Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Otylia płacze, a trener jej nie poznaje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:11
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: charlee Re: Otylia płacze, a trener jej nie poznaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:31
        kurka jak ja jej zycze sukcesów i siły, aby się podniosła po tym wszystkim.
        Gdybym mgógl napisac jej list motywacyjny i gdzies wyslac to bym to zrobil
        zbierajac przy tym 100tys podpisów.

Smierc brata to dla niej najwieksza kara. Zadna praca w czynie spolecznym czy
        kara w zawieszeniu nic nie zmieni. Jest tylko marnym dodatkiem.

Otylka trzymaj się! jestem z tobą
        • ramm.stein Re: Otylia płacze, a trener jej nie poznaje 28.03.07, 18:13
          Gość portalu: charlee napisał(a):

> Smierc brata to dla niej najwieksza kara.

Przypominasz mi stary dowcip: jak sie nazywa dziecko, ktore zjadlo mamusie i
          tatusia? SIEROTKA.
          • Gość: observator Re: Otylia płacze, a trener jej nie poznaje IP: *.tpl.toronto.on.ca 28.03.07, 18:54
            Nigdy nie spotkalem tak zawistnych ludzi jak Polacy, zawisc malostkowa i
            tchorzliwa, ktorej brzydza sie inni a ktora tak bardzo identifikujue Polakow w
            kraju, a ktora tak doskonale kamufluja gdy znajda sie poza krajem, uderza
            zwlaszcza w tych, ktorzy odniesli sukces. Ale brakuje Wam odwagi, zeby zabrac
            sie za porzadek spoleczny w kraju, nie mowiac o solidarnosci spolecznej. To w
            sumie zenujace.
            • Gość: hgggg Re: Otylia płacze, a trener jej nie poznaje IP: *.chello.pl 28.03.07, 19:05
              Observator naprawde ja tez nie wiem skad sie biora tacy ludzie, no ale widocznie obracam sie w zlym towarzystwie bo nie znam nikogo takiego...
              • swistak336 Oto Polska właśnie. 28.03.07, 19:48
                Sukces bliźniego Polaka nie cieszy. Prawdziwy "Polak-katolik patriota z PiS" cieszy się, gdy innemu się nie uda, bo porażka innych łagodzi jego własne kompleksy i brak sukcesu.
                • Gość: observer Re: Oto Polska właśnie. IP: *.aster.pl 28.03.07, 20:32
                  Głupiś, ot co, liberale...
                • Gość: m Re: Oto Polska właśnie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:37
                  swistak336 napisał:

> Sukces bliźniego Polaka nie cieszy. Prawdziwy "Polak-katolik patriota z PiS"

stuknij się w ten pusty czerep.
                • Gość: tk Re: Oto Polska właśnie. IP: *.aster.pl 28.03.07, 22:44
                  Oj świstak, swistak - przykre to, ale jestes idiotą.
                  • Gość: zeb Re: Oto Polska właśnie. IP: *.pwpw.pl 29.03.07, 08:43
                    Uważam że świstak ma rację , PiS opanował wszystko.Mam nadzieję że ich żądy
                    skończą się raz na zawsze wraz z końcem kadencji.Pozdrawiam świstaka.
                • Gość: Dziadziuś Chłopa jej trza, panie, chłopa koniecznie na gwałt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 12:41
                  Jak się zadurzy dziewucha i pod spodniczką trochę ktoś połechce to zapomni o głupotach i weźmie się do roboty. Chłopa jej trza, panie, chłopa koniecznie na gwałt
            • Gość: observer Re: Otylia płacze, a trener jej nie poznaje IP: *.aster.pl 28.03.07, 20:19
              Piep.... 'rusznij' najpierw szarymi komorkami , potem coś skleć. Złamała prawo,
              zabiła człowieka, teraz "jest niewinna". Prawo jest jednakowe dla wszystkich,
              jeżeli jesteś jeszcze bardzo młody, to przypominam konstytucję.... A swoją
              drogą, chciałbym poznać Twe wypociny, w przypadku, gdyby zabił ktoś ZNANY
              bliskiego z twojej rodziny.... czego szczerze, ci nie życzę. A wystarczyło nie
              kręcić po wypadku.... przyznać się błędu...tylko tyle... teraz to ona "mi
              lotto", dobry sportowiec, człowiek zero...
              • Gość: m Re: Otylia płacze, a trener jej nie poznaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:40
                dupek jesteś, nagonasz fakty jak donald tusk (też dupek notabene)
              • Gość: dolfuss Re: Otylia płacze, a trener jej nie poznaje IP: *.chello.pl 29.03.07, 23:38
                i co myślisz debilu, że ona się z tego cieszy? Pewnie wszystkie medale by oddała
                aby to cofnąć. Myślisz, że ona płacze bo zły jest wyrok sądu. Przypatrz się tej
                dziewczynie. Ona myśli o tym, że zabiła brata debilu a nie o wyroku. Nikt tu nie
                napisał, że wyrok nie jest sprawiedliwy. Ludziom jest szkoda dziewczyny i tylko
                tyle. Co byś robił jak ty byś był w takiej sytuacji i wszyscy by się na ciebie
                patrzyli jak na morderce?
                Otylia - trzymaj się dziewczyno i pływaj dla brata!
          • pitek1001 Z głupote czasem płaci się najwyższą cene 28.03.07, 21:40
            Ale to nie powód aby ją skasować.
            Czasem trzeba sobie uswiadomić ile kucy ma się pod maską i jak to jest jak
            konie poniosą.
            Szkoda, że czesto tacy ludzie nie przewidują co się może stać, ale dowiadują
            sie o tym po fakcie. A polskie drogi nie sprzyjają ułańskiej fantazji.
        • Gość: gosc Re: Otylia płacze, a trener jej nie poznaje IP: *.pool.tvnet.hu 28.03.07, 18:37
          > kurka jak ja jej zycze sukcesów i siły, aby się podniosła po tym wszystkim.
          > Gdybym mgógl napisac jej list motywacyjny i gdzies wyslac to bym to zrobil
          > zbierajac przy tym 100tys podpisów.

list motywacyjny? Chyba do innej pracy, bo plywaczka juz z niej zadna :(

> Smierc brata to dla niej najwieksza kara. Zadna praca w czynie spolecznym czy
          > kara w zawieszeniu nic nie zmieni. Jest tylko marnym dodatkiem.

Ona ma sie podniesc? Czlowieku co ty wypisujesz? Przeciez to ona zabila swojego
          brata, nieostrozna i brawurowa jazda. Moim zdaniem powinna siedziec za kratkami
          a nie jezdzic po Swiecie po zawodach...

> Otylka trzymaj się! jestem z tobą
          • Gość: kon Re: Otylia płacze, a trener jej nie poznaje IP: *.chello.pl 28.03.07, 19:07
            Ciebie leszczu nie powinno to obchodzic, bo jedynymi osobami, ktorzy moga jej miec za zle co zrobila jest jej rodzina...ty jestes tylko malym czlowieczkiem, ktory nie potrafi sie wczuc w tragedie innego czlowieka.
          • Gość: tgg Re: Otylia płacze, a trener jej nie poznaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:29
            Ty wiesz co ona powinna najlepiej patafianie. Napewno jej brat tez by chcial by
            siedziala w wiezieniu zamiast jezdzic po zawodach. Taki wypadek moze spotkac
            kazdego,przeciez to jest moment.

Trzymaj sie Otylka, jestem z Toba...
        • Gość: Mikaś Re: Otylia płacze, a trener jej nie poznaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 20:52
          Biedna Otylia! Wiem, co to znaczy przegrywać(poczułam to wiele razy na własnej
          skórze!) ale to co ona przeżywa to okropieństwo! Otylka trzymaj się!!!
      • Gość: myha Otylia - trzymaj się! IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.07, 17:33
        spotkała ją ogromna tragedia. i niby wszytsko ok, bo poradziła sobie z tym
        wszystkim. ja jednak myślę, że niezaleznie od opinii psychologów i trenerów to
        już zawsze będzie gdzieś w niej - bardziej lub mniej głęboko. będzie osłabiało
        ją wewnętrznie. i czasem, przy mniej lub bardziej trudnych sytuacjach w jej
        życiu będzie wyłaziło i dwało o sobie znać. takie rzeczy zmieniają ludzi na
        zawsze i nie da się już potem normalnie żyć. można próbować, starać się - i
        będzie to może na normalne życie wyglądało. ale tylko ta jedna osoba będzie
        wiediała, co i jak. co jest prawdą a co tylko ładną fasadą za którą kryje sie
        cierpienie.

życze Otylii dużo sił i dużo przyjaciół dokoła. bo tylko on potrafią podtrzymać
        na duchu, albo pociągnąć do przodu w najtrudniejszych chwilach.
        • ramm.stein To sie nazywa sumienie 28.03.07, 18:08
          Gość portalu: myha napisał(a):

> spotkała ją ogromna tragedia. i niby wszytsko ok, bo poradziła sobie z tym
          > wszystkim. ja jednak myślę, że niezaleznie od opinii psychologów i trenerów to
          > już zawsze będzie gdzieś w niej - bardziej lub mniej głęboko.

Mowia na to SUMIENIE. Moze dotarlo do niej, ze nie "spotkala ja tragedia" tylko,
          ze to ONA SPOWODOWALA TRAGEDIE? Tylko dlaczego dopiero po wyroku, na ogloszenie
          ktorego nawet nie przyszla?
          • exces Re: To sie nazywa sumienie 28.03.07, 18:49
            A ty byś przyszedł?
            Jesteś zapyziałym moherem. I do tego pewnie jeszcze miłującym , wybaczającym ,
            praktykującym i przekazującym co niedzielę ZNAK Pokoju! Zal takich jak wy...
          • Gość: logo Jak miała przyjść (tu epitet w stosunku do gościa) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.03.07, 22:34
            jak była w tym czasie już z reprezentacją POLSKI w Australi na Mistrzostwa
            Świata w Pływaniu.
      • Gość: p wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:36
        moim zdaniem dobija ja sprawa wypadku jest winna i nik tego nie zmieni...
        biegli orzekli ze wykonala jedyny sluszny manewr ale to ona nikt inny
        doprowadzila do tak niebezpiecznej sytuacji ze ten manewr byl konieczny...
        swoja brawura i lekkomyslnoscia zabila brata i musi z tym zyc... jak widac nie
        umie i nie bede zyczyla jej powodzenia bo uwazam ze powinna sie wstydzic za to
        co zrobila
        • Gość: dew Re: wypadek IP: *.chello.pl 28.03.07, 17:39
          A co kretynko myslisz, ze sie nie wstydzi?Powiem wiecej ona czuje sie winna, ale nie chce sie tym dzielic z takimi hipokrytami jak TY...Nie bylas w jej sytuacje to dlaczego ja oceniasz?
          • ramm.stein Re: wypadek 28.03.07, 18:11
            Gość portalu: dew napisał(a):

> A co kretynko myslisz, ze sie nie wstydzi?Powiem wiecej ona czuje sie winna,

Plywajac sobie na zawodach, zamiast z pokora wysluchac wyroku? Nie badz naiwny.
            Jej psychologowie wmowili, ze brata zabily jakies "warunki na drodze" i to one
            powinny byc skazane.
            • Gość: walk Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 20:06
              > Plywajac sobie na zawodach, zamiast z pokora wysluchac wyroku? Nie badz
              naiwny.
              > Jej psychologowie wmowili, ze brata zabily jakies "warunki na drodze" i to one
              > powinny byc skazane

A co, mieli jej powiedzieć, że sama jest winna? Ona doskonale zdaje sobie z
              tego sprawę i jest jej bardzo ciężko. Dziwi mnie, że niektórzy tego nie widzą.

Trzymaj się Otylia! Ja liczę na złoto w motylku!
              • Gość: m Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:41
                ona pływa nie "sobie na zawodach", ale dla Polski.
        • Gość: kobra Re: wypadek IP: 80.72.40.* 28.03.07, 17:52
          A może postarajmy się być uczciwi wobec siebie i oddzielmy życie prywatne
          Otylii od jej osiągnięć sportowych!!! Nie powiem, wkurzyła mnie jak diabli
          oświadczeniem o niewinności i za to powinna zarobić w głowę. Niemniej jednak -
          jest świetną zawodniczką, którą kochaliśmy i nosiliśmy na rękach i boli mnie,
          że właśnie teraz dopadł ją kryzys, a ludzie, którzy piali peany na jej cześć
          kiedy biła rekordy i zdobywała złote i srebrne medale, w takiej chwili dają jej
          łupnia. Przypomina mi to w jakiś sposób sytuację z Adamem Małyszem, już sobie
          wyobrażam co się stanie, jak zacznie być słabszy, co musi nastąpić. Opanujcie
          się, kiedy trzeba być oburzonym, to oburzajmy się - ale w tej chwili powinniśmy
          dodać tej dziewczynie otuchy - najłatwiej kopie się leżącego!!! Udowodnijmy, że
          potrafimy docenić jej kunszt pływacki nawet teraz, kiedy dzieje się coś złego i
          dodajmy jej otuchy.
          • Gość: bydgoszcz6 Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 19:14
            Popieram w 100% twoje słowa
        • Gość: dolfuss Re: wypadek IP: *.chello.pl 29.03.07, 23:43
          > moim zdaniem dobija ja sprawa wypadku jest winna i nik tego nie zmieni...
          > biegli orzekli ze wykonala jedyny sluszny manewr ale to ona nikt inny
          > doprowadzila do tak niebezpiecznej sytuacji ze ten manewr byl konieczny...
          > swoja brawura i lekkomyslnoscia zabila brata i musi z tym zyc... jak widac nie
          > umie i nie bede zyczyla jej powodzenia bo uwazam ze powinna sie wstydzic za to
          > co zrobila

Wiesz co? ludzka wredność i podłość nie zna granic
      • karolina1979 pierdel 28.03.07, 17:41
        JAK SIE WYROK UPRAWOMOCNI TO DOPIERO BEDZIE PLACZ
        ZA TAKIE CIEZKIE PRZESTESPSTWO MUSI BYC KARA
        KOBIETA OBAWIA SIE KARY I DOBRZE
        POPIERAMY PRWO I SPRAWIEDLIWOSC
        WSZYSCY SA ROWNI WOBEC PRAWA NIEMA MISTROW I ZWYKLAYCH KOWALSKICH
        JESTES PRZESTEPCA TO SIEDZISZ I BASTA
        • Gość: dsf Re: pierdel IP: *.chello.pl 28.03.07, 17:44
          Kolejna moherowa malpa, ktora nie wie,ze w takich sytuacjach orzeka sie kare w zawieszeniu i nie wazne czy jest to Jedrzejczak czy Kowalski...Zycze ci zeby spotkalo cie to samo co ja, moze wtedy okazesz troche milosierdzia blizniemu jak to przystoi podobno katolikom...(ja nim nie jestem a jednak umiem to zrobic i wybaczyc)
          • Gość: A. Re: pierdel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:02
            Tak,to takie typowo polskie piekiełko. Jak tylko zaczęła wystawać ponad szereg(
            czyt.doszła do sukcesów ciężką pracą) i jeszcze nie przewróciło jej się w
            głowie, wspomagała chore ciężko dzieci, to teraz należy jej dokopać,jak jej się
            stało nieszczęście( zawinione czy nie). A'propos ostatnio moi nieletni ( 17,
            18A)tzw.zwykli sąsiedzi zgwałcili po pijaku swoją koleżankę. I wtedy chór
            ciotek kościelnych ubolewał nad ich biednym losem( tacy młodzi, zycie jeszcze
            przed nimi, chcieli się bidusie pobawić jak to młodzież)a na ofiarę wylewały
            wiadro pomyj - sama sobie winna, pewnie ich sprowokowała. Pisały petycję do
            sądu, protestowały przeciwko aresztowaniu,I co chłoptasie dostali zawiasy!!!
            Nigdy nic dobrego w zyciu nie osiągnęli inie osiągną, nie są wzorem dla innych,
            to dlaczego Tak się pastiwcie nad Otylią - ona ze swoją karą będzie do śmierci!
          • Gość: Lis Ludzie, czytajcie wiadomości!! IP: *.gdynia.mm.pl 28.03.07, 18:48
            Jędrzejczak nie dostała kary więzienia w zawieszeniu!!!
        • Gość: stivi to szok IP: *.3.14.vie.surfer.at 28.03.07, 17:44
          sama zakonczy kariere.cisnienie i presja ja zabija.te slowa na forum ,sa tego
          dowodem.stalo sie i koniec.ta dziewczyna musi dalej zyc i nie kopac prosze
          lezacego..............mohery
        • Gość: ktos Re: pierdel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:46
          Popierasz PIS kobito nie widzisz, ze najwieksze przekrety robi teraz partia
          kaczorow?
          Wystarczy pierwszy z brzegu Gosiewski.
          Czekam kiedy jego i reszte rozlicza.
          Tu nie ma rownych sa tylko pisiaki i reszta swiata.
        • Gość: Malgorzatka Re: pierdel IP: *.dsl.bell.ca 28.03.07, 17:54
          wyjatkowo plytki z ciebie czlowieczek - karolino1979 jezeli nie widzisz, ze
          Otylia nie placze z powodu wyroku (kary w twoim mniemaniu a przeciez w takich
          sprawach nie ma wygramnych i pokonanych) tylko z powodow bardzo osobistych ...
          straty bliskiej osoby i wszystkiego co sie z tym wiaze
        • Gość: xxx Re: karolino myślenie nie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:01
          Zwłaszcza Samoobrona siedzi.Ludzie, nie pierdzielcie myślcie.
        • Gość: siouks Re: pierdel IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:09
          walisz kobieto jak potłuczona - za taką rzecz nigdy nikogo nie skazują, dostała
          nawet surowszy wyrok niż dostały zwykły "kowalski" - a jak spróbujesz poczytać
          ze zrozumieniem to zauważysz że nie dostała "pozbawienia wolności" więc nigdzie
          siedzieć nie będzie...
          • Gość: asd Re: pierdel IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:19
            Bo kolezanka ma chyba 13 lat i nie wie co to znaczy wyrok nieprawomocny, ze jak sie uprawomocni to ciagle jest taki sam, ale nie mozna sie od niego odwolywac:)
          • Gość: aurora Re: pierdel IP: *.icpnet.pl 28.03.07, 21:30
            surowszy? oj nie, raczej zwykły kowalski za spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym ma karę WIĘZIENIA w zawieszeniu. i tak na temat - ostatnio czytałam o gościu, co potracił babcie z wnuczkami na przejściu, babcia zmarła, wnuczki przeżyły - i koleś poszedł siedzieć bodajże na dwa lata. a wypadek spowodował nie przez brawurę a przez zwykłą nieuwagę, nawet nie jechał chyba zbyt szybko (coś ok. 50-60 km/h). więc nie pisz mi tu farmazonów, zę zwykły kowlaski miałby lżejszą karę od niej, ja własnie lżej potraktowano, bo tylko ograniczono jej wolnosć i nakazano pracę społeczną. co jest w tym wypadku chyba wystarczajacą karą.
      • Gość: Jurek To jasne: zawinil sad w Plonsku IP: *.58dhcp-020.umb.edu 28.03.07, 17:47
        Zloto dla wytrwalych!
        • tarura Gratulacje dla sądu w Plonsku 28.03.07, 17:52
          za niszczenie biednej dziewczyny,
          której zdarzyło się mieć tragiczny
          w skutkach wypadek drogowy

Gratulacje dla sądu
          za utracone medale w pływaniu

bo przecież nie ma się co spieszyć
          do powrotu do kochanego kraju
          • Gość: fred No tak, przecież zły sąd powinien zaczekać ... IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:00
            ze skazaniem na po mistrzostwach, a może najlepiej na po olimpiadzie, żeby
            "otylka" miała komfort psychiczny. Tylko do której tej w Pekinie, czy jeszcze
            następnej?
            • Gość: siouks Re: No tak, przecież zły sąd powinien zaczekać .. IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:02
              a czemu nie miałby poczekać do końca mistrzostw???

medale są dla Polski ważniejsze niż wydanie wyroku o 2 tyg. wcześniej niż w
              tysiącu podobnych spraw w tym kraju
          • babusz Re: Gratulacje dla sądu w Plonsku 28.03.07, 18:04
            tarura napisała:

> za niszczenie biednej dziewczyny,
            > której zdarzyło się mieć tragiczny
            > w skutkach wypadek drogowy
            >
            > Gratulacje dla sądu
            > za utracone medale w pływaniu

A ilu ludzi moglby wedlug ciebie zakatrupic np. taki Malysz? Jak przeliczasz
            medale na trupy?
            • Gość: siouks Re: Gratulacje dla sądu w Plonsku IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:07
              nic nie rozumiesz - co komu z tego przyszło że wyrok zapadł tydzień temu a nie
              za tydzień????? bo wymiarowi sprawiedliwości i społeczeństwu to rybka - ale
              medale przepadły...
      • Gość: kostek Arogancja ją zgubiła. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.03.07, 17:54
        Nie powinna pokazywać się z orzełkiem na piersi. Moralnie nie zasługuje.
        • Gość: urwis Re: Arogancja ją zgubiła. IP: 195.164.6.* 28.03.07, 18:20
          a kto według Ciebie zasługuje????????????????

ciekawa jestem, czy jak podają w wiadomościach, że Otylia zdobyła kolejny medal,
          to przełączacie te wiadomości???? nie słuchacie? nie kibicujecie? sr..nie w
          banie!!!!!!!!!!! a tak się składa, że o tym, że w tym kraju są równi i równiejsi
          pokazują rządzący krajem! Bo przecież jak poseł przekroczy prędkość, to
          policjant nie może go ukarać mandatem, bo chroni go immunitet. I kto stanowi
          większe zagrożenie? Otylia, która może wsiądzie (a może i nie) za kierownicę za
          rok, czy taki poseł, który czuje się bezkarny?????????
          • Gość: aurora Re: Arogancja ją zgubiła. IP: *.icpnet.pl 28.03.07, 21:33
            nie, ja jej nie kibicuję! i nigdy nie kibicowałam! ma medal - okej, niech ma, nie ma - nie ma dla mnie tragedii.

ale to co pokazała w sądzie, wnioskując o uniewinnienie.............. żadne medale nie usprawiedliwiają braku odpowiedzialności za swoje czyny.
        • leonmiro Re: Arogancja ją zgubiła. 28.03.07, 18:55
          Gość portalu: kostek napisał(a):

> Nie powinna pokazywać się z orzełkiem na piersi. Moralnie nie zasługuje.

Kostek, to może Ty się pokaż i zdobądź jakiś medal dla Polski. Może być w
          zespole z podobnymi Tobie krwiopijcami. Byleby to nie był medal z gówna.
        • Gość: dolfuss Re: Arogancja ją zgubiła. IP: *.chello.pl 29.03.07, 23:48
          ty sam nie zasługujesz
      • ramm.stein Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? 28.03.07, 18:05
        • Gość: gazeta.pl Dopadła ją sztrzyga IP: *.aster.pl 28.03.07, 18:07
          Szkoda ze nioe zdecydowała sie płynac 100m motylkiem.
        • Gość: A. Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:08
          NA pewno tacy jak ty nie dadzą jej zapomnieć. Powiedz, a co ty osiągnąłeś w
          swoim życiu ??? W czym jesteś mistrzem? w DOKOPYWANIU INNYM???
          • ramm.stein Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? 28.03.07, 18:09
            Gość portalu: A. napisał(a):

> NA pewno tacy jak ty nie dadzą jej zapomnieć. Powiedz, a co ty osiągnąłeś w
            > swoim życiu ??? W czym jesteś mistrzem? w DOKOPYWANIU INNYM???

Ja nikogo nie zabilem. I wole to od wszelkich medali i innych zaslug.
            • Gość: siouks Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:11
              bo miałeś tylko więcej farta - zawsze w 100% przestrzegasz przepisów na
              drodze??? (nie ma u nas takich)

• ramm.stein Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? 28.03.07, 18:13
                Gość portalu: siouks napisał(a):

> bo miałeś tylko więcej farta - zawsze w 100% przestrzegasz przepisów na
                > drodze??? (nie ma u nas takich)

Zawsze. Z reka na sercu.
                • Gość: siouks Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:21
                  i bardzo dobrze - mnie sie to nie zawsze udaje

co niestety też nie daje pełnej gwarancji - ja sam najpoważniejszą sytuację
                  grożącą wypadkiem miałem jadąc nawet poniżej dopuszczalnej, w świetnych
                  warunkach itd. a mimo to ledwo mi się udało....
            • Gość: A. Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:12
              To pozostań przy tym.... Ona tegoA. nie zrobiłą celowo ..A wypadki się zdzraję
              i będą zdarzać niestety.
              • ramm.stein Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? 28.03.07, 18:17
                Gość portalu: A. napisał(a):

> To pozostań przy tym.... Ona tegoA. nie zrobiłą celowo ..A wypadki się zdzraję
                > i będą zdarzać niestety.

Tu nic "sie nie zdarzylo" Tu ONA SPOWODOWALA wypadek tragiczny w skutkach.
                Gdyby umyslnie, dostalaby kilka lat odsiadki, a, ze nie umyslnie, dostala tylko
                co dostala. Nie zmienia to faktu, ze to jej zachowanie jest przyczyna smierci
                czlowieka. Plywaczka, nie plywacza, brat, nie brat: CZLOWIEK ZABIL CZLOWIEKA i
                jesli nawet nie potrafi przyjsc do sadu, okazac skruche i pokore, i przyjac
                wyrok, to godna jest pogardy.
                • Gość: asa Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:22
                  Wiesz oczywiscie, ze wypadek mozna spowodowac nawet jadac zgodnie z przepisami? Zycze ci tego z calego serca.
                  • Gość: siouks Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:24
                    nie no, teraz ty nie przeginaj... ja tam nikomu wypadku nie życzę, nawet jak
                    się ze mną nie zgadza w sprawie Otylii :)))
                    • Gość: asdfgd Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:30
                      :) Przeciez to taki zakompleksiony czlowieczek, ktory jest jak robak w zdrowym spoleczenstwie, najlepiej takiego rozdeptac:) A tak na powaznie, nie zycze mu wypadku, ale szlag mnie trafia jak ktos ocenia nigdy nie bedac w podobnej sytuacji.

P.S Moge sie zalozyc, ze ten cwaniaczek nie wyprzedza z predkoscia 90km\h bo to byloby dopiero niebezpieczne.No chyba, ze wyprzedza tylko traktory:-)
                      • ramm.stein Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? 28.03.07, 18:42
                        Gość portalu: asdfgd napisał(a):

> :) Przeciez to taki zakompleksiony czlowieczek, ktory jest jak robak w zdrowym
                        > spoleczenstwie, najlepiej takiego rozdeptac:) A tak na powaznie, nie zycze mu w
                        > ypadku, ale szlag mnie trafia jak ktos ocenia nigdy nie bedac w podobnej sytuac
                        > ji.
                        >
                        > P.S Moge sie zalozyc, ze ten cwaniaczek nie wyprzedza z predkoscia 90km\h bo to
                        > byloby dopiero niebezpieczne.No chyba, ze wyprzedza tylko traktory:-)

Nie bede sie chwalil, jaki mam samochod, ale potrafi jechac z predkoscia 280
                        km/h. Zdarza mi sie jechac ponad 250. tam, gdzie sa warunki ku temu. Mam 30 lat
                        jazdy bez wypadku i przejechanych okolo 3 milionow kilometrow. Bez wypadku.

Jezdze z a w s z e zgodnie z przepisami. A gdyby mimo tego zdarzylo mi sie
                        uczestniczyc w wypadku, w ktorym zginal czlowiek, niezaleznie od poczucia winy
                        stawilbym sie w sadzie i z pokora wysluchal wyroku, zamiast w tej godzinie
                        zajmowac sie moja kariera, sportowa, czy inna. i o to glownie chodzi, ze ona nie.
                        • Gość: aaa Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:51
                          Wychodzi na to,ze przejezdzasz okolo 8 tys km miesiecznie?Musisz chyba byc kierowca TIRa? Zreszta niewazne, sprobuj przynajmniej jej troche wspolczuc, to nie jest trudne...
              • Gość: aurora Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.icpnet.pl 28.03.07, 21:35
                gdyby nie brawura i bezmyślność niektórych kierowców wiele wypadków by się nie zdarzyło (między innymi ten tutaj tak gorąco dysktuowany). bo to nie są nieszczęśliwe wypadki - to są skutki bezmyślnosci, nic więcej. i pól biedy jak sprawca sam sobie robi krzywdę, gorzej jak "przy okazji" zabija innych.
            • Gość: Jarek Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 19:14
              Ona tez nie. To byl wypadek. W porzadku z jej winy, ale to byl wypadek. I
              przestan juz pie..c dzieciaku.
        • Gość: sceptyk Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.amuz.wroc.pl 28.03.07, 18:15
          Jeżdze do pracy codziennie kilkadzieisąt km elegancką dwupasmową drogą. problem
          w tym że jeżdże zgodnie z przepisami- z reguły sam jeden, ryzykując swoje
          zdrowie i życie.W imięczego mam zginąć na drodze. Dla paru złotych krążków?
          Zamiast brata mógłby być to każdy z nas jadąc z przeciwka czy idąc poboczem.
          Dopóki kary nie będą wysokie i odstraszające nic się nie zmieni. Kara dla
          Otylii jest deprawująca. Wyprzedzała, przekroczyła prędkość i zabiła człowieka,
          no i co. W sumie jej sie upiekło.
          Na marginesie: piłkarz Rosenborga przed meczem w lidze mistrzów przekroczył
          prędkość o 30 km/h. Dostał kilka tyg. aresztu i nie ważne było że grają ważne
          spotkanie.
          • Gość: psy Re: Moze dotarlo do niej, ze zabila brata? IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:24
            Gdyby zabila obca osobe, wyrok bylby inny...Kare dostala i tak wyzsza niz inni w podobnej sytuacji...
      • Gość: boloyoung sport kobiet to żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:19
        powiedzmy sobie szczerze sport kobiet jest żenujący, a to jest najlepszy dowód.
      • urwis7 trzymam za Ciebie kciuki 28.03.07, 18:23
        Nie daj się Otylia! płyń po złoto:)
      • Gość: maciek podziękujcie sędziom którzy ją bezmyślnie skazali, IP: *.73.pxs.pl 28.03.07, 18:25
        chcieli się "pokazać" że na prowincji też potrafią dokopać znanej reprezentantce
        kraju, ona sama się ukarała, ale "ciasnogłowym maluczkim" było mało.
      • ben00 Re: MOTYLO SŁOŃ 28.03.07, 18:26
        Każdy normalny obywatel w takiej sytuacji byłby ukarany.
        To wielka tragedia zabić w wypadku brata. Ale się stało! Jemu nikt życia nie
        wróci.
        Ona wie jak to było i chyba to znieczulenie które jej zaaplikowali ci którzy
        żyją z tego by pływała, przestało działać.
        Uwierzyła im i uwierzyła papugom które wmówiły jej że ją wybronią. Stała się
        ofiarą ludzi, którzy widzą w niej producenta medali.
        Powinna otwarcie przed sądem powiedzieć jak było, poddać się karze. To by było
        i tak niewiele dla brata który nie żyje. Teraz musi pokonać świadomość tego co
        zrobiła i sprobować byc sobą. A to samej na Antypodach może być trudne.
      • Gość: kibic a czemu skonczono prace z psychologiem? IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:30
        z tego co wiem, nie pracuje z kadrą już psycholog - chyba widac efekt, i blad
        pana slominskiego.
      • Gość: Siveky HA pamiętasz oti reklame!!! teraz ty jesteś KROPKA IP: *.telpol.net.pl 28.03.07, 18:33
        Zobaczysz jak to jest grabić lisce albo bratki sadzić!!,a najgorsze jest to ze
        do końca byłaś w sądzie taka pewna siebie "ja nic nie zrobiłam nie przyznaje
        się do winy" szok!!! tak tak jeden z komętarzy jest bardzo trafny jak kiedyś
        powiedział znany trnrr piłkarski"kasa misiu kasa" a ty dla kasy to byś się
        z.....a a tu lipa zero kontraktów reklamowych i bardzo dobrze,a wystarczyło
        tylko się przyznać pokazać polsce że to jest twoja wina a nie bywać na balach i
        innych imprezach.
        • exces Re: HA pamiętasz oti reklame!!! teraz ty jesteś K 28.03.07, 18:55
          Ty zawistna wyw"ko. Odpieprz się od niej. Pokarz kim ty jesteś, że leczysz swoje
          kompleksy nalatując na Otylię! Szkoda, że Polska jest pełna tak zawistnych śmieci...
          • Gość: asdasd Re: HA pamiętasz oti reklame!!! teraz ty jesteś K IP: *.chello.pl 28.03.07, 19:04
            naprawde jestem w szoku jak czytam takie komentarze(nie komętarze jak to napisales), gdzie sa w Polsce tacy ludzie? Moze ja w zlym towarzystwie sie obracam? Naprawde niech mi ktos odpowie jak mozna cos takiego napisac na temat dobrego czlowieka, ktory przed wypadkiem pomagal dzieciom chorym na raka we wroclawskiej klinice? Czlowieku jedynymi osobami, ktore moga miec za zle Otylii to co zrobila moze byc jej rodzina!!!Wy tu naprawde nie powinniscie zabierac na ten temat glosu bo was to nie dotyczy, a juz szczegolnie nie w takim tonie.
            • Gość: kot Re: HA pamiętasz oti reklame!!! teraz ty jesteś K IP: *.crowley.pl 28.03.07, 19:17
              "Dobry człowiek" pomagał dzieciom chorym na raka ale i lubil sobie docisnac
              pedał gazu, bo to nie pierwszy raz sie Mortyli zdarzyło. Miala prawo jazdy nieco
              ponad rok i juz zdarzyla spowodowac stłuczke, co sad przypomnial w uzasadnieniu
              wyroku. Igrała nasza olimpijka i się doigrała.
              Poza wszystkim ostatnio trace do niej resztki szacunku po lekturze wypowiedzi, z
              ktorych az bije od biedaczki butą choc media obchodza sie z nia jak z jajkiem.
      • olpc Płacz dopiero po zawodach. 28.03.07, 18:40
        Płakać to można po zawodach, ze szczęścia, jak Małysz. Kobieto, zrozum, że
        pływanie to Twój chleb, po prostu zawód. Ktoś jest piekarzem, ktoś kierowcą, a
        Ty jesteś pływaczką, a Małysz skoczkiem. Dlatego podejdź w końcu do tego co
        robisz, jak do czegoś, co trzeba porządnie robić, bo z tego żyjesz i tyle.
      • 2aqine możemy jedynie "podziekować"... 28.03.07, 18:46
        załamanie Otyli, było do przewidzenia. Możemy jedynie podziękować Jej
        mecenasowi, prezesowi sądu w Płońsku oraz red.Zarzecznemu.Otylia jest niezwykle
        silna, bo normalnego człowieka to przerasta.
        WM
        • Gość: Jarek A ten gnoj Leniarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 19:23
          Zapomniales o Leniarskim, tej gnidzie, ktora przez dwa lata wypisywala cos o
          tym, ze Otylia oszukala Schipper. Dopiero jak Australijka sama przyznala, ze jej
          sie zdawalo, to ton "sprawiedliwego" nieco spokornial. To hiena nie dziennikarz.
          A tym tu cwaniaczkom na forum to zdaje sie, ze wszystko jej takie proste. Ubawil
          mnie - jesli mozna tak poiedziec - ten matol co sie tam przechwalal jaki to z
          niego kozak i ze, tam gdzie mozna (no ciekawe gdzie mozna? Monza, Silverstone,
          Estoril?) to gna 250 na godzine i robi to absolutnie zgodnie z przepisami i
          bezpiecznie. I jeszcze jeden przyglup, ktory cos pisal, ze Otylia powinna swoj
          zawod porzadnie wykonywac (zapomnial bidulek, ze juz jeden srebrny medal
          zdobyla, a poza tym to tylko czlowiek; ciekawe co by z was "sprawiedliwi"
          zostalo, gdyby sie na was tyle zwalilo, gdyby sie czesc waszego zycia, a moze i
          cale rozleciala? Odpowiem wam - kupa gowna). Trzymaj sie Oi.
      • Gość: lajka Jest za mocna by odpuścic!trzymam kciuki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 19:08
        Podziwiam ją że mimo tylu nieprzychylnych komentarzy, bardzo nieprzyjemnego epizodu w życiu, bierze udział w mś i mam nadzieję, że zbierze się w całość;P
        i popłynie, jak Oti, czyli bardzo dobrze :D
        a jak nie, to trudno, pozostanie mi tylko jej współczuć, oby się pozbierała!
        • Gość: prawy Otyła się rozkleiła i na metę się spóźniła IP: *.core.euronet.net.pl 28.03.07, 19:16
          No i bardzo dobrze,bo się już w głowie pannie przewracało,czas na realia.
      • Gość: pik Dlaczego BABY są takie płaczliwe ? IP: *.zetosa.com.pl 28.03.07, 19:10
        Tylko łeee... i łeeee.. jak tylko coś idzie nie po ich myśli.
        • szeptak Re: Dlaczego BABY są takie płaczliwe ? 28.03.07, 19:26
          Dlaczego - do jasnej cholery - nikt nie wpadł na pomysł, aby aresztować
          kierowcy uno? Gdyby nie pojawił się naprzeciw Otki, nie byłoby sprawy!!!
          To on spowodował sytuację, a gąska nie wiedziała, co zrobić...
      • Gość: gościu Dlaczego Otylia ma robić za maszynę do wygrywania? IP: *.110.192.213.cable.satra.pl 28.03.07, 19:35
        Dołują ją jak mogą i dziwią się, że tego nie wytrzymuje. Ma do tego pełne prawo.
        Współczuję Ci Otylio.
      • Gość: milk Ona się NIE przyznała do winy IP: *.chello.pl 28.03.07, 19:35
        i nie mogą dziwić takie reakcje jak niektórych powyżej. można popełnić błąd, ale
        klasę człowieka poznaje się po tym, że umie się do niego przyznać. otylia może
        sportowcem jest niezłym, ale człowiekiem malutkim. brednie o tym, że sąd
        powinien czekać na zakończenie mistrzostw pozostawiam bez komentarza.
      • Gość: KUKA AAA...nie jest ponad prawem wiec wyrok to wyrok IP: *.rybnet.pl 28.03.07, 19:37
      • Gość: plywak Oti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 19:58
        Gdzie jest psycholog ,gdzie sztab ekipy ?
        • Gość: damian Sąd stwierdza winę i odstepuje od ukarania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 20:27
          Tak bywa i tak w przypadku Otyli powinno być!
          A po analizie głosów dochodzę do smutnego wniosku,że jako społeczność NIE
          ZASŁUGUJEMY na to by Otylia dla nas pływała!Jesteśmy drańskim narodkiem...
          Jeśli przejdzie wydany w Płońsku wyrok ( GRATULACJE dla tej SĘDZINY !- wykazała
          się kobita ),wszyscy fotoreporterzy muszą ! po prostu muszą! mieć zdjęcia na
          pierwszą stronę gazet zamiatającej? sprzątającej ulice? ( szmata,wiadro ,woda -
          jak z tą Modelką ! ). No i będziemy Ją upodlać - " A BYŁA TAKA WAŻNA ! ".
          Na sali sądowej byli poszkodowani - Ojciec i Matka .Oskarżona - w Australii.
          Znaczy Otylia nie jest poszkodowana? Bo sąd skazuje na karę dając również
          symboliczne,bo symboliczne, zadośćuczynienie POSZKODOWANYM.Tutaj - OTYli
          odmawia się prawa członka Rodziny ?
          • Gość: derka Re: Sąd stwierdza winę i odstepuje od ukarania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 20:54
            Ja tez dochodzę do smutnego wniosku,że jako społeczność NIE
            ZASŁUGUJEMY na to by Otylia dla nas pływała!Jesteśmy drańskim narodkiem...
            Wypadki sie zdarzają i jeszcze gorsze gdzie ktoś umyślnie kogoś zabija i
            dziecko i młodzieńca i starszego. Otylia zrobiła to nieumyślnie, moze była
            zapewna siebie ale kto błedów nie popełnia, napewno oddała by te swoje medale
            gdzyby mogła cofnąć czas. Najwieksza karą dla niej to życ z tym do swego końca,
            bo w końcu zginął jej jedyny brat - uśmiechy i spokój to napewno tylko
            pozory.Dlatego dajcie jej spokój nie wypisujcie bzurne oszczerstwa i troche też
            pokory, bo czy internaucie wiesz co tobie się moze przytrafić - oby nie.
            Wyrok sadu mógł byc ogłoszony po jej powrocie ale to juz inna sprawa .A
            przyjaciół poznaje sie w biedzie i choc mi wiekiem i droga daleko do niej to z
            serca jej współczuję .
          • Gość: Zawsze z Otylią Postawcie się w sytuacji Otylii IP: 204.104.55.* 28.03.07, 21:13
            A teraz wszyscy, który złorzeczycie Otylii (bez względu na przekonania
            polityczne, wyznanie, narodowość) spróbujcie sobie wyobrazić, że to Wam
            wydarzyła się taka tragedia. Z tego powodu jesteście atakowani przez tabuny
            dziennikarzy, pojawiacie się na pierwszych stronach gazet, w czołówkach
            wiadomości, z różnymi komentarzami. Z wielkim trudem podnosicie się z załamania
            i wracacie do tego,co lubicie najbardziej - uprawiacie sport, startujecie na
            Mistrzostwach Świata. Zdobywacie medal - cieszycie się, potem nie wychodzi - co
            czujecie? Po wyjściu z wody znowu dziennikarze, szukający sensacji, pokazujący
            Wasze łzy, podłamanie. Potem wchodzicie do Internetu, czytacie artykuł a pod
            nim Wasze komentarze. Co czujecie? Czy potraficie sobie to wyobrazić?
            Otylio, trzymaj się, ósme miejsce to też sukces. Zdecydowana większość z nas
            nigdy tego nie osiągnie.
          • Gość: aurora Re: Sąd stwierdza winę i odstepuje od ukarania! IP: *.icpnet.pl 28.03.07, 21:49
            a moze sąd by odstapił od ukarania gdyby nie to, ze o.j. nie przyznała sie do winy? w przypadku, gdzie wina była ewidentna? a tak? dostała chyba najłagodniejsza karę jaką mogła dotsać i tyle. wydaje mi się, że sama sobie nabroiła słuchając adwokatów.
      • Gość: babolek W finale 200 m motylkiem powinna przy nawrocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:25
        płynać prosto i przypieprzyć w całej siły z bańki w ściane basenu ,wyjść z
        basenu zakuć się w kajdanki i poprosić aby ją zaprowadzili na najblizszy
        komisariat policji.amen
        brawo Stańczyk!
      • Gość: Funky Trzymaj sie Otylia !!! IP: *.nettelinwestycje.pl 28.03.07, 21:38
        • jecki.p nie mam czasu 28.03.07, 21:44
          czytac powyzszych wpisow, wiec krotko: zabila brata (obojetnie, jak na to
          patrzec), wiec coz dziwnego, ze jest roztrojona i placze...

j.
      • Gość: dotik Otylia płacze, a trener jej nie poznaje IP: *.ver.airbites.pl 28.03.07, 21:50
        strasznie za nia trzymam Oti Do Przodu!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka