Gość: pit IP: *.grupalotos.pl 06.04.07, 16:14 a ja wczoraj dostałem stówke w plecy.. w sumie to jechałem szybciej od Massy i jakoś o tym nie piszą :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbibi Też mają strażników miejskich z fotoradarami..? ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 16:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu A ja nie płacę nic. Tylko te punkty.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:49 A ja się wyprowadziłem i meldunku nie zmieniłem i nie płace nic! Nawet w łapę im nie daję. Tylko na punkty muszę uważać. www.bmwsauber.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdt Re: Ogromna kara dla kierowcy Ferrari IP: *.atra.com.pl 06.04.07, 16:42 Ty dostałeś stówkę Szczęściarzu a ja widły :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siouks Re: Ogromna kara dla kierowcy Ferrari IP: *.chello.pl 06.04.07, 18:03 co to są widły??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmm co to widły? juz wyjaśniam IP: *.telprojekt.pl 06.04.07, 18:19 pl.wikipedia.org/wiki/Widły_(narzędzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumolyt Re: Ogromna kara dla kierowcy Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:29 widząc nagłówek tego artykułu myślałem, że dowalili Massie z pół milona dolców kary, ale jak przeczytałem że niecałe 5 tysiaczków to jest ta ogromna kara no to ogarnał mnie śmiech. Przecież taki Massa pewnie zarabia tyle za minutę swojej pracy, to napewno odrazu nie zbiednieje chłopina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prodir Felipe Massa zapłaci karę, bo... jeździł za szybko 06.04.07, 17:15 "Felipe Massa zapłaci karę, bo... jeździł za szybko" Tytuł normalnie jak z onetu lub innego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.N.O Re: Felipe Massa zapłaci karę, bo... jeździł za s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:55 tytuł żenujący ale czego się nie robi dla ilości wyświetleń... Odpowiedz Link Zgłoś
mieslaw Re: Ogromna? 06.04.07, 17:30 > Dla niego chyba niezbyt :) Miałem to samo powiedzieć :D A tytuł artykułu, jak ktoś zauważył, faktycznie kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
very.martini Re: Ogromna? 06.04.07, 18:55 > A tytuł artykułu, jak ktoś zauważył, faktycznie kiepski. A od kiedy to na tym portalu są dobre tytuły? Odkąd portal udaje, że nie należy do GW, nagłówki są godne nie Onetu, tylko Faktu, Superexpressu i Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Ogromna? IP: *.generacja.pl 06.04.07, 17:37 Ta kara dla Massy, to (z perspektywy jego portfela) wydatek rzedu zamowienia pizzy przez tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmm chyba z Twojej perspektywy :) IP: *.telprojekt.pl 06.04.07, 18:20 hmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: chyba z Twojej perspektywy :) IP: *.generacja.pl 06.04.07, 20:54 Z mojej perspektywy ta kara jest "ogromna" :) Tylko, ze po co o tym pisac w mediach i po co to w ten sposob ujmowac? Rownie dobrze moga pisac artykuly o Beckhamie, ktory zaplacil OGROMNY rachunek za kolacje w jednej z modniejszych restauracji, o De Niro, ktory placi OGROMNY czynsz za apartament itd. Wiele rzeczy, ktore robia i maja bogaci ludzie jest OGROMNYCH. Ale dla nich te wydatki nie sa ogromne. Dla nich to wlasnie jest pizza. Z ktorej dziennikarz robi newsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta To dosc dziwne IP: *.nwrk.east.verizon.net 06.04.07, 19:20 Kierowcy F1 majka blokade predkosci ktora maja wlaczac w "pit lane" za samo to powinni byc ukarani ze jej nie wlaczyli. No chyba ze wlaczali ja gdy mieli wieksza predkosc przy wjezdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: To dosc dziwne IP: *.generacja.pl 06.04.07, 20:56 No wlasnie. Jesli juz, to o tym powinien wspomniec tez tworca tekstu, ale ten skupil sie na wymyslaniu tytulu pod publike. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-pesymista Ogromna kara?? 06.04.07, 21:00 5 tys euro, to on nosi w lewej kieszeni od spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin "Alonso szarżował" IP: *.ztpnet.pl 06.04.07, 21:10 Musiał lecieć jak wściekły, skoro zaplacil łącznie 1000 euro za dwa wykroczenia, gdzie 1km/h=200 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ale se poszarżował... xD IP: *.lanet.net.pl 06.04.07, 22:07 62km/h oraz 63km/h przy dopuszczalnych 60km/h... zaszalal chlopak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPA Ogromna kara dla kierowcy Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:25 Tyle samo powinnismy płacic na naszych ulicach. 200 euro za kazdy przekroczony kilometr!! Tak dla życia, nie dla świrów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Ogromna kara dla kierowcy Ferrari IP: *.generacja.pl 07.04.07, 11:19 Taaaak! a za rok PiS wprowadzi ograniczenie w miastach do 30 km/h :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzorka Ogromna kara dla kierowcy Ferrari IP: *.28.118.20.coditel.net 07.04.07, 10:14 tyle to on nosi w kieszeni jako drobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Ogromna kara dla kierowcy Ferrari IP: 217.113.129.* 07.04.07, 12:00 "ogromna" kara, dobre se. LOL. przy ich zarobkach to jest w przeliczeniu mniej niż 50 zł mandatu za przekroczenie predkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Ogromna kara dla kierowcy Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 15:11 Przesadzaja o tym. Massa zarabia 8 mln dolarow rocznie. Nie zrujnuje go to! Odpowiedz Link Zgłoś