Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI !!!!

IP: *.wilkanow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 18:42
    Chciałbym zgłosić redakcji, że na czacie "piłkarzyki" jakis bachus dał mi
    bana za to że: 1)wzielem sobie wolny nick "oke"(jak przeciez na niego
    wszedlem to chyba nie jest zastrzezony.....) 2)nie przywitalem sie (tak
    twierdził sir bachus. A jak powiedziałem, że to żałosne to....dał mi
    bana:|Chciałbym aby redakcja coś z tym zrobiła. Przecież bachus nie ma prawa
    mnie wyrzucac za takie .....bzdury. TO JEST ŚMIESZNE !!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: asik-w Re: DO REDAKCJI !!!! IP: *.cpe.cableone.net 19.05.03, 18:47
        Gość portalu: pff napisał(a):

> Chciałbym zgłosić redakcji, że na czacie "piłkarzyki" jakis bachus dał mi
        > bana za to że: 1)wzielem sobie wolny nick "oke"(jak przeciez na niego
        > wszedlem to chyba nie jest zastrzezony.....) 2)nie przywitalem sie (tak
        > twierdził sir bachus. A jak powiedziałem, że to żałosne to....dał mi
        > bana:|Chciałbym aby redakcja coś z tym zrobiła. Przecież bachus nie ma prawa
        > mnie wyrzucac za takie .....bzdury. TO JEST ŚMIESZNE !!!!!

He he pff posluchaj czlowiecze pa 1. to nie bachu tylko ja! i nie bana tylko
        kicka, owszem nie przywitales sie podkradles nick naszego kolegi a po drugie
        to Ty stwierdziles ze ktos jest zalosny no coz masz racje Ty jestes zalosny!!!
        pozdrawiam
        Asik
        • Gość: pff Re: DO REDAKCJI !!!! IP: *.wilkanow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 18:59
          ukradłem nicka....hmmm.....a kto powiedział że, ten nick jest jego?? sam bardzo
          czesto używam tego nicka na roznych czatach i jakim prawem on ma go miec??
          acha...pewnie powiesz że, on tu jest dłużej to dlatego. No dobra, ale jak chce
          miec na wlasnosc tego nicka to niech go lepiej zaloguje albo cos. Druga sprawa
          to kwestia przywitania. Czy w naszym kraju "nieprzywitanie się" jest karalne.
          pomyśl lepiej co ty piszesz. teraz do bachusa: myśle że, nie powinieneś być
          opem bo do tego sie nie nadajesz( pisze to szczerze) cytuje Cie: "mozna za
          wszystko wyzucac z czata "(czy jakos tak). nie sadze. mysisz ze jak ktos jest
          opem to mu wszystko wolno??
          • Gość: asik Re: DO REDAKCJI !!!! IP: *.cpe.cableone.net 19.05.03, 19:08
            Prezesie pff prosze Ciebie badz powazny czat pilkarzyki jest innym czatem niz
            wszystkie inne, po IP wiem ze czesto tam zagladasz i powinienies znac
            niepisane jego zasady, ktore obowiazuja wszystkich i do ktorych wszyscy sie
            podporzadkowuja, to ze akurat Ty jestes niezadowolony z mojej lub innego opa
            pracy trudno, mysle ze znalazloby sie kilka osob ktore sa z nas zadowolone,
            przemysl sobie kilka spraw i nie zasmiecaj nimi forum ona sluzy do
            wazniejszych spraw...
            pozdrawiam
            Asik;-)
        • Gość: pff Re: DO REDAKCJI !!!! IP: *.wilkanow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 19:01
          Jeśli mozna zapytac to czym sie rozni ban od kicka??? pozdrawiam wszystkich
          prezesow
          • Gość: dnl Re: DO REDAKCJI !!!! IP: *.pl 19.05.03, 19:06
            Dosyc czesto jestem na czacie i jestem przekonany ,iz prezes Bachus nadaje sie
            do tego w 100%.W tym co robi jest bardzo dobry.
            Jak napisałeś prezesie bywałeś na innych czatach ,tu wpadłeś 1. raz i juz na
            wstepie piszesz kto sie do czego nadaje a kto nie... Chyba troche na to za
            wcześnie...
      • Gość: asik_w Re: DO REDAKCJI !!!! IP: *.cpe.cableone.net 19.05.03, 18:50
        aha wszystkie uwagi i sugestje odnoscie dzialania czata i opow kieruje sie na
        dj@gazeta.pl
        pozdrawiam
      • bachus69 Re: DO REDAKCJI !!!! 19.05.03, 18:51

Szanowny Prezesie pff: nie rozumiem dlaczego oczerniasz. Z tego co wiem,
        zostałeś wyrzucony z czata przez panią operator asik_w. Z tego co wiem,
        napisała Ci także za co Cię wyrzuca. Gdyby ona tego nie zrobiła, możesz być
        pewny, że zrobiłbym to ja. Obrażanie innych użytkowników czata jest zabronione.
        Na przyszłość: nie oskarżaj nikogo fałszywie!!!! I dwa razy pomyśl zanim coś
        zrobisz!!! POZDRAWIAM.
        • Gość: pff Re: DO REDAKCJI !!!! IP: *.wilkanow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 19:09
          wiecej nie bede mial pretensji w tej sprawie bo mysle ze juz warto na tym
          zakonczyc . a tak poza tym to zauwazylem pewna wyzszosc klasy bachusa nad asik.
          chodzi o stosunek do mnie. za to przepraszam bachusa !!!!
      • Gość: Pawq Re: DO REDAKCJI !!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 10:42

Właśnie wracam z czata. He:
        Nie wiem po co to całe zamieszanie - przecież tam nikogo nie ma!!!
        :):):)
        Pzdr.
        • Gość: _s_o_n_y_a_ Re: DO REDAKCJI !!!! IP: *.wilkanow.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 16:07
          hehe, zauwaz ze to bylo wczoraj :))
          • Gość: karptychy Re: DO REDAKCJI !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.03, 18:27
            jestem stałym bywalcem czata (chyba mogę sie tak nazwać ?? :))) ) i nie mam
            żadnych zastrzeżen do Operatorów. Wykonują powieżone Im zadanie bardzo
            wytrwale. Chwała Im za to i pozdrowienia :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka