli trenować w Australii.
              Tekst "Australijczycy mimo próśb Polaków" prosze zmienić na "niestety Australijczycy nie mogli udostępnić torów ponieważ były one już duzo wcześniej zarezerwowane przez inne ekipy a Polacy w Melbourne zjawili sie w ostatniej chwili, awaryjnie zamiast NZ"
              Gazeta szuka taniej sensacji czy po prostu chce wzbudzić niechęć Polaków do innych narodów? Niby na LPR najeżdzają a sami...
              • Gość: poziom Nie masz prawa startować dla Polski... IP: 212.160.172.* 23.03.07, 08:18
                jw
            • Gość: gosciu do Wielkich Obroncow. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:49
              jakby taki czyn popelnil Giertych, czy Kaczynski to byscie zakrzyczeli ich,
              wiec pomyslcie cos najpierw, a pozniej jeszcze raz pomyslcie, pozniej siadzcie
              i jeszcze, jeszcze raz intensywnie pomyslcie i moze wtedy Wam przejdzie ochota
              na pisane.
        • Gość: Veb Co za cep to pisal?????????????????? IP: *.80-20.com.au 26.03.07, 07:34
          Maribyrnong jest jedna z najblizej do city polozonych dzielnic Melbourne!!!! 10
          minut samochodem. Jakby los zadal sobie troche trudu (sprawdzil strone
          komunikacji miejskiej lub zapytal kogos) to nie wsiadlby do tramwaju ktory
          jedzie dookola miasta (zreszta 50 min nie 2 godziny!!!) tylko wsiadl w inna
          liniena przystanku i podjechal kawalek do pociagu miejskiego, ktory zawiozlby go
          do samego centrum w 12 minut.
      • Gość: fpitt OTI IP: *.telprojekt.pl 23.03.07, 03:56
        .. nie wiem , co wykasowaLI. Widze, c o Ci daja "innni". Kochamy Cie, a to
        znaczy, ze jestesmy z Toba i w szczesciu i zalobie. Jestes WIELKA. Amen.
        Pozdrowka.
        P.S. Chyba mi zaniikaja kciooki! trzymam je ciagle za Ciebie. Nie uzywam.
        ../.Rzeczywiscie Zaczynaja zanikac. Ale to Moj problem. Wybacz. Jestem z Toba.
        Pieknie WALCZYSZ.I chyba ON to wie...
        • Gość: marcy Cała prawda w słowach trenera... IP: 62.233.204.* 23.03.07, 09:24
          "W przypadku kobiety nie można nic przewidywać, bo w grę wchodzą olbrzymie
          emocje"

My faceci uczymy się tej prawdy całe życie, i nie możemy się nauczyć... ;)

Płyń Oti, płyyyyyyyyyyń!!! Jesteśmy z Tobą!!!!!
      • Gość: Przemo z Melbourne Niski poziom dziennikarstwa... IP: *.toll.com.au 23.03.07, 05:05
        Może szanowny Pan by spróbował się czegoś dowiedzieć o Maribynong zanim zacznie
        pisać bzdety o 2h jazdy z centrum? Jak na Melbourne ta dzielnica to prawie
        City...
        • Gość: m z mel Re: Niski poziom dziennikarstwa... IP: *.exportsolutions.com.au 23.03.07, 05:27
          "Maribyrnong to miejsce na końcu świata i wydaje się, że dalej jest tylko
          Tasmania. "

Ha ha ha, klasyka.
      • Gość: darek Po tym wyroku powinni ja wycofać. Umiaru! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.03.07, 06:08
        Zapadł wyrok. Została skazana na więzienie. Wiem , że się odwoła aby przeciagać
        sprawe i to mnie nie dziwi. Dziwi mnie natomiast ze zdecydowała się na starty
        sportowe a zwiazek ją powołał. Duzy niesmak.
        • Gość: gramrozsądku Re: Po tym wyroku powinni ja wycofać. Umiaru! IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.03.07, 08:07
          to idź się zerzygaj i już tu nie wracaj
        • Gość: marcy Sam się miarkuj. IP: 62.233.204.* 23.03.07, 09:31
          Wypadek samochodowy. Straciła brata, najbliższa osobę. Została osądzona przez
          sąd. Została skazana. Ile jeszcze cierpienia chcesz jej dorzucić? Myślisz że
          nie ma poczucia winy, że nie cierpi, że to nie TRAGEDIA?! Walnij się w głowę.

Masz rodzeństwo? Jeździsz autem? To wyobraź sobie siebie w jej sytuacji.
          Tak trudno uruchomic wyobraźnię? Co za mściwi ludzie chodza po tej ziemi...
      • Gość: issaurus Otylia szybka prawie jak w czasie wypadku... IP: 80.50.20.* 23.03.07, 06:20
        ...
      • Gość: Rebeca Z..A.Z.D.R.O.S.N.E, zakompleksione bałwany IP: *.as.kn.pl 23.03.07, 08:27
        Jak zwykle: zazdrość i zawiść.Aż was skręca. Zal mi Was, bo taka zawisc bierze
        się z kompleksów. Ruszcie d..y i zapracujcie na cos w zyciu, zamiast każdemu źle
        życzyć. Z nieba jej sukcesy nie spadły. A co do wypadku....też tak będziecie
        gadać, jak wam się takie nieszczęście przydarzy? Czy może Panem Bogiem jesteście
        i wiecie co was spotka? Ideały chodzące, co tylko przed komputerem potrafią
        siedziec i po kazdym ,,jeździć". Żenada!

NIE osądzaj, jesli sam nie chcesz zostać osądzony.
      • Gość: jatzenty e tam IP: 194.213.204.* 23.03.07, 08:35
        myślałem, że chodzi o jazdę samochodem, to by były emocje
      • Gość: Obiektywnie Wreszcie IP: 193.239.36.* 23.03.07, 09:08
        Kochana Otylka może się zrelaksować i bez żadnych problemów popływać sobie w
        baseniku. Koszmar minął. Za rok znowu siądzie za kierownicą, a potem hulaj dusza
        piekła nie ma! Życie nabierze różowych barw! Znowu będzie można wymijać na
        trzeciego!
        • nokryd Re: Wreszcie 23.03.07, 11:06
          Gość portalu: Obiektywnie napisał(a):

> Kochana Otylka może się zrelaksować i bez żadnych problemów popływać sobie w
          > baseniku. Koszmar minął. Za rok znowu siądzie za kierownicą, a potem hulaj
          dusz
          > a
          > piekła nie ma! Życie nabierze różowych barw! Znowu będzie można wymijać na
          > trzeciego!

Posłuchaj głąbie : NIE WYPRZEDZAŁA NA TRZECIEGO - więc nie twórz !!!
      • Gość: sylwia otka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 09:14
        Ja juz sie nie moge doczekac relacji w niedziele!!! Tak bym chciala na zywoo to
        zobaczy c
        trzymam kciuki!!!! powodzenia!!!
      • nekia0000 Otylio jestes wielka 23.03.07, 09:23
        Czymam kciuki a na pewno wygrasz
      • Gość: gość portalu Otylia dobra jak nigdy w życiu IP: 213.77.7.* 23.03.07, 09:35
        szybka w wodzie i w samochodzie!!!! tylko szkoda, że wraz ze wzrostem prędkości
        ubywa Pani Otylii rozumu!!! Wstyd, po prostu wstyd. To, że sie nie przyznała, a
        jej obrońcy wymyślali coraz to nowe powody, dla których powinna być uznana za
        niewinną, to jest obraźliwe dla niezyjącego brata Pani Otylii. To sie po prostu
        w głowie nie mieści!!!
      • Gość: gosciu Ministerstwo Prawdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:03
        Oto wlasnie jest GW czyli Ministerstwo Prawdy --> piekny wywiad, ale o wyroku
        nie wspomnane, wszystko zatajone, bo oni bronia Otylii i teraz kazdy dziennikarz
        jedzie po tej linii. Brawa.
      • Gość: kasik Otylia dobra jak nigdy w życiu IP: *.citynet.pl 23.03.07, 10:04
        A może by sie tak dokształcić:Otylia nie została skazana na więzienie, ale na
        karę OGRANICZENIA wolności a to są dwie różne kary!!!!
        Poza tym ten tylko się nie myli, który nic nie robi, każdy w życiu popełnia błędy.
        Ważne żeby się zebrała w sobie i pokazała rywalom gdzie ich miejsce.Trzymamy
        kciuki Otylko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gosciu Re: Otylia dobra jak nigdy w życiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:46
          "poza tym ten tylko sie myli, kto nic nie robi"

wiesz kto to powiedzial? Lenin.

dla niektorych jest lepiej, zeby nic nie robili, a sprawiedliwosc jest
          sprawiedliwoscia, czy tego chcesz, czy nie.
      • Gość: kmo "Otylia szybka jak nigdy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:08
        "Otylia szybka jak nigdy" - gdy zobaczyłem ten tytuł na głównej stronie myslalem, że bedzie to o czymśinnym, bo jednak w samochodzie jest szybsza niż w plywaniu
        • yavorius ho ho ho 23.03.07, 10:17
          Tchórzliwe anonimowe dziecko Neostrady przemówiło...
          • distorted no chyba nie zaprzeczysz, że na lądzie jest 23.03.07, 11:26
            szybsza niż w wodzie (?) :)
      • joushua Zalosne ordynarne pyskate babsko. 23.03.07, 10:24
        Powinna byla dostac 9 miechow, ale nie w zawiasach. Przychodzi na rozprawe i
        zuje gume. Szkoda, ze nie przyklei pod stolem, chociaz moze to babsko tak
        wlasnie zrobilo.
      • Gość: joushua Szybka chyba we wchodzeniu w zakret... IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 10:45
        Wredne babsko...
      • distorted Woda stawia większy opór ---> 23.03.07, 11:25
        ----> stąd ku radości pozostałych użytkowników basenów nie rozwinie w niej tak
        zabójczej prędkości jak na lądzie...
        • Gość: mateusz brandauer Re: Woda stawia większy opór ---> IP: 156.17.220.* 23.03.07, 11:42
          moja żona za potrącenie kobiety dostała 2 lata w zawieszeniu na 4 lata.
          Zaznaczam tez byla trzezwa, nie jechala 110 czy 140.
          piszecie ze ona juz kare moralna poniosla bo to byl jej brat i takie duperele.
          tylko ze kara moralna nie ma nic wspolnego z wyrokiem sadu. moja zona tez
          plakala, cierpiela nieposzlakowana opinia itd.
          zastanowicie sie czy jak ojciec zabije dziecko a matka tego dziecka wybaczy
          swojemu mezowi to czy sad powinen to wziasc pod uwage i dac miejszy wyrok -
          parodia, a tak jest w tym przypadku. jakis babski mutant przegina pale
          samochodem i jeszcze cala polska wspolczuje temu bizonowi na sterydach.
          ten pseudo-motylek jest traktowany inaczej. kazdy z nas juz by siedzial, ja nie
          jestem za tym zeby ona poszla siedziec ale jakies min przyzwoitosci niech
          zachowa, a nie pitoli bzdety i nie przyznaje sie do winy. niech dostanie max
          wyrok w zawiasach. na koniec ta prokurator, to juz jest parodia. baba ma ja
          oskarzac a zamiast tego robi jakies dziwne uniki i wali w TV przed cala polska
          ze otylka (po imieniu) itd.
          teraz wiem ze nie zyje jak to niektorzy chca w panstwie prawa, mam idealne dwa
          przyklady mojej zony i tego mamuta i do tego rozne wyroki. moja zona wysoki za
          bzdet a ta niski za smierc
      • Gość: Alex Re: Zalosna joushua IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 11:32
        Speirdalaj...
      • czarek47 Otylka - trzymam kciuki !! 23.03.07, 11:32
        pokaz leszczom jak sie plywa !!!!
        • Gość: eager Re: Otylka - trzymam kciuki !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:30
          hmmm przebierali sie w kibelkach??a czy przypadkiem basen nie jest postawiony
          tymczasowy na miejscu kortów tenisowych??pewnie wszyscy sie tak przebieraja...no
          i jeszcze jedno, jazda z drugiego konca miasta tramwajami??na MS??oj jakos
          wierzyc mi sie nie chce...nawet jesli organizatorzy nie zapewnili dojazdu
          klimatyzowanymi busami, to chyba nasz zwiazek stac na wynajecie dla
          reprezentacji takiego...szkoda by było wydanej kasy na zgrupowania na florydzie
          i w NZ gdyby nasi pływacy mieliby forme stracic w nieklimatyzowanym
          tramwaju...no chyba, ze to spisek australijczyków na naszej
          reprezentacji...smieszny ten tekst...mam wrazenie, ze dziennikarze boja sie
          zadawania pytan trenerowi i otylii wprost...mam jednak nadzieje, ze otylia
          pogoni kota swoim przeciwniczkom a po powrocie zwoła konferencje i porozmawia z
          dziennikarzami o sprawie, która tak wszystkich interesuje...i dziennikarze beda
          mieli odrobine odwagi i zadadza mistrzyni(mam nadzieje!)te wszystkie niewygodne
          pytania... a ona na nie odpowie...tak jak normalna dziewczyna, która popełniła
          niechcacy błąd zapłaciła za niego duza cene...ale chce zyc dalej...bo co ma
          robic??moze dowiemy sie co ona czuje??
      • szerb Otylia Otylia Otylia Otylia Otylia Otylia Otylia 23.03.07, 12:40
        Otyli kichnela, Otylia sie zdenerwowala, Otylia poszla pozno spac
        Otylia nie zjadla calego sniadania, Otylia musiala sie przebierac w toalecie toitoi
        OK rozumiem obsesje dziennikarska i sklonnosc do latwizny to jest ostatecznie G
        Wybiorcze

A moze teraz cos na temat pozostalych kadrowiczow?

• airborell Re: Otylia Otylia Otylia Otylia Otylia Otylia Oty 26.03.07, 12:41
          Ile medali MŚ i IO zdobyli pozostali kadrowicze, a ile Otylia?

Spoko, jak Korzeniowski wygra z Phelpsem i pobije rekord świata, to o nim też
          będą mówić.
      • Gość: T plywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 11:52
        Pan Radoslaw Leniarski chyba nigdy nie byl w tak duzym miescie jakim jest
        Melbourne . Melbourne ma 3 strefy , a Maribyrnong lezy w pierwszej strefie
        czyli centralnej . Z jednego kranca miasta na drugi jest okolo 200km. Jak sie
        cos pisze to trzeba miec wiadomosci, a nie pisac glupstwa i wprowadzac ludzi w
        blad. Papier wszystko przyjmuje. I jak tu czytac takie durne gazety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka