Gość: Dyzio IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 07:18 Ten który liczył kibiców we Wronkach z całą pewnośćią skończł szkołę za taty świnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AMICA FAN Re: Amica Wronki - Ruch Chorzów 2:1 IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 11:43 CO ZA OSIOL LICZYL KIBICOW.SAM OSOBISCIE BYLEM NA MECZU I BAWILEM SIE W LICZENIE. BYLO OKOLO 1000 OSOB. WIEDZIALEM ZE ZNOWU BEDZIECIE PISAC BAJKI. DO SZKOLY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Amica Wronki - Ruch Chorzów 2:1 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 13:44 Gość portalu: AMICA FAN napisał(a): > CO ZA OSIOL LICZYL KIBICOW.SAM OSOBISCIE BYLEM NA MECZU I > BAWILEM SIE W LICZENIE. BYLO OKOLO 1000 OSOB. WIEDZIALEM ZE > ZNOWU BEDZIECIE PISAC BAJKI. DO SZKOLY!!! No co ty??? Było 1000 ludzi? Ja nie mogę, ale musiał być klimat, ale atmosfera! Niesamowite! Macie najlepszą frekwencje na świecie! Stadiony świata się chowają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMICA FAN PRZELICZ PROCENT MIESZKANCOW OSLE!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 18:50 PRZELICZ PROCENT MIESZKANCOW WRONEK DO LICZBY KIBICOW.GDYBY TAKI SAM PROCENT (CZYLI 10)CHODZIL NA MECZE W WARSZAWIE,POZNANIU CZY KATOWICACH POTRZEBNE BYLY BY STADIONY NA 200 TYS.MIEJSC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Puknij się! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 19:32 Nie podawaj wciąż tego samego bzdurnego argumentu. Czyli w takim Londynie na mecze powinno chodzić milion ludzi? Puknij się. A jak założysz klub we wsi gdzie mieszka 10 osób, a przyjadą rodziny piłkarzy i frekwencja wyniesie 50 osób, to obliczysz, że na mecz przychodzi 500% mieszkańców? I co, do LM z taką super frekwencją? Prawda jest taka, że kompromitujecie nie tylko siebie tą "liczną" widownią, ale całą naszą ligę. Ciekawe, że w Grodzisku jakoś przychodzi więcej ludzi i jest całkiem przyzwoita atmosfera. Tylko u Was zawsze 500 osób, w tym 100 kibiców gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULI Re: Puknij się! IP: *.wronki.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 10:18 To Lech kompromituje sie w lidze swoja gra, przed taka publicznoscią !!!!! Mam nadziej, ze zowu spadnie. "...nigdy nie spadnie...." , o kurwa sapdł !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś