Gość: artur Re: SU(zu)KI WARSZAWA - fajna nazwa IP: *.*.*.* 27.11.01, 16:05 LEGIA SUzuKI WARSZAWA mistrz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIC Re: SU(zu)KI WARSZAWA - fajna nazwa IP: *.chello.pl 27.11.01, 23:00 Dla mnie to będzie zawsze CWKS LEGIA WARSZAWA a że niestety "PREZESI" robią takie twory jak Suzuki Legia to ja niestety nie mam na to wpływu. Ale jakby się nie nazywała w statystykach będzie napisane. Mistrz LEGIA i to wszystko Zdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćvich Re: tylko Legia WARSZAWA - fajna nazwa IP: 134.65.157.* 28.11.01, 09:23 to nie jest sponsor strategiczny, oni dają kasę i kilka aut, w zamiam za reklamy na stadionie i na wydawnictwach Legii. Nie ma mowy o zmianie nazwy. Widzewafan po prostu zazdrości, bo u nich nie ma na nic, Ciekawe, za co zamierzają kupić Czeresia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr+ Re: tylko Legia WARSZAWA - fajna nazwa IP: 217.11.136.* 28.11.01, 13:04 A i tak wiadomo, że to nie nazwa stanowi o klasie Legii, lecz jej piłkarze i kibice. W tym sezonie znowu będziemy mieli mistrza, na którego już kilka lat czekamy! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: tylko Legia WARSZAWA - fajna nazwa IP: *.*.*.* 28.11.01, 16:27 Hej ho, hejze ha Suzuki Wawa dzisiaj gra! Odpowiedz Link Zgłoś
campo Nie ma sie z czego śmiać....!!! 28.11.01, 17:26 Nie rozumiem dlaczego niektórzy z Was nabijają się z Legii i jej nowego sponsora? Spojrzcie na inne kluby i ich sponsorów! Czego sie spodziewaliście, Opla, Mercedesa, Adidasa? Wiadomo przecież jaki jest poziom sportowy i sytuacja ekonomiczna polskich klubów. Na palcach jednej ręki można policzyc kluby, które mają jako takiego sponsora. Reszta korzysta(o ile wogóle korzysta)z pomocy średnich lub małych firm zajmujących Bóg wie czym. SUZUKI wydaje się o wiele poważniejszą firmą od jakiegoś Turka czy innego pseudosponsora. Trzeba się cieszyć że taki koncern, chce zainwestować swoje pieniądze w polski zespół. To tylko pomoże dzwignąć sie z marazmu piłce ligowej. Oczywiście nie jestem zwolennikiem dopisywania do nazwy klubu logo sponsora, ale niestety czasami trzeba podjac tak drastyczne kroki.Sponsor w tym wypadku musi być jednak wiarygodny na 101%! Natomiast co do całkowitego wymazania nazwy klubu, to jestem przeciwny. Bardzo bym chciał żeby taki sponsor jak SUZUKI zainwestowało w Górnika Zabrze w mój ulubiony klub, klub który dzisiaj jest na krawędzi egzystencji, bo nie ma własnie sponsora.I nie jest to niestety jedyny taki klub POLSKIEJ PIERWSZEJ LIGI! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś