Gość: Homme IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 20:57 Engel wracaj, bo nie mogę już na topatrzeć :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em engel albo kasperczak albo zapomnijmy takze o ms 2006 IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 29.03.03, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gignol Kałużny i Świerczewski won, zmiany albo padówa IP: *.smlw.pl / 10.1.16.* 29.03.03, 21:05 Szymkowiak i Żurawski do środka - Sznaucner na obronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Kałużny i Świerczewski won, zmiany albo padów IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 21:40 Zgadzam się z tobą w 100% ci goście już wykorzystali swoje 5 minut WIĘCEJ MIEJSCA DLA MŁODYCH NA BOGA !!! WOLE OGLĄDAĆ KIKSY MŁODYCH NIEDOŚWIADCZONYCH PIŁKARZY NIŻ ARCHAICZNĄ GRĘ TYCH ŻAŁOSNYCH PANIENEK !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Kałużny i Świerczewski won, zmiany albo padów IP: *.mtnet.com.pl 29.03.03, 22:06 zgadza się świerszcz, hajto kałużny wypierdalać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądrala basałaj zbierać złom albo laserowo leczyć wzrok IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.03.03, 22:11 nie mogę kurwa słuchać basałaja czy on jest niewidomy,a może za dużo z teoretykiem strejlauem wypili zenujacy poziom komentarza za co płacę abonament? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil płacisz?!?! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.03.03, 22:42 Gość portalu: mądrala napisał(a): > nie mogę kurwa słuchać basałaja czy on jest niewidomy,a może za > dużo z teoretykiem strejlauem wypili zenujacy poziom komentarza > za co płacę abonament? po jaką cholerę?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El_Borbah Re: basałaj zbierać złom albo laserowo leczyć wzr IP: *.miks.uj.edu.pl 31.03.03, 09:13 Wyjście jest jedno - nie pać abonamentu a najlepiej to w ogóle nie oglądaj tego badziewia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El_Borbah Re: basałaj zbierać złom albo laserowo leczyć wzr IP: *.miks.uj.edu.pl 31.03.03, 09:14 Wyjście jest jedno - nie plać abonamentu a najlepiej to w ogóle nie oglądaj tego badziewia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aslo Re: Kałużny i Świerczewski won, zmiany albo padów IP: *.torun.dialup.inetia.pl 29.03.03, 22:40 Jeśli pozwolisz to Hajtę bym zostawił a wypierdolił Kuźbę, bez możliwości powrotu.Hajto zagrał dzisiaj przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio. Re: Kałużny i Świerczewski won, zmiany albo padów IP: *.aardvark.dialup.pol.co.uk 29.03.03, 22:50 Listkiewicz powinien sam spiewac Wegierski Hymn.I to powinien byc ostatni przeb(ch)oj jego zycia. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Kałużny i Świerczewski won, zmiany albo padów IP: *.aardvark.dialup.pol.co.uk 29.03.03, 23:01 zawsze mnie intryguje, ze najmniej kompetentne osoby (patrz rysio) usiluja wyrazac najbardziej kompetentne opinie.gdyby niedouczony rysio zamiast chodzic do zawodowki kopal pilke to wiedziialby ze od listkiewicza powinien sie odczepic a zajac ta cala pozostala banda, ktora nie wiadomo co robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosman Re: Kałużny i Świerczewski won, zmiany albo padów IP: *.ostrowiec.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 03:02 Racja! Swierczewski, kaluzny, hajto do domu!!! Nowi ludzie, nowy trener, nowe (lepsze) wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz iczytelnik DNO, DNO IP: *.web.thalamus.se 30.03.03, 12:55 I co moze murawa tez przeszkadzala raptem, bo cos tam komentator sugerowal, ze nie byla dobra. Dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Piłka Re: Kałużny i Świerczewski won, zmiany albo padów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 13:04 Popieram w 150 %. Ostatnio mogliśmy się ostatecznie przekonać o bezużyteczności w/w piłkarzy.Swierszcz, Hajto, Kałuzny wracać do Bundesligi czy gdzie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kałużny i Świerczewski won, zmiany albo padów IP: *.ha3.agh.edu.pl 30.03.03, 09:13 zgadzam się ci dbile nie powinni grac w reprezentacji - niech sobie te tumany kopia pilke gdizes indziej - ale ja nie chce ich ogladac nigdy wiecej - jesli uslysze ze oni graja to ja nie ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: engel albo kasperczak - em - uspokoj sie debilu IP: *.ha3.agh.edu.pl 30.03.03, 09:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: rat:* / 192.168.1.* 29.03.03, 21:01 Jasne, lepiej popatrzec na 0:4 jak z Portugalią niż na bezbramkowy remis. Hajto i Świerczewski - won! Kto się założy że obydwaj dostaną żółte kartki? To jedyne co potrafią. No może jeszcze zrobić zadymę na boisku i pokłócic się z sędzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: 62.233.167.* 29.03.03, 21:06 Chyba sobie kpisz! Tomek i Piotrek akurat grają przynajmniej swoje... Z boiska wywaliłbym gwiazdorów z Krakowa KOsowskiego (takiego kurde egoisty to chyba w Polsce nie było) i Stolarczyka (jak powiedziałby Kuba Wojewódzki: może powinien znaleźć sobie inne zajęcie np haft krzyżykowy) oraz zupełnie bezproduktywnego kałużnego. Powtarzam apel jednego z forumowiczów: Engel WRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓĆ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Engel to przeszłość IP: rat:* / 192.168.1.* 29.03.03, 21:59 Engel miał swoją szansę i częściowo ją wykorzystał. Ale później zawiódł. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody. Potrzeba trenera z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Engel to przeszłość IP: *.cable.mindspring.com 30.03.03, 04:51 Jasne, jak on mogl pozwolic zeby te gwiazdki Swierczewski i Hajto rozkaprysily druzene na MS? Ale Janasowi trzeba dac jeszcze szanse. To nie tak ze do tej pory zawsze awansowalismy do ME, my jeszcze nigdy nie awansowalismy do ME - co za tragedia bedzie jezeli nie awansujemy po raz x-nasty? Taka jest polska pilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El_Borbah Re: Engel to przeszłość IP: *.miks.uj.edu.pl 31.03.03, 09:29 100 procent racji - niech pracuje Janas i niech buduje nową drużynę - bo jak nie to będzie nowy trener (może Listkiewicz!) który znów odejdzie po kilku meczach a o awansie będzie można pomarzyć tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełS Może przeszłość, ale w takim razie nie mamy przyszłośc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 09:56 Jeśli Engel to przeszłość, to ja nie widzę przyszłości. Nawet kiedy Engel przegrywał, to widać było pomysł, koncepcję na grę. A w sobotę - nic. Stałe fragmenty - żenada. Akcje skrzydłami? Bałagan wśród zawodników, biegali bez sensu z lewa na prawą, do środka. Ekipę można zgrać, ale Janas nie ma pomysu co z tymi ludźmi robić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El_Borbah Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.miks.uj.edu.pl 31.03.03, 09:22 EEh Gdzie ty miaeś oczy kolego _ może przed meczem pieś metanol? Jakby nie Kosowski to w ogóle by nie byo strzalów na brzmkę. No a Stolarczyk to rzeczywiście powinien grzać awę. Może lepiej by zagra Szala ? ???? _ HAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raznor A gdzie był hymn wegierski............ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 21:02 A gdzie był hymn wegierski............????? - tak po prostu nie można.......panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztelan Re: A gdzie był hymn wegierski............ IP: *.dyn.optonline.net 29.03.03, 22:57 Masz racje nie mamy sie czego wstydzic tylko wstydu nam brak .BRAWO ORGANIZATORZY-jestescie debesciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Jaki sponsor, taka reprezentacja... IP: rat:* / 192.168.1.* 29.03.03, 21:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J*23 Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.client.attbi.com 29.03.03, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.icpnet.pl 29.03.03, 21:06 kurwa. to nie mecz tylko jakieś pospolite ruszenie. do dupy z taką reprezentacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J*23 Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.client.attbi.com 29.03.03, 21:06 To dobrze ze tego nie oladam w Telewizi jutro potrzebny by byl nowy TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arco JACY PILKARZE, TAKI WYNIK. IP: *.9-67.tampabay.rr.com 29.03.03, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aslo Jaki trener taki wynik. Janasowi dziękujemy IP: *.torun.dialup.inetia.pl 29.03.03, 21:59 Janas podaj się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jejo Re: JACY PILKARZE, TAKI WYNIK. IP: *.gdynia.mm.pl 29.03.03, 22:16 fujary do iraku a nie na boisko!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Z taką grą nie mamy nawet szans w mistrzostwach .. IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 21:37 Z taką grą nie mamy nawet szans w mistrzostwach Oceanii Janas pora sie przyznać do błędu i zmienić emerytowane towarzystwo z arogantem Świerczewskim na czele!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o kurczę dzięki Wam IP: *.pl 29.03.03, 21:39 chłopaki dzięki, dawno, w tym strasznym świecie, tak się nie śmiałem HA HA HA HA HA HA HE HE HE HO HO HO hihihi dzięki do końca 12 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOREK Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 21:39 Co za trenerski dureń.Usunął z boiska najlepszego polskiego piłkarza jakim niewątpliwie był M.Zając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 21:47 Jaka przewaga w środku pola? Gdy przy piłce Świerczewski to słychać tylko: - niestety strata - złe podanie - fatalnie jednym słowem ..... porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 21:52 Hymnu nie było... Gry nie było... Pomysłu nie było... Nic nie był. Grajki, powinni pole orać, a nie w piłkę grać. Tak się piłkę nożną zarzyna i to z premedytacją. Dopuki Hajto, Świerczewski i reszta gwiazdek z lat minionych grać będzie, to w Polsce piłki nie będzie. LUDZIE!!! ile można powoływać piłkarza, który przez lata nic nie ugrał w kadrze???? Szlak mnie trafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Ludzie u mnie pod blokiem dzieciaki lepiej grają ! IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 21:55 Olisadebe vs Kiraly . strzał z 2 metrów wszyscy to widzieli ??? Tak wyglądał ten mecz . I dobrze czas porzegnać paru emerytów.Świerczewski i Kałużny zwalniają grę Wracać na ławki do swoich klubów !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 21:57 sieroty we mgle... gówniana gra,gówniana oprawa,gówniani eksperci(blebleble to samo w każdej transmisji).mecz o wszystko z San Marino:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arco NAM POTRZEBNY GRABARZ, A NIE TRENER. IP: *.9-67.tampabay.rr.com 29.03.03, 21:57 Moze zakopie te wszystkie trupy biegajace po boisku, a wtedy nie bedzie wyjscia tylko grac mlodymi. Przydalo by sie tez naturalizowac paru chorwatow i czarnych, a wtedy moze by bylo z kogo wybrac. Jak widac i wislaki sa ciency, moze naturalizowac Svitlice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.icpnet.pl 29.03.03, 21:58 Po prostu szmacianejros... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek beznadzieja IP: *.pila.dialup.inetia.pl 29.03.03, 21:58 co tu sie rozpisywac poprostu BEZNADZIEJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J*23 Re: beznadzieja IP: *.client.attbi.com 29.03.03, 22:01 No to K.... Pograli CHLOPCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 22:01 świerczewski dziękuje za doping,za to że jesteśmy z nim.jak słyszę,że mieli wygrać,że się liczą dalej w grze,nic się nie stało,to mnie zalewa.świerczeski do chińskiej ligi!!!ekspert strejlau-smiech na sali,czy on coś z kadrą osiągną.po co on komentuje???blebleble.ciągle to samo,przy każdej okazji.teorię to każdy wyuczy się z książek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cupiał jop do kadry!!!!! IP: *.acn.pl 29.03.03, 22:01 Qurwa Jopa jeszcze do kadry, I na dżokera Dubickiego. Pstrąka za Świerczewskiego!!! Moskal na muzgu! Brożek na prawe skrzydło!!! kASPERCZAK NA KOŁCZA, a Kupiał na prezesa pzpn. Do boju do boju do boju wisełka skisełka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J*23 Re: jop do kadry!!!!! IP: *.client.attbi.com 29.03.03, 22:05 A czego ty Osle chcesz od WISELKI DEBIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarqlo Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:02 co na tym boisku robili panowie stolarczyk i dawidowski to ja nie wiem chyba sie sekretarka pomylila przy przepisywaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Polska - Węgry 0:0 IP: 217.153.97.* 29.03.03, 22:06 Tak jak z hymnem, z grą tak samo: dno i 3 metry mułu!!! Tyle okazji poszło w cholerę!!! Tak samo jak z Łotwą, tylko że nam nie strzelili (a szkoda ;-) A ja się pytam, czemu Janas nie wprowadził Żurawskiego? Chciał dać szansę Kuźbie?? ROTFL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 22:03 listkiewicz do dymisji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co do meczu:PKP-pięknie qrwa Pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrze bylo Re: Polska - Węgry 0:0 do przerwy IP: 63.123.124.* 29.03.03, 22:07 Polacy grali znacznie lepiej i Listkiewicz powinien poprosic Federacje Europejska o przyznanie zasluzonego zwyciestwa Polsce przynajmniej 1:0. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Mam prośbę do prezenterów TVP IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:10 Mam prośbę do prezenterów TVP . Na Boga !! Nie przeprowadzajcie wywiadów ze Swierczewskim . Cholera mnie bierze jak słysze : "...chłopaki walczyli, zabrakło nam szcześcia..." Mam to gdzieś . Gówno mnie obchodzi poziom ambicji zawodników . Mają strzelać bramki, wygrywać koniec kropka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobra Cienkie strzały IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 22:22 Piłkarze się Starali ale G**** im wyszło. Pozatym jak można strzelać w środek bramki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkur....y WSZYSCY POZA DUDKIEM I KAŁUŻNYM PORZĄDNE WP...DOL IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 22:05 JAK MOŻNA BYŁO NIE WYGRAĆ Z TAK SŁABĄ DRUŻYNĄ!!!! ZAJĄC, DAWIDOWSKI????? TO NIEPOROZUMIENIE (GDZIE KARWAN??) PANIE JANAS CORAZ BARDZIEJ PRZYPOMINA MI PAN BOŃKA. A TO NIE JEST DOBRE PORÓWNANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrwamac Re: WSZYSCY POZA DUDKIEM I KAŁUŻNYM PORZĄDNE WP.. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.03.03, 22:33 Gość portalu: wkur....y napisał(a): > JAK MOŻNA BYŁO NIE WYGRAĆ Z TAK SŁABĄ DRUŻYNĄ!!!! ZAJĄC, > DAWIDOWSKI????? TO NIEPOROZUMIENIE (GDZIE KARWAN??) PANIE JANAS > CORAZ BARDZIEJ PRZYPOMINA MI PAN BOŃKA. A TO NIE JEST DOBRE > PORÓWNANIE akurat Zając grał przyzwoicie. A co do Kałużnego, to chyba akurat wyskoczyłeś po browar i nie widziałeś większej części meczu, kolego. Wisła won z repry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: WSZYSCY POZA DUDKIEM I KAŁUŻNYM PORZĄDNE WP.. IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 22:43 Gość portalu: qrwamac napisał(a): > Gość portalu: wkur....y napisał(a): > > > JAK MOŻNA BYŁO NIE WYGRAĆ Z TAK SŁABĄ DRUŻYNĄ!!!! ZAJĄC, > > DAWIDOWSKI????? TO NIEPOROZUMIENIE (GDZIE KARWAN??) PANIE > JANAS > > CORAZ BARDZIEJ PRZYPOMINA MI PAN BOŃKA. A TO NIE JEST DOBRE > > PORÓWNANIE > akurat Zając grał przyzwoicie. A co do Kałużnego, to chyba > akurat wyskoczyłeś po browar i nie widziałeś większej części > meczu, kolego. Wisła won z repry!!! Chodzi Ci może o grę na 2/3 przyjęcia i do tyłu??? (Środek pomocy, Kałużny == 0) Stolarczyk próbował na początku grać na 1 kontakt, ale reszcie się nie chciało, a może nie umieją??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIUNIO Re: OLI GRA LEPIEJ GDY COŚ GO BOLI! IP: *.netia.pl 29.03.03, 22:05 Tak jak w tytule... Odpowiedz Link Zgłoś