Gość: zbyszko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.01, 21:29 Niech ktoś mi powie czemu zepter-śląsk znowu dał ciała??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Al Bundy Re: zepter IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.01, 21:35 To wina tego buraka Zielińskiego. Dwa razy dał się zablokować jak dziecko. Poza tym Urlep nie ma żadnego pomysłu na grę w ataku. Nie ma lidera, który by to wszystko pociągnął. Na pewno nie jest nim ociężały Miglinieks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: zepter IP: *.gazeta.pl 08.03.01, 21:51 W pierwszej rundzie meczów, gdy Zepter miał kilka niespodziewanych zwycięstw , po prostu wszyscy go lekceważyli. A teraz, gdy przestali lekceważyć, to Zepterek przegrywa mecz za meczem. I wszystko wraca do normy - nie jesteśmy jeszcze europejską potęgą, jak się niektórym wydawało. A byli tacy, co widzieli już podróż Zepterka do Final Four. Mrzonki - nasze miejsce to trzecia dziesiątka europejska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: zepter IP: 156.17.212.* 09.03.01, 14:52 podejmuje sięnodpowiedzi: a.\ leonardo di caprio b.\ warszawa c.\ bo są większe ncieniarze niż nam się wydaje (przecenialiśmy ich dotychczas na plus) d.\ bo tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVWW Re: zepter IP: 163.242.10.33, 192.35.17.* 09.03.01, 14:55 ZEPTER DAŁ CIAŁA BO MU PIŁKA NIE WPADAŁA . Odpowiedz Link Zgłoś
neuromancer Re: zepter 10.03.01, 01:38 Przypomina mi to gaworzenie lub bełkot! Nic konstruktywnego! Jak chcecie pisać o Zepterze to proponuję najpierw przyznać,że faktycznie jesteśmy gdizieś w trzeciej dziesiatce i z tej perspektywy oceniać! Jeśli wydaje się komuś , że Śląsk jest silny i powinien wygrywać (przynajmniej u siebie) z każdym to pokazcie mi inny klub w innej dyscyplinie sportowej ,który osiaga większe sukcesy międzynarodowe niż Zepter. Wyłączając nieogladane szachy,czy nieobecne bobsleje itp.. Odpowiedz Link Zgłoś