Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaga wymiata...:]]]

IP: *.tvk.torun.pl 28.04.07, 21:25
    0,3,3...Mój sen się spełnia,tradycyjnie pierwszy bieg w plecy:)Ale co tam:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: sadura1 Re: Jaga wymiata...:]]] IP: *.mokotowplaza.waw.pl 28.04.07, 23:00
        WIESIO JAGUŚ SUPER STAR!!!!!!!!!!!!!! :)
        Protasiewicz musi dopiero teraz czerwienić się z obciachu... ;)
        FINAŁ!!!!!!
      • Gość: Jazon Re: Jaga wymiata...:]]] IP: *.tvk.torun.pl 28.04.07, 23:00
        Kurcze po pierwszym starcie nie wierzylem- jest juz finał, moze bedzie podium?

'Jaguś w tym sezonie sie spali'- hmmm- kto to powiedział? ;-)
        • Gość: sadura1 Re: Jaga wymiata...:]]] IP: *.mokotowplaza.waw.pl 28.04.07, 23:05
          Jak Wiesiek wygra to na golasa lecę do nocnego po flaszkę!!! Skutek będzie
          taki, że nie pojadę jutro do Cze-wy, ale co tam!!!!!! :):):)
        • Gość: sadura1 Re: Jaga wymiata...:]]] IP: *.mokotowplaza.waw.pl 28.04.07, 23:14
          Szkoda......... Ale i tak jest wyczes!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesiu - respect!!!
          • Gość: Jazon Re: Jaga wymiata...:]]] IP: *.tvk.torun.pl 28.04.07, 23:16
            Czyli bez flaszki na dziś?:D Nie bądźmy zbyt wymagający- to wspaniały wynik.
            Jakby jeszcze jutro komplecik w Częstochowie... lepiej zeby Jaguś wstrzymał sie
            ze świętowaniem;-)
          • Gość: speed Re: Jaga wymiata...:]]] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 23:20
            No Krzyżacy ! Gratulacje dla Jagody od Speeda, brawo ! Takiego debiutu nawet
            Kubica nie miał :-)))
            • Gość: sadura1 Re: Jaga wymiata...:]]] IP: *.mokotowplaza.waw.pl 28.04.07, 23:24
              Nie no - falaszka będzie!!! Ale nie lecę na golasa!;)
              • Gość: Chris Re: Jaga wymiata...:]]] IP: *.tvk.torun.pl 28.04.07, 23:30
                Ale miałem nosa do 3 miejsca:) Speed dzieki dzieki:) Jutro oko z jokera w
                Czestochowie:)21 jak złoto:)...Szkoda ze nie przyjechał drugi,taka szansa,ale
                poprawił Bydgoszcz o pozycje:)Ciesze sie ze utarł nosa niedowiarkom teraz w
                lidze tez powinno byc dobrze:)KTOS GDZIES NAPISAŁ ZE JAGUS TO LIGOWY
                SREDNIAK??:)
                • rafas84 Re: Jaga wymiata...:]]] 29.04.07, 00:01
                  Brawo Wiechu ! Co klasa, to klasa :) Oby jutro było podobnie.

P.S.
                  Mam nadzieję, że Bartłomiejowi Czekańskiemu jest teraz choć troche głupio :)))
                • Gość: speed Re: Jaga wymiata...:]]] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 00:18
                  Chris, ja pamiętam jak kiedyś napisałem o Jagodzie, że jest solidnym, ligowym
                  zawodnikiem. Potwierdzałem to faktami, że nie miał jakiś spektakularnych
                  sukcesów indywidualnych. Dopiero teraz Wiechu doszedł szczytu w Swej karierze.
                  Widać ten przełom od zeszłego sezonu. Niemniej, Cykl GP jest bardzo długi i
                  zobaczymy , jak dalej będzie sobie radził. Oby tak, jak w Lonigo :-)
                  Wogóle, to był wspaniały wieczór Polaków w Lonigo. Trzech Naszych w Ósemce ! Tak
                  Trzymać !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka