Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Play-off NHL: cztery dogrywki i 138 minut gry w...

IP: *.216.41.6.conversent.net 12.04.07, 16:04
    "Sidney Crosby strzela gola na 3:6. To pierwsza bramka 19-letniego napastnika
    Pittsburgha w karierze"

Musicie dodac, ze to pierwsza bramka w rozgrywkach play off, bo inaczej ten
    podpis jest bez sensu.

Aha, tak sie sklada, ze ogladalem mecz Vancouver Canucks. Po dwoch tercjach
    prowadzili 3:2 a nie 4:2. Czwartego gola strzelili na poczatku trzeciej tercji.
    Obserwuj wątek
      • obraza.uczuc.religijnych Dzisiaj trzymam kcuki głównie za Flames 12.04.07, 16:50
        i Lightning, ale także za Thrashers dam na mszę.
        • Gość: NYR Re: Dzisiaj trzymam kcuki głównie za Flames IP: *.core.lanet.net.pl 12.04.07, 20:25
          dawaj sobie ile chcesz, makaroniarze z polowy bronxu i queens i tak dadza wiecej
          na zwyciestwo the Broadway Blues :), chociaz rzeczywiscie jestem nieco
          sceptyczny przed tym meczem z atlanta. no a luongo byl niesamowity, jak to
          ogladalem to przypomnial mi sie slikc rick z meczu rangers - islanders w MSG
          miesiac temu, kiedy obronil 51 strzalow i wpuscil tylko 1 brame... uh, ale
          zgrzytalem wtedy zebami. let's go blueshirts
          • Gość: jackk3 Re: Dzisiaj trzymam kcuki głównie za Flames IP: *.ptr.terago.ca 12.04.07, 20:46
            Luongo niesamowity? Tak sie trzasl w bramce przez pierwsze 2 tercje ze hej!
            Gdyby nie ta 3-cia bramka (6-ciu na lodzie) dla Canucks to by bylo inaczej.
            Bardzo szczesliwe zwyciestwo Vancouver. Wg mnie Dallas ma bardzo mocny zespol i
            w 3-ciej tercji gonili Canucks jak chcieli.
            Pzdr
            Sadze ze wygraja nastepny mecz.
            • Gość: NYR Re: Dzisiaj trzymam kcuki głównie za Flames IP: *.core.lanet.net.pl 13.04.07, 08:17
              ok, ale potem dal rade. co do tego ze dallas ma mocny zespol to tez sie zgadzam,
              dlatego na nich stawialem jesli chodzi o zwyciestwo w serii. no, ale dzis mam
              dobry humor. rangers gora, heave ho! do pelnio szczescia zabraklo porazki devils
              z tampa :( no ale chociaz islanders wzieli rowne baty od sabres.
              • Gość: jackk3 Re: Dzisiaj trzymam kcuki głównie za Flames IP: *.ptr.terago.ca 13.04.07, 17:25
                Z Dallas to jest jeden problem: ten syndrom Oilers! Mocny fizycznie zespol ale
                ta psychika moze nie zamocna. Ale zobaczymy, bo graja bardzo widowiskowo.
                Pzdr
                • obraza.uczuc.religijnych Go Ca-nu-cks!!! 13.04.07, 20:39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka