Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SU(zu)KI WARSZAWA - fajna nazwa

27.11.01, 15:17
    Obserwuj wątek
      • Gość: artur Re: SU(zu)KI WARSZAWA - fajna nazwa IP: *.*.*.* 27.11.01, 16:05
        LEGIA SUzuKI WARSZAWA mistrz!
        • Gość: PIC Re: SU(zu)KI WARSZAWA - fajna nazwa IP: *.chello.pl 27.11.01, 23:00
          Dla mnie to będzie zawsze CWKS LEGIA WARSZAWA a że niestety "PREZESI" robią
          takie twory jak Suzuki Legia to ja niestety nie mam na to wpływu. Ale jakby się
          nie nazywała w statystykach będzie napisane. Mistrz LEGIA i to wszystko
          Zdrówko
          • Gość: ćvich Re: tylko Legia WARSZAWA - fajna nazwa IP: 134.65.157.* 28.11.01, 09:23
            to nie jest sponsor strategiczny, oni dają kasę i kilka aut, w zamiam za
            reklamy na stadionie i na wydawnictwach Legii. Nie ma mowy o zmianie nazwy.
            Widzewafan po prostu zazdrości, bo u nich nie ma na nic, Ciekawe, za co
            zamierzają kupić Czeresia?
            • Gość: piotr+ Re: tylko Legia WARSZAWA - fajna nazwa IP: 217.11.136.* 28.11.01, 13:04
              A i tak wiadomo, że to nie nazwa stanowi o klasie Legii, lecz jej piłkarze i
              kibice. W tym sezonie znowu będziemy mieli mistrza, na którego już kilka lat
              czekamy!

pozdr
              • Gość: amigo Re: tylko Legia WARSZAWA - fajna nazwa IP: *.*.*.* 28.11.01, 16:27
                Hej ho, hejze ha
                Suzuki Wawa dzisiaj gra!
                • campo Nie ma sie z czego śmiać....!!! 28.11.01, 17:26
                  Nie rozumiem dlaczego niektórzy z Was nabijają się z Legii i jej nowego
                  sponsora?
                  Spojrzcie na inne kluby i ich sponsorów!
                  Czego sie spodziewaliście, Opla, Mercedesa, Adidasa?
                  Wiadomo przecież jaki jest poziom sportowy i sytuacja ekonomiczna polskich
                  klubów. Na palcach jednej ręki można policzyc kluby, które mają jako takiego
                  sponsora. Reszta korzysta(o ile wogóle korzysta)z pomocy średnich lub małych
                  firm zajmujących Bóg wie czym.
                  SUZUKI wydaje się o wiele poważniejszą firmą od jakiegoś Turka czy innego
                  pseudosponsora.
                  Trzeba się cieszyć że taki koncern, chce zainwestować swoje pieniądze w polski
                  zespół. To tylko pomoże dzwignąć sie z marazmu piłce ligowej.

Oczywiście nie jestem zwolennikiem dopisywania do nazwy klubu logo sponsora,
                  ale niestety czasami trzeba podjac tak drastyczne kroki.Sponsor w tym wypadku
                  musi być jednak wiarygodny na 101%! Natomiast co do całkowitego wymazania nazwy
                  klubu, to jestem przeciwny.

Bardzo bym chciał żeby taki sponsor jak SUZUKI zainwestowało w Górnika Zabrze w
                  mój ulubiony klub, klub który dzisiaj jest na krawędzi egzystencji, bo nie ma
                  własnie sponsora.I nie jest to niestety jedyny taki klub POLSKIEJ PIERWSZEJ
                  LIGI!

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka