Gość: Kris IP: *.shu.edu 15.05.03, 22:25 Legia hej gol, lalalalalalalalalala.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mrovek Kull zgrożeniem????????????? IP: *.telkab.pl / 10.4.2.* 15.05.03, 23:23 Buhahahahahahahaha... Kull w tym sezonie jest takim klockiem jakich mało... Niech Anwil się nawet nie obawia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serce Re: Typy na play off PLK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:48 A ja zapraszam panie Adamie na osiemnastkę do Wrocławia :))) Przyjedź pan koniecznie razem pośmiejemy sie z nieudolnych wróżb. Anwil - Śląsk 3:2 ??? Błahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chico Śmieszne typy na playoff!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 12:14 Hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Śmiać mi się chce jak czytam typy pana Romańskiego !!!!!!!!!!!!!!!!! 3:2 dla Anwilu za Śląskiem?????? Buuuuuuhahahahahaha!!!!!!!!!!! to poprostu nie możliwe!!!!!!!!!!!!!! Wogóle nie masz pojścia o koszukówce!!!!!!!!!! Popatrzcie tylko chodzby na jego prognozy na serię Polonia-Stal, miało być 3:0!!!! A ledwo co Polonia wygrała 3:2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będzie 18:0 w klasyfikacji ilości zdobytych tytułów!!!!!!!!!!!!!! Ani Anwil, ani Prokom nie dadzą rady, zreszta jak zawsze!!!!!!! Śląsk Mistrzem Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadkens nie ma innej opcji... IP: *.interecho.com 16.05.03, 12:41 hyhy dobra beka ale dzis nie jest 1 kwietnia :D Prokom - Anwil w finale, nie ma innej opcji Wnnicki jest za wąski zeby przechytrzyc Urlepa poza tym poza colsonem nie ma tam nikogo do gry praktycznie, no ale zycze slaskowi zeby wymeczyl mocno anwil bo wcale wygrana sopotu z Wloclawkiem nie jest dla mnie taka oczywista choc oczywiscie jestem za Sopotem! GL PROKOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi kul zagrozeniem?? IP: *.sulzer.com 16.05.03, 12:58 kul to i owszem zagraza ale chyba sobie i kolegom z druzyny,,, a tak powaznie to slask moze i wygra z anwilem jeden gora dwa mecze ale nic poza tym bo jednym zawodnikiem (colsonem) to nie wygra sie z taka druzyna jak anwil w dodatku prowadzona przez takiego maga jak urlep. winnicki slimak to przy nim mlody junior. juz widze schodzacych ze lzami w oczych zieloka, domina tomczyka i klockowatego kula... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe WWW.SLASK.WROCLAW.PRV.PL IP: *.kom / 10.101.6.* 16.05.03, 15:44 Zapraszamy na stronę! Odpowiedz Link Zgłoś